Én elég bátor tippel álltam volna elő abban az esetben ha indul Gay.Akkor azt mondtam volna,h 18.99.

Így,h nem indul azt mondom 19.22 lesz a győztes idő,természetesen Bolt-tól.
Végül a második szett is meglettozsimiki írta:sport2, Nadal-Seppi, jelenleg is tart: 7-6, 4-4, Nadal szervál, break laszti Seppinek...
szerk: eső...
diszkosz enyhén brutál volt, a lengyelnek már a nyakában volt az arany,erre a német behúzta,enyhe hangrobbanás voltDrigo írta:Na nem csak Krisztián betlizett az esélyes nagyok közül a 28 versenye veretlen Kartner "csak" harmadik lett diszkoszban, a német Harting az utolsó sorozat utolsó előtti dobásával szerezte meg az aranyat a végig vezető lengyel Malachowski előtt, jó kis verseny volt. Kővágó Zoli hatodik lett - előzetesen 1-6-ba szeretett volna jutni.
aham, így már tudom, csak azt hittem h el is mondta végülkanty írta:Arról van szó, h a 2004-es athéni olimpián a két legnagyobb görög atléta sztár megtagadta a doppingvizsgálatot.Ennek következtében egyikük sem vehetett részt a játékokon, motorral menekültek el, de itt elég homályos már a dolog.kennyke04 írta:wáááá, valaki homályosítson fel mint mondott most a kommentár Eurosporton?? Vmit a 2000 olimpiai aranyat megkapja (a 2.helyezett ha jól értettem) ha elmesél vmi motoros menekülést. Csak pont mire figyeltem volna rá amit mondott, jött a kedves aranyos reklám, megismételni meg nem ismételte meg...
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség felajánlotta Tanúnak(az egyik érintett), h megkpaja Marion Jones sydney-i aranyát(dopping miatt megfosztották), ha el mondja, h pontosan mi is történt
Ebbe nem ment bele Tanu.
Remélem megértetted a lényeget
Arról van szó, h a 2004-es athéni olimpián a két legnagyobb görög atléta sztár megtagadta a doppingvizsgálatot.Ennek következtében egyikük sem vehetett részt a játékokon, motorral menekültek el, de itt elég homályos már a dolog.kennyke04 írta:wáááá, valaki homályosítson fel mint mondott most a kommentár Eurosporton?? Vmit a 2000 olimpiai aranyat megkapja (a 2.helyezett ha jól értettem) ha elmesél vmi motoros menekülést. Csak pont mire figyeltem volna rá amit mondott, jött a kedves aranyos reklám, megismételni meg nem ismételte meg...
Itt a hangsúly az ''elvileg''-en van.Szerintem meg az van, h érzi Gay, h Boltot nem tudja megverni és jobb az önbizalmának is, h mégegyszer nem kap ki a jamajikaitól. Ezt meg is lehet érteni valamilyen szintem: életed legjobb formájában vagy, te vagy a világbajnok és mégis esélytelen, h megvédd a cime(i)det.Ez a tény Gay egoját rendesen rombolhatja.ozsimiki írta:elvileg vmi makacs ágyéksérülésre hivatkoznak, és egyetértek fcbarcaval, mivel a 4x 100as váltóban indulni akar Gay, így szerintem se érzi magát elégnek 200on Bolthoz. bár szerintem 4x 100on ennyi esélyük se lesz az amcsiknak.
nagy kár, megnéztem volna 150en mennyire van Bolt-tol.
Uuupssszzfcbarca0827 írta:Most ismétlés megy...miihii írta:![]()
Még cs most adják át a férfi 100 gyors () érmeit.
Vagy csak én nem értem a poént?
A poén az h ozsi írta h 200 gyorson megy Gay és erre írták neki h már vége az úszó vbnek gondolom mihii most erre hajazfcbarca0827 írta: Most ismétlés megy...Vagy csak én nem értem a poént?
Most ismétlés megy...miihii írta:![]()
Még cs most adják át a férfi 100 gyors () érmeit.
Azért, mert tökéletes állapotban próbál lenni a 4x100-as váltón!bowlinggolyo írta:Miért nem?fcbarca0827 írta:Na, hiába lett áttárgyalva, hogy melyikük az esélyesebb... Mostmár egyértelmű, hogy Bolt! Hiszen Gay nem indult...
Miért nem?fcbarca0827 írta:Na, hiába lett áttárgyalva, hogy melyikük az esélyesebb... Mostmár egyértelmű, hogy Bolt! Hiszen Gay nem indul...
csütörtökönbojanfan írta:mikor lesz a 200-as döntő?
kanty írta:ozsimiki írta:.
200 férfi gyors pedig nagyon érdekes lesz,
Vége az uszó vébének Ozsi
![]()
![]()
![]()
Abban igazad van, h ténleg gyors lesz ez a férfi 200.
Azt ne feledjük, h Bolt, mint 200as úgy robbant be(VB ezüst).Szerintem itt se kérdés, h ő fog nyerni.Gay képes lehet 19.5re de Bolt időeredménye 19.2vel fog kezdődni
Legyen így bár Gay szntem 200ra jobban felszívja magát és ott lesz Usain mögött nagyon közelkanty írta:Vége az uszó vébének Ozsi
![]()
![]()
![]()
Abban igazad van, h ténleg gyors lesz ez a férfi 200.
Azt ne feledjük, h Bolt, mint 200as úgy robbant be(VB ezüst).Szerintem itt se kérdés, h ő fog nyerni.Gay képes lehet 19.5re de Bolt időeredménye 19.2vel fog kezdődni