Formula 1
http://www.nemzetisport.hu/f1/formula-1 ... s-2055315/
Ha ez igaz akkor számomra ennyi volt az F1.Nem értem,miért kell visszakanyarodni a '80-as évekhez.Miért nem maradhattak meg a 2008-as autók?
Ha ez igaz akkor számomra ennyi volt az F1.Nem értem,miért kell visszakanyarodni a '80-as évekhez.Miért nem maradhattak meg a 2008-as autók?
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
csak vigyázni a tiltott oldalakra!

Tetszik a címe a cikknek. Mondanom sem kell, én is így gondolom.Bob_Marley írta:http://samsungsport.hu/hir.php?id=61682 ... 3%ADrek%29
Nem mondhatom, hogy szeretem Alonsot...., de nincs mit tenni el kell ismerni nagyot fejlődött (gondolom az ő segítségével is) a Ferrari alatta!És nagyon közel is volt a VB címhez!Parádés szezont futott, csak hát Abu Dabi nem úgy jött össze neki (nem is baj)!Legalább kis gyógyír neki!
De ettől függetlenül Lewis a legjobbDe grat Alonsonak!Go Lewis

- detabarca
- Capitá del Barça
Az mindenkinek jó, ha Schumiék versenyben lesznek. 6-ról 8 személyesre nő a vb esélyesek száma és akkor a Renaulttal és Kubicával még nem is számoltam, őt se írnám le. Láthattuk hogy az autó sebességével nincs gond.
Én jövőre egy újabb Alonso-Schumi harcot akarok látni a vb címért. Ha így alakul, akkor már csak annyit mondok majd, hogy győzzön a jobbik!
Én jövőre egy újabb Alonso-Schumi harcot akarok látni a vb címért. Ha így alakul, akkor már csak annyit mondok majd, hogy győzzön a jobbik!
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
http://samsungsport.hu/hir.php?id=61682 ... 3%ADrek%29
Nem mondhatom, hogy szeretem Alonsot...., de nincs mit tenni el kell ismerni nagyot fejlődött (gondolom az ő segítségével is) a Ferrari alatta!És nagyon közel is volt a VB címhez!Parádés szezont futott, csak hát Abu Dabi nem úgy jött össze neki (nem is baj
)!Legalább kis gyógyír neki!
De ettől függetlenül Lewis a legjobb
De grat Alonsonak!Go Lewis
Nem mondhatom, hogy szeretem Alonsot...., de nincs mit tenni el kell ismerni nagyot fejlődött (gondolom az ő segítségével is) a Ferrari alatta!És nagyon közel is volt a VB címhez!Parádés szezont futott, csak hát Abu Dabi nem úgy jött össze neki (nem is baj

De ettől függetlenül Lewis a legjobb

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Tyűű ez igen korai. Remélem azt jelenti, hogy teljesen tökéletes már a gép, Brown tudja a dolgát, most pedig idejük is mint a tenger finomítani fejlesztgetni a csomagot, ha tényleg versenyképes lesz az autó, akkor nagy grat, de várjuk ki a végét, jó lenne, ha Schumi újra harcba lehetne a győztes pozíciókért, én optimista vagyok. Schumi révén pedig épültek már autók..gergo9 írta:http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hir ... _mercedest_/
n
Elég hamar kész lett messze mindenki előtt járnak. Rengeteg idő van még tökéletesíteni a gépet a teszt szezonra is nem még a a 2011-es idény rajtjáig.
Volt egy hosszabb beszélgetés Brawn és Fittipaldi közt amikor Brawn mesélt a jövő évi Mercedesről melyet Schumacherre fejlesztenek , lényegében ezt Brawn is megerősítette. Nem tul nagy meglepetés persze, ez 7vb címet lehozott már ez a páros, korábban fejtegettem én is hogy bizony a fejlesztéseknél nem Rosberg szava fog dominálni.
Nagyon várom az idénynyitót

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hasonlóképp
Amit minimum elvárok,h a dobogóért legalább harcban legyenek ezek a gépek, de nem bánnám ha a győzelmekért is. Fincsi lenne egy Merci,RedBull,Ferrari,Meki nagy 4es, és egész éves párharc.
Mondjuk két német pilóta kiélezett versengésével, és most nem Rosbergre gondolok
(bár szntem ő is ott lesz keményen,ha tényleg jók a gépek)
GO SCHUMI!

Amit minimum elvárok,h a dobogóért legalább harcban legyenek ezek a gépek, de nem bánnám ha a győzelmekért is. Fincsi lenne egy Merci,RedBull,Ferrari,Meki nagy 4es, és egész éves párharc.
Mondjuk két német pilóta kiélezett versengésével, és most nem Rosbergre gondolok

GO SCHUMI!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Director del Fútbol
http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hir ... _mercedest_/
n
Elég hamar kész lett messze mindenki előtt járnak. Rengeteg idő van még tökéletesíteni a gépet a teszt szezonra is nem még a a 2011-es idény rajtjáig.
Volt egy hosszabb beszélgetés Brawn és Fittipaldi közt amikor Brawn mesélt a jövő évi Mercedesről melyet Schumacherre fejlesztenek , lényegében ezt Brawn is megerősítette. Nem tul nagy meglepetés persze, ez 7vb címet lehozott már ez a páros, korábban fejtegettem én is hogy bizony a fejlesztéseknél nem Rosberg szava fog dominálni.
n

- fanbarca
- Entrenador del Barça
Hát őszintén nálunk minden nagy dolgot a Digi Sport közvetít :
-román bajnokság
-angol _,,_
-spanyol _,,_
-olasz _,,_
-kézilabda
-NBA
-Moto GP
-Forma-1
Tehát egyszerűen fantasztikus ..... (két DigiSport van)
-román bajnokság
-angol _,,_
-spanyol _,,_
-olasz _,,_
-kézilabda
-NBA
-Moto GP
-Forma-1
Tehát egyszerűen fantasztikus ..... (két DigiSport van)
més que un club
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Jaaa.piton írta:De ez Románia nem? Már megijedtem h itt Magyarországon is a Digi adja majd.fcbarca0827 írta:Arra lettem volna kiváncsi, hogy a női kézilabda EB-t mi fogja közvetíteni és közbe EZT találtam.

Hogy ne legyen teljesen OFF: Jövőre is hajrá Ferrari.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- piton
- Capitá del Barça
De ez Románia nem? Már megijedtem h itt Magyarországon is a Digi adja majd.fcbarca0827 írta:Arra lettem volna kiváncsi, hogy a női kézilabda EB-t mi fogja közvetíteni és közbe EZT találtam.
Mikaos köszi a linket!

Hattrick: Ádáz Pitonok
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Arra lettem volna kiváncsi, hogy a női kézilabda EB-t mi fogja közvetíteni és közbe EZT találtam. 

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
http://www.webcaston.com/embed.php?file ... w.myp2p.eupiton írta: Hol nézed, tudsz adni linket?
Mihu!
Nem győzködlek, de van még Porsche 911 is

Jó, nekem is hiányzik kicsit a WRC, de itt tőlem mehetnének gokartokkal is.
Nem Fekete Misinek hívnak?Mihu írta:A WRC-ket semmivel sem lehet összehasonlítaniMikaos írta:Van helyette Audi R8Mihu írta:Nem lesznek WRC-k, nem is érdekel![]()
![]()
![]()
Amúgy első futam végén Kovalainen darabokra szedte a pályátNe kezdj el engem győzködni, aki kiment Lengyelországba meg FINNORSZÁGBA kisbusszal egy rally világbajnoki futam kedvéért
![]()
![]()
Remélem hogy megszakad a rossz sorozata Schuminak, és végre a már-már szokásosnak mondható nemzeti győzelem után behúzza az egyénit is

- Mihu
- Director del Fútbol
A WRC-ket semmivel sem lehet összehasonlítaniMikaos írta:Van helyette Audi R8Mihu írta:Nem lesznek WRC-k, nem is érdekel![]()
![]()
![]()
Amúgy első futam végén Kovalainen darabokra szedte a pályát

Remélem hogy megszakad a rossz sorozata Schuminak, és végre a már-már szokásosnak mondható nemzeti győzelem után behúzza az egyénit is

Van helyette Audi R8Mihu írta:Nem lesznek WRC-k, nem is érdekel![]()
![]()
![]()

Amúgy első futam végén Kovalainen darabokra szedte a pályát

- Mihu
- Director del Fútbol
Nem lesznek WRC-k, nem is érdekelMikaos írta:Tegnap volt a Race of Champions (ROC) 1.felvonása, ahol csapatként versenyeztek a pilóták: a Schumi-Vettel páros nyert Németország színeiben.
Ma lesznek az egyéni futamok.
Szívesen ajánlottam volna TV-adót, de úgy látom, hogy a sífutás és a szánkó nagyobb izgalmakat tartogat a nézők számára (legalábbis az Eurosport vezetősége szerint), és ezért nem láthatjuk a ROC-ot.
Na, mindegy, akit érdekel: keressen stream-et 13:00-tól, csak ezért akartam szólni. Mégiscsak egy jópofa dologról van szó, afféle vasárnapi ebédidőre tökéletesen megfelelő

Tegnap volt a Race of Champions (ROC) 1.felvonása, ahol csapatként versenyeztek a pilóták: a Schumi-Vettel páros nyert Németország színeiben.
Szívesen ajánlottam volna TV-adót, de úgy látom, hogy a sífutás és a szánkó nagyobb izgalmakat tartogat a nézők számára (legalábbis az Eurosport vezetősége szerint), és ezért nem láthatjuk a ROC-ot.
Na, mindegy, akit érdekel: keressen stream-et 13:00-tól, csak ezért akartam szólni. Mégiscsak egy jópofa dologról van szó, afféle vasárnapi ebédidőre tökéletesen megfelelő

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerintem meg pont semmi köze nem volt a rablásnak ahhoz,h mit csinált és mit nem az F1ben/ért. Egy öreg,nagyon gazdag ember jó célpont ezeknek, nem hiszem,h előtte végigböngészték azt a pár évtizedet és kibeszélték a munkásságát,majd mivel nem tetszett nekik, kiraboltákMessithebest írta: Húha kapott rendesen az öreg.....de amilyen marhaságokat csinált az F1el,nem csodálom hogy valaki jól elgyepálta.....

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Valakik, egészen pontosan négyen voltak a támadók.Messithebest írta:Húha kapott rendesen az öreg.....de amilyen marhaságokat csinált az F1el,nem csodálom hogy valaki jól elgyepálta.....Lionel85 írta:Bernie Ecclestone

- Tivornya
- Capitá del Barça
Azért nem kell túldramatizálni a helyzetet...ezt egy könnyed szemre mért ütéssel el lehet érni,nem kell ehhez péppé verni
Kapott egy öklöst a szemére és annyi...

Kapott egy öklöst a szemére és annyi...
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
- Messithebest
- Director del Fútbol
Húha kapott rendesen az öreg.....de amilyen marhaságokat csinált az F1el,nem csodálom hogy valaki jól elgyepálta.....Lionel85 írta:Bernie Ecclestone

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Fernando
- Llegenda del Barça
Az igeeen. Olvastam, hogy elverték és kirabolták, de azt hittem picit túloznak az újságírók. Hát nem. Jól helybenhagyták.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)