teljesen egyetértek minden szavával, ugyanezen a véleményen vagyok,és ezek tükröződnek azokban a hszeimben,amikor fanyalgok egy-egy egyből visszaadott breaknél,ne adj Isten nem kihasznált meccslabdáknál,vagy a szerváknál.
Nadal még koránt sincs győztes formában, erre enged következtetni,h majdnem játszott ma is egy 5 szettest, holott ezt 3 sima szettel kellett volna abszolválni, főleg az előzmények után.
A szervajátéka a legneccesebb szerintem, nem értem,h sérülése óta,után, miért nem állnak nagyon rá az erősebb szervákra, legalább a szerva gémeinél ne kelljen minden lasztimenetnél kidobnia a lelkét...egy bizonyos Federer se lenne sehol sem (kis túlzás, de kb 7-8 GS-el kevesebbje lenne véleményem szerint,ha nem segíti ki saját magát oly sokszor a nagyon jó szerváival) a szervái nélkül...
Rafának is adhatna kis pihenőt a jobb szervagémek,de ilyenről nem beszélhetünk,sőt férfi mezőnyben sokszor még kifejezetten hátrányos számára ha szerválnia kell. 1.adogatások se félelmetesek, a 2.ak meg egyenesen szinte ziccert jelentenek az ellenfélnek olyan 70%ban...
bízok benne,h jobb lesz. ha vki akkor ő képes melóval,és hittel visszazárkózni,vagy új dolgokat megtanulva (pl jobb szervák) ismét az élre kerülni. egyelőre nagyon nagy meglepetés lenne számomra,ha döntőzni tudna, persze annál nagyobb öröm.