Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kiemelt részhez:sjay írta:Ezt teljes elfogulatlansággal tudod állítani?(Mármint szerinted más versenyző akár Schumi, vagy bárki nem tudna így teljesíteni egy ilyen autóval?)ozsimiki írta: Bobnak teljesen igaza van, jelenleg a legjobb párosítás a RedBull-Vettel.
Egy szóval sem mondtam, hogy direkt ejtették ki Webbert, CSAK:
Azért érdekes, hogy a Red Bull műszaki agytrösztjei nem tudnak 3 verseny alatt megoldani egy KERS problémát, és ha már nem sikerült megoldaniuk, akkor miért küldik a "gyengébb fegyverrel csatába" a versenyzőjüket?
Ezt teljes elfogulatlansággal tudod állítani?(Mármint szerinted más versenyző akár Schumi, vagy bárki nem tudna így teljesíteni egy ilyen autóval?)ozsimiki írta: Bobnak teljesen igaza van, jelenleg a legjobb párosítás a RedBull-Vettel.
Mondjuk ma, amikor piros zászló után már csak 2 perc maradt, se volt normális...Eazzy írta:Amikor Alonak mentek a dolgok, akkor meg az ő popóját fényezte. Gyula egy idióta.
Ennél csak az a rosszabb, amikor hosszú percekig idegeskedik, hogy mit keres egy McLaren hátul, mikor az előbb még elől volt, majd rájön, hogy jah, az egy Midland volt....
Kicsit kellene csak gondolkodni.sjay írta:Szerintem am. pofátlanság volt amit Webberrel műveltek. Lehet csak én érzek összeesküvést, de nekem a német "wonderkid" (Bob_Marley írta:Én nem értem a fanyalgókat....
Ha valaki 3szor megnyeri az időmérőt az szabálytalan?
Hamilton szurkoló vagyok, neki szurkolok a többiek nem érdekelnek (na jó Alonso-t kifejezetten nem csípem a McLaren-nél leművelt undorító viselkedése miatt)
Gyorsabb a kocsija a németnek, és????Hosszú a szezon, lehet javítani!
Igazán nem mondhatja senki, hogy nem volt élvezetes az időmérő!Tele volt meglepetésekkel!Vettel nyert, igen hozta a papírformát, de azért mert ő nyerte nem lehet azt írni unalmas volt
azért meg nézném pl. a McLarenben vagy a Ferrariban, ahol nem tesznek hiperszuper autót a segge alá, mit "művelne) előtérbe helyezése nagyon nem tetszik, sőt, én utálom magát a versenyzőt is.
Én is Hami párti vagyok, de Alonso sikereinek is örülök. (Ha lesznek)
Akkor neked is elmondom hogy nekem nincs bajom vettellel.. tudom milyen a forma-1 de Czollner nem hiszem el hogy ennyire alázza a Hamilton-Button-Michael-Alonso 4-est.. aztán ha valaki hirtelen megveri akkor ő lessz az "isten" és a többiek sehol.. na ez a szánalom....L.Messi 10 írta:Rosberg 4. helye nem egy nagy csoda, de némiképp meglepetés. Az meg hogy Vettelnek milyen képességei vannak... Szerintem mindent elmond hogy a legfiatalabb VB győztes. És most lehet jönni azzal "mert hogy elsőszárny, meg orrkúp, meg fúúúú az RB csal és a FIA elnézi?", de tavaly érdekes módon senki nem problémázott az ellenszurkolók közül, hogy miért állt meg annyiszor Seb alatt az RBR... Itt minden a pályán dől el, és ma eldőlt hogy Vettel indul elsőnek. Ennyi.
Rosberg 4. helye nem egy nagy csoda, de némiképp meglepetés. Az meg hogy Vettelnek milyen képességei vannak... Szerintem mindent elmond hogy a legfiatalabb VB győztes. És most lehet jönni azzal "mert hogy elsőszárny, meg orrkúp, meg fúúúú az RB csal és a FIA elnézi?", de tavaly érdekes módon senki nem problémázott az ellenszurkolók közül, hogy miért állt meg annyiszor Seb alatt az RBR... Itt minden a pályán dől el, és ma eldőlt hogy Vettel indul elsőnek. Ennyi.samy85 írta: nem alonso párti tulajdonságom miatt van ez.... tisztában vagyok a erőviszonyokkal...de a Rosberg 4. helye miért izgalmas?mert a RB -valljuk be őszintén- elcseszte a webber im-jét...ha ez nem így van rosbergnek esélye nincs arra... és nekem az nem tetszik mondom még egyszer hogy a Czollner már leszopná a RB Vetteljét...és azt sugallja hogy a többi vb a mezőnyben sehol nincs pedig az ő képességeik szerintem nem maradnak el a Vettelétől.. egyáltalán...
nem alonso párti tulajdonságom miatt van ez.... tisztában vagyok a erőviszonyokkal...de a Rosberg 4. helye miért izgalmas?mert a RB -valljuk be őszintén- elcseszte a webber im-jét...ha ez nem így van rosbergnek esélye nincs arra... és nekem az nem tetszik mondom még egyszer hogy a Czollner már leszopná a RB Vetteljét...és azt sugallja hogy a többi vb a mezőnyben sehol nincs pedig az ő képességeik szerintem nem maradnak el a Vettelétől.. egyáltalán...Bob_Marley írta:samy
Vettel gyorsabb mint a többiek, de ha nektek az nem meglepetés, hogy Rosberg bekormányzott egy Mercedest a 4ikre, Webber elcseszte, lehet variálni az idő miatt a gumikkal!
teljesen jó kis időmérő volt, s csak a Q3ban volt elszakadva Vettel!
Fogadjunk ha Alonso megnyeri izgalmas lett volna.....
Ugyan már, ez nem ezen múlik. Mindenkit a pole érdekel. Ha azért van az utolsó pillanatokig csata, akkor az izgalmas. Mint mondjuk 2007, amikor tizedek döntöttek, és nem tudhattad, hogy Meki vagy Ferka lesz az élen, meg hogy a 4 közül ki.Bob_Marley írta:samy
Vettel gyorsabb mint a többiek, de ha nektek az nem meglepetés, hogy Rosberg bekormányzott egy Mercedest a 4ikre, Webber elcseszte, lehet variálni az idő miatt a gumikkal!
teljesen jó kis időmérő volt, s csak a Q3ban volt elszakadva Vettel!
Fogadjunk ha Alonso megnyeri izgalmas lett volna.....
kedves Bob neked mi volt az izgalmas ebben az időmérőben? a legnagyobb tisztelettel kérdem mert az hogy a Button kapott 7 tizedet, semmi izgi nincs ebben...Bob_Marley írta:Én nem értem a fanyalgókat....
Hamilton szurkoló vagyok, neki szurkolok a többiek nem érdekelnek (na jó Alonso-t kifejezetten nem csípem a McLaren-nél leművelt undorító viselkedése miatt)
Igazán nem mondhatja senki, hogy nem volt élvezetes az időmérő!Tele volt meglepetésekkel!Vettel nyert, igen hozta a papírformát, de azért mert ő nyerte nem lehet azt írni unalmas volt
Webber autójában nem működött a Kers. Mutatták, úgyhogy érthető, hogy ennyivel lassabb csak lágy gumival kellett volna mennie. Egyébként nekem is van egy kis összeesküvés elméletem. Nem vagyok benne biztos, ha Vettel autójában is sz.rakodna a Kers 3 verseny után sem tudnák megcsinálni. Kicsit gyanúsMessi-Ini írta:Szerintem am. pofátlanság volt amit Webberrel műveltek. Lehet csak én érzek összeesküvést...
Hallod,nem tudom számodra mi a pofátlanság abban,h Vettel a kemény gumival 4. helyen bejut a q2-be,míg webber ugyanazon a gumin úgy kikapott tőle,hogy kiesett!!szerintem ebbe semmi összeesküvés nincs,csak merték feltételezni a red bullnánl h wbber nem kap 1 mp-et vetteltöl,és akeményen is simán bemegy a q2-be![]()
![]()
Szerintem am. pofátlanság volt amit Webberrel műveltek. Lehet csak én érzek összeesküvést...sjay írta:Bob_Marley írta:Én nem értem a fanyalgókat....
Szerintem am. pofátlanság volt amit Webberrel műveltek. Lehet csak én érzek összeesküvést, de nekem a német "wonderkid" (Bob_Marley írta:Én nem értem a fanyalgókat....
ez mekkora???!!!Kralo írta:A Red Bull szárnyakat ad.
tényleg...nem sok tartottasjay írta:Jah![]()
És akkor is majdnem elsírta magát, amikor Webber kisett. Szegény Gyula