Azt ugye tudni lehet,h Vettel-el szimpatizálok Toro Rosso-s időszaka óta,de már Bmw-s bemutatkozása se volt ronda.
Szóval az itteni fanjai nevében is köszönjük a sok korrekt gratulációt, azokhoz írnék,akik most előjöttek az egész évben őt tolták -léleknyugtató- mondókával. Hogy ez pontokban hol is mutatkozott meg? Illetve a pályán? Nem rémlik olyan eset,h Mark elengedte volna a németet,esetleg utasítják,h nem előzheti meg,vagy boxban direkt helyet cseréltetnek velük...nektek rémlik? Szárny dolog szép és jó,de nem olyan jelentőségű, mint ha a pályán elengedtetik az egyiket a másikkal, vagy megtiltják a versenyzést. És milyen jó,h Brazíliában nem áldozták be Vettelt (ugye ez is egyértelmű jele,h őt tolják), hiszen láthattuk milyen kimagasló teljesítményt nyújtott Webber ma és tegnap.
Más dolog,h Vettel a kedvenc az istállón belül,de Webber pont a szezon közepi tempójával megmutatta,h ugyanaz a cucc alattuk,és nem tolnak senkit sem, amikor gyorsabb volt megverte Vettelt, viszont a szezon nagyobb részében Vettel volt a jobb, az év utolsó periódusában pedig egyértelműen. A csapatnak megköszönheti Vettel a gépet, a csapat pedig Vettelnek azt,hogy úgy versenyzett ahogy.
Bár gondolom a csapat érdeme csak és kizárólag,hogy hiba nélkül,és tökéletesen versenyzett Japánban, Dél-Koreában, Brazíliában, és most az idényzárón is, zsinórban 4 győzelem -ténylegesen 3 - (lett volna mocifüstölés nélkül, 3 kör volt hátra) 4 pole pozicióval karöltve akkor amikor a legfontosabb.
Ha a kezdeti hibáit a fiatalságának tudtuk, tudtátok be, akkor az említett versenyeken mutatott (és már a belga nagydíj óta tartó) formáját és koncentráltságát látva azt hiszem ki lehet jelenteni hogy bárki megirigyelhetné. Szerintem ez csak a nagyok sajátja, és ezért is teljesen megérdemelte a címet. Webber egy jó versenyző, de nem tudott hibamentesen versenyezni,és jó tempót futni amikor kell.
Kralo!
bár elírás volt, de tényleg, megérdemeltem én is

nem a bekkelés nyert végre
ej de messze van március,de azért így kicsit kellemesebb lesz a holt szezon