Jó hát ahol James meg Wade van..

(ez arra akart irányulni, hogy nagyon durvák a statok)
Na megnéztem ezt a tegnapi thrillert, hát mit ne mondjak izgalomra nem volt kis meccs

Azért kár, hogy 10+is volt, s gyakorlatilag ment végig a fej fej melletti játék (s rohadtul nem szabad elmenni amellett, hogy gyakorlatilag a rendes játékidőben azért nem nye4rtünk mert kb egy talajmenti csiga is jobban pattanózik...Azért az hogy büntető után támadót szedjen ANDRE MILLER....), a 2 öreg hihetetlen nagyot tett le az asztalra, PP tripla dupla (és az az emberes hármas megint...nagyon durva volt, KG 18 pattanó
Bárki nyerhetett volna, szerencsére a végén be tudtuk húzni, de nem tudom lesz-e erőnk ma lépni

PP 54 perc, KG 47 (a tervezett 30as meccseihez képest...)
Bobcatset meg kellene verni, nem lepődnék meg, ha akár a DNP-OLD megjelenne

De ha ez nem is, attól még ma limitálni kell a 2 öreg játékát, Green, Bass, Wilcox a megszokottnál is többet játszhat.
Nagyon büszke vagyok a csapatra (a legjobb formában lévő csapatot gyűrtük le, ráadásul a totális rémálom nekünk a Denver, a gyors atletikus játékával, jól pattanózó emberivel, mély kerettel), jövünk fel mint a talajvíz, Atlanta Josh Smith mizéria óta eléggé hullámvölgyben, Brooklyn is rendesen keresi magát, s már ott vagyunk hogy még megelőzni nem tudjuk őket, de már hátulról a mezüket elértük, s rángatjuk

Ami viszont picit "aggasztó" hogy úgy érzem túl korán vagyunk jók, tavaly remekül sikerült a formaidőzítés, akkor az All-Star után indultak be a motorok, idén jóval korábban, félek PO-ra elfáradunk, de ne így legyen.
Ez meg mint érdekesség
Kobe has 21 games of 30+ pts this season, 2nd in NBA. But has gone 13 straight games without getting to 30, longest streak since ’03
Kobe averages 7.4 points in 4Q this season, highest in NBA. Durant is 2nd at 7.2 per 4Q.
Kobe is 1-of-28 on 3-pointers since Jan. 20.
Lakers are 6-15 when Dwight Howard attempts 9 or fewer shots & 15-9 when he attempts 10+
Lakers trailed by 20 pts in 3Q before beating CHA Fri. Had been 0-70 in last 10 years when trailing by 20+ pts in 2nd half.
Lakers are 2-13 on the road against teams currently at .500 or better. Overall they’re 11-20 against teams at/above .500
Lakers allow 16.0 fast-break points a game, highest in NBA. Heat allow 11.6 per game, 2nd lowest
Heat are 4-1 against the Lakers since LeBron, Wade & Bosh joined team in '10. LeBron overall is 12-6 vs. Kobe.
Kobe is on pace to be the 1st player ever to average 25+ points when playing in their 17th NBA season.
Ma meg szerintem az Indy-Brooklyn lehet nagyon jó, Mil-Washington meg talán a Dallas-Atlanta, ja és igen a Philly-Clippers jónak ígérkezik, de szerintem így hogy visszatértek az emberek a Clippers eléggé esélyes, bár ugye Phillyben van a meccs, kiderül

De a Bobcats-Celtics meccset nem ajánlom senkinek

Eléggé gyenge meccsre számítok, abban bízom 2-3 negyedig tartjuk magunkat és az utolsóban megnyerjük, sajna a Cats eléggé hangulat csapat, s össze-vissza is játszanak, nálunk meg nem sok erő maradt tegnapról, alacsony színvonalat várok.