Egyéb Sportok
A Rod Laveren 1.00-kor kezd Murray Isner ellen és közvetlenül utána játszik majd Nadal.gianni írta:CSő!Valaki tudja a Nadal meccs kezdési időpontját?
- piton
- Capitá del Barça
Ez egyértelműen az edzőn ment el. Semmi újat nem tudod mondani a szünet alatt. Nem készítette fel jól a játékosokat az ilyen helyzetekre. Persze ez az egész ország futsal képét is tükrözi. Ezeknél a játékosoknál sokkal jobb játékosokat is ismerek, de ők nem futsalosok.
Jól mondták a sportklubbon is, a Teremtornákon is 4+1-re kéne át állni.
Csehországban 30 ezer valamennyi igazolt futsal játékos van, itthon pedig nőkkel együtt 1000. Így nem lehet építkezni.
A meccs képe alapján mi voltunk a jobbak... 4-4 ellenben természetesen.
Jól mondták a sportklubbon is, a Teremtornákon is 4+1-re kéne át állni.
Csehországban 30 ezer valamennyi igazolt futsal játékos van, itthon pedig nőkkel együtt 1000. Így nem lehet építkezni.
A meccs képe alapján mi voltunk a jobbak... 4-4 ellenben természetesen.

Hattrick: Ádáz Pitonok
- kennyke04
- Entrenador del Barça
A mentalitás, gondolkodás módot jelent. Ha valaki eldobja az utcán a szemetet és azt mondja azért nem a kukába dobja ki, mert más se, akkor valóban így van. Az hogy fejben gyengék vagyunk, még nem azt jelenti, hogy nem bírok belerúgni abba a vacak labdába hanem hogy böte vagyok és nem azt hogy azért mert magyar vagyok.menczel írta:Dede ez bizony magyar mentalitásbeli hiba. A futsalosok órákat gyakorolták az emberhátrányos védekezést, a kézisek is tutira a letámadás ellen mit kell, csak akkor jön az agyi tényező.
Különben a himnuszos írásoddal úgy egyet értek, hogy mérkőzések előtt a Nemzeti dal-t kéne lejátszani vagy még a Szózat is megfelelne, de tény hogy olyan mintha néhányan már a Himnusz alatt készülnének a vereségre és a barna folt hátul már látszódna

"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
- Primitive
- Entrenador del Barça
03:00Fernando írta:Igen ez engem is érdekel. Livescoron néztem, de nemtudom mihez viszonyítani. 2 körül lesz valahogy.gianni írta:CSő!Valaki tudja a Nadal meccs kezdési időpontját?

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- Fernando
- Llegenda del Barça
Igen ez engem is érdekel. Livescoron néztem, de nemtudom mihez viszonyítani. 2 körül lesz valahogy.gianni írta:CSő!Valaki tudja a Nadal meccs kezdési időpontját?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Dede ez bizony magyar mentalitásbeli hiba. A futsalosok órákat gyakorolták az emberhátrányos védekezést, a kézisek is tutira a letámadás ellen mit kell, csak akkor jön az agyi tényező.kennyke04 írta:Na ez nem igaz, mert nem nemzetségi mentalitás kérdése az, hogy nem bírunk védekezni és képesek elfáradni, bár a szerencsével is hadilábon álltunk, bár a végén volt két felső lécük is szóval... De ez csak a média sulykolja ezt a mentalitásos hülyeséget... ez a teljes szervezetlenség minta példája volt (megnézzük pont a kéziseknél volt az, hogy a nyílt francia kitámadást nem bírtuk megoldani, mert ilyenből nem készültünk eleget, most is ez volt, kapust lehozták, és nem bírták lábbal levédekezni, pedig ez nem olyan nehéz, tudja ezt aki futsaloksik, ráadásul, 99%os gólhelyzetet teremt, ha labdaszerzés van....)Fernando írta:A magyar mentalitás... Ezért nem vagyunk mi sehol. 4-0-ról... szánalom.
Mondjuk a történelmi események tükrében nem meglepő, valahogy mindig rosszul alakultak a dolgok, győztes háborút Mátyás korában vívtunk utoljára stb...
- Fernando
- Llegenda del Barça
Akkor vki magyarázza meg miért vagyunk ekkora szerencsétlenek mindig egy gyengébb csapat ellen akár. Mindegy. Igazából annyira nem követem a futsalt, csak gondoltam hazai környezetben azért 8 közé jutunk valahogy....
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- kennyke04
- Entrenador del Barça
Na ez nem igaz, mert nem nemzetségi mentalitás kérdése az, hogy nem bírunk védekezni és képesek elfáradni, bár a szerencsével is hadilábon álltunk, bár a végén volt két felső lécük is szóval... De ez csak a média sulykolja ezt a mentalitásos hülyeséget... ez a teljes szervezetlenség minta példája volt (megnézzük pont a kéziseknél volt az, hogy a nyílt francia kitámadást nem bírtuk megoldani, mert ilyenből nem készültünk eleget, most is ez volt, kapust lehozták, és nem bírták lábbal levédekezni, pedig ez nem olyan nehéz, tudja ezt aki futsaloksik, ráadásul, 99%os gólhelyzetet teremt, ha labdaszerzés van....)Fernando írta:A magyar mentalitás... Ezért nem vagyunk mi sehol. 4-0-ról... szánalom.
"A fociban az a lényeg,
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Jézusom
most nézem összefoglalót, elképesztő, az egy dolog,h 4-0ról 4-4,sőt 4-5, de utána kiegyenlítünk 5-5re,ami NEKÜNK JÓ, marad 39 másodperc a meccsből, és nem bírjuk ki? elképesztő...tényleg kezdek örülni,h azért elég sok sportágban nem vagyunk az élmezőnyben,mert ott is hasonló bukták lennének,és ugyanúgy fájnának,sőt...

most nézem összefoglalót, elképesztő, az egy dolog,h 4-0ról 4-4,sőt 4-5, de utána kiegyenlítünk 5-5re,ami NEKÜNK JÓ, marad 39 másodperc a meccsből, és nem bírjuk ki? elképesztő...tényleg kezdek örülni,h azért elég sok sportágban nem vagyunk az élmezőnyben,mert ott is hasonló bukták lennének,és ugyanúgy fájnának,sőt...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Atyám ezek mekkora vesztesek...
Az egész magyar élsportot ott kellene elkezdeni megreformálni, hogy a nemzethalált vizionáló, pesszimista, béna himnuszt valami lelkesítőre kellene cserélni... Tehát mondhatni h az alapoktól kellene az egészet újraépíteni.
Az egész magyar élsportot ott kellene elkezdeni megreformálni, hogy a nemzethalált vizionáló, pesszimista, béna himnuszt valami lelkesítőre kellene cserélni... Tehát mondhatni h az alapoktól kellene az egészet újraépíteni.
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Kéziben és Futsalban is a csehek vertek ki
Jók vagyunk
Hát mind a kettőt simán hozhattuk volna...ez van, lehetne ennél rosszabb is 

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- Fernando
- Llegenda del Barça
A magyar mentalitás... Ezért nem vagyunk mi sehol. 4-0-ról... szánalom.
- kennyke04
- Entrenador del Barça
és úgy is jártunk mint a kézisek tegnap

"A fociban az a lényeg,
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nem kis meccs a Magyar-Cseh futsal 
Sajnos 6-5 a cseheknek...

Sajnos 6-5 a cseheknek...

A legtöbb esélyes meccseit megtudtam nézni a héten, Davydenkot sajnos csak pár labdára láttam.ozsimiki írta:Del Potro se az igazi fejben,de talán neki ott lesz kapaszkodónak (nem is akármilyennek) az US Open győzelem. így bármi lehet. Rafával kapcsban kifejtettem hosszabban a véleményem, azért természetesen bizakodom.
Djoko-t még nem láttam idén, Federer-t nem érzem egyáltalán érinthetetlennek, Murray talány lesz,ahogy kérdéses,h Davidenko mennyi erőt gyűjtött a közelmúlt sikereiből...mindenesetre nem fogunk unatkozni
Federer javul, igaz, első fordulós ellenfelétől gyengébb teniszezőkkel játszott.
Nála nagy kérdés, mennyire tudja motiválni magát.
Nadal-t még mindig nem tudom megitélni, tavaly ilyenkorhoz képest gyengébb és feltünően sokat ront olyan szituációkban, amikor senki nem kényszeriti rá, de az is biztos, hogy a 3. fordulóra messze ő kapta a legnehezebb ellenfelet.
Djokovic erős, pontos, látványosan játszik, bármeddig eljuthat.
Del Potro-nak ugye van egy sérülése, ami egyesek szerint csukló, SZG szerint könyök, de kinlódik sokat, odadob gémeket, sokat ront.
Murray jó formában, ahhoz képest, hogy alapvetően védekező, sok nyerőt üt, érettebben játszik, mint tavaly, Nadal-ig el kell jutnia, hogy lássuk, mire is képes valójában.
Roddick-ot emelném ki, mert egyértelmüen fejlődik, mondom ezt a tavalyi wimbledoni döntő után, amikor úgy tünt, hogy megtörhet, szerintem megveri Gonzálezt.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Del Potro se az igazi fejben,de talán neki ott lesz kapaszkodónak (nem is akármilyennek) az US Open győzelem. így bármi lehet. Rafával kapcsban kifejtettem hosszabban a véleményem, azért természetesen bizakodom.
Djoko-t még nem láttam idén, Federer-t nem érzem egyáltalán érinthetetlennek, Murray talány lesz,ahogy kérdéses,h Davidenko mennyi erőt gyűjtött a közelmúlt sikereiből...mindenesetre nem fogunk unatkozni

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ez van. Azért Haastól így is jó szereplés várok a masters tornákon kemény pályán. Ami meg az opent illeti, lesz itt még csemege bőven. A favoritom most már Del Potro, (elképesztő támadó tenisze van), de kemény meccse lesz a Cilic elleni. Nadal is utoléri magát most már. Nem tudnám megmondani, ki érhet oda a végére.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
igen, így értettem én is. kezében benne van rengeteg ütés,csak ugye amit kifejtettem,meg Te is,hogy semmit se ér,ha nem jut eszébe alkalmazni. márpedig inkább erőlteti ami nem megy, mintsem váltson.Rivaldo11 írta:Azzal semmiképp nem értek egyet, hogy szegényes lenne a repertoárja. Legalábbis a kezében ott van, de "fejben nem alkalmazkodik a kezéhez", így inkább azt mondanám, a taktikai repertoárja a szegényes.
az is bőven megeshet,h egy nagyobb siker (amit Te is írtál) megváltoztatta volna a karrierjét anno, tipikusan az a játékos,akinek bele kell kapaszkodni vmibe,h tudjon figyelni,és egy olyan sikerbe bele tudott volna évekig.
szerk: ellenfeles dolgot igazából senkire se értettem ,hiszen már meg lett beszélve,csak úgy általánosságban írtam.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Azzal semmiképp nem értek egyet, hogy szegényes lenne a repertoárja. Legalábbis a kezében ott van, de "fejben nem alkalmazkodik a kezéhez", így inkább azt mondanám, a taktikai repertoárja a szegényes. Ebből következik, hogy makacsul erőlteti azt, ami nem megy, és méginkább az, hogy ha nem megy neki, siet, nem képes várni. Kb. egy rakat meccsét fel tudnám soroni, amikor előzmény nélkül, de legalább egálos meccset csak ezekért bukott el. De a tenisz ilyen sportág. Pillanat alatt fordul a kocka, és aki ehhez nem tud alkalmazkodni, az veszít. Haasnak ez sose ment.
Visszanézve azt mondom, ha 2002-es Aus open elődöntőben 2:1 es szettelőnyről nem bukik Safinnal szemben, máshogy alakult volna a karrierje. Az meghozta volna az áttörést. Furán hathat, hogy ezen múlhat valami, de esetében szerintem sokat jelentett volna.
Még annyit, hogy a hsz-eket visszaolvasva kiemelném, hogy az ellenfelet én nem bántottam ( itt lehet h. nem rám gondoltál). Tsonga számomra semleges játékos, akinek jópár eseten már szurkoltam is-ellenfelétől függően.
Visszanézve azt mondom, ha 2002-es Aus open elődöntőben 2:1 es szettelőnyről nem bukik Safinnal szemben, máshogy alakult volna a karrierje. Az meghozta volna az áttörést. Furán hathat, hogy ezen múlhat valami, de esetében szerintem sokat jelentett volna.
Még annyit, hogy a hsz-eket visszaolvasva kiemelném, hogy az ellenfelet én nem bántottam ( itt lehet h. nem rám gondoltál). Tsonga számomra semleges játékos, akinek jópár eseten már szurkoltam is-ellenfelétől függően.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
ésszel is kell játszani, láttál rengeteg meccset, nagyon fontos,h kombinálja vki a játékát, Haas észrevehetné mikor mi nem sül úgy ahogy kellene, amikor egyben van,akkor valóban magas szinten műveli amit tud, itt jön az,h szegényes a repertoárja. (legalábbis ma azt lehetett látni,h erőltette végig, akkor is ha csak csapkodás lett belőle ahogy Te is írtad...nem próbált ki más dolgokat olyan intenzíven,ami segíthetett volna)Rivaldo11 írta:Ezt nagyon egyszerű eldönteni. Meg kell nézni, ki milyen labdameneteket nyert meg, ill. vesztett el. Ezek után kiderül, ki oktatott kit, és ki élt inkább az ellenfele csapkodásaiból. (Pl. a meccset megfordító utolsó három játéknál).
no mind1, kikapott, és ismét csak nem hazudtolta meg magát.
Láttam előző meccsét is, ott is volt ütőtörés, hiszti, az még meglett, ez már nem. hozzáteszem,h nekem semmi bajom vele,de nem tudom sajnálni azokat,akik nem tudnak uralkodni magukon,és emiatt legyengül a játékuk, legfőképp pedig nem az ellenfelet fogom elővenni ilyen esetben.

- Primitive
- Entrenador del Barça
Én nem vitatom Tsonga játéktudását, mert biztosan tud valamit, ha már itt tart, DE messzemenően kevesebb elképzelés van a játékában mint Haas-éban. Egy Karlovitytól biztosan technikásabb
A semmirekellő, illetve a csigazabálós megjegyzésekért elnézést kérek, valóban nem volt szép tőlem. Viszont ettől még a véleményem szilárdan tartom, hogy Haas játéka sokkal szebb, élvezhetőbb és technikásabb, mint Tsongáé.
Míg Tsonga 80 %-ban a szerváiból él, addig Haas képes játékban is pontokat hozni.
Rivaldo11-el teljes mértékben egyetértek, mindenben.

A semmirekellő, illetve a csigazabálós megjegyzésekért elnézést kérek, valóban nem volt szép tőlem. Viszont ettől még a véleményem szilárdan tartom, hogy Haas játéka sokkal szebb, élvezhetőbb és technikásabb, mint Tsongáé.
Míg Tsonga 80 %-ban a szerváiból él, addig Haas képes játékban is pontokat hozni.
Rivaldo11-el teljes mértékben egyetértek, mindenben.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Tudom, h csak akkor megy igazán egy játékosnak, ha tökéletesen minden téren egyben van. DE azért csak magát hibáztathatja, h ha nem képes a játékát összerakni és már nála is késő, 31 éves ettől a szinttől már csak lefele vezet az út.
Én Tsongával szemben nem vagyok elfogult, tetszik a játéka, de ennyi. Én egyetlen egy játékossal szemben vagyok elfogult az pedig Rafa.
Én Tsongával szemben nem vagyok elfogult, tetszik a játéka, de ennyi. Én egyetlen egy játékossal szemben vagyok elfogult az pedig Rafa.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.