Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Köszi megtettem, kiváncsiam várom mi lesz az eredményozsimiki írta:
Szerintem tedd meg azt,hogy több mint 4 field goal lesz a meccsen.
Nagyon remélem,hogy a Frisco behúzza, Kaepernick pedig hozhatná a GB elleni játékot
Szerintem tedd meg azt,hogy több mint 4 field goal lesz a meccsen.Szakacs írta:Sziaasztok!
Ma estére érdemes-e fogadni valamit a Super Bowl-ra ? Nem adnátok pár tippet ?:)
Potom pénzzel tedd meg XreSzakacs írta:Sziaasztok!
Ma estére érdemes-e fogadni valamit a Super Bowl-ra ? Nem adnátok pár tippet ?:)
Erre még nem is gondoltam!messideco írta:A Baltimore Ravens csapata Edgar Alan Poe előtt tisztelegve vette fel a nevét?
szerk: igen, utánaolvastam. Respekt!
Nincs igazából kit tenni a helyére, ő legalább lábbal bírja a futást, ha már másra nem jó. Allen jelenleg semmivel sem hasznosabb ( most is mit művelt, atyaég... ), és még futni sem tud, Battier szintén, Miller is, én Cole-t kezdetném, de ugye ő is PGCumbee írta:Én csak azt nem értem egy ideje, hogy a Spoelstra-ék úgyis alternatív felállásokkal akarnak kísérletezgetni, akkor mi a t***mnek ide PG? Úgy is James irányítja a támadásokat, ha nincs fent, akkor meg adhatják Wade-nek a lasztit, ha már center úgysincs, akkor simán mehetne a kezdőbe egy shooter. Lenne két 2 kettes, 2 hármas, megy egy négyes, oszt csá. Mindenki pontdobó, az irányítást meg elitézi a 2 sztár. Úgyis azért fizetik őket.Tocy írta:Celtics is, Lakers is izgalmassá tette, de azért megvan mindkettő.
Nálunk a Big3 játszik, többiek mind mehetnének haza...Chalmerst én nem is értem, mit keres az NBA-ben néha...aztán dob megint 25-öt egyszer csak a semmiből...Battier jól kezdett, de ő is leült, Haslem szintén, Allen abszolút használhatatlan, az év eleji lendülete már rég eltűnt, összevissza dob, nem lehet rá számítani...Bár tudom, egy TOP5-ös (Vagy 3-as? Nem is emlékszem, már, hogy mit mondott magáról) irányítót nehéz kihagyni, de na. Minek még egy PG James mellé?:D
Én csak azt nem értem egy ideje, hogy a Spoelstra-ék úgyis alternatív felállásokkal akarnak kísérletezgetni, akkor mi a t***mnek ide PG? Úgy is James irányítja a támadásokat, ha nincs fent, akkor meg adhatják Wade-nek a lasztit, ha már center úgysincs, akkor simán mehetne a kezdőbe egy shooter. Lenne két 2 kettes, 2 hármas, megy egy négyes, oszt csá. Mindenki pontdobó, az irányítást meg elitézi a 2 sztár. Úgyis azért fizetik őket.Tocy írta:Celtics is, Lakers is izgalmassá tette, de azért megvan mindkettő.
Nálunk a Big3 játszik, többiek mind mehetnének haza...Chalmerst én nem is értem, mit keres az NBA-ben néha...aztán dob megint 25-öt egyszer csak a semmiből...Battier jól kezdett, de ő is leült, Haslem szintén, Allen abszolút használhatatlan, az év eleji lendülete már rég eltűnt, összevissza dob, nem lehet rá számítani...
És ott volt a Pistonsnál a labdaSanama írta:Áh, a Lakers már megint mit csinált, nem hiszem el. 18-al vagy mennyivel vezettek, erre olyan végjáték lett, hogy hihetetlen.
Clark, Nash is 2-2 büntit kihagy a végén...
98-97. vége.
Rondo WHO?Bob_Marley írta:Fél szemmel nézem ezt is azt is, jól játszunk, a Clippers Paul nélkül eléggé kilátástalan, mondjuk hozzájön a jó védekezésünk is
Rohadt jól nyomja a pad.Élvezi sok ember a játékot, PP is röhögcsél meg minden
A kép rohadt jó
Biztoshogynem... Az egyik kezdő guardnak sincs jelenleg összesen nincs 5 assistnál, a fejenként 10-re sanszuk sincs, szal esély sincs itt arra, hogy bármilyen csapatjáték kialakuljon. Csupán, mindenki egyszerre egyénieskedik. Tanuld meg a különbséget!:DTocy írta:Úgy látom megy ez Rondo nélkül is BostonbanA CSAPATEMBER kiválásával lett némi csapatjáték
![]()
Nálunk közben Bosh bekezdett két középtávolival, hihetetlen, hogy milyen messziről dobja a pontjait idén, és mégis 54%-kal...
Na ebben legalább egyet értünk, nincs az az Isten hogy ha már megint bejutott az egyik kedvenc csapatom a döntőbe akkor kikapjon mint anno a Bears.Game90 írta: Ma Go Ravens!![]()
Csak a szád nagy állandóan, mindenkivel fogadsz következmények nélkülGame90 írta: Még egy fogadást nem merek megkockáztatni![]()
Nem ez következik belőle, inkább úgy mondanám nekünk Rondo a legideálisabb jelenleg, hosszabb távon valószínűleg nem, de ezt nem tudni, de ebbe a rendszerbe Ronod kell.Game90 írta: Nekem ebből az jött le, hogy csak Paul-t tartod egyértelműen jobbnak...![]()
Ez továbbra is zseniális számGame90 írta: 2013 NBA All-Star TNT Promo: Wing$ by Macklemore feat. Ryan Lewis:
http://youtu.be/YBfEhHT2iEI
Jó hát Westbrook ellen nem nehézGame90 írta: Thunder vs. Cavaliers: Kyrie Irving highlights - 35 points:
http://youtu.be/G5RT3gXX2gc
Imádom ezt az embert. És még csak 20 éves, miközben úgy játszik, mintha már 6-7 szezont lenyomott volna az NBA-ben. 1:41 és 3:17![]()
Még egy fogadást nem merek megkockáztatniBob_Marley írta: Szóval hell yeah, én komolyan mondom még a PO-ba jutás sem garantált,
Nekem ebből az jött le, hogy csak Paul-t tartod egyértelműen jobbnak...Bob_Marley írta: 1;Nem válaszolok rá, mert csak vitát szül![]()
Bocs, csak úgy értelmeztem, mert azt írtad, hogy "és nem Luck". Faragó Ricsiék egészen nevetséges módon ajnározták Luckot, pedig a két másik QB-hoz képest nem volt jó. Bocskanty írta:Mondtam, hogy Luck megérdemelte volna? Azt mondtam, hogy RGIII kapta és nem Luck. Utóbbi körül hatalmas volt a hype, 1/1-es és újoncként rájátszásba vezette a Colts-ot, amit egyébként Griffin is megtett.
Bob_Marley írta:Csak késő/korán van biztos ezért akadtál meg a matematikában
9/21=27 pont
na már most a tripla is mezőnydobásnak minősül, ergo valós 2es FG az 13/22 ami 26 pont(22-9=13 és 43-21=22)
27+26 pont az 53 pont és ehhez hozzájön 3 büntető ami kiadja az 56ot![]()