Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
Dexter

2009.07.19. 18:42:30

Ma már volt valami, nem volt olyan rossz szakasz. De azért olyan még Armstrong fénykorában sem nagyon volt, hogy megindul és senki sem tudja tartani vele a tempót. Basso, Beloki és Ullrich, sőt még Mayo is egy ideig bírt menni vele. Contador viszont idén kétszer indult meg és esély nem volt rá, hogy menjenek vele. Nagyon kiemelkedik a mezőnyből...
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.07.19. 17:18:51

Na a szomorú és elkeserítő dolgok után ma végre volt egy kis bicó verseny is a Touron.

Contador motorral volt :shock: Eléggé verhetetlennek tűnik.Még az emberem Andy Schleck is igen kevés volt.Nagyon úgy néz ki,h ma eldőlt a Tour...

Armstrongot nagyon furcsa volt így látni.Látszott,h nagyon nehéz neki felfelé...De azért le a kalappal az öreg előtt.

Sastre a végére eléggé felhozta magát pedig én a hegy elején már temettem.

A lényeg a lényeg,h több ilyen hegy kéne vagy legalábbis több ilyen rohanás a hegyekre fel.

Azért még kicsit bízok Andyban hátha az Alpokban villant valamit.De igazából már túl sok a hátránya...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Replay
Director del Fútbol

2009.07.19. 17:17:33

Eljött az igazság pillanata.

Nincs kétség, Contador kiemelkedik ebből a mezőnyből.

Contador-t csak egy erős csapattal lehetne legyőzni, mint tavaly a CSC volt.
miihii
KHAL

2009.07.19. 14:48:37

VALENTINO VALENTINO VALENTINO VALENTINO VALENTINO :!: :!: :!:

A zsenit nem lehet megverni!Mekkora versenyen vagyunk túl ismét?! :shock: Jorge az örök második marad,amíg a ROSSI nevű jelenség ott körözget 8) Ez vmi brutális volt megint,de a Doktor rutinja,tehetsége néhány centivel ismét előbbre helyezi,mint a másodikat.
Ő a legnagyobb!

Talma a 15.!!!
Megvan az első pontja!GRATU,GABORINO!!!
Még-még-még,ennyi nem elég!!!

Elias mekkorát hajtott? :shock: Az utsó helyről az 6.ra hozta be magát.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
kanty
Llegenda del Barça

2009.07.19. 14:46:01

Rossi megcsinálta \:D/ =D> Le a kalappal a doktor előtt, ismét hatalmas versenyben győzött.

Lorenzo is minden dicséretet megérdemel, nagyszerűen küzdött, de ma Rossi volt a jobb :D

Kettejük között fog eldölni a VB cim

:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
kanty
Llegenda del Barça

2009.07.19. 10:23:24

http://www.nemzetisport.hu/okolvivas/am ... 47091.html

Megvan az angolok fenegyerekének a VB cim :) Sima mecs volt, megérdemelten győzött Khan....szép jövő áll elötte

fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2009.07.18. 18:35:37

Bányász írta:Tegnap is meg ma is lemaradtam a Tourról sajnos.De jól olvastam,h tegnap rálőttek két bringásra légpuskával? :shock:

Kikre,ki,miért?
Hát sajnos ez történt... :? Megdöbbentő számomra...:(
Oscar Freire volt az egyik "áldozat" míg a másik egy Garminos bringás. Freire-t combon és lábszáron lőtték, ő nyilatkozta is hogy nagyon megviselte lelkileg ez a dolog...
A tetteseket meg nem valőszínű, hogy megtalálják már...
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”

Miguel Angel Lotina
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.07.18. 18:25:52

Bányász írta:Tegnap is meg ma is lemaradtam a Tourról sajnos.De jól olvastam,h tegnap rálőttek két bringásra légpuskával? :shock:

Kikre,ki,miért?
Azt nem tudom, csak azt, hogy ma egy rendőrmotoros elgázolt egy 61 éves nénit, aki meghalt... :(
Haláleset árnyékolja be az orosz Ivanov szakaszgyőzelmét
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Bányász

2009.07.18. 18:14:41

Tegnap is meg ma is lemaradtam a Tourról sajnos.De jól olvastam,h tegnap rálőttek két bringásra légpuskával? :shock:

Kikre,ki,miért?
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
piton
Capitá del Barça

2009.07.18. 15:15:35

miihii írta: Stoner mekkorát esett már,amikor röptében lekapta Eliast (v Kallio volt?) is a motorról?Ijjj :?
Talmát egyszer láttam képernyőn,amikor egy pillanatra feltartotta Valét a gyors körén. :?
Talma pedig a 16. pozícióból vághat neki,megelőzte Eliast.
Sztem Canepa volt az,Kallio csapattársa. Sokan hullottak ezen az edzésen.
Talmától többet vártam,de ez a motor....se esőben,se szárazon nem jó. :? :(
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
miihii
KHAL

2009.07.18. 15:02:26

Ez az eső betett a mezőnynek,volt jópár bukás az időmérőn...
Stoner mekkorát esett már,amikor röptében lekapta Eliast (v Kallio volt?) is a motorról?Ijjj :?
Talmát egyszer láttam képernyőn,amikor egy pillanatra feltartotta Valét a gyors körén. :?

Igeeeennn!
Az utolsó pillanatban (már lepörgött az óra) ROSSI odatette a legyorsabb kört és végül visszavette a Pole-t Lorenzotól! 8)
Talma pedig a 16. pozícióból vághat neki,megelőzte Eliast.
socio66

2009.07.18. 09:11:17

miihii írta:Aztán itt a nagy bringázás közben nem elfelejteni ám,h hétvégén a motorkerékpárosok is újra nyeregbe szállnak :D
Sachsenring a helyszíne a következő csörtének.
Szombat 14 MotoGP időmérő,vasárnap 14től pedig a futam.Tehát minden a szokásos európai menetrend szerint :wink:
FORCA VALE!HAJRÁ TALMA!
micsoda győzelmet aratott ezen a pályán anno Talma,még 125-ben.. :)
azért most már vannak elvárásaim vele kapcsolatban,jó lenne,ha úgy kezdené a versenyt,mint a utóbbi kettőt és tartani is tudná azt a tempót,az azért már elég lehet valamire.
majd meglátjuk.
hajrá Talma!
miihii
KHAL

2009.07.18. 07:04:29

Aztán itt a nagy bringázás közben nem elfelejteni ám,h hétvégén a motorkerékpárosok is újra nyeregbe szállnak :D
Sachsenring a helyszíne a következő csörtének.
Szombat 14 MotoGP időmérő,vasárnap 14től pedig a futam.Tehát minden a szokásos európai menetrend szerint :wink:
FORCA VALE!HAJRÁ TALMA!
18UvB85
Barça B
Kapcsolat:

2009.07.15. 17:35:49

Varatrix írta:A videóból nem derül ki, hogy aki meg akarta fogni, vagy valami az mit is csinált egész pontosan...

Amúgy gratulálok Cavendishnek, nem kis dolgot művel.
Ennyi győzelem :shock:
de igen ha jobban megnézed egy kéz nyúl be ami megfogja azt a püssét ami a kezében van vagy mi az gondolom akartak még valamit kérdezni....mind1 lényeg hogy egy idegbeteg :?

am ja Cavedish jólmegy sztem holnap fogadok rá, mert mostanában sík terepen egyszerűen verhetetlen :) 8)
Kép
No brain, no pain. No pain, no game.
Kép
Kép
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2009.07.15. 17:31:04

18UvB85 írta:mint már mondtam Evans-t utálom nagyon! itt egy példa hogy érthető elgyen..
.http://www.youtube.com/watch?v=FikzgWE3 ... r_embedded

a sárga mikrofon ellökése még érthető is volt de az az ütés.... szánalmas bunkó az ilyen nem ide való, még ha most nem megy neki annyira mint tavaly és idegbeteg akkor se máson vezesse le a mérgét :shock: :| [-X
A videóból nem derül ki, hogy aki meg akarta fogni, vagy valami az mit is csinált egész pontosan...

Amúgy gratulálok Cavendishnek, nem kis dolgot művel.
Ennyi győzelem :shock:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
18UvB85
Barça B
Kapcsolat:

2009.07.15. 17:27:01

mint már mondtam Evans-t utálom nagyon! itt egy példa hogy érthető elgyen..
.http://www.youtube.com/watch?v=FikzgWE3 ... r_embedded

a sárga mikrofon ellökése még érthető is volt de az az ütés.... szánalmas bunkó az ilyen nem ide való, még ha most nem megy neki annyira mint tavaly és idegbeteg akkor se máson vezesse le a mérgét :shock: :| [-X
Kép
Kép
Kép
Kép
18UvB85
Barça B
Kapcsolat:

2009.07.15. 01:18:11

Bányász írta:Hát igazából Menchovot már én is leírtam mert sok az az 5 perc.De a nagy hegyeken nem kapott ki végül is.Mondjuk nem láttam olyan iszonyat erősnek se.Nem ment el Contadorral amikor megszökött de a fene tudja.Lehet az Alpokra tartogatja magát.Viszont időfutamon nagyon kevés az a baj...és hát csapata sincs igazán.

Andy Schleckbe többet látok.Kicsit könnyedebbnek tűnt.Bár Contadorral ő se ment el.Ami vagy azért van mert nem bírt menni vele vagy azért mert úgy kalkulált,h ez még belefér,mert hát olyan nagy előnyt úgy se tud összeszedni a spanyol.

Minden esetre továbbra is Go Schleck és Menchov.Bár akkor se török össze ha végül Contador nyer. :)

Szerk:még Vande Veldére kíváncsi vagyok.Eddig egész jól megy a srác.
én megmondom őszintén nem tudom eldönteni, hogy kinek szurkoljak, mert sok jóarc van most a Touron....Astanat pl nagyon szeretem Contador, Armstrong és Leipheimer miatt de például nagyon birom Cancellarat, Menchovot, és Valverdét is (kár, hogy ő nem indulhatott sztem simán eséles lehetett volna) és viszonylag a Schleck fivéreket is birom....egynek nagyon nem örülnék ha az a majom Evans nyerne fúú őt nagyon nem birom....na mind1 én aztmondom Go Armstrong meglesz az aa hanyadik is? ja igen 8. :D mien lenne már ha majd a vasárnap felé és jövő hét elején a hegyi szakaszoknál nem törődne azzal hogy nem ő az első ember a tímben és megindulna aztán Contadort lehajrázná és a végén ő nyerne xD:D de most komolyan elég abszurd de ha ilyen lenne mit csinálna a csapat kiszúrná a kerekét vagy belőkné a "susnyásba" vagy mi? :D:D×'D
Kép
Kép
Kép
Kép
Bányász

2009.07.15. 01:01:01

Hát igazából Menchovot már én is leírtam mert sok az az 5 perc.De a nagy hegyeken nem kapott ki végül is.Mondjuk nem láttam olyan iszonyat erősnek se.Nem ment el Contadorral amikor megszökött de a fene tudja.Lehet az Alpokra tartogatja magát.Viszont időfutamon nagyon kevés az a baj...és hát csapata sincs igazán.

Andy Schleckbe többet látok.Kicsit könnyedebbnek tűnt.Bár Contadorral ő se ment el.Ami vagy azért van mert nem bírt menni vele vagy azért mert úgy kalkulált,h ez még belefér,mert hát olyan nagy előnyt úgy se tud összeszedni a spanyol.

Minden esetre továbbra is Go Schleck és Menchov.Bár akkor se török össze ha végül Contador nyer. :)

Szerk:még Vande Veldére kíváncsi vagyok.Eddig egész jól megy a srác.
Kép

18UvB85
Barça B
Kapcsolat:

2009.07.14. 20:32:42

kanty írta:
Az esélyesek közül egyedül Menchov kapott különidőt, az orosz 15 mp hátrányt szedett össze :roll:
háát sztem Menchov már nem tekinthető esélyesnek sajnos :S Giro kicsit kivett belőle, amit mondjuk nem is csodálok.... én speciel szeretem őt, mert fogadtam haverommal, hogy ő nyeri a Girot és így jön 1 forró csokival (amivel azóta is tartozik :evil: :D) am sztem sima Contador győzelem lesz a vége... Cancellara meg lehet lassan feladja...hegyeken gyorsabban tolom föl a bringát mint ahogy ő teker :S:)
Kép
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.07.14. 20:18:19

Cavendish nyerte a Tour 10.ik szakaszát.

A sprintbefutó végén ismét a brit volt a leggyorsabb :) Mögötte a zöldtrikos Hushovd és Farrar értek célba.

Összetetben továbbra is Nocentini vezet.

Az esélyesek közül egyedül Menchov kapott különidőt, az orosz 15 mp hátrányt szedett össze :roll:

18UvB85
Barça B
Kapcsolat:

2009.07.13. 00:01:21

én is kint voltam és szurkoltam a Fan Clubbal együtt :) igaz a másik oldalról :D és kaptam "Ágicától" autogramot és a húgától, Blankától is ;)
Kép
Kép
Kép
Kép
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.07.12. 23:51:43

lui1698 írta:Csak nem ezt a macit kapta? :)

http://kepfeltoltes.hu/090712/28351_IMG ... es.hu_.jpg
De igen, "Ő" a mi macink!
K.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.07.12. 23:50:17

piton írta:
Krojf írta:Én mint a Szávay Ági Fan Club elnökségi tagja jelentem, kiválóan érezzük magunkat!!!
Ági a kicsit meredek első szett után szépen összeszedte magát és a kissé nyomasztó elvárások ellenére megnyerte a tornát a Római Teniszakadémián!!!
Aki sem tévén, sem a helyszínen nem láthatta, bánhatja!
A Forma1-nél kicsit izgalmasabb esemény volt, annyi szent!
Egy aranyos macit is kapott tőlünk!!!
Visca el Ági!
K.
Mindjárt ismétlik a sport2-őn.
Nem tudod hány WTA pontot kapott ezért a győzelemért? Egy pár helyet biztos előre fog lépni a világranglistán.
Ezért a győzelemért 280 WTA-ranglistapont és 34 ezer dollár jár.
K.
lui1698
Llegenda del Barça

2009.07.12. 22:56:12

Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
piton
Capitá del Barça

2009.07.12. 22:44:54

Krojf írta:Én mint a Szávay Ági Fan Club elnökségi tagja jelentem, kiválóan érezzük magunkat!!!
Ági a kicsit meredek első szett után szépen összeszedte magát és a kissé nyomasztó elvárások ellenére megnyerte a tornát a Római Teniszakadémián!!!
Aki sem tévén, sem a helyszínen nem láthatta, bánhatja!
A Forma1-nél kicsit izgalmasabb esemény volt, annyi szent!
Egy aranyos macit is kapott tőlünk!!!
Visca el Ági!
K.
Mindjárt ismétlik a sport2-őn.
Nem tudod hány WTA pontot kapott ezért a győzelemért? Egy pár helyet biztos előre fog lépni a világranglistán.
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
Válasz küldése