Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kettős mérce, Schumi fanként gondolom végignézted 2000-2004ig is pl, eme 5 szezonban 2001,2002,2004 is hasonlóképp volt "izgalmas",sőt még ennél is "izgalmasabb" volt. Szóval az egy dolog,h most nem tetszik, de erősebb jelzőket ne használjunk szntem.Mihu írta:Abszolút egy véleményen vagyunksocio66 írta:áh,komolyan mondom már..
vettel megint bejött az első helyre az űrhajóval,button szokásosan akció nélkül is jó pozícióban van,hamilton meg..
már csak vettel mutogatása hiányzik a végéről és teljes lesz az 'öröm'.![]()
![]()
Ausztrália után megint elcsesztem az egész napomat azzal, hogy annak ellenére hogy későn feküdtem le, képes voltam meszakítani az alvásomat 10 percekre emiatt az unalmas s..r miatt. Mindig felébredtem mikor Gyula ordibált. Nyűgös leszek mert nem aludtam eleget
Legközelebb a reggeli, délelőtti futamokra tuti nem ébredek fel
ejj Petrov:S bezzeg ha egy ZIL váltó van benn a Rönóba, akkor még beis ért volna:DL.Messi 10 írta:VettelMa se kellett nagyon izgulna. Petrov meg...
Abszolút egy véleményen vagyunksocio66 írta:áh,komolyan mondom már..
vettel megint bejött az első helyre az űrhajóval,button szokásosan akció nélkül is jó pozícióban van,hamilton meg..
már csak vettel mutogatása hiányzik a végéről és teljes lesz az 'öröm'.
Ezt Alonso szúrta el, a 3. hely simán meglett volna. Kicsit türelmesebbnek kellett volna lenni, ha működött volna a DRS, akkor biztos nyugodtabb.Barcaman1993 írta:ÁÁÁ ekkora pechet, ami Alonsonak volt ezen a versenyen! A legelején Webber beragad előtte, visszaesett a 7. helyre. A 2. kiállás előtt 3 mp előnye Buttonnal szemben. Addig vártak mire kijött 4 mp hátrány lett belőle. Itt nem a 3. helyet, hanem a Ferrari a 2. helyet dobta el. Aztán nincs DRS, majd Hamiltonnal az ütközés és a végén 0,3 mp-vel kapott ki Massától. Ez szinte hihetetlen.
A Ferrari versenytempója viszont egész jóMár csak az időmérőn kell gyorsabbnak lenni
Hát várható volt sajnos, Alonso várt volna 1kört és ugyanott lett volna mint HeidfeldRewolution5 írta:Heidfeld is megoldotta !Sanama írta:Fernando megoldotta XD Remélem Hami nem kap defektet.![]()
Heidfeld is megoldotta !Sanama írta:Fernando megoldotta XD Remélem Hami nem kap defektet.
Igen,vmi gubanc van,mert nincs meg az az erő benne,Jenson ellépett és Alo is megérkezett.Ez nagy csata lehet,ha nem megy ki Fernando a nyakáról...GO HAMIII,kell az a dobogóó!Sanama írta:Szerintem a kocsival is van valami,nézd meg Button hogy elment tőle kemény keveréken... :Smiihii írta:Ajjj,ez lehet h csúnyán el lett szúrva ezzel az újabb Hami kiállással.13 kört tudott menni a keménnyel és újra behívták másik keményért 18 karikáraMeg még el is lett szúrva,így Button bejött elé,ez kéésszz
Szerintem a kocsival is van valami,nézd meg Button hogy elment tőle kemény keveréken... :Smiihii írta:Ajjj,ez lehet h csúnyán el lett szúrva ezzel az újabb Hami kiállással.13 kört tudott menni a keménnyel és újra behívták másik keményért 18 karikáraMeg még el is lett szúrva,így Button bejött elé,ez kéésszz
socio66 írta:nem lesz itt semmi,csak majomkodik a redbull.
ha az egyik kerekét kivágnák a kocsinak,akkor is gyorsabb lenne a többinél.