Úgy látom itt olyan a lila köd, mind amikor a monitor lilul Vettel köreitől..
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Mindenki máshogy látja a dolgokat, én tisztelem mások véleményét, de látom ez vissza már nem igen megy. Sajnálatos nagyon.
EMBER! Mondtam valakire, hogy egy SENKI? Ismétlem, EMBER, mondtam valakire? NEM.
Alonso renaultos korszakában, leginkább amikor vb.-t nyert, a rönó fő támogatója a Telefonica volt, ami véletlenül spanyol érdekeltségű.. jéé :/ Majd pont Fisicot fogják tolni ugye? Alonso sokkal tehetségesebb volt, több volt a pénz mögötte, több volt a lehetőség, nem volt kérdés, hogy első számú pilóta. Hamiltonnak pedig nehéz lehetett bele ülni a mekibe anno, kitaposta magának az ülést maradjunk annyiba az évek múlásával, jó ajánlással érkezett, de tehetségét senki se kérdőjelezi meg. Angol érdekeltségű alakulatnál majd a spanyolt fogják előnybe részesíteni, persze. Így gondolom Vettelt is. Webber a az rb-ben soha se fog vébé címért küzdeni, amíg Vettel a csapattársa. Komolyan, ezen mindig röhögök amikor ezt lihegik, hogy nincs sorrend, hagyjuk már gyerekek, nézzétek meg a tavalyi év balhéit, aztán nincs csapatsorrend.
Vettel tehetségét sem vitatja el senki, én sem. De kissé túl van lihegve egy csöppet. Én nem gondolom, hogy kimagaslóan nagy versenyző, még nem, de lehet az lesz. Óriási pénz van a red bullnak, hosszú évek felépített munkája beért nekik, leginkább a pénznek köszönhetően, ami biztosította őket a fejlődésben, volt kiket elhozni, és építeni egy ilyen gépet, Vettel tehetségére, amivel ebből kihozza a maximumot. Hasonlít abban Schumira, hogy ezzel a pöpec géppel oktat mindenkit, de a gép a mérnökök és tervezők érdeme, hogy rá szabták a srácra, mert rá lett. Kihozza belőle azt, ami a maximum. Óriási teljesítmény, sok kis csapat szerintem méltán irigyli őket, hogy 4 év alatt a csúcsra jutottak. De lehet nem csak kis csapatok..
Én nem fogok is acsarkodni, én így gondolom, de tiszteletben tartom a ti véleményeiteket is.
amúgy is.. MINDÖRÖKKÉ SCHUMACHER!!!
ennyi..