Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Emberként nem örülök a sérülésénekTocy írta:Westbrookot műteni kellNa, Durant, akkor most lehet megmutatni...
Negatív rekord mégiscsak a miénk 1 év utánEazzy írta:Mert a mi 2011-es draftunk?
1. Watkins OG - hát eddig inkább bust, Lane miatt mostantál alighanem padozik folyamat, első kört közel sem ért.
2. Jaiquan Jarrett S - mán ki is vágtuk.
3. Marsh CB - eddig nullát mutatott, special teamben ellézeng...
4. Aley Henery K - Ő értékelhető valamire egyedül kb...
nem is sorolom tovább, mindenki mást már vagy kivágtunk, vagy semmit nem csinált. 7. körben Kelce C aki még lehet valami ha a sérüléséből normálisan felépül...
Gyalázatos, szóval idén Chip Kelly talán végre összehoz valami normálisat.
Vaccarot húztuk, mivel előttünk elvitték Lotuleleit, meg Richardsont is, gyakorlatilag nem volt bent már más, csak esetleg Jarvis Jones, ő meg ki volt lőve morális gondok miatt. Kíváncsi leszek rá, ha beválik, akkor a secondarynk bitang erős lehet. Jó NB-ként is, FS-t és SS-t is tud játszani, csak zónáznia ne kelljenEazzy írta:NFL draftot követitek?
Első körben rögtön 5 OT ment ki, az első 4-ből 3 OT volt...Nem semmi.
Nekünk kellett nagyon, és elsőre Lane Johnson jó picknek tűnik. remélem be is válik a srác.
Meséljetek a ti csapataitokról, ki mit gondol?
Kivettem. Jobb lett?Game90 írta:OFF: neo, nem tudnád kikapni azt a linket, ami széthúzza a topikot? Köszi![]()
Tavaly a Linsanity idején, amikor Melo sérült volt, vele kapcsolatban is írtam, azt a meccs közben olvasták be, és beszélgettek róla 5 percet...az volt az igazi sztárságneobarca írta:Tudom, azért írtam, hogy most már te is sztár lettél! Celeb Tocy!Tocy írta:Első kérdés az enyém![]()
Tudom, azért írtam, hogy most már te is sztár lettél! Celeb Tocy!Tocy írta:Első kérdés az enyém
Első kérdés az enyémneobarca írta:Friss ropogós:
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2013/04/25/alleyoop35
Van benne szó bőven a Barcáról is.
Én még mindig nem tértem magamhoz, meg sok is a dolgom, ezért nem vagyok aktív mostanság.
Viszont 1 valami vígasztal: legalább a szomszéd lója is megdöglött tegnap...
Na peace és KNICKS!
Pipe.neobarca írta:http://knicksnow.com/videos/3284/j-r-sm ... XW8F8onUY0
Megérdemelte és nagyon örülök a sikerének...
Miért? Igazuk van.Tocy írta: Hagyd, nba1.hu-n amiket lehet olvasni a Lakers-drukkerektől...
Hagyd, nba1.hu-n amiket lehet olvasni a Lakers-drukkerektől...Eazzy írta:San Antonio Spurs FG%: 37.6Ronaldinho&Barca írta:Nem fogtunk ki egy acélos napot, a spurs pedig midnent bedobott, Manu extra kosarai, Duncan hihetetlen könnyű ziccerei-tempói..
Bele se gondolok, ha Kobe egészséges lenne, nem lenne kérdés..
Ha Ők mindent bedobtak, akkor amikor az OKCnél sül a kéz és 60% körül dobálnak az akkor mi?
Utolsó mondatod így helyes: "Bele se gondolok, ha Kobe egészséges lenne, se lenne kérdés..."