Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen, erre én is csak ezt a smilet tudom tenni:Bob_Marley írta:Remélem én is, mert a vezetői tudás megvan, s ha stabilan gyors lesz a kocsi, visszakerül megérdemelt helyére a VB címVito írta:megérkezett a McLaren! elég innovatív az új autó, remélem ugyanennyire lesz gyors is:
Remélem én is, mert a vezetői tudás megvan, s ha stabilan gyors lesz a kocsi, visszakerül megérdemelt helyére a VB címVito írta:megérkezett a McLaren! elég innovatív az új autó, remélem ugyanennyire lesz gyors is:
Hivalos bemutató: február 4. - Berlindavidvillabest írta: Vlaki nem tudja hogy a Mclarent mikor mutatják be?
Ha jól tudom hétvége felé várható.davidvillabest írta:Hááát elég komoly lett ! Vlaki nem tudja hogy a Mclarent mikor mutatják be?
Eddigi legszebb Renault, remélem sokat látom majd tűz közelben Kubicával.Vito írta: és az új Lotus Renault GP R31
Ez a Lotus nem az a Lotus, ez a tavalyi Renault.daffy írta:a lotus kívülről nagyon tetszetős,már-már versenyautóra emlékeztet. remélem idén a teljesítménye is hasonlóra enged következtetniVito írta:Sauber C30
és az úja Lada, illetve, Renault, illetve Lotus Renault GP R31
hétvégén jön a McLaren is!
a lotus kívülről nagyon tetszetős,már-már versenyautóra emlékeztet. remélem idén a teljesítménye is hasonlóra enged következtetniVito írta:Sauber C30
és az úja Lada, illetve, Renault, illetve Lotus Renault GP R31
hétvégén jön a McLaren is!
Ha tényleg ilyen lesz, akkor nagyon szép lesz. Remélem gyors, megbízható és erős is.gergo9 írta:Elvileg ilyen lesz az új Mercedes vagy nem
http://www.bild.de/BILD/sport/motorspor ... cedes.html
S.Agüero írta:2 kérdésem lenne:
1. Voltak e már igazolások és ha voltak kik hova?
2. Megvan már a futamsorrend és ha megvan valaki belinkelné, ha meg ha nincs akkor mikorra várható?
Nagyon be vagyok zsongva, várom már a kezdést, gondolom még kb 2 hónap.Hogy bírom én ezt ki?
![]()
![]()
ez azért még nem a végleges autó. sok apró részletben fog különbözni, de januárban még senki nem szokta ellőni az összes puskaport. ami látszik, hogy az orra -a red bullhoz hasonlóan- magasabban van.Mihu írta:Nagyobb durranásra vártam....Ha hirtelen ránéz az ember, akkor egy az egyben a tavalyi autót látja. Ha részteleiben megfigyeli, akkor lehet észrevenni a változásokat. Mondjuk nekem aztán tökmindegy hogy hogy néz ki a kocsi, ha világbajnok lesz valamelyik versenyzőA 2001-es Ferrari se volt egy szépség, de Schumi legalább végigvert vele mindenkit
Azt hiszem hogy az évszám az 96, a verseny viszont biztos hogy Barcelona, és esős futam. Elkezdtek elfogyni a váltójából a sebességi fokozatok, de így is sikerült megnyernie a versenyt. És nem az utolsó 2-3 körről volt szó, hanem ha jól emlékszem vagy 15-ről. 2001 Malajzia. Leszakadt az eső. Elhagyta a pályát, visszaesett majdnem az utolsó helyre, és kb 4 !!!! kör alatt úgy körbeautózta a mezőnyt, hogy az élre állt. Úgyhogy van még itt bőven olyan verseny ami alapján azt lehet mondani hogy hát ez elképesztő.Kralo írta: 05 Imola, 06 Interlagos kevés lesz, hogy ebben meggyőzz. Ilyeneket lehet találni Alonso pályafutásában is.