Futsal szót kimondja 2343432434szer, Portugálok futsaloznak,ez a futsal, a futsal győz , látod kis futsal, stb,stb,stb,stb...

nagyobb igazságot nem is írhattam volna a 666.-ra és félj isFernando írta:Ezt én nem tudhatom, senki se. Nem tudom az okát miért nem néztek föl, vagy fogalmam sincs. Kapcsoljanak az eurosport2-reTököm tudja. A lényeg, hogy nem lett belőle baj, persze téma lesz sokáig az biztos.
Szerk.: kennyke, félek Tőled. Nézd a hsz-eid számát
hidd el ezt mindenki látta a láma bírón kívül, másnem tuti felnézett a kivetítőre és még kb el is nevezték volna róla a futsal fair play díjat és örökre fent marad neveFernando írta:Lehet, hogy ő sem volt benne biztos. Gondolj bele. Tényleg nem rúgta volna be, és ő mellé rúgjakennyke04 írta:pffff, pedig mekkora sportember lett volna az orosz csávó ha nem rúgja be....kíváncsi vagyok ezen megy-e el a spanyolok EB-je. amúgy elég gyenge meccs volt ez is
Szánalom volt ez. De nem csak a bíró. Hanem azok a döntő bizottságban ülők vagy mittudomén kik.
Lehet, hogy ő sem volt benne biztos. Gondolj bele. Tényleg nem rúgta volna be, és ő mellé rúgjakennyke04 írta:pffff, pedig mekkora sportember lett volna az orosz csávó ha nem rúgja be....kíváncsi vagyok ezen megy-e el a spanyolok EB-je. amúgy elég gyenge meccs volt ez is
Azért tegyük gyorsan hozzá, hogy szó sincs arról, hogy azért kapott volna ki, mert megsérült.torrentkiller írta:áá már megint? szinte csak most épüt fel, máris megsérül? mostanában rájár a rúd...![]()
az gyors infót azért köszi...
Serules miatt Rafa feladta.torrentkiller írta:Srácok valaki meg tudja mondani h mi volt Rafa meccsén? mert a hivatalos oldalon mintha az lenne h nem fejezték be, és Murry nyert. Szal vki segítsen ki.
Köszi
Szemét dolog, tudom, de bizonyos vagyok abban, hogy Federer-nek lelkierőt adott Rafa kiesése, mert akkor is tőle fél a legjobban, mástól nem is.piton írta:Holnap is nagyon jó meccsek lesznek!
Remélem Roger végre megveri Davyt! Nagy formában van az orosz, de GS-en még nem termett sok babér neki Fed ellen.
Murraynek pár lépés csak a döntő.
igen, de sajnos meccs előtt is lehetett rá számítani,h Nadal régi önmagához képest nem lesz toppon,míg Murray pedig hozni fogja amit tud. és egyelőre még arra sincs rákényszerítve,h többet támadjon. 1.szettben elővette 1-2nél,és hozott 4 gémet, aztán visszaállt teljesen,de még így se nyerte meg Rafa a 2.szettetgekkodan írta:
Tudom, hogy parái vannak és nem az a Nadal aki itt megsiratta tavaly Federert, de azt írtam, hogy:
Csalóka a kép, mert sokkal jobban felértékeli az eredmény Murrayt annál, mint amennyire valójában erős, ugyanis itt igazából Nadal az, aki magához képest roppant gyenge.