Egyéb Sportok
Ugylátszik nagyon bonyolult dolog az a spanyul himnusz. Pár éve egy Davis kupa döntőn játszottak helyette egy fasiszta indulót.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
ez a Biedermann ki?
eddig semmit se hallottam róla,itt meg eléggé szórja a jó időket, akár még elkaphatja 200gyorson Phelps-et is. bár az amerikaiban még maradt idő bőven,mindenesetre izgalmas lesz az most látszik.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PffffVarga Tamás írta:A Tour de France szervezői kitettek magukért: a spanyol Contador tiszteletére eljátszották a DÁN himnuszt!
Csak 10 napjuk volt kb. felkészülni a spanyol nemzeti dalból!
http://www.nemzetisport.hu/kerekpar/vid ... 48446.html?
Szánalom....

Fura is volt mikor hallgattam a himnuszt, gondoltam, h itt valami baj van, ÉN ismerem a spanyol himnuszt.
Elég nagy blama a szervezőknek, nem is értem honnan került elő a dán himnusz

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A Tour de France szervezői kitettek magukért: a spanyol Contador tiszteletére eljátszották a DÁN himnuszt!
Szánalom....
Szánalom....

Konkrétan igen, itt a cikk róla:miihii írta:Ezt a külön csapatot ezt úgy érted,h saját istállót ajánl neki a Honda?
http://www.motogphirek.hu/index.php?news=1463
Jah igen a Resol Hondák a leszebbek

Imádnám ha egyszer egy ilyen festésű Hondát terelgethetnék én is...

¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
- miihii
- KHAL
Ezt a külön csapatot ezt úgy érted,h saját istállót ajánl neki a Honda?G-Jay írta:Hát e nem jött össze túl fényesen Daninak....na mind1, majd lesz ami lesz...mindenesetre grat Dovinak!
Egyébként nem tudom mennyire figyelitek, de elég nagy meglepetésre van kilátás, mivel Dani Pedrosa kijelentette, hogy nem prioritás neki a HRC-vel hosszabítani, míg Lolo a Yamaha-tól nem túl jó ajánlatot kapott, és a Honda is csábítaná, szóval nem lehetetlen, hogy jövőre helyet cserél a két spanyol vagány, de akár az is kialakulhat, hogy egymás mellett kötnek ki, és hispán kettőse lesz a HRC-nek. Közben olyan hírek is felmerültek, hogy külön csapatot kaphat a Hondától Lolo...
HRC-s vonalon nekem tökmindegy,h Dani v Jorge van a másik lovon.Én DOVIT favorizálom.

Am a kezdetek óta a kedvenc istállóm a Repsol.Ezek a vasak tetszettek mindig a legjobban,zsír a festésük

Azok voltak a szép idők,amikor együtt volt ló és lovas:A REPSOL HONDA ÉS VALENTINO ROSSI

Mival egyik kissrácot sem annyira csipom (kiegészítve persze Stonerrel

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Capitá del Barça
Sajnos ma véget ért a tour, egész jó kis versenyeket láthatunk.
Az első hely nem nagyon volt kérdéses, Contador jelenleg egyértelműen a legjobb. Schleck testvérek engem egy kicsit megleptek. Cavendisht sajnálom megérdemelte volna a trikócskáját de ez van.
Na és persze Lancel is meg kell legyek elégedve szépen ment ő is nagyon, de amikor mutatták vissza a régi videokat amikor repült fel a Mont Ventouxre akkor egy kicsit elszomorkodtam és vissza gondoltam a régi szép időkre
Az első hely nem nagyon volt kérdéses, Contador jelenleg egyértelműen a legjobb. Schleck testvérek engem egy kicsit megleptek. Cavendisht sajnálom megérdemelte volna a trikócskáját de ez van.
Na és persze Lancel is meg kell legyek elégedve szépen ment ő is nagyon, de amikor mutatták vissza a régi videokat amikor repült fel a Mont Ventouxre akkor egy kicsit elszomorkodtam és vissza gondoltam a régi szép időkre

Hát e nem jött össze túl fényesen Daninak....na mind1, majd lesz ami lesz...mindenesetre grat Dovinak!
Egyébként nem tudom mennyire figyelitek, de elég nagy meglepetésre van kilátás, mivel Dani Pedrosa kijelentette, hogy nem prioritás neki a HRC-vel hosszabítani, míg Lolo a Yamaha-tól nem túl jó ajánlatot kapott, és a Honda is csábítaná, szóval nem lehetetlen, hogy jövőre helyet cserél a két spanyol vagány, de akár az is kialakulhat, hogy egymás mellett kötnek ki, és hispán kettőse lesz a HRC-nek. Közben olyan hírek is felmerültek, hogy külön csapatot kaphat a Hondától Lolo...
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
California Love
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Elég gyorsan tud tekerni az biztos.ozsimiki írta:Cavendish egy állat![]()

Nem volt rossz még az uccsó szakasz se,bár a sprint lehetett volna egy kicsikét izgalmasabb is.
Összességében elégedett vagyok a látottakkal mert sztem egy egész jó kis Tourt láttunk.Annak ellenére is,h az igazi küzdelem nem az első helyért ment.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Pellegrini nyerte a 400 női gyorsot ''természetesen'' világcsúccsal.Ezen, a VB-n az lesz a szenzáció, ha valamelyzik számot nem világrekordal nyerikozsimiki írta:átnéztem az úszó vébére, Biedermann 400gyorson 1 századdal megdöntötte Ian Thorpe világcsúcsátegyre kevesebb régi rekord marad, bár nem csodálom.

http://www.origo.hu/sport/boksz/2009072 ... zolot.html
Nyugodjék békében
Gatti után halála után, Forrest a korábbi világbajnok is gyilkosság áldozata lett
Nyugodjék békében

Gatti után halála után, Forrest a korábbi világbajnok is gyilkosság áldozata lett
- ozsimiki
- Adminisztrátor
átnéztem az úszó vébére, Biedermann 400gyorson 1 századdal megdöntötte Ian Thorpe világcsúcsát
egyre kevesebb régi rekord marad, bár nem csodálom.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Cavendish egy állat
legyőzhetetlen sprintben,és 6 szakaszgyőzelme ellenére nem ő lesz zöldben, nem kellett volna olyan súlyosan megbüntetni,szerintem nem volt az feltartás amiért elvették nemrég az összes pontját, legalábbis nem ennyire súlyos 

Ez aztán ''crazy race'' volt a javából
Doviziozo megérdemelten nyert, kijárt már neki is egy győzelem a király kategóriában.
Szegény Edwardsnak most se jött össze, a texasinak még várnia kell az elsőségre.
Rossi még igy is jól jött ki a dológból , mert ő legalább szerzett pár pontot, ellentétben Lorenzoval.
Més semmi sem dőlt el az összetettben

Doviziozo megérdemelten nyert, kijárt már neki is egy győzelem a király kategóriában.
Szegény Edwardsnak most se jött össze, a texasinak még várnia kell az elsőségre.
Rossi még igy is jól jött ki a dológból , mert ő legalább szerzett pár pontot, ellentétben Lorenzoval.
Més semmi sem dőlt el az összetettben

- miihii
- KHAL
NEEEEEEE!!!!
Bakker,VALE is letette a gépet
Mondjuk,ő egyelőre még vissza tudott állni.Jelenleg a 11.,ami még pontszerző hely legalább.
Pedig ha ezt behúzza -akár a második helyen is-,akkor elléphetett volna az üldözőktől.
DOVI pedig így már egyedül motorozik,senki sehol körülötte.Még 9 kört kell kibírnia és meglehet az első
Szerk.:
Még 6 kör van,és VALE már a 6.!
Szerk.2:
Meleg lesz ez a befutó!
Andrea eldobott 6 kör alatt 10mp-et az elején,így felért rá Randy és Colin.Ez szoros lesz...
Még 2 és fél kari.
Közben TALMA a 12.!!!
VÉGE.
DOVIZIOSO csak behúzta az első győzelmét itt.
VALE visszaért az 5. pozícióba
TALMA pedig 12.,ami azért újabb 4 pontot hozott!
Bakker,VALE is letette a gépet

Mondjuk,ő egyelőre még vissza tudott állni.Jelenleg a 11.,ami még pontszerző hely legalább.
Pedig ha ezt behúzza -akár a második helyen is-,akkor elléphetett volna az üldözőktől.

DOVI pedig így már egyedül motorozik,senki sehol körülötte.Még 9 kört kell kibírnia és meglehet az első

Szerk.:
Még 6 kör van,és VALE már a 6.!

Szerk.2:
Meleg lesz ez a befutó!
Andrea eldobott 6 kör alatt 10mp-et az elején,így felért rá Randy és Colin.Ez szoros lesz...
Még 2 és fél kari.
Közben TALMA a 12.!!!
VÉGE.
DOVIZIOSO csak behúzta az első győzelmét itt.

VALE visszaért az 5. pozícióba

TALMA pedig 12.,ami azért újabb 4 pontot hozott!

- miihii
- KHAL
Nah,úgy látom sokan nem követitekozsimiki írta:Lorenzo esett, Rossi vezet, sok minden eldőlhet.

De azért végre vki

Feltűnt idén,h VALE önmagához képest fantasztikusan rajtol!NEm kerül az 5-8. helyre az első kanyarig.Most is jól bekezdett,igaz kicsit később visszacsúszott az 5.re,de akkor is jól jön el a rajtnál.
Jorge bukásával megajándékozta az első helyet,egyelőre két pilótának.A két kedvencem (persze Talmán kívül!) ellépett a mezőnytől.Egymás közt döntheti el az elsőséget ROSSI és DOVI

TALMA kenterbe veri Stonert!

Az esős gumival rajtoló auszi ezt benézte és borzasztóan leszakadt.Simán kifékezte Gaborino,óriási látvány volt

Közben potyog a víz lassacskán,így már készítik a motorokat a boxokban.Ez még megbolondíthatja a dolgokat...
A 2 Ducati már kört kapott az élen állóktól!

Még 17 kör van.
- miihii
- KHAL
Elnéztem tegnap,de most javítom magam!
20 perc múlva rajtolnak a 800as gépek!!!
16:30tól van a motoGP!
FORCA VALE!
HAJRÁ TALMA!
20 perc múlva rajtolnak a 800as gépek!!!
16:30tól van a motoGP!
FORCA VALE!
HAJRÁ TALMA!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.07.26. 16:53:04-kor.
- miihii
- KHAL
ÉN ismét megszakítom a bringa bugit és ráterelem a figyelmet a motorra
A MotoGP mezőnye a hétvégén Angliában,Doningtonban tanyázik.A mai időmérő után kialakult a holnapi rajtsorrend:
1.ROSSI
2.Pedrosa
3.Lorenzo
4.Stoner
5:Dovizioso
...
17.TALMA
Az általánostól eltérően a futam 15:30tól lesz holnap!

A MotoGP mezőnye a hétvégén Angliában,Doningtonban tanyázik.A mai időmérő után kialakult a holnapi rajtsorrend:
1.ROSSI
2.Pedrosa
3.Lorenzo
4.Stoner
5:Dovizioso
...
17.TALMA
Az általánostól eltérően a futam 15:30tól lesz holnap!
- Bányász
Tamás!
Még az olimpia kapcsán anno sok vita volt a doppingról.Akkor leírtam a véleményemet ami igaz a Tour-ra is,h bár lehetséges,h doppingolnak de én szeretem azt gondolni,h ezek sportemberek,hősök,h mindezt végig tudják csinálni.
Lehet ezt naivitásnak gondolni.Lehet naivnak nevezni de szerintem ilyen esetekben megengedhető egy kis naivitás.
De igazából itt nem is ezen volt a hangsúly.Hanem azon,h három héten keresztül itt normálisan elbeszélgetett az a pár rajongó akinek még tud "örömöt" okozni ez a sport.Te nem voltál jelen egy mondatot nem írtál.Viszont így az utolsó előtti nap leírod amit leírtál.Miért?
Hiszen mivel a 3 hét alatt egyet se írtál így arra kell gondolnom,h nem is érdekel a Tour.Minek véleményt formálni olyan dologról ami nem is érdekel?Ráadásul olyan véleményt amiről az egész 3 hét során szó se volt...Mert egész eddig egy szó se esett a doppingról.
Én kikérem magamnak a gyanusítgatást és a verseny Tour de Doppingnak nevezését.
Biztos butaság mert csak engem zavar a dolog de ezzel a "véleményeddel" "megbántasz" olyanokat akik hiszik,h tiszta ez a verseny.
De túlragoztuk ezt már.Kár folytatni.Elfogadom,h így gondolod csak sztem most nem volt szerencsés hangoztatni.
Azt remélem,h a Schleckék csapata együtt marad.És akkor ha egy kicsit megtanulna időfutamot menni Andy akkor sztem bármi lehetne.
De ez a jövő zenéje...
Még az olimpia kapcsán anno sok vita volt a doppingról.Akkor leírtam a véleményemet ami igaz a Tour-ra is,h bár lehetséges,h doppingolnak de én szeretem azt gondolni,h ezek sportemberek,hősök,h mindezt végig tudják csinálni.
Lehet ezt naivitásnak gondolni.Lehet naivnak nevezni de szerintem ilyen esetekben megengedhető egy kis naivitás.

De igazából itt nem is ezen volt a hangsúly.Hanem azon,h három héten keresztül itt normálisan elbeszélgetett az a pár rajongó akinek még tud "örömöt" okozni ez a sport.Te nem voltál jelen egy mondatot nem írtál.Viszont így az utolsó előtti nap leírod amit leírtál.Miért?
Hiszen mivel a 3 hét alatt egyet se írtál így arra kell gondolnom,h nem is érdekel a Tour.Minek véleményt formálni olyan dologról ami nem is érdekel?Ráadásul olyan véleményt amiről az egész 3 hét során szó se volt...Mert egész eddig egy szó se esett a doppingról.
Én kikérem magamnak a gyanusítgatást és a verseny Tour de Doppingnak nevezését.

Biztos butaság mert csak engem zavar a dolog de ezzel a "véleményeddel" "megbántasz" olyanokat akik hiszik,h tiszta ez a verseny.
De túlragoztuk ezt már.Kár folytatni.Elfogadom,h így gondolod csak sztem most nem volt szerencsés hangoztatni.

Hát én igazából Contadort érzem annyira erősnek,h egy közepes csapatban is meg tudta volna nyerni az idei Tourt.De nem hiszem,h attól kell félnie,h nem jut neki normális csapat.Sok múlik majd azon, hogy ki, milyen erős csapatba kerül.
Bár nekem az a véleményem, hogy Contador erősebb, illetve nagy előnye, hogy időfutamokon jobb.
Azt remélem,h a Schleckék csapata együtt marad.És akkor ha egy kicsit megtanulna időfutamot menni Andy akkor sztem bármi lehetne.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Sok múlik majd azon, hogy ki, milyen erős csapatba kerül.Bányász írta:Gratulálok Contadornak,Andynak az ezüst is szépen csillog sztem.De jövőre már meg kell nyerni a Tourt nincs mese.
Bár nekem az a véleményem, hogy Contador erősebb, illetve nagy előnye, hogy időfutamokon jobb.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Bazsa!
Ne legyünk naívak!
Tudod, ma olvastam, hogy 5 jamaicai atléta megbukott a doppingvizsgálaton. Bolt nincs köztük...de gondolom, Te sem hiszed, hogy ő, vagy Gay, vagy a többi sprinter tiszta körülmények között készül?
Én sem várom, hogy legyen tiszta, de attól még ami igaz, az igaz.
Contador tavaly miért nem indult? Hogy került a neve Fuentes doktor füzetébe?
Na, béke!
abban igazad van, hogy ezt a vitát napestig lehetne folytatni, de nincs túl sok értelme...
Ne legyünk naívak!
Tudod, ma olvastam, hogy 5 jamaicai atléta megbukott a doppingvizsgálaton. Bolt nincs köztük...de gondolom, Te sem hiszed, hogy ő, vagy Gay, vagy a többi sprinter tiszta körülmények között készül?
Én sem várom, hogy legyen tiszta, de attól még ami igaz, az igaz.
Contador tavaly miért nem indult? Hogy került a neve Fuentes doktor füzetébe?
Na, béke!
abban igazad van, hogy ezt a vitát napestig lehetne folytatni, de nincs túl sok értelme...

- Bányász
Persze ez világos és egy darabig jogos is volt,h így tettek.De úgy kb 2-3 km-el a vége előtt amikor ketten együtt támadtak és azt is átvette Armstrong onnantól világos volt sztem,h ebből nem lesz meg a harmadik hely.Szerintem Andynak szóltak, h nem mehet.A Saxosok abban reménykedtek, h a végén megfogják Armstrongot, de erős volt az amerikai, megérdemli, h dobogóra álljon.
Na akkor Andy nyugodtan elindulhatott volna sztem mert Franknak onnantól már kb mindegy volt.Viszont Andy tuti szakaszt tudott volna nyerni.Ezért mondom,h sztem eltaktikázták.
Sőt...már akkor tudni lehetett,h nem jön össze amit terveztek amikor Frank nem tudott felmenni Andyra meg Contadorra.Na de mindegy.Ez már elmúlt.
Ezért mondom,h majd jövőre dobogós lesz mindkettő.Első meg második..

- Bányász
Szerintem ezt kár volt ide leírnod...Varga Tamás írta:Mr. Dopping helyét átvette Senor Dopping!
Ennyi a véleményem a Tour de Dopping nevű 3 hetes cirkuszról.
Ez egy olyan vélemény amit nyugodtan megtarthattál volna magadnak!

Szerintem Andynak szóltak, h nem mehet.A Saxosok abban reménykedtek, h a végén megfogják Armstrongot, de erős volt az amerikai, megérdemli, h dobogóra álljon.Bányász írta:Vicc,h ez a Garate gyerek megnyerte ezt a szakaszt...
Nem igazán értem Andy Schlecket.Simán szakaszt nyerhetett volna sztem mert már rég eldőlt,h nem lesz meg a tesó dobogója...nyugodtan otthagyhatták volna azt a brigádot Contadorral.Ezt sztem eltaktikázták...nagy kár érte.
Egyébként ez megint egy jó szakasz lett.Armstrong előtt le a kalappal,nagyot küzdött a dobogóért.
Gratulálok Contadornak,Andynak az ezüst is szépen csillog sztem.De jövőre már meg kell nyerni a Tourt nincs mese.
Nagyon jó szakasz volt, ez a hegy kriminál, nehéz azt hittem nem érnek fel soha

Gratulálok én is Contadornak, nem vitás jelenleg ő a legjobb.
Számomra Andy Shleck a legszimpatikusabb nagyon bátran, agressziven versenyzett végig, ő tenyleg mindent megprobált, de Contador túl erős volt.
Hólnap jöhet a pezsgőzés és az ünneplés.Jó kis versenyeket hozott az idei Tour de France is