Számomra a Barca mecsek mellett ez a férfi 100 az év sporteseménye.
Nagyon várom már.
Boltba szerintem benne van egy világcsúcs.Remélem végig fútja nem úgy, mint Pekingbe.

Jááájjjjjjsocio66 írta:akkor tekintsd meg:miihii írta: Batistutáról lemaradtam
http://www.youtube.com/watch?v=Zje0NDU7A00
Bele sem akarok gondolni,milyen nehéz lehet VALE ellen versenyezni.Az Ő tudását,gyorsaságát,rutinját a váratlanokkal teletűzdelt ROSSI FAKTORt borzasztó nyomasztó lehet ellenfélként betudni.socio66 írta:Lorenzo sajnos még nem elég erős fejben ahhoz,hogy megverje a doktort,de azért elismerésre méltó,hogy most is-mint mindig egyébként-tartani tudta Rossi tempóját,sőt,versenyre késztette egészen a bukásáig.
remélem ezektől a folyamatos 'vereségektől' nem lesz frusztrált Jorge,hiszen nagyon fiatal még,előtte a jövő,a jelenlegi és talán a mindenkori legjobb motorostól pedig nem szégyen kikapni,még ha ez most sorozatban többször is megtörténik.
A vb trófea ezzel már félig Rossi kezében van,látva az eddigi versenyzését,az idei formáját,szinte kizárt,hogy leadna ötven pontot a kövi pár versenyen.
Miihii,Fabrizio-val kapcsolatban tényleg igazad lett végül is,ha végigmegy,akkor sem ért volna el különösebben eredményt. Mondjuk én eleve azt hittem,hogy ő egy fiatalabb versenyző,aki lehetőséget kapott itt Stoner kiválásával,valahogy úgy,mint a mi Németh Balázsunk. (tényleg,Neki is hatalmas gratula az első pontjaihoz!).Nem tudtam,hogy egy érett versenyző gyakorlatilag,aki egyébként is egy Ducatit ül meg hétről hétre,igaz,más kategóriában.
más:
Bautistát láttátok..?![]()
a levezető körében annyira ünnepelte a harmadik helyét,hogy felkapta a motort egykerékre,a manőver viszont nem sikerült,így összevissza törte a motort és egy másik versenyzőnek kellett bevinni őt a boxba.![]()
ritka szerencsétlen jelent volt
Djoko is ugyanez, csak ő ott is volt a top3ban egy ideig, szerintem max akkor kerül vissza,ha Federer visszavonul, de még akkor sem venném biztosra, (DelPotro, Roddick)kanty írta:
Tsongának ha annyira jó feje lenne, mint amilyen jó keze van simán TOP3as teniszező lehetne.Ő csak akkor játszik jól, ha kedve van:Fantasztikus dolgokra képes, de nincs meg a játékában a folytonosság, ha ezen a téren nem fejlődik akkor ennél többre sose lesz képes.El lesz könyvelve, mint egy tehetséges játékos aki nem hozta ki magából a maximumot.
Az biztos,h meglepő,mivel elsőre ilyen jól ment a srác.Ha Talma első időmérőjéhez viszonyítjuk,akkor azért bőven nagyobb volt a difi az elsőkhöz képest.De azért messzemenő következtetést nem lehet ebből levonni.LEhet,h eltalálták a beállításait,v csak szimplán jó napot fogott ki.Esetleg ekkora tehetség...(Bár már 25 éves,uh nem az a feltörekvő,félelemmentes ifjonc,akit lehet még tehetségként említenisocio66 írta:a brnoi nagydíj időmérőjén rossi,jorge,pedrosa a sorrend,gyakorlatilag a papírforma.
talma 17.,ami most egy kicsit gázos,hiszen egy full újonc is megelőzte..![]()
viszont ha meg azt nézem,hogy mindössze egy mp. a különbség a hetedikhez képest,akkor akát pozitívan is fel lehet fogni a dolgokat.
viszont ezt a fabrizio gyereket nem tudom hova tenni. lehet az,hogy valaki ilyen gyorsan felveszi a tempót..?![]()
ja és hozzáteszem,hogy a mezőny egyik leggyengébb motorjával megy,tehát nem is nagy technika van alatta..
szóval,ez elég fura nekem..
miihii,többiek,mit gondoltok?
Szerintem is jó volt első tornának.Látszik a játékán, h eléggé sokat kihagyott.A US Openre szerintem majd jobb lesz, de szerintem még ott sem szabad 100% várni Rafatólozsimiki írta:most megy felvételről, eredményt nem tudom, úgy írom be, most lett vége 1.szettnek, DelPotro nyerte 7-6ra,de Nadal megnyerhette volna, egyszerűen tőle szokatlanul sok hiba van a fontosabb pillanatokban,de szerintem a meccshiánynak is köszönheti. pl rövidítésben 5-2re vezetett, innen nem igen kap ki egy Nadal. főleg úgy nem,h ebből kettőt ő rontott el.kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/tenisz/feder ... el-271825/
Nem volt rossz mecs.Federer elég hosszú idő óta újra kikapott
![]()
A lényeg, h Rafa verje meg Del Potrot![]()
VAMOS RAFA!!!!!
VAMOS RAFA!
szerk: 2. lehet sima lesz az Argentinnak, nembaj, első tornának a sérülés után nem volt olyan rossz, US Openre remélem megközelíti valós tudását.
GO RAFA!
Az első kör véget ért férfi százon. A nagyok '' lazáztak'', okosabb senki se lett.Attkins és Zakari megérdemli, h kiesnek, bután versenyeztek.miihii írta:Nah,ma kezdődik az atlétika VB.
10 órától indul a bugi,élőben a Sport2-n és az Eurosporton.
Ma lesznek a 100 méteres férfi síkfutás előfutamai,11:40től.
Powell heat 3,BOLT heat 9,Gay heat 11.
Férfi kalapácsvetés 13:20tól,Pars Krisztiánnal.
most megy felvételről, eredményt nem tudom, úgy írom be, most lett vége 1.szettnek, DelPotro nyerte 7-6ra,de Nadal megnyerhette volna, egyszerűen tőle szokatlanul sok hiba van a fontosabb pillanatokban,de szerintem a meccshiánynak is köszönheti. pl rövidítésben 5-2re vezetett, innen nem igen kap ki egy Nadal. főleg úgy nem,h ebből kettőt ő rontott el.kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/tenisz/feder ... el-271825/
Nem volt rossz mecs.Federer elég hosszú idő óta újra kikapott
![]()
A lényeg, h Rafa verje meg Del Potrot![]()
VAMOS RAFA!!!!!
Illetve a Sport 1 (vagy 2) is adja mindennap a délelőtti versenyeket, selejtezőket!Bányász írta:Az IAAF honlapján azt írják,h 16.án azaz most vasárnap 21.35-től lesz a férfi 100 döntője.
És úgy tudom,h az m2-ő közvetíti a versenyeket.Na meg természetesen az eurosport is.
(a 200 meg 20.án 20.35-től lesz.)
hmm, ennyire rég vártam atlétika vébétBányász írta:Az IAAF honlapján azt írják,h 16.án azaz most vasárnap 21.35-től lesz a férfi 100 döntője.
És úgy tudom,h az m2-ő közvetíti a versenyeket.Na meg természetesen az eurosport is.
(a 200 meg 20.án 20.35-től lesz.)
én nem bírtam anno Clijsters-t, sokkal inkább Henin-t,de örülök,h visszatért és megmutatja,h a mostani mezőny nagyrésze vmi vicc, ezzel a sok orosszal, küzülük Sharapova az aki ha kiheveri a sérülését, felnőhet majd egyik régihez (Henin,Kim,Serena,Venus,CapriatiPrimitive írta:
Clijsters meg visszatért. Azt hiszem ezt ki lehet jelenteni, sorba ver mindenkit, meghatározó játékkal. Tegnap Kuznetsovát verte 6-4 6-2 4-6 -ra.
Most nézem, hogy Sybilla Bammer is két szettben búcsúztatta a másik Williams-et.![]()
Lassan ennyi volt nekik is a tenisz karrier
7-5 6-4.
És ez futás pontosan mikor is lesz? Közvetiti az Eurosport, vagy vmi?kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/atletika/gay ... re-271670/
Hatalmas lesz a Bolt-Gay párharc. Azt mondja Gay, h képes a rekorddöntésre, lehet, h igaza van, de szerintem 9,5-el fog kezdődni a győztes ideje.Ilyen eredményre csak Bolt képes.
200-on pedig ugyan ez a mese fejlődik Gay, de Bolt messze-messze a világ előtt van.
Jó kis versenyek lesznek a berlini Vébén...Ne feljtsük el azt se, h van egy Pars Kristián-unk, aki a legnagyobb esélyese a kalapácsnak.