Egyéb Sportok
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Hát Rogerke nagy makkja is megvolt ezen a meccsen. Federer nem csinál semmit, hozza amit kell, ezenfelül semmit. Roddick önmagával játszik egyelőre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jelwaz 2009.07.05. 16:36:44-kor.
Roddick könnyen a vágóhidra küldhette volna a svájcit.
Nem igazán értem Federer-t: mit gondolt, hogy az amerikai tálcán kinálja majd a győzelmet? Bizony, Sampras és Agassi idejében ilyen nem fordult elő, hogy csökkentett módban mentek ki GS döntőt játszani.
A kommentátoroknak miközben hozzák szánalmas formájukat, eszükbe sem jut, hogy Sampras Roddick-nak szorit, mert mondjuk honfitársa...
Nem igazán értem Federer-t: mit gondolt, hogy az amerikai tálcán kinálja majd a győzelmet? Bizony, Sampras és Agassi idejében ilyen nem fordult elő, hogy csökkentett módban mentek ki GS döntőt játszani.
A kommentátoroknak miközben hozzák szánalmas formájukat, eszükbe sem jut, hogy Sampras Roddick-nak szorit, mert mondjuk honfitársa...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2009.07.05. 16:37:53-kor.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
ne...andy 4 szettlabda, egymás után, abból kettő szerva...ennyi volt, pedig ha behúzta volna 50-50et mondok, pfff

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
így van, a legjobb a nézőtéren ülReplay írta:Közben megérkezett a világ valaha volt legjobb teniszezője is a helyszinre.

nofene Andy megnyerte az elsőt,hm szettet már nyert döntőben ellene,de nem az elsőt aszhem...de még így is kb 25%ot adok arra,h Roddick nyer,de így tovább!!!

Közben megérkezett a világ valaha volt legjobb teniszezője is a helyszinre.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Szia Matyi!matyi02 írta:Ha jól tudom Federer most játszik S1-en megy... nekem nincs![]()
Valaki tudna mondani egy állást ?![]()
![]()
Előre is kössz.
A döntő 15,00h-kor fog kezdődni magyar idő szerint.

- matyi02
- Entrenador del Barça
Ha jól tudom Federer most játszik S1-en megy... nekem nincs
Valaki tudna mondani egy állást ?
Előre is kössz.
Szerk: kösz Tamás!

Valaki tudna mondani egy állást ?

Előre is kössz.
Szerk: kösz Tamás!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára matyi02 2009.07.05. 13:53:30-kor.

http://salakblog.hu/?p=5518A III. wimbleidoni csata
R.u. (Roger után) 7-ben , amikor már mindenki ugy hitte, hogy a Roger Által Elnyomott Generáció, fogát hullajtotta, kedvét szegte, páncélját levetette- azon túl mindenki a Rogeren Nevelkedettek eljövetelét várta - az Elnyomott Generáció egy végső támadásra lendült.
Marat az orosz cár ugyan hamar meggondolta magát és hazaindult, Léjt az ausztrál huszár, és Juan Carlos a kissé beteges spanyol, nagyszerű stratégiával egész félútig jutott.
I. (villámkezű) Andyszintén hősiesen harcolt. Mindent elkövetett, hogy hűséges harcos és sors - társát az ausztrált, magával vigye a döntő ütközetre. Bár tudta a kísérlet halálra van ítélve, egészen az utolsó pillanatig nem engedte barátja kezét.
I. (villámkezű) Andy tudta a dolgát.
Bosszút állt, Juan Carlosért egy fiatal angol hercegen, aki r.u. 10 környékén II. (fürgelábú) Andyként lesz majd ismert.
És I. (villámkezű) Andy most ott áll Roger színe előtt.
Harmadjára.
Esélye továbbra is csak rendíthetetlen hite, bátorsága, kitartása lehet.
Egyéb nem maradt.
Mert neki az élet háttal térdepel.
Lorenzo nyerte az időmérőt, de hatalmasat bukott, akárcsak Stoner
Nézzétek meg:
http://www.youtube.com/watch?v=k-P8XQId ... re=related
Hordágyon kellett mindkettejüket levinni...remélhetőleg mindketten rajthoz állhatnak holnap, és nem komoly a sérülés.

Nézzétek meg:
http://www.youtube.com/watch?v=k-P8XQId ... re=related
Hordágyon kellett mindkettejüket levinni...remélhetőleg mindketten rajthoz állhatnak holnap, és nem komoly a sérülés.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
-
- Capitá del Barça
Na ma megkezdődőt a várva vűrt tour.
Cancellara legjobb időfutamos jelenleg a földön. Akkor megy jól egy bicajos ha a teste nem mozog. Svájcinak semmije meg sem moccan, persze ebben nagy szerepe van a tökéletes beállításnak is de ezt minden versenyző megkapja.
Lance behozta 10-be így tovább.
Cancellara legjobb időfutamos jelenleg a földön. Akkor megy jól egy bicajos ha a teste nem mozog. Svájcinak semmije meg sem moccan, persze ebben nagy szerepe van a tökéletes beállításnak is de ezt minden versenyző megkapja.
Lance behozta 10-be így tovább.
- piton
- Capitá del Barça
És ez még csak a Pireneusok,gondolom utána még lesznek kemény hegyi szakaszok az Alpokban is.Replay írta:Péntektől lesz érdemes figyelni, a péntek-szombat-vasárnap.ozsimiki írta:másfél percet.
majd Replay please,v valaki, írja be h pontosan mikor lesznek a fantasztikus hegyi etapok, mert a sík napokat tuti kihagyom,csak összefoglaló szinten nézem meg azokat.
köszi előre is.
Igaz, a keddi 39km-es csapatidőfutam érdekes lehet.
Pénteken Barcelona és Andorra között felmennek 1160, 1249 és végül 2240m-re.
Szombaton Andorra-ból indulnak és, ott lesz 2480m, 1250, 1570m.
Vasárnap 1490m, majd pedig a hires, nevezetes 2115m-es Tourmalet a maga 7,4%-val.

Hattrick: Ádáz Pitonok
Péntektől lesz érdemes figyelni, a péntek-szombat-vasárnap.ozsimiki írta:másfél percet.
majd Replay please,v valaki, írja be h pontosan mikor lesznek a fantasztikus hegyi etapok, mert a sík napokat tuti kihagyom,csak összefoglaló szinten nézem meg azokat.
köszi előre is.
Igaz, a keddi 39km-es csapatidőfutam érdekes lehet.
Pénteken Barcelona és Andorra között felmennek 1160, 1249 és végül 2240m-re.
Szombaton Andorra-ból indulnak és, ott lesz 2480m, 1250, 1570m.
Vasárnap 1490m, majd pedig a hires, nevezetes 2115m-es Tourmalet a maga 7,4%-val.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
másfél percet.
köszi előre is.
köszi előre is.

Azért arra nem gondoltam volna, hogy Menchov 53. lesz, másfél mp-et kapott.kanty írta:Sokkal okosabb senki se lett, nagyjából mindenki hozta azt amit tud... a hegyeken majd minden eldöl
Astana tényleg erős, Columbia-nál viszont fura, hogy Kirchen lett az első számú ember és hol végzett Rogers-hez képest.
Contador, Evans, Klöden hozta magát és azért Lance csak befért a 10-be

Cancellára győzelme abszoút papirforma
időfutamban jelenelg ő a legjobb.
Az is kiderült, h az Astana nagyon erős(Contador, Kloden,Armstrong).
Sokkal okosabb senki se lett, nagyjából mindenki hozta azt amit tud... a hegyeken majd minden eldöl

Az is kiderült, h az Astana nagyon erős(Contador, Kloden,Armstrong).
Sokkal okosabb senki se lett, nagyjából mindenki hozta azt amit tud... a hegyeken majd minden eldöl

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Most néztem, hogy Evans, Contador vagy Menchov csak 19.00 után indulnak majd.
Klöden 19'54!!!
Klöden 19'54!!!
Jól ment, a lényeg úgy sem a győzelem volt számára, az első komolyabb hegyekig kell majd igazán erősnek lennie.ozsimiki írta:azért szerintem most nem ment nagyon nagyot, jó páran megelőzik majd, elejét elrontotta,de mint mondták, nem igen hagyták koncentrálni, nem volt rajtnál annyira ott fejben még.
Serena meglepett, Venus győzelmére tettem volna,de kijárt neki is.
De igaz, a nagy menők még most jönnek.
Live timing itt:
http://www.letour.fr/us/homepage_courseTDF.html
- ozsimiki
- Adminisztrátor
azért szerintem most nem ment nagyon nagyot, jó páran megelőzik majd, elejét elrontotta,de mint mondták, nem igen hagyták koncentrálni, nem volt rajtnál annyira ott fejben még.Replay írta:Eddig övé a legjobb!!!ozsimiki írta:és ismét egy történelmi pillanat![]()
Armstrong elrajtolt, újra![]()
Kíváncsi leszek erre az időfutamra.
Bivalyerősnek tünik.
Lance átvette a vezetést.
Közben Serena-é a Wimbledon (7/6, 6/2).
Serena meglepett, Venus győzelmére tettem volna,de kijárt neki is.

Eddig övé a legjobb!!!ozsimiki írta:és ismét egy történelmi pillanat![]()
Armstrong elrajtolt, újra![]()
Bivalyerősnek tünik.
Lance átvette a vezetést.
Közben Serena-é a Wimbledon (7/6, 6/2).
- ozsimiki
- Adminisztrátor
és ismét egy történelmi pillanat
Armstrong elrajtolt, újra

Armstrong elrajtolt, újra

Bizony. Hát az vmi óriási pillanat lesz, ha Sampras lemegy majd hozzá, igazi tenisztörténelmi pillanat.piton írta: Nem csodálom!
Valszeg megdöntik a megdönthetetlen csúcsát!
Pete Sampras állitólag ott lesz a vasárnapi döntőn!!!