Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Zoli! Sajnos annyira sok előítélettel rendelkezel csupán fizimiska alapján, hogy szörnyűVito írta:vitatható szárny, értelmezhetetlen és használatra alkalmatlan kers, mutogatós, tenyérbemászó pilóta. nekem a redbulról ez jut eszembe. nagyon nagyon nem szeretem ezt a kombót:?
remélem nem sokáig kell őket néznem a mezőny elején..
Jól hangzik, viszont én utálom mindkét Seb-etTocy írta: Az viszont, hogy kinek milyen az arca, nem éppen elfogadható indokMost sokan utálják Sebet...de ez a név a RallyVB-n is jól hangzott, itt sem lesz ez másként
És azért utálni, mert "irritál az arca" vagy mert nyer, baromság. Ez olyan, hogy azért utálom Messit, mert törpe.
Alonso esetében értelek, főleg, hogy csak a saját versenyét tette tönkre, Hamilton nem ettől lassúlt be. + tényleg hirtelen lassult ott be Hami.Kralo írta:
Röhej... ne előzz, ne védekezz. Ne legyenek kemény ütközetek. Legyenek száraz győzelmek, és kiszámítható lekörözésnek számító előzések.
Ez megint kicsit felbosszantott.
Röhej... ne előzz, ne védekezz. Ne legyenek kemény ütközetek. Legyenek száraz győzelmek, és kiszámítható lekörözésnek számító előzések.ozsimiki írta:téényleg, ezúttal fel sem tűnt. Tavaly ugyanitt játszotta el ezt, akkor emlékszem páran kiakadtunk,h ezt szabad e, azóta szigorítottak a szabályokon, de úgy látszik ez sem hatotta meg Hamit.
kétlem. az rb és a kers szerintem nem téma idén, illetve nem úgy. én úgy gondolom, h most sem volt benne, vagy valami teljesen más, a többiek kerséhez nem hasonlítható czucc. webber autójából en bloc hiányzott, vettel pedig sztem csak a rajtnál használta. valami nagyon bűzlik a redbullnál ezzel kapcsolatban is. vitatható szárny, értelmezhetetlen és használatra alkalmatlan kers, mutogatós, tenyérbemászó pilóta. nekem a redbulról ez jut eszembe. nagyon nagyon nem szeretem ezt a kombót:?samy85 írta:azért a RB se lessz mindig ekkora istenkirály... ahogy a ferrari évei is "eltüntek" a Mclaren-Ferrari 2 visszafog kapaszkodni... jelenleg viszont a RB mindenki más elött vannak... de ahogy mulik az idő majd ugy változnak az erőviszonyok...akár rövid, akár hosszú távon...ozsimiki írta:gergo! azért tavaly is kb ilyen különbségek voltak az idény során, szóval lenézheted felőlem a bikákat, Mekit meg fel, árny kérdésben ade ha már a szkkora király lett a meki is, majd gondolj bele mi lesz ha a bikák a Kers terén lesznek akkorák,mint most a Meki?hm
téényleg, ezúttal fel sem tűnt. Tavaly ugyanitt játszotta el ezt, akkor emlékszem páran kiakadtunk,h ezt szabad e, azóta szigorítottak a szabályokon, de úgy látszik ez sem hatotta meg Hamit.
Az viszont, hogy kinek milyen az arca, nem éppen elfogadható indokMihu írta:Nincs itt semmilyen kettős mérce. Mert ki mondta hogy Schumi idején nem voltak unalmas s..rok a futamok? Mert én nem. Nekem sem volt jó látni, hogy minden második futamon kört adott a 3. helyezettnek is. Sokkal jobb volt a 2006-os szezon. Viszont Schumi arcát el bírtam viselni, Vettel mutogatása meg képe egyszerűen olyan irritációt okoz számomra, hogy inkább addig nézem a tv melletti szekrényemet.ozsimiki írta:
kettős mérce, Schumi fanként gondolom végignézted 2000-2004ig is pl, eme 5 szezonban 2001,2002,2004 is hasonlóképp volt "izgalmas",sőt még ennél is "izgalmasabb" volt. Szóval az egy dolog,h most nem tetszik, de erősebb jelzőket ne használjunk szntem.
nCore-ra már felrakták simán, 720ban meg 1080ban is.fanbarca írta:Akkor nem tud valaki egy jó torrentmegosztót, ahol már fennt van?
Legnagyobbozsimiki írta: 2. Button: egy óvszergyártó helyében felkérném reklámarcnak az biztos, komolyan mondom a neve hallatán szerintem a többségnek már a gumióvás jut eszébe, nem az,h világbajnok
![]()
Más nem. Csak ha letöltöd...fanbarca írta:Kicsit részletesebben ha lehet. Nincs sportklubom, más?ozsimiki írta:Sportklub, 20.00, google, port.hu, stb,stbfanbarca írta:Sziasztok! Nem mutatja semmi sem vissza a mai futamot?
Kicsit részletesebben ha lehet. Nincs sportklubom, más?ozsimiki írta:Sportklub, 20.00, google, port.hu, stb,stbfanbarca írta:Sziasztok! Nem mutatja semmi sem vissza a mai futamot?
Sportklub, 20.00, google, port.hu, stb,stbfanbarca írta:Sziasztok! Nem mutatja semmi sem vissza a mai futamot?
De használhatja. Ha 3 vannak 1 mp-n belül akkor a hátsó 2 használhatja az előtte levő megelőzésére. Tehát Petrov nem, Schumi azért h megelőzze Petrovot, Webber pedig, hogy megelőzze Schumit.samy85 írta: amugy a Drs szabályról van egy kérdésem.. mondjuk ha 3 autó van -egymáshoz 1mp-en belül, akkor (mai szituból) pl: Petrov-Schumi-Webber...
Ugye akkor a Schumi támadja a Petrovot Használhatja a DRS-t, De ha a Webber támadja Schumit akkor a német nem használhatná!... ilyenkor mi van???
Nincs itt semmilyen kettős mérce. Mert ki mondta hogy Schumi idején nem voltak unalmas s..rok a futamok? Mert én nem. Nekem sem volt jó látni, hogy minden második futamon kört adott a 3. helyezettnek is. Sokkal jobb volt a 2006-os szezon. Viszont Schumi arcát el bírtam viselni, Vettel mutogatása meg képe egyszerűen olyan irritációt okoz számomra, hogy inkább addig nézem a tv melletti szekrényemet.ozsimiki írta:
kettős mérce, Schumi fanként gondolom végignézted 2000-2004ig is pl, eme 5 szezonban 2001,2002,2004 is hasonlóképp volt "izgalmas",sőt még ennél is "izgalmasabb" volt. Szóval az egy dolog,h most nem tetszik, de erősebb jelzőket ne használjunk szntem.
legalább Te elégedett vagy,ha már szinte mindenki másnak szúrja a szemét a gyerek.ozsimiki írta:nem baj, Schumit is sokan utálták/ják, Vettel is kibírja valahogy(bár utóbbi még annyi okot sem adott erre, mint Schumi anno sajnos)
én igazából arra gondoltam hogy most elment 2 verseny... annyi biztos a 2 bika idén is erős nagyon.. ezen kívül semmi lényeges nem derült ki a "hosszú"szezonraozsimiki írta:Amit írtál az pedig egyértelmű, a korszakok váltakoznak, ezért nem a jövőről fogok írni, hanem a jelenről. Mert felesleges arról elkezdeni vitázni, hogy mi lesz 2év múlva, és mikor lesz ismét csak Ferrari-Meki párharc.
Jelenről beszélünk továbbra is. Továbbá azért írtam gergonek, hogy a jelenlegi különbség (bár csökkent az előző futamhoz képest) szerintem bőven megfelelne nekik továbbra is. Tavaly év során is kb ennyin múlt 1-1 verseny. Nem voltak agyonverések.samy85 írta:azért a RB se lessz mindig ekkora istenkirály... ahogy a ferrari évei is "eltüntek" a Mclaren-Ferrari 2 visszafog kapaszkodni... jelenleg viszont a RB mindenki más elött vannak... de ahogy mulik az idő majd ugy változnak az erőviszonyok...akár rövid, akár hosszú távon...ozsimiki írta:gergo! azért tavaly is kb ilyen különbségek voltak az idény során, szóval lenézheted felőlem a bikákat, Mekit meg fel, de ha már a szárny kérdésben akkora király lett a meki is, majd gondolj bele mi lesz ha a bikák a Kers terén lesznek akkorák,mint most a Meki?hm
azért a RB se lessz mindig ekkora istenkirály... ahogy a ferrari évei is "eltüntek" a Mclaren-Ferrari 2 visszafog kapaszkodni... jelenleg viszont a RB mindenki más elött vannak... de ahogy mulik az idő majd ugy változnak az erőviszonyok...akár rövid, akár hosszú távon...ozsimiki írta:gergo! azért tavaly is kb ilyen különbségek voltak az idény során, szóval lenézheted felőlem a bikákat, Mekit meg fel, de ha már a szárny kérdésben akkora király lett a meki is, majd gondolj bele mi lesz ha a bikák a Kers terén lesznek akkorák,mint most a Meki?hm