Egyéb Sportok
Nole - Tsonga után
http://salakblog.hu/?p=8452
http://salakblog.hu/?p=8452
Egyetértek.ozsimiki írta: kemény lesz amit írok,de Djoko menjen sakkozni,ha nem bírja a teniszt, elég sokszor adja fel,minden baja kijön a meccsen,egyszer a meleg,egyszer a gyomra,egyszer a haja. nem szimulált,nem arra értem (bár volt olyan is),de azért mert 1db szettben nagyon jó volt és ellenfele meg nagyon rossz,még nem érdemel győzelmet.
edzőjével beszéljen,találjon ki vmit,mert minden 2.nagy tornán vmi baja van elvileg,és amiatt esik ki (na azért nem írnám,mert Tsonga ettől függetlenül feljavúlhatott volna)
Az nem kifogás, h mindig vmi gondja akad. Ezek a sorozatos sérülés szerűségek annak köszönhetőek, h vmit nagyon rosszul csinálnak. Normális esetben nem szabadna, h ilyen történjen.
Tsongának grat. Nagyot játszott ma és teljesen megérdemli, h győzőtt. Egész egyszeűen annyira egyben volt minden téren, h egy 100%-ig egészséges Djokovic sem verte volna meg. Lehet, h szorosabb lett volna, de nem hiszem, h az eredmény nagy mértékben változott volna.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Szerintem is. Sajnos szét fogja gyalázni a franciát két 5 szettes után. Most már úgy vagyok vele, hogy ha Rafa kiesett. Hajrá Cilic!Replay írta:Tsonga - Djokovic 7:6, 6:7, 1:6, 6:3, 6:1
Tartom, hogy ott, annál a problémánál dőlt el, de Ozsimikinek is teljesen igaza van Noléval kapcsolatban.
Sztem Federer örül.
Akkor holnap kb. 9óra körül jön az első elődöntő.
Cilic - Murray

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- ozsimiki
- Adminisztrátor
számára vhogy sose tudnak rosszul alakulni a dolgok,kb tavaly Garros óta...Replay írta: Sztem Federer örül.
Tsonga kihagyásai (2.szett tie break,és 3.szett) pedig Roger ellen ennyire sem férnek bele.
Murray döntőben talán megfoghatja,TALÁÁÁN. bár Federert csak Djoko,Nadal,és DelPotro verte meg kismillió éven át GSen...
(Djoko itt az elődöntőben anno, Potro US Open finale, Nadal meg Garros elödőntő,meg pár döntő ott,meg máshol)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2010.01.27. 14:36:38-kor.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Tsonga - Djokovic 7:6, 6:7, 1:6, 6:3, 6:1
Tartom, hogy ott, annál a problémánál dőlt el, de Ozsimikinek is teljesen igaza van Noléval kapcsolatban.
Sztem Federer örül.
Cilic - Murray
Sztem Federer örül.
Cilic - Murray
- ozsimiki
- Adminisztrátor
nekem egyikkel sincs bajom,de
szerintem simán megérdemli Tsonga.
kemény lesz amit írok,de Djoko menjen sakkozni,ha nem bírja a teniszt, elég sokszor adja fel,minden baja kijön a meccsen,egyszer a meleg,egyszer a gyomra,egyszer a haja. nem szimulált,nem arra értem (bár volt olyan is),de azért mert 1db szettben nagyon jó volt és ellenfele meg nagyon rossz,még nem érdemel győzelmet.
edzőjével beszéljen,találjon ki vmit,mert minden 2.nagy tornán vmi baja van elvileg,és amiatt esik ki (na azért nem írnám,mert Tsonga ettől függetlenül feljavúlhatott volna)
szerk: jah és a rókakoma után egyáltalán nem sérülten játszik, beéri amit csak lehet,jók az ütései is, csak Tsonga se úgy tolja mind a 3.szettben.
meg is van Tsongának! GRT!
Djokonak meg egy jó edzőt,vag fizikoterapeutát.
szerintem simán megérdemli Tsonga.
kemény lesz amit írok,de Djoko menjen sakkozni,ha nem bírja a teniszt, elég sokszor adja fel,minden baja kijön a meccsen,egyszer a meleg,egyszer a gyomra,egyszer a haja. nem szimulált,nem arra értem (bár volt olyan is),de azért mert 1db szettben nagyon jó volt és ellenfele meg nagyon rossz,még nem érdemel győzelmet.
szerk: jah és a rókakoma után egyáltalán nem sérülten játszik, beéri amit csak lehet,jók az ütései is, csak Tsonga se úgy tolja mind a 3.szettben.
meg is van Tsongának! GRT!
Djokonak meg egy jó edzőt,vag fizikoterapeutát.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Szeretem Djokovicot, Tsonga amolyan semleges volt eddig, de amit itt művel
Elképesztő ember. Hatalmas grat neki. Megelőlegezem már ezt a meccset.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Primitive
- Entrenador del Barça
Az, brékelőnyben a franciaReplay írta:Döntő játszma.
Biztos vagyok benne, ha nincs ez a probléma Djokovic-nak, akkor most már vége lenne a meccsnek.

Hajrá Djoko. AJMOOOOO
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Döntő játszma.
Biztos vagyok benne, ha nincs ez a probléma Djokovic-nak, akkor most már vége lenne a meccsnek.
Kizárt, hogy rájátszott. Vezetett 2-1-re, jól ment neki.Primitive írta:Azért az már nekem is sok lenne, ha tavalyi negyeddöntő után megint fel kéne adniaBízom benne, hogy csak kicsit rájátszik, bár ezt meg nem érteném, mert simán az ő kezében volt a meccs...
Pedig még meleg sincs, érthetetlen...
Összeszedheti a koncentrációját, ez a szett már elment, de legalább nem lesz belőle bagel.
- Primitive
- Entrenador del Barça
Azért az már nekem is sok lenne, ha tavalyi negyeddöntő után megint fel kéne adniaReplay írta:Gyerünk Nole, szedd össze magad.
Ez most tényleg nem volt szimpatikus, hogy Tsonga akkor kezdi el ünnepeltetni magát, mikor Djokovic láthatóan bajlódik.

Pedig még meleg sincs, érthetetlen...

"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Gyerünk Nole, szedd össze magad.
Ez most tényleg nem volt szimpatikus, hogy Tsonga akkor kezdi el ünnepeltetni magát, mikor Djokovic láthatóan bajlódik.
6-1, nincs miről beszélni ezzel a szettel a kapcsolatosan. az eredmény mindent elmond.
Ha Tsonga még vmit akar keresni ezen a meccsen, aki gyorsan összekellene kapja magát, mert ha ilyen mederben folyik tovább a meccs akkor még 30 perc és ki is esett. Persze ez nem nagyon valószinű, lesz még fordulat ezen a meccsen.

Ha Tsonga még vmit akar keresni ezen a meccsen, aki gyorsan összekellene kapja magát, mert ha ilyen mederben folyik tovább a meccs akkor még 30 perc és ki is esett. Persze ez nem nagyon valószinű, lesz még fordulat ezen a meccsen.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
ez a szett tuti Djoko-é.
kérdés,h vissza tud e térni a 4.ben Tsonga.
kérdés,h vissza tud e térni a 4.ben Tsonga.

- Primitive
- Entrenador del Barça
Tsongában valami megtört, nagyon hitehagyottan ütöget most.. Nole viszont tényleg elkezdett játszni, de még így is magához képest rosszul.
Megint break, de volt már ez így az első két szettben is. Meglátjuk ez mire lesz elég
Megint break, de volt már ez így az első két szettben is. Meglátjuk ez mire lesz elég

"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Nole elkezdett okosan játszani és ebben a szettben talán összekaparja a szerváját is.
Közben megjött SZG is:
http://salakblog.hu/?p=8439
Közben megjött SZG is:
http://salakblog.hu/?p=8439
1-1
A végén Tsonga hibái döntöttek. Erre a meccsre is igaz, h aki fejben jobban fogja birni az fog a végén nyerni.
Tsonga az agresszivebb, de többet is hibázik, ha a hibák számát vmilyen mértékben tudná csökkenteni Djokovicnak nem sok esélye lenne.

A végén Tsonga hibái döntöttek. Erre a meccsre is igaz, h aki fejben jobban fogja birni az fog a végén nyerni.
Tsonga az agresszivebb, de többet is hibázik, ha a hibák számát vmilyen mértékben tudná csökkenteni Djokovicnak nem sok esélye lenne.

- Primitive
- Entrenador del Barça
Ezt Tsonga csak magának köszönheti..
Djoko idáig tényleg nem mutatott SEMMIT.
De, azt hiszem így még jobb lesz a meccs
1-1
Azért 5-5-nél az a Djokovic pont

van még vissza egy Newcastle, és egy Vancouver win is. Így 5000-ből jöhet 2x ezer Ft.-

De, azt hiszem így még jobb lesz a meccs

1-1
Azért 5-5-nél az a Djokovic pont

Kicsit OFF :mindorokke_barca írta:Hacsak nem 6-0,6-0 lesz a két szett akkor asszem nyertél, gratMegtettem 38.5 over game-re
van még vissza egy Newcastle, és egy Vancouver win is. Így 5000-ből jöhet 2x ezer Ft.-

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Primitive 2010.01.27. 12:47:26-kor.
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Ez az, Djoko egyenlített
Remélem ezzel meg is fordul a meccs!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Djokovics elrebeghet egy imát Tsongának,direkt figyeltem, ugye 7-5lett a tie breakben a szerbnek, a 7 pontjából 5nél Tsonga ütött ki nem kényszerített hibát
2őt hozott,egyet nagyon szépen ért el,és tett be, másiknál Tsonga vicc rövidítése után került nyerő helyzetbe.
Tsonga 5 pontjából 4et nyert nagyon eredményes támadójátékkal,és szép ütésekkel,és 1et hibázott Djoko.
de ez a tenisz,nem szabad ennyit hibázni,különben mit sem ér,h ki játszik jobban.

Tsonga 5 pontjából 4et nyert nagyon eredményes támadójátékkal,és szép ütésekkel,és 1et hibázott Djoko.
de ez a tenisz,nem szabad ennyit hibázni,különben mit sem ér,h ki játszik jobban.

-
- Entrenador del Barça
Hacsak nem 6-0,6-0 lesz a két szett akkor asszem nyertél, gratMegtettem 38.5 over game-re

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Eddig Djoko semmit se csinált a tie breakben, vagy Tsonga üt bosszantó hibát,és megy el Djoko,vagy Tsonga lenyűgözően támad,és jön vissza.
3-3
3-3

- Primitive
- Entrenador del Barça
Nekem kimondottan nem csak a játékával van gondom. Úgy összességében, ezzel a személyiségével, nálam ki tudja bszni a biztosítékotozsimiki írta:Azért az fura,ha vkinek nem tetszik a pontra törő játék, bár Djoko se védekező típusú játékos,de nála is támadóbb Tsonga,és a teniszben nem hátrány ha erőt is adunk az ütésekbenem degradálnám le Tsongát erőteniszezőnek, elég finom keze is tud lenni, lehet látni jó pár labda menetnél.

6-5 megint, és Djoko a szettben maradásért adogat.

Tie-break megint

"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azért az fura,ha vkinek nem tetszik a pontra törő játék, bár Djoko se védekező típusú játékos,de nála is támadóbb Tsonga,és a teniszben nem hátrány ha erőt is adunk az ütésekbe
nem degradálnám le Tsongát erőteniszezőnek, elég finom keze is tud lenni, lehet látni jó pár labda menetnél.

Az egy dolog, hogy erős ütései vannak, de emellett vannak rendkivül technikás megoldásai vonalon és hálónál és ez nem erőtenisz.Primitive írta: Azt megkérdezhetem, hogy Neked mit jelent az, hogy erőtenisz? Mert, Tsonga, bár szép szögeket üt, általában a pontokat erőből próbálja megoldani.
Sokkal intelligensebb és változatosabb annál, mint hogy erőteniszezőnek hivjuk.
Az a véleményem, hogy aki csak erőteniszt játszik, annak hiányoznak ezek a megoldások az eszköztárából, ami meg van Tsongának.
Djokovic komolyan okolhatja magát. Első szettet elszúrja 5-2-ről és most is elpazarolja a break előnyét.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2010.01.27. 12:23:55-kor.