kovinho írta:
Oks, de nem is becsültem le őket.
Tény, hogy ennek a Körmendnek - szurkolóikkal együtt - nagyobb a szívük, mint az egész Magyar Bajnokságnak. 5 meccses döntőt várok, Körmend győzelemmel, mert az nyerje a bajnokságot, amelyik megverte az előző bajnokot, nem mellesleg piros-fekete csapatot akarok látni megint bajnoknak. Megérdemelné a Falco is, de akkor is
Már csak az Olaj-Körmend barátság jegyében is.
Nah Kovi, elástad magad most...

A fekete betűst ami kiemeltem elég merész húzás volt leírni, szerintem nem ismered őket eléggé.

Had ne kezdjem el... persze tisztelet a kivétel, de azok nem emberek...
Azért sztem nem ismered elég jól őket, Körmend drukkerekkel 1x kell beszélgess és akkor egész élettől elmegy a kedved. Főleg most hogy döntőbe összekerültünk össze hordanak annyi marhaságot..
Én mondjuk drukkoltam az Olajnak, szimpatikusabb csapat és döntőbe tavalyi bajnokot legyűrni azért...

De így alakult, Szolnok éve is elég gyengére sikerült, ki gondolta volna.

De Körmend is jó lesz, az a hangulat ami ott van egy meccsen... az a szurkolás... leírhatatlan.

Szerintem első meccsen rengeteg minden fog múlni, ha ott nyerünk ami azért meglesz szerintem, nagy löketet kaphatunk és a srácok is. Remélem azért barátságos és sportszerű lesz a szurkolás, és ne legyenek dobálgatások és szék törések...nekünk van egy csarnokunk nekik van egy tornatermük, becsüljék meg azért. Persze hatalmas a két tábor között a feszültség és ellentét, de ez egy döntő, remélem megadjuk neki a tiszteletet. Hartyányi bácsit már első meccsre megkaptuk ajándékba, azért remélem itt normálisan fújnak majd a bírók, elvégre egy döntőről beszélünk.
Nagyon várom már ezt a meccset azaz meccseket, talán még fel se fogtam mi is van. Ez az egész év annyira jól sikerült mint egy szép álom és ha egy bajnoki címmel megkoronáznánk akkor..
MINDENT BELE SRÁCOK!!!!
CSAK A FALCO ÁLÉÉ!!!!