Cumbeeval nem értek egyet

Először is Jordan a tulajdonos, a GM Choo, ő felel ott a klubbal kapcsolatos dolgokért, s azért a Bobcats jó húzásokat hozott az utóbbi években.
Másodszor meg Biyombot ne felejtsük ott el, nagyon nyers a csávó, de hát méf hihetetlen fiatal, viszont egy jó szerkezettel magas poszt is pofás lehetne.
Plusz tegyük fel odamegy Gay, azért úgy már más a leányzó fekvése, egy Al Jefferson is szerintem szívesen menne oda, akkor már.
Alsó poszton lehet megvannak, de akkor Hendot nem hosszabbítják meg, lejárós fiatal, simán lehetne érte kapni valamit, átvenni esetleg valami gyengébb szerződést + picket stb, szerintem kifejezetten működőképes lenne a Gay for Gordon+Reggie Williams (ő kell mert úgy van meg a csere)
Harmadszor meg, csak Calderónt ne!!!!!!!!!!!
Rendkívül ügyes a spanyol, csak borzasztó motiválatlan, s ami még rosszabb (mert azért más a Raptorsban meg a Celticsben pattogtatni, s ez nem a Toronto ellen szól, csak ahogy KG is szokta mondani, bemész a Gardenbe felnézel s látod a bajnoki címeket, mezeket, meg látod hogy a csarnokban ott ülnek a régi nagy játékosok, Jo-jo White, Russell stb nem engedheted meg hogy gyengén játssz) viszont a védekezési hiányosságoktól jobban félek.
Calderón meg azért annyira nem hasonlít Rondora, lassú, gyenge védő, inkább pick&rollba jó, amit mi kevésszer alkalmazunk, stb.
De ha már felvetődött, akkor evidens, hogy Green megy, miután keres 9 milliót, s az kb fedezi Calderónt, ez Cumbee eszébe se jutott, pedig evidens, mint sem összekukázni 4-5 játékosból 10 milliót

S Greent meg nem szabad elengedni, mert csömörből, vödörbe, akkor 3as poszton ki fog játszani?Nagyanyám?
Persze nekünk nagyon meg van fogva a kezünk, mert erősíteni is kéne, meg játékost is megtartani, plusz értékünk sincs (tavalyi fantasys évem jut eszembe

)
Valakit be kell áldozni, PP már rég nem érinthetetlen, kb tavaly óta nem, én azért sajnálnám ha elmenne, borzasztóan sajnálnám

Viszont Aingenek pl van egy teóriája, hogy anno a 80as évek Celtics is ott rontotta el, hogy gyakorlatilag nem robbantott egyszer sem, s a Bird-McHale-Parrish-DJ csapat kifutott, s ott volt a Celtics, hogy utána évekig a sárban dagonyászott, s ezt nem szeretné, mert alapvetően kisebb magra lehetne építeni, de ahhoz fel kell végleg robbantania a PP-KG duót.
KG ugye elvileg no trade clause függelékkel bír, ergo őt nem lehet cserélni (szerintem ő itt vonul vissza, meg az 5ös is megy fel a mennyezetre)
PP meg tavaly is nyilatkozta, hogy tudja ez üzlet, nem ő dönt, de tudja hogy ha elcserélik s ezzel jobb lesz a Celtics, akkor megérti, s örülne neki, mert számára ez a legfontosabb.
Rendben, messziről jött ember azt mond amit akar

De biztos vagyok benne, ha elcseréljük PP-t akkor csak úgy, hogy azzal ténylegesen erősödjünk idénre.
PP-Gasol cserét én abszolút vállaltam volna, mert abban tényleg lenne olyan lehetőség, ami azért érdekessé tenné a dolgokat, KG+Gasol elől, nagyon ígéretes lett volna, s akkor Green kezdőbe, s kevésbé lett volna gond, hogy ha pl Lee játszik 3ast stb.
Csak ugye azóta ez megváltozott, mert Rondo kiesett
Mindegy nem "elemezgetek" tovább, csak könyörgöm ne hozzuk ide Calderónt
Az meg jó gondolat, hogy Anderssont is akarja a Grizz, szükségük lenne tűzerőre

De ha már felvetettem, akkor a Gordonos csere szerintem jobb ötlet, kár hogy ez csak az én agyamba van
szerk: Lowry nekem jobban bejön

De ha valóban esetleg valami Bass+ valami csomaggal odatudjuk küldeni Calderónért, akkor az úgy megfelel

Mert lejárós, s akkor gyakorlatilag Bass szerződését kitakarítjuk, Barbosa meg nem hiszem, hogy vissza akarna menni Torontoba, meg ők se nagyon igényelnék

Summa summárum, töltelékből összelehetne hozni Calderónt, de akkor is inkább Lórííííííí

De PP-t ne engedjük el ilyen Bargnani+Calderón cuccosokért, akkor már inkább szenvedjük végig a szezont, elfáradunk Márciusra, lehet a PO-ba se jutunk, akkor valami 8-14ig picket behúzni, s jövőre retool/rebuild
Portland-i thriller
http://www.youtube.com/watch?v=ZAv9pS5pFDA
Azért ez a Dallas is megér egy misét (még ha alapvetően Párizs

) állandóan kikapnak a szoros meccseken, rengeteg OT-s vereség, meg nem először hozzák fel az ellenfeleket sem, így PO álmokról nem lehet beszélni, ez amolyan "6 pontos meccs" volt, amit sikerült elbukniuk

Ráadásul ebben a csarnokban ezt hányszor akarják még bejátszani ?

Pár évvel ezelőtt a PO-ban már vagy 30 ponttal is mentek a Rose Gardenben, aztán kikaptak
Pici Waiters megint alkotott
http://www.youtube.com/watch?v=2yNKOGViE4U
Bryantet meg valaki biztos fejbe verte pár napja éjszaka, rá se ismerek

Azért így sokkal másabb a csapatjáték is, 39 értékesített mezőnykosár és ebből 34 assist után, na az elég szép.
http://www.youtube.com/watch?v=1qNEU6IhPfk