Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egy lusta dög.Alfa írta:"NBA-seket" kérdezném. Hogyan lehet, hogy egy NBA-ben játszó játékos nem bír büntetőt dobni? cikk
jó kérdés. olimpia programot hónapokkal ezelőtt tudták. ha zavarta volna őket, hogy 1 óra van a két program között nem nevezik. szerintemS.Agüero írta:Holnap a 200 pilléről Katinka vissza fog lépni? Mert lesz annak az elődöntője, és utána 1 órán belül a 200 vegyes döntő. És a 200 pille elég gyilkos szám, nem lehet annyira ellazsálni.
Hivatalos infót nem tudok, de Hosszút ismerve szerintem nem fog visszalépni.S.Agüero írta:Holnap a 200 pilléről Katinka vissza fog lépni? Mert lesz annak az elődöntője, és utána 1 órán belül a 200 vegyes döntő. És a 200 pille elég gyilkos szám, nem lehet annyira ellazsálni.
Egyébként elképesztőek ezek a japánok. Megnyeri az olimpiát és az arcán semmi sem látszik, egy mosolyt sem ereszt megvisca el barca írta: szerencsére kiderült az azeriról, hogy hátrányban nulla. japán gyerek ugyanugy megérdemelte mint a brazil csaj, jók voltak egész nap.
szerencsére kiderült az azeriról, hogy hátrányban nulla. japán gyerek ugyanugy megérdemelte mint a brazil csaj, jók voltak egész nap.Alfa írta:A japán nagyon brutálisan nyomta. Úgy megfektette a belgát, hogy öröm volt nézni
A japán nagyon brutálisan nyomta. Úgy megfektette a belgát, hogy öröm volt néznivisca el barca írta:
közbe nézem a judot, az azeri aki "megverte" mikit, az elődöntőben is nyomta a fetrengést, de a japán úgy elveri a döntőben h öröm lesz nézni
Hát jó, de a Hosszú érem már alap az nem nagy dologvisca el barca írta: miki behúzza a bronzot, meg katka is egyet meglesz a 2, nyugi![]()
miki behúzza a bronzot, meg katka is egyet meglesz a 2, nyugiAlfa írta:.Én komolyan hittem benne, hogy ma 2-3 érmet fogunk szerezni, nagyobbat nem is tévedhettem volna.
PS, de még annak is gyengevisca el barca írta: .....
ian thorpe 52-es lába?Bob_Marley írta: Van egy két olyan figura, hogy a Da Vinci elméletet hírből se ismeri a testfelépítése.
Nyilván, hogy fizikai, meg szellemire is van "koksz", de még egy sakkozó is nyom valami lónyugtatót.visca el barca írta:jó, peszte de itt más, mint mondjuk az úszás, ahol simán megnövelik 20%-kal az állóképességedet...Bob_Marley írta:Amúgy múltkor veb írta, hogy itt nincs értelme "koksznak". Szerintem nincs olyan sport ahol ne lehetne olyan szerhez jutni, ami segít akár koncentrációban, akár reakció időben.És ez is fontos vívásban, ha csak 1 tizeddel hamarabb elindulsz az álé után, már előnyben vagy.
amugy még a lövők is köztudottan tolják a cuccost, csak ők speciel nem pörgetnek, hanem lassítóznak
jó, peszte de itt más, mint mondjuk az úszás, ahol simán megnövelik 20%-kal az állóképességedet...Bob_Marley írta:Amúgy múltkor veb írta, hogy itt nincs értelme "koksznak". Szerintem nincs olyan sport ahol ne lehetne olyan szerhez jutni, ami segít akár koncentrációban, akár reakció időben.És ez is fontos vívásban, ha csak 1 tizeddel hamarabb elindulsz az álé után, már előnyben vagy.