Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
miihii
KHAL

2011.05.29. 14:59:21

csababarca írta:
miihii írta: Ellenben nekimenni tudott,elég szépen megtalálták egymást ott a kanyarban :P Sőőőőt,Felipe fel is vágta a vasat az alagútra,nájsz :)
Remélem nem Lewis miatt csapódott fel,mert akkor egész idényben lesz mit hallgatni megint,h mekkora gyökér :oops:

Nem kell ezt hallgatni,mindenki tudja hogy az.
Egyébként ezt a Monacoi futamot megszüntetném. Semmi izgalom, az időmérő dönt el mindent.
Igen,tudom h neked ő az antikrisztus,ismerem a véleményedet.Ami viszont nem feltétlenül egyezik a mindenki kijelentéssel :wink: Vagy te lennél mindenki? :shock: :twisted:
A másik részével egyet értek teljesen.A hypeja nagy,de a futam valós értéke elég nulla közeli volt általában.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
visca el barca
Presidente del Barça

2011.05.29. 14:57:35

socio66 írta:jó egy olyan versenyt nézni,ahol lehetetlen előzni és az egyetlen izgalmat a balesetek szolgálják.
ez kell,monakó.
itt legalabb van karambol... a hungaroringen még az sincs. komolyan mondom messze a magyar a legunalmasabb verseny....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
socio66

2011.05.29. 14:55:46

jó egy olyan versenyt nézni,ahol lehetetlen előzni és az egyetlen izgalmat a balesetek szolgálják.
ez kell,monakó.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.05.29. 14:54:17

miihii írta: Ellenben nekimenni tudott,elég szépen megtalálták egymást ott a kanyarban :P Sőőőőt,Felipe fel is vágta a vasat az alagútra,nájsz :)
Remélem nem Lewis miatt csapódott fel,mert akkor egész idényben lesz mit hallgatni megint,h mekkora gyökér :oops:

Nem kell ezt hallgatni,mindenki tudja hogy az.
Egyébként ezt a Monacoi futamot megszüntetném. Semmi izgalom, az időmérő dönt el mindent.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
miihii
KHAL

2011.05.29. 14:52:20

KERS ide,DRS oda,Monaco-ban továbbra sem lehet előzni,ha nem alszik el az elöl lévő :? Hami is tologatja Massát,de el nem tud menni neki.

Szerk:
Ellenben nekimenni tudott,elég szépen megtalálták egymást ott a kanyarban :P Sőőőőt,Felipe fel is vágta a vasat az alagútra,nájsz :)

Szerk 2.:
Ennek a SC-nak még mindig brutálisan hátborzongató morgós hangja van,egy körre elvinném szívesen a kicsikét 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2011.05.29. 14:55:34-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.29. 14:37:47

Ezt a Czollner megint mekkora egy idióta :evil:

Elkezdi Vettel vhogy megúszta,h elrontották a kerékcseréjét...jah annyira megúszta,hogy 1.helyett , 2.helyen megy, és ha csak nem dolgoz le 10másodpercet rosszabb :!: minőségű lágyon, mint amit majd kap ugye Button (övé friss szett lágy lesz), akkor marad is 2. Sőt már 14másodperc, lehet vissza is tud jönni elé...

Ügyi vagy Gyula.

Eddig Vettel,Webber,és Hamiltonnal csesztek ki a boxban, hogy fain legyen jöhetne Button és Alonso :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.29. 13:38:55

Kicsit más téma...

csak nekem van tele a tököm azzal,h bármi kisebb-nagyobb baleset történik, utána napokig kárognak? Már bocsánat, nekem is az emberi élet az első, de ebben mi volt az annyira húdeveszélyes? Ezek a kocsik nagyon biztonságosak, és nem nevezném életveszélyesnek azt,ha 250el vki becsapódik,és max a lábával történik valami...na és?

lehet kegyetlenül hangzik ez most,de a fő cél, hogy ne legyen életveszélyes sérülés, és szerintem óriási eredmény, hogy ilyenről az utóbbi években szó sem volt. (Massa esete nem az F1 hibája, arra nem lehet felkészülni egyszerűen, bármilyen sportban előfordulhat ilyen extrém eset)

Mert ilyenkor egyből jönnek, hogy minek ide futam, meg nem biztonságosak a kocsik, persze... nézzétek meg az utóbbi évek ennél jóval nagyobb eséseit, és hogy mekkora bajuk lett.

Nah de mindjárt kezdődik a verseny.
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.05.29. 13:24:33

Tocy írta: Webber meg, tipikusan az a pilóta, mint Coulthard, Hakkinen, Barrichello, Villeneuve stb, jó autóval jól mennek, gyengével meg gyengén és kész.
Ahogy a többi pilóta is ilyen. Volt már rá példa Hamilton, Alonso, de említhetném Schumacher 2005-ös szezonját, ahol a 3. legjobb kocsival csak úgy tudott nyerni 1-et, hogy a mezőny nagy része nem indult... Barrichello meg ment szépeket a nem túl erős Jordannel és a Stewarttal is, de a másik 3 pilóta is gyenge kocsival futott jó versenyeket. Amúgy Webber ebben az évben jó kocsival se megy valami nagyot. Vettel TR-ja meg sokkal jobb volt, mont Webber RB-je, de ez semmit nem von le Vettel érdemeiből...
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.29. 11:45:24

Én csak azt nem értem, hogy mitől mutatott Alonso és Hamilton többet, mint Vettel. Vettel a Toro Rossoval megmutatta, mit tud, aztán amikor még a Red Bull gyengébb volt, akkor is az első helyért autózott, most a Red Bull a legjobb, köze nincs hozzá senkinek. Ennyi. Amikor Hamiltonnak vagy Alonsonak gyengébb volt az autója, ők sem csináltak semmi extrát, pl Fernando kört kapott Barcelonában múlt héten, mert arra volt jó az autója. Szrból senki se épít várat...Webber meg, tipikusan az a pilóta, mint Coulthard, Hakkinen, Barrichello, Villeneuve stb, jó autóval jól mennek, gyengével meg gyengén és kész. Amikor Vettel a Toroval verte Mark Red Bullját, azért az elárult pár dolgot...meg amúgy sincs közük egymáshoz. Na mind1, lényeg, hogy Vettel semmivel sem mutatott kevesebbet, mint a másik két említett pilóta, Schumacherhez meg egyelőre egyiküket sem kéne hasonlítani :wink: Legalább vele kapcsolatban egyetértünk :D

szerk.: amúgy sokan azért mondják ezt Vettelnek, mert tavaly Webber nem volt képes megnyerni a már zsebben lébő VB-t, és Alo elől is elhalászta a címet. És mivel idén a RB a legjobb, a régebbi dolgok, amikor még nem volt az...az már el is van felejtve.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.28. 23:39:44

Ronaldinho&Barca írta:
ozsimiki írta:Én kérdéseimre nem válaszoltál, kire gondolod akkor,h kimagaslóan nagy pilóta?

Hamilton? Alonso? ha igen, akkor ők mitől különbek?. Ugyanúgy köréjük épül a csapat, és konstans jobbak a csapattársnál. Kihozzák a gépük maximumát, ahogy Vettel is. Utóbbi akkor miért nincs NÁLAD egy lapon velük?

Legalább Schuminál egyetértünk :)
Mérkőzés után kifejtem Neked is. ;) Most viszont már nem vagyok olyan idegállapotban.. :D
Várj, lehet megkönnyítem a megértését számomra, illetve a "vitánkat", ha így teszem fel a kérdést:

Ugyanez volt a véleményed Alonso-ról 2005 után, és Hamiltonról 2008 után, mint most Vettelről?

tehát első világbajnoki címüket követő szezonban, szintén annyira tartottad őket, mint most Vettelt? Mert akkor értem, és értem az érveidet is.
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.05.28. 20:35:57

ozsimiki írta:Én kérdéseimre nem válaszoltál, kire gondolod akkor,h kimagaslóan nagy pilóta?

Hamilton? Alonso? ha igen, akkor ők mitől különbek?. Ugyanúgy köréjük épül a csapat, és konstans jobbak a csapattársnál. Kihozzák a gépük maximumát, ahogy Vettel is. Utóbbi akkor miért nincs NÁLAD egy lapon velük?

Mérkőzés után kifejtem Neked is. ;) Most viszont már nem vagyok olyan idegállapotban.. :D

U: Örülök, hogy van aki hasonlóan látja a dolgokat.. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Fernando
Llegenda del Barça

2011.05.28. 20:32:50

Azért én sem említeném egy lapon EGYENLŐRE Vettelt Alonsoval, Hamiltonnal vagy Schumacherrel. Majd ha esetleg megmutatja mit tud akkor, mikor nem a RB a legjobb, leggyorsabb gép. Utóbbiakról ezt már mind tudjuk.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.28. 20:14:01

Én kérdéseimre nem válaszoltál, kire gondolod akkor,h kimagaslóan nagy pilóta?

Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.05.28. 19:52:37

Úgy látom itt olyan a lila köd, mind amikor a monitor lilul Vettel köreitől.. :D ](*,) Mindenki máshogy látja a dolgokat, én tisztelem mások véleményét, de látom ez vissza már nem igen megy. Sajnálatos nagyon.

EMBER! Mondtam valakire, hogy egy SENKI? Ismétlem, EMBER, mondtam valakire? NEM.
Alonso renaultos korszakában, leginkább amikor vb.-t nyert, a rönó fő támogatója a Telefonica volt, ami véletlenül spanyol érdekeltségű.. jéé :/ Majd pont Fisicot fogják tolni ugye? Alonso sokkal tehetségesebb volt, több volt a pénz mögötte, több volt a lehetőség, nem volt kérdés, hogy első számú pilóta. Hamiltonnak pedig nehéz lehetett bele ülni a mekibe anno, kitaposta magának az ülést maradjunk annyiba az évek múlásával, jó ajánlással érkezett, de tehetségét senki se kérdőjelezi meg. Angol érdekeltségű alakulatnál majd a spanyolt fogják előnybe részesíteni, persze. Így gondolom Vettelt is. Webber a az rb-ben soha se fog vébé címért küzdeni, amíg Vettel a csapattársa. Komolyan, ezen mindig röhögök amikor ezt lihegik, hogy nincs sorrend, hagyjuk már gyerekek, nézzétek meg a tavalyi év balhéit, aztán nincs csapatsorrend.
Vettel tehetségét sem vitatja el senki, én sem. De kissé túl van lihegve egy csöppet. Én nem gondolom, hogy kimagaslóan nagy versenyző, még nem, de lehet az lesz. Óriási pénz van a red bullnak, hosszú évek felépített munkája beért nekik, leginkább a pénznek köszönhetően, ami biztosította őket a fejlődésben, volt kiket elhozni, és építeni egy ilyen gépet, Vettel tehetségére, amivel ebből kihozza a maximumot. Hasonlít abban Schumira, hogy ezzel a pöpec géppel oktat mindenkit, de a gép a mérnökök és tervezők érdeme, hogy rá szabták a srácra, mert rá lett. Kihozza belőle azt, ami a maximum. Óriási teljesítmény, sok kis csapat szerintem méltán irigyli őket, hogy 4 év alatt a csúcsra jutottak. De lehet nem csak kis csapatok..

Én nem fogok is acsarkodni, én így gondolom, de tiszteletben tartom a ti véleményeiteket is.

amúgy is.. MINDÖRÖKKÉ SCHUMACHER!!!

ennyi.. :D
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
piton
Capitá del Barça

2011.05.28. 19:08:15

Grat Vettelnek, ezzel a pole-al is tudatta velünk, h ő az egyik, ha nem a legjobb pilóta a mezőnyben. Akik ezek után is kételkednek benne, csak nevetségessé teszik magukat! 8) 8) 8)
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.28. 18:22:32

Ronaldinho&Barca írta:Alonso egész egyszerűen azért nem tudott javítani, mert ennyi van a kocsiban, kihozza ő a maxot belőle.

Schumi 5. helye pedig nagyon biztató, egy jó rajttal még akár dobogó is kisülhet belőle, monacoba sose lehet tudni, de nagyon biztató az a pozíció.

Vettel ismét óriásit küzdött, elképesztő a gyerek.. atya ég. ](*,) Egész kocsi rá van építve, tehetséges pilóta, de nem akkora, hogy ennyire túl legyen sztárolva.. és akkor enyhén fogalmaztam.
Ember...EMBER!!! Akkor Senna is senki volt? Prost is senki volt? Schumacher is senki volt? Sőt...Alonso is senki? Ember, szerinted nem volt ráépítve nem csak az autó, hanem még a Michelin gumi is a Reanult-korszakban? Ahogy Schuminak is megvolt a Ferrari és a Bridgestone. És Hamilton? 2008ban úgy nyert VB-t, hogy övé volt a legjobb autó, és egy senki csapattársa volt, aki miatt persze hogy Hamira építhették az autót. Nem is értem ezt én...Vettel KIMAGASLÓ TEHETSÉGŰ pilóta, jelenleg minimum top4 ( ő, Hami, Alonso, Rosberg ), ő a világbajnok, és ami nagy különbség közte és sok versenyző között: benne van az alázat. Ranga László mondta anno: az a legjobb versenyző, aki a tehetségét össze tudja hangolni az autója, és a gumik pillanatnyi tulajdonságaival, valamint megvan benne a kellő alázat a sport iránt. Ő pedig 6x nyert magyar rallybajnokságot, valszeg tudja mit beszél. Ha szerinted Vettel nem kimagasló pilóta, akkor nem tudom mit nézel, és mihez értesz, de ehhez biztos nem...
Barca_10
Entrenador del Barça

2011.05.28. 18:22:29

Schumi rajtjaiból kiindulva az az érzésem, hogy az első kanyar előtt már Alonso előtt lesz.A pálya tisztább részéről rajtol, és nagyon jókat rajtol idén.

De azért Alonso is meglepheti Webbert..

GO Schumi & Alonso
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Messithebest
Director del Fútbol

2011.05.28. 18:11:40

ozsimiki írta:
Messithebest írta:Hát.... megint ugyanaz..... Pereznek jobbulást, csak pont a "legjobbkor".... Lehet megint jön majd a hurrogás mint múlt héten, de Hami szerintem elverte volna Vettelt.... így meg kapott egy 7ik helyet, remek.
ha az hurrogás,h tényeket írtunk le, akkor az mi amit te csinálsz?

Bocsi a hangnemért,de máshogy nem írom most le.

igen értesz te ehhez a sporthoz, kérdezek valamit, mikor verte meg Hamilton Buttont fél másodperccel ezen a 7végén? Vagy úgy általában.

Mert ahhoz,h ő legyen az első, ezt kellett volna megtennie, csak úgy hirtelen... valószínű mi?

2. valószínű lehetett volna,de az első helyhez kell egy Vettel ellenes felfogás,meg stb :D

jah és továbbra is, ha valami ennyire bánt téged, ne nézd, nagyon egyszerű ám ez.
Már leírta előttem Vito azt amit gondolok. Te így látod(bevehetjük a Vettel-fanságodhoz), én meg úgy. Csak szerintem, ha már olyan példával jöttél, hogy Hami hol verte meg fél mp-vel Jensont, akkor én is kérdezek valamit: Az első szabadedzésen kívül mit mutatott egész eddig a hétvégén Vettel? Semmit. Jókor ment egy jó időt és ennyi.

Csak hogy legyen egy kis pozitívum: Schumi 5ik lett, ez pedig nagyon jó eredmény! Szerintem akár a dobogó is végre meglehet, ha a rajtjaiból indulunk ki! GO SCHUMI GO!

Ennek semmi köze ahhoz,h Vettel mikor hol volt,mert egyértelmű,h a szabadedzésekhez képest javulnak, épp ezért a csapaton belüli külünbségeket hoztam fel példának, amelyeket sikeresen kikerültél :) Igaz, semmit se mutatott,csak ment egy brilliáns kört,és megnyerte az időmérőt :D Megegyeztünk. Ozsi

szerk: Ozsi: Hamilton egész hétvégén verte JB-t, csak Perez bukása miatt pont ott nem ahol kéne. Ez szimpla véletlen pech, oké. De azért láthatod, Q1et és Q2 is Hamilton nyerte igaz nem fenomenális különbségekkel, de nyerte.

és szegény Hamiltont még az ág is húzza: http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hir ... _monacoban_/

figyi, nem azt írtam,h nem verte volna meg Buttont,hanem azt,h hirtelen nem verte volna meg fél másodperccel, ami kellett volna,h ELSŐ legyen. Érted? Mert azt írtad,h szerinted Vettelt is megverte volna, ezen alapul az egész vita. Ozsi

Értem én de ezt már úgysem tudjuk meg. peches volt sajnos és ez van. szerintem meg verte volna szerinted nem, ennyi. mindenesetre holnap abban bízom hogy Schumi jót rajtol, és nem keveredik a verseny alatt semmibe.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Messithebest 2011.05.28. 18:57:23-kor.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
samy85
Capitá del Barça

2011.05.28. 18:03:41

Na ha valaki olyan gumitaktikát választana, hogy lággyal kezdi az első etapot, és letudja, hogy utána csak superlággyal operáljon? az faxa lenne.. tudom hülyeség amit írok, és 0,001% esélye van ennek, de itt előzni?.. még akkoris ah aelötte lévő 1 mp-vel lassabb? hát nem eggyszerű... de izgi lenne.... :D Hajrá Alonso...
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.28. 16:58:40

Ronaldinho&Barca írta:
Vettel ismét óriásit küzdött, elképesztő a gyerek.. atya ég. ](*,) Egész kocsi rá van építve, tehetséges pilóta, de nem akkora, hogy ennyire túl legyen sztárolva.. és akkor enyhén fogalmaztam.
Nem tudom mit kell még majd tegyen,h ne csak tehetségként emlegesd:)

Hamilton is tehetséges, Alonso is tehetséges, Kubica is tehetséges, más jelző minek?

Vagy szerinted Alonsora nincs ráépítve a kocsi, esetleg Hamiltonra? Mindketten verik ugyanúgy a csapattársat, mint Vettel. Csak mostanában Vettel mindenki mást is. Kell hozzá kocsi is? Igen. Ahogy mindenki másnak is,aki győz, akár most,akár 1987ben, akár máskor. Ettől még nem "csak" tehetséges. Ha Hamiltonnak lesz olyan korszaka amikor a mezőny előtt jár,és hozza is a papírformát, akkor visszaminősíted tehetségessé,és semmi mássá? Vagy Alonsot?

Végülis minek sztárolni Vettelt, csak olyat produkál lassan amit Schumi 2001-2004es szezonokban. Persze ehhez még kell majd pár év.

Zoli!

Én azt írtam,hogy MAX 2.lett volna Hamilton, ez nem jelenti azt,h biztosan megveri Buttont. De szerintem a fejlődést látva valószínűbb. De azt már látom,h nem az első hely kérdésével volt gondod,hanem azzal,h mindenki szerint Buttont megverte volna most Hami. Értelek.
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2011.05.28. 16:52:22

"kevés az esély?" "kellett volna?"

hogy a forma 1 ilyen kiszámítható tudomány?
Button a Q3-ban 1.14 alatti időt ment, amit addig a héten senki! tény.
Hami a Q3 első körében +.6ra volt Vettel idejétől (ergo Button mögött volt). tény.
az összes eddigi Q3-ban -év eleje óta- súlyos tizedeket talál a red bull. tény.

és akkor Hami valószínűleg megverte volna Buttont, mert .....

az eddigi 6-7-8 futamból másodszorra nyer Button Hamihoz képest, de úgy látszik még ezt is meg kell magyarázni, valamint csakis a véletlen és Perez műve lehet. najólvan
szevasztok
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.05.28. 16:47:16

Alonso egész egyszerűen azért nem tudott javítani, mert ennyi van a kocsiban, kihozza ő a maxot belőle.

Schumi 5. helye pedig nagyon biztató, egy jó rajttal még akár dobogó is kisülhet belőle, monacoba sose lehet tudni, de nagyon biztató az a pozíció.

Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.28. 16:39:29

A Red Bull folyamatosan gyorsult a Mekihez képest, Q1ben még Hami-Button 1-2, Q2ben Hami-Vettel egál, Q3ban Vettel-fölény. Hamilton Buttonnál végig minimálissal volt gyorsabb, nagyon kevés rá az esély, hogy fél másodpercet talált volna. De felesleges ezen vitázni, Hamilton 7. lett, a Red Bull átvészelte a kritikus időmérőt, mi több, Vettel óriási fölénnyel megnyerte :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.28. 16:33:11

Vito írta:
ozsimiki írta:ha az hurrogás,h tényeket írtunk le, akkor az mi amit te csinálsz?

Bocsi a hangnemért,de máshogy nem írom most le.

igen értesz te ehhez a sporthoz, kérdezek valamit, mikor verte meg Hamilton Buttont fél másodperccel ezen a 7végén? Vagy úgy általában.

Mert ahhoz,h ő legyen az első, ezt kellett volna megtennie, csak úgy hirtelen... valószínű mi?

2. valószínű lehetett volna,de az első helyhez kell egy Vettel ellenes felfogás,meg stb :D

jah és továbbra is, ha valami ennyire bánt téged, ne nézd, nagyon egyszerű ám ez.
és akkor ezek szerint, ha az FP-ken és a Q1-Q2-ben vezet valaki, akkor nem verheti meg a csapattársa?
alonso az összes szabadedzést megnyerte, ahhoz képest a kvalin sehol sem volt (a dobogóhoz képest).
vettel a Q1-Q2-ben nem volt veszélyes, ehhez képest űridőt megy a Q3-ban? pedig az előzmények szerint hami és alo mögött kellett volna maradnia.
Hami a Q3-ban az első szett gumival tizedekre volt mind vettel, mind button 1.13-as idejétől.
szerintem button azt a kört nagyon jól összerakta. ennyi történt.
Zoli, olvasd el a másik hszem is, és kicsit gondolj bele. Még egyszer nem írom le.

itt nem arról volt szó,h nem verheti meg,de ha főleg q1,és q2ben is van egy bizonyos különbség kettejük között,akkor az nem fog hirtelen megnőni radikálisan.

Konstans fejlődtek egymáshoz képest, mind a Mekisek,mind a RedBullosok, csak utóbbinál ez kicsit nagyobb mértékű volt mint a Mekinél. = Vettel ideje, de Webber is olyat ment mint még addig nem. Viszont így is maradt az a különbség ami jellemezte őket= 0,4-0,5.

Ahogy Hami és Button között is maradtak a különbségek.

De azért jó látni,h a saját kedvenced ellen is írsz már ,csak, h megtalálhass. :) Szóval szerinted LÁTVA AZ IDŐMÉRŐT,és a különbségek alakulását CSAPATTÁRSAK KÖZÖTT, most csak úgy összeszedett volna Hamilton +3 tizedet Buttonnal szemben?

Mert Vettel nem szedett össze +ban csak úgy, hanem egyformán gyorsultak,és csak tartotta az előnyét Webberrel szemben.

nah mégis leírtam, eksön :D

szerk: Alonsot meg felesleges idekeverni, hozta amit szabadedzésen, Ő nem tudott fejlődni, de itt elsősorban a csapattársak közötti időkülönbségekről volt szó, és azért hoztam fel, mert kötve hiszem,hogy a Q3 utolsó körében csak úgy találjon a saját csapattársához képest Hamilton még +0,3-0,4 tizedet, az eddigieken FELÜL. Márpedig ez kellett volna az első helyéhez, ezért hoztam ezt fel. Szóval a lényegben egyet értesz velem? Hogy Hami 2.lett volna max? Ha igen, akkor miért olvasol bele mást a hszbe, mint ami.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2011.05.28. 16:46:31-kor.
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.05.28. 16:31:08

ozsimiki írta: 2.helyét nem is kérdőjelezem meg, peches volt, aláírom.

Arra alapozom a miért ne?-t, mivel Vettel a csapattársához képest konstans tartotta a 4-5 tizedet,ami a Q3ra is maradt. Azaz ugyanolyan tempóban javultak Webberrel. Hamilton egyszer sem volt 0,4-0,5re,Buttontól,
és ők is konstans fejlődtek egymáshoz képest. Button ideje is elég szép volt a Q2es Hamis időhöz képest. Szóval ezek azt támasztják inkább alá,hogy Hamilton max 2.helyre tudott volna bejönni.

De azt semmiképp sem,hogy valószínűbb lenne az első helye, mint a 2.
Én is azt írtam, hogy a 2. hely lett volna a valószínűbb. Hamilton-Button egymáshoz való viszonyításához meg azt írtam, lehet Button is hagyott benne 1-2 tizedet, ő csak 0.5-öt javított, miközben Vettel 0.7-et, de lényegtelen. Ez lett, és ennyi. Futamtól tényleg lehet várni izgalmakat, 1-2 SC fázist is...
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Válasz küldése