Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.16. 21:04:39

Szerintem is Bolt fog Nyerni.Ő a legerősebb és már számtalanszor megmutatta, h fejben is nagyon ott van.

Számomra a Barca mecsek mellett ez a férfi 100 az év sporteseménye.

Nagyon várom már.

Boltba szerintem benne van egy világcsúcs.Remélem végig fútja nem úgy, mint Pekingbe.

:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.08.16. 20:59:33

Én nem tippelek de remélem Bolt nyer. :)

Egyébként szerintem most nagyon odafogja tenni magát.Szóval iszonyat nagy futás lesz.Legalábbis remélem.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
miihii
KHAL

2009.08.16. 20:57:27

Cirka fél óra és robbannak a rajtgépekből a leggyorsabbak.
Néztem este az elődöntőket.
BOLT 40 sprint,20 futás és 40 kocorászással ment egy 9.89-et :shock:
A másik ágon Gay nyert Asafa előtt,de Powell erősen kiengedett az utsó métereken.Egy kicsit erősebb futás volt a második,többet adtak ki magukból,így szemre a nagyok és így lett 9.93 és 9.95.
Szal naon úgy tűnik,h BOLTnak egy ellenfele lehet:Usain Bolt. :P
Kacagva futhat világcsúcsot,kérdés,h akar e ill. h rá lesz e kényszerítve.
Én már borzasztóan várom (tenyérdörzsölős szmájli miért nincs? :lol: )...

Tippem:
BOLT
Powell
Gay
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
miihii
KHAL

2009.08.16. 16:42:33

socio66 írta:
miihii írta: Batistutáról lemaradtam
akkor tekintsd meg:
http://www.youtube.com/watch?v=Zje0NDU7A00
:lol:
Jááájjjjjj :oops:
Ekkora amatőr hibát,asszem szép fejmosást kapott a csapattól,amiért ilyen csodásan szétzúzta a vasat :twisted:
"Mit ér az erő,ha nem uralod!" :mrgreen:

Köszi a linket! :wink:
socio66

2009.08.16. 16:27:41

miihii írta: Batistutáról lemaradtam
akkor tekintsd meg:
http://www.youtube.com/watch?v=Zje0NDU7A00
:lol:
miihii
KHAL

2009.08.16. 16:12:59

socio66 írta:Lorenzo sajnos még nem elég erős fejben ahhoz,hogy megverje a doktort,de azért elismerésre méltó,hogy most is-mint mindig egyébként-tartani tudta Rossi tempóját,sőt,versenyre késztette egészen a bukásáig.
remélem ezektől a folyamatos 'vereségektől' nem lesz frusztrált Jorge,hiszen nagyon fiatal még,előtte a jövő,a jelenlegi és talán a mindenkori legjobb motorostól pedig nem szégyen kikapni,még ha ez most sorozatban többször is megtörténik.
A vb trófea ezzel már félig Rossi kezében van,látva az eddigi versenyzését,az idei formáját,szinte kizárt,hogy leadna ötven pontot a kövi pár versenyen.
Miihii,Fabrizio-val kapcsolatban tényleg igazad lett végül is,ha végigmegy,akkor sem ért volna el különösebben eredményt. Mondjuk én eleve azt hittem,hogy ő egy fiatalabb versenyző,aki lehetőséget kapott itt Stoner kiválásával,valahogy úgy,mint a mi Németh Balázsunk. (tényleg,Neki is hatalmas gratula az első pontjaihoz!).Nem tudtam,hogy egy érett versenyző gyakorlatilag,aki egyébként is egy Ducatit ül meg hétről hétre,igaz,más kategóriában.
más:
Bautistát láttátok..? :lol:
a levezető körében annyira ünnepelte a harmadik helyét,hogy felkapta a motort egykerékre,a manőver viszont nem sikerült,így összevissza törte a motort és egy másik versenyzőnek kellett bevinni őt a boxba. :lol:
ritka szerencsétlen jelent volt :)
Bele sem akarok gondolni,milyen nehéz lehet VALE ellen versenyezni.Az Ő tudását,gyorsaságát,rutinját a váratlanokkal teletűzdelt ROSSI FAKTORt borzasztó nyomasztó lehet ellenfélként betudni. 8) Főleg egy ilyen szezonban,amit Jorge produkál.Az egyetlen versenyző,aki tudja tartani Vele a lépést az idény során.A gyorsasága megvan,h tartani tudja a Dokit,de az a plusz,ami ahhoz kell,h a FAKTORT legyőzze,nincs meg benne egyelőre.Gondolom önmagában az is elég frusztráló lehet,h milyen idegtépő csaták után kapott már ki idén milliméterekkel a spanyol,de ezek meg pláne,mint a mai.Ott lehetett volna az újabb esély,egy picikét gyorsabbnak tűnt abban a fázisban,de rajtavesztett a saját hibájából.Érthető,h szétdobálta a bukás után a cuccait.Ezt nehéz lehet megélni. :twisted:

Ez az 50 pont igen masszívnak tűnik,de én még egyáltalán nem gondolok rá,h ez már megvan.Amíg egy győzelemmel 25 pontot lehet hozni egy technikai sportban,és van hátra 6 futam még (150 pont)...Még azért melóznia kell az olasznak,de valóban kicsit nagyobb lélegzetvételhez jutott mostanra.Nem kell szétszaggatni a gépet,elég lehet,ha a dobogó alsóbb fokain végezne.De persze azért minél többet meg kellene nyernie,hisz a pillanatnyilag legerősebb gépen ül a legnagyobb tudással rendelkező pilóta.Szal nagyon közelinek tűnik,de nem szabad inni a maci bürkére :D
(De ha így megy tovább,akkor hamarosan be kell izzítanom vmelyik banner májsztert,h alakítsa át nekem az aláírásképemet :P 8) )

Batistutáról lemaradtam,de komoly lehetett :shock: :P

Jah,és valóban grat Németh Balázsnak! =D>
socio66

2009.08.16. 15:28:58

Lorenzo sajnos még nem elég erős fejben ahhoz,hogy megverje a doktort,de azért elismerésre méltó,hogy most is-mint mindig egyébként-tartani tudta Rossi tempóját,sőt,versenyre késztette egészen a bukásáig.
remélem ezektől a folyamatos 'vereségektől' nem lesz frusztrált Jorge,hiszen nagyon fiatal még,előtte a jövő,a jelenlegi és talán a mindenkori legjobb motorostól pedig nem szégyen kikapni,még ha ez most sorozatban többször is megtörténik.
A vb trófea ezzel már félig Rossi kezében van,látva az eddigi versenyzését,az idei formáját,szinte kizárt,hogy leadna ötven pontot a kövi pár versenyen.
Miihii,Fabrizio-val kapcsolatban tényleg igazad lett végül is,ha végigmegy,akkor sem ért volna el különösebben eredményt. Mondjuk én eleve azt hittem,hogy ő egy fiatalabb versenyző,aki lehetőséget kapott itt Stoner kiválásával,valahogy úgy,mint a mi Németh Balázsunk. (tényleg,Neki is hatalmas gratula az első pontjaihoz!).Nem tudtam,hogy egy érett versenyző gyakorlatilag,aki egyébként is egy Ducatit ül meg hétről hétre,igaz,más kategóriában.
más:
Bautistát láttátok..? :lol:
a levezető körében annyira ünnepelte a harmadik helyét,hogy felkapta a motort egykerékre,a manőver viszont nem sikerült,így összevissza törte a motort és egy másik versenyzőnek kellett bevinni őt a boxba. :lol:
ritka szerencsétlen jelent volt :)
miihii
KHAL

2009.08.16. 14:47:40

ROOOOSSIII ROOOOSSIII ROOOOSSIII ROOOOSSIII ROOOOSSIII
8)
Újabb diadal a Legnagyobbtól.LEegyszerűsítette a végén Jorge bukása,egy végletekig kijátszott finistől fosztott meg minket.VALE a mumus neki,úgy tűnik.Megint volt esélye,de aztán nem tudott felnőni a feladathoz.
Nem bánom,mert így óriási lépést tett a DOKTOR ezzel a 25 ponttal :P
50 az előny.Ez volt a 160. dobogós helye az olasz fenoménnak!

DOVI nagyot küzdött a kis spanyollal,előbb a 4. helyért,majd a dobogós helyért.NEm sikerült megvernie Eliast,így marad a 4. pozíció...

TALMA-Fabrizio ügyben részben igazam lett. 8)
Nem tudott körbemenni az újonc,márpedig ennek tettem függvényébe az értékelést.Gábor legalább igen,bár nem igazán sikerült előre jönnie,cs a bukottak miatt...De 3 pont a kasszában ezzel a 13 hellyel.És a lényeg az,h továbbra is körbe tud érni,így acélosodik a rutinja.
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.16. 07:05:15

Master Series, Montreal, elödöntő:

Del Potro-Roddick 4-6 6-2 7-5

Del Potro hatalmas formában van.Egy héten belül másodszor győzi le Roddickot.Hasonló nyarat produkál eddig, mint tavaly az argentin.

Remélem a döntőben képes lesz legyőzni Murrayt.

Nálam Del Potro a US Open egyik favoritja.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.08.16. 03:07:19

Vasárnap 21:30-tól az m2-n illetve az Eurosporton lehet számítani a
férfi 100 méter döntőjére!
A szuperkupa-odavágó előtt némi csillagparádé nem árt!
Ja, a női négyest és Kovács Katit senki nem dícsérte meg?
A kanadai kajak-kenu világbajnokságon a négyes 500 méteren lett
világbajnok, majd ezután Kati 1000 egyesben győzött!
Katink ezzel 24×-es világbajnokunk!!!
K.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.16. 00:32:13

Atlétika VB:

délután néztem a futó selejtezőket is többek között, és eléggé felhúztam magam a hülye szabályokon, legalább jövőre itt is úgy lesz, ahogy az úszóknál, azaz elsőre aki hibázik kizárják. az se lesz a legigazságosabb,de ennél tuti jobb!

most aki elsőnek hibázott ugye rajtolhatott másodszor, így esett ki az a francia gyerek,aki első fehérként mehetett volna 10alá, mivel másodszor ő ugrott ki (de elsőnek ő okés volt :idea: ) és az benne a "szép",h egy másikat is kizártak még mellette,aki valószínű a kiugrás hatására indult el, azaz magától nem ugrott volna ki :? :roll:

Bolt,Gay,Powell természetesen tovább ment, Asafa se lazáskodta el ezúttal, mert előselejtezőn majdnem megégett, 2en is leelőzték,de most figyelt.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.15. 23:17:52

kanty írta:
Tsongának ha annyira jó feje lenne, mint amilyen jó keze van simán TOP3as teniszező lehetne.Ő csak akkor játszik jól, ha kedve van:Fantasztikus dolgokra képes, de nincs meg a játékában a folytonosság, ha ezen a téren nem fejlődik akkor ennél többre sose lesz képes.El lesz könyvelve, mint egy tehetséges játékos aki nem hozta ki magából a maximumot.
Djoko is ugyanez, csak ő ott is volt a top3ban egy ideig, szerintem max akkor kerül vissza,ha Federer visszavonul, de még akkor sem venném biztosra, (DelPotro, Roddick)

ilyen szintem minden fejben dől el, első 10-15ben (sőt...) bárki képes hihetetlen ütésekre,csak is a koncentráción múlik,h ki tudja a fontos pillanatokban is alkalmazni azokat. ebben világelső Nadal,és nem mind1,h vki úgy kerül le az első helyről,h nem is lép pályára, vagy úgy,h játszik.

ezt a versenyt pedig Murray nyeri szerintem, bár remélem Andy visszavág előbb az argentínnak (washingtonban kikapott a döntőben tőle),majd vhogy megveri a skótot is.

VAMOS RAFA!
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.15. 23:12:42

Masters Seres Montreal, elödöntő:

Murray-Tsonga 6-4 7-6(11-9)

Ezzel a győzelemmel Murray a döntőbe jutott és egyuttal megelőzte a világranglistán Rafat :cry: Ha Nadal egészséges lesz akkor nem lesz gond, mert szerintem vissza kerül oda ahova igazán való vagyis az első helyre :wink:

Murray annyit adottt ki magából amennyi a győzelemhez kellett, nem játszott látványosan(mikor szokott :roll: )

Tsongának ha annyira jó feje lenne, mint amilyen jó keze van simán TOP3as teniszező lehetne.Ő csak akkor játszik jól, ha kedve van:Fantasztikus dolgokra képes, de nincs meg a játékában a folytonosság, ha ezen a téren nem fejlődik akkor ennél többre sose lesz képes.El lesz könyvelve, mint egy tehetséges játékos aki nem hozta ki magából a maximumot.
miihii
KHAL

2009.08.15. 20:02:06

socio66 írta:a brnoi nagydíj időmérőjén rossi,jorge,pedrosa a sorrend,gyakorlatilag a papírforma.
talma 17.,ami most egy kicsit gázos,hiszen egy full újonc is megelőzte.. :?
viszont ha meg azt nézem,hogy mindössze egy mp. a különbség a hetedikhez képest,akkor akát pozitívan is fel lehet fogni a dolgokat.
viszont ezt a fabrizio gyereket nem tudom hova tenni. lehet az,hogy valaki ilyen gyorsan felveszi a tempót..? :o
ja és hozzáteszem,hogy a mezőny egyik leggyengébb motorjával megy,tehát nem is nagy technika van alatta..
szóval,ez elég fura nekem..
miihii,többiek,mit gondoltok?
Az biztos,h meglepő,mivel elsőre ilyen jól ment a srác.Ha Talma első időmérőjéhez viszonyítjuk,akkor azért bőven nagyobb volt a difi az elsőkhöz képest.De azért messzemenő következtetést nem lehet ebből levonni.LEhet,h eltalálták a beállításait,v csak szimplán jó napot fogott ki.Esetleg ekkora tehetség...(Bár már 25 éves,uh nem az a feltörekvő,félelemmentes ifjonc,akit lehet még tehetségként említeni :wink: )
De azért,mert egy tizeddel meg tudta verni Gábort időmérésen,még semmit sem jelent.Az már más tészta lesz,h a futamon mire lesz képes.Ha körbemegy,az már nagy szó,ha pedig előrébb lép,akkor elgondolkodtató...
Én abban bízom továbbra is,h Gaborino futamon megmutatja neki és még egy-két előttük állónak,h azért ott van ő is a pályán :wink: Érzékelhető továbbra is,h apránként talán gyorsul,kérdés,h meddig és milyen mértékben fog ez menni.Reméljük a legjobbakat!

Annak meg rettenetesen örülök,h VALE megint behúzta a pole-t 8) Pedig a vége felé elfutott alóla a paci :?
socio66

2009.08.15. 18:09:55

a brnoi nagydíj időmérőjén rossi,jorge,pedrosa a sorrend,gyakorlatilag a papírforma.
talma 17.,ami most egy kicsit gázos,hiszen egy full újonc is megelőzte.. :?
viszont ha meg azt nézem,hogy mindössze egy mp. a különbség a hetedikhez képest,akkor akát pozitívan is fel lehet fogni a dolgokat.
viszont ezt a fabrizio gyereket nem tudom hova tenni. lehet az,hogy valaki ilyen gyorsan felveszi a tempót..? :o
ja és hozzáteszem,hogy a mezőny egyik leggyengébb motorjával megy,tehát nem is nagy technika van alatta..
szóval,ez elég fura nekem..
miihii,többiek,mit gondoltok?
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.15. 13:19:03

ozsimiki írta:
kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/tenisz/feder ... el-271825/

Nem volt rossz mecs. :) Federer elég hosszú idő óta újra kikapott :wink:

A lényeg, h Rafa verje meg Del Potrot :wink:

VAMOS RAFA!!!!!
most megy felvételről, eredményt nem tudom, úgy írom be, most lett vége 1.szettnek, DelPotro nyerte 7-6ra,de Nadal megnyerhette volna, egyszerűen tőle szokatlanul sok hiba van a fontosabb pillanatokban,de szerintem a meccshiánynak is köszönheti. pl rövidítésben 5-2re vezetett, innen nem igen kap ki egy Nadal. főleg úgy nem,h ebből kettőt ő rontott el.

VAMOS RAFA!

szerk: 2. lehet sima lesz az Argentinnak, nembaj, első tornának a sérülés után nem volt olyan rossz, US Openre remélem megközelíti valós tudását.

GO RAFA!
Szerintem is jó volt első tornának.Látszik a játékán, h eléggé sokat kihagyott.A US Openre szerintem majd jobb lesz, de szerintem még ott sem szabad 100% várni Rafatól :wink:

VAMOS RAFA!!!!!
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.15. 13:15:25

miihii írta:Nah,ma kezdődik az atlétika VB.
10 órától indul a bugi,élőben a Sport2-n és az Eurosporton.
Ma lesznek a 100 méteres férfi síkfutás előfutamai,11:40től.
Powell heat 3,BOLT heat 9,Gay heat 11.

Férfi kalapácsvetés 13:20tól,Pars Krisztiánnal.
Az első kör véget ért férfi százon. A nagyok '' lazáztak'', okosabb senki se lett.Attkins és Zakari megérdemli, h kiesnek, bután versenyeztek.

A francia fiú meglepett, van benne valami, h ő lehet az első fehérember aki 10mp belül fut.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.15. 12:55:56

kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/tenisz/feder ... el-271825/

VAMOS RAFA!!!!!
most megy felvételről, eredményt nem tudom, úgy írom be, most lett vége 1.szettnek, DelPotro nyerte 7-6ra,de Nadal megnyerhette volna, egyszerűen tőle szokatlanul sok hiba van a fontosabb pillanatokban,de szerintem a meccshiánynak is köszönheti. pl rövidítésben 5-2re vezetett, innen nem igen kap ki egy Nadal. főleg úgy nem,h ebből kettőt ő rontott el.

VAMOS RAFA!

szerk: 2. lehet sima lesz az Argentinnak, nembaj, első tornának a sérülés után nem volt olyan rossz, US Openre remélem megközelíti valós tudását.

GO RAFA!
Kép
miihii
KHAL

2009.08.15. 09:49:32

Nah,ma kezdődik az atlétika VB.
10 órától indul a bugi,élőben a Sport2-n és az Eurosporton.
Ma lesznek a 100 méteres férfi síkfutás előfutamai,11:40től.
Powell heat 3,BOLT heat 9,Gay heat 11.

Férfi kalapácsvetés 13:20tól,Pars Krisztiánnal.
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.15. 00:02:14

http://www.nemzetisport.hu/tenisz/feder ... el-271825/

VAMOS RAFA!!!!!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.08.14. 15:17:55

Bányász írta:Az IAAF honlapján azt írják,h 16.án azaz most vasárnap 21.35-től lesz a férfi 100 döntője.

És úgy tudom,h az m2-ő közvetíti a versenyeket.Na meg természetesen az eurosport is.

(a 200 meg 20.án 20.35-től lesz.)
Illetve a Sport 1 (vagy 2) is adja mindennap a délelőtti versenyeket, selejtezőket! :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.14. 14:59:18

Bányász írta:Az IAAF honlapján azt írják,h 16.án azaz most vasárnap 21.35-től lesz a férfi 100 döntője.

És úgy tudom,h az m2-ő közvetíti a versenyeket.Na meg természetesen az eurosport is.

hmm, ennyire rég vártam atlétika vébét 8) próbálom már a selejtezőket is nézni, mert benne van a pakliban,h csak ott láthatunk egy kényelmes vb közeli futást Bolt-tól, mivel a döntőben már küzdelmes,vbrekordos,győzelmeset láthatunk csak Gay jóvoltából. mármint term Bolt-tól :D
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.14. 14:56:05

Primitive írta:
Clijsters meg visszatért. Azt hiszem ezt ki lehet jelenteni, sorba ver mindenkit, meghatározó játékkal. Tegnap Kuznetsovát verte 6-4 6-2 4-6 -ra.
Most nézem, hogy Sybilla Bammer is két szettben búcsúztatta a másik Williams-et. :lol: :lol: Lassan ennyi volt nekik is a tenisz karrier :lol: 7-5 6-4.
én nem bírtam anno Clijsters-t, sokkal inkább Henin-t,de örülök,h visszatért és megmutatja,h a mostani mezőny nagyrésze vmi vicc, ezzel a sok orosszal, küzülük Sharapova az aki ha kiheveri a sérülését, felnőhet majd egyik régihez (Henin,Kim,Serena,Venus,Capriati 8) ,Davenport)

mert bár Safina is szimpi,egyszerűen ég és föld a mostani mezőny, a 4-5el ezelőtti erejéhez képest.

két Williams még így is elég sokat nyer,bár nem lettek fiatalabbak,el lehetne képzelni,h mennyire verték volna ezeket a csajokat 4-5 éve, amikor csak egy Henin, Clijsters,Davenport, vagy éppen Capriati állította meg őket.

szóval sok sikert Kim-nek, mutassa meg,h kell ezt a játékot magasabb szinten játszani, remélem a Williamsek (igaz,nem a nőiesség mintapéldányai) is bírják még egy ideig.
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.08.14. 12:21:52

Az IAAF honlapján azt írják,h 16.án azaz most vasárnap 21.35-től lesz a férfi 100 döntője.

Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.08.14. 12:14:25

kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/atletika/gay ... re-271670/

Hatalmas lesz a Bolt-Gay párharc. Azt mondja Gay, h képes a rekorddöntésre, lehet, h igaza van, de szerintem 9,5-el fog kezdődni a győztes ideje.Ilyen eredményre csak Bolt képes.

200-on pedig ugyan ez a mese fejlődik Gay, de Bolt messze-messze a világ előtt van.

Jó kis versenyek lesznek a berlini Vébén...Ne feljtsük el azt se, h van egy Pars Kristián-unk, aki a legnagyobb esélyese a kalapácsnak.

:wink:
És ez futás pontosan mikor is lesz? Közvetiti az Eurosport, vagy vmi?
Válasz küldése