Replay minden betűjével egyetértek, párszor hasonlókat megfogalmaztam, hogy egy Sampras,és egy Agassinak milyen ellenfelei voltak, míg Federer GS halmozó időszakában egy ennél jóval gyengébb Roddick volt,és később egy tinédzser salakmenő Rafa,aki más borításon még kevés volt. (persze akkor kaptam az ívet,h Rafa drukker vok,és csak azért írom, de már Rafa előtt is ez a véleményem volt)
Dani is jól összefoglalta az én gondolataimat is, azért annyit megjegyeznék,hogy Roddick nem olyan fiatal már, kicsit úgy írtál róla,mint aki előtt nagy jövő áll, kétségkívül képes lehet egy másodvirágzásra,de nem hiszem (sajnos),hogy lenne sansza jóval előrébb lépni. 4.hely talán meglehet.
Blake-t is említetted, Roddick még ő előtte robbant be picivel,aztán érte el sikereit, sose felejtem el pl Ausztrál Openen, azt hiszem El Aynaoui elleni maratonját, ahol döntő szett 21-19 re nyert Andy.
ugye megnyerte 2003ban az US opent,aztán jöttek fel a többiek szép lassan, ő meg beleszürkült úgy ahogy, míg tavaly,és most is voltak felvillanásai,ez a mostani elég szép:)
szóval Roddick egy üde színfolt,és egy szerethető játékos Amerika számára,és elég sok szurkoló számára,de azt az űrt még nem mostanában fogja betölteni se ő,se más szerintem. jelét se igen látni vmi amerikai zseninek...de persze Roddick eredményei,és még az előtte álló pályafutása is biztató lehet,gondolom ennyi év után,már az amcsik is lejjebb adták az igényeiket.
Federer eredménye egyedülálló(eddig), jelentősen nagy siker, ahogy Krojf írta, nem lehet megkerülni,történelmi figura lett méginkább, de azért nem véletlen hogy jó páran kesergünk azon,hogy az adott időszak zsenijei nem mérhetik össze a tudásukat pályájuk csúcsán, ez lehetetlen, pedig csodákat láthatnánk,vagy lehet,h meglepetéseket