USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.06.07. 05:39:38

Megvan, jól van.
Utálok a Spursnek drukkolni, de a heat-james utálatom miatt muszáj! :)

Következőn viszont még jobban oda fogja tenni magát Lebron, bár a tripla-dupla most is megvolt. De zsinórban két meccset ez a Heat nem fog elveszíteni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.07. 05:33:38

Parker mit dobott be :mrgreen: 4szer vesztette el, lement törökülésbe, valahogy kifordult, táblás 6szor ide-oda pattog a gyűrűn, de bement :D
0,1 mp-vel a támadó lejárta előtt, azt hiszem erre mondják CLUTCH :D

Na akkor elkezdődött a párharc kérem szépen, pályaelőny a Spursnél. :D
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.06.07. 05:32:02

Nehogy már innen elbukja a spurs...
egy kosár kell még,gyerünk már. :twisted:

PARKEEEER!!!! mit dobott be, csóri James megette szépen :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.07. 05:21:27

Na Parker papa :D
Milyen utolsó negyedet fut a Spurs, Parker annyira érzi mikor kell megindulni :D Persze rengeteg van hátra, de most ezt a 6pontot meg kell tartani.James nem könnyű lassítani, de azért a Spurs mutatja lehet limitálni :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.06.07. 04:29:31

Azért Duncan beszedhetne 1-2 személyit és leülhetne a padra, mert kezd pofátlanságba átfordulni amit csinál.:D Kár, hogy olyan gyorsan elvették a képet a félidő végén, mert az alagútban Jamesnek is volt valami Duncanes megjegyzése, meghallgattam volna. Amúgy jó a meccs, esnek is a dobások mindkét oldalon- Kéne egy 5 perc a Miami részéről, ahol megnyomják a védekezést, mert egyelőre olyan 60%-ot adnak csak ki magukból védő oldalon, ez pedig nem biztos, hogy elég lesz. Mindenesetre jó 2. félidőnek nézünk elébe.
PCsabi
aka Game90

2013.06.07. 04:26:59

Bob_Marley írta: A Memphis ellen sem dobott pontot a második meg a harmadik meccsen az első negyedben, aztán csak zárt egy 17-9 meg 24-10el, úgyhogy van remény :D
Most is, félidő, aztán 12/9.

Ami nagyon durca, hogy 24 perc alatt volt összesen 4 TO :shock:

Duncan nagyon összekapta magát, Green jól triplázik, meg hozza azt a szorgos hangya szerepet, mint idáig, viszont Parker a jó kezdés után nagyon eltűnt.

LBJ 10/8/5-je sem rossz, Bosh megint gyenge ill. már 3 PF-nél jár, Battier meg húzzon vissza a padra, inkább Miller-t kéne erőltetni. Heat cserepadja meg sokkal jobb, mint a Spurs-é, főleg Cole nagyon jó.

Akit pedig külön kiemelnék, az Wade!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.07. 04:00:10

Game90 írta:
This was Tim Duncan's 2nd scoreless 1st quarter in 23 career NBA Finals games (other: 2007)
A Memphis ellen sem dobott pontot a második meg a harmadik meccsen az első negyedben, aztán csak zárt egy 17-9 meg 24-10el, úgyhogy van remény :D

Wade nyomott pár bravúr kosarat, meg Cole is beszáguldozott, pedig TD szépen kezdte elkapni, kár hogy Neal dobásai nagyon nem ültek.Kéne pár tripla a Spurstől.
Parkerre nagyon figyelnek, meg a leváltások után rögtön ketten érkeznek a labdásra, ezekből kellene kipasszolni trííkre, csak hát sokszor oda is odaér a Heat :?

DUNCANNNNN óriási figura, becsoszog, halál nyugodtan bedobja (előtte Wade meg óriási bravúrt nyomott, eszement nehéz dobásnál), s ugyanazzal az arccal lesétál, s leül :mrgreen: Na jó közben, picit megtörölte az arcát, mert mégiscsak némi izzadság volt rajta :D
Mellesleg 12-9-3 s még volt 2 blokkja is :D
Jó a meccs -3 az semmi, a kritikus harmadik negyedbeli Heat rohamot kell túlélni.

Azért az úgy elég szép, hogy a Heat 50%al dob 6/10 a büntetőről, s "csak" -3.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.06.07. 03:40:06

Ira Winderman
Wade's knee sure looks better when he has the ball in his hands.

Parker és Green jó, Duncan off, LBJ szokásos, Ray Allen 2/2 tripla.

Battier jól el lett felejtve. Mondjuk MM jól játszik.

This was Tim Duncan's 2nd scoreless 1st quarter in 23 career NBA Finals games (other: 2007)

LBJ ül, 6 pont Wade-től.

Duncan meg kezd magához térni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.07. 03:12:56

Game90 írta:
''I have something in me that they took in '07. Beat us on our home floor, celebrated on our home floor. I won't forget that. You shouldn't as a competitor. You should never forget that,'' James said.
Várható volt, hogy az a csúnya 4:0 ott van még a fejében :mrgreen:
Game90 írta: (Rohadt életbe ezzel a 3 órás kezdéssel, ennél rosszabb nincs... :D )
Én is utálom, ezért nem nézek alapszakaszban sem nyugati meccseket :D Ez ilyen totál holtidőben van.

Jól kezdett a Spurs, come on guys :D
Döncinek nagyon nem megy a dobás, meg a 2 falt sem jött jól, jó kis fucking bullshittel "üdvözölte", hogy le kell menjen a padra :D

Twitter:
Roy Hibbert has zero rebounds so far, which is huge for the Heat.

Szaniszló Csaba ‏@szcsaba
Mi vettünk el Jamestől 2007-ben?!? Négyszer megnéztük, nem volt nála semmi!
:mrgreen:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.06.07. 02:51:06

Mondjuk ezeket a kérdéseket csak úgy beírtam, nem hittem volna, hogy válaszoltok majd rájuk... :mrgreen: :P

''I have something in me that they took in '07. Beat us on our home floor, celebrated on our home floor. I won't forget that. You shouldn't as a competitor. You should never forget that,'' James said.

(Rohadt életbe ezzel a 3 órás kezdéssel, ennél rosszabb nincs... :D )
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.07. 00:28:44

Game90 írta: 1. LBJ-t mennyire tudják limitálni?
2. Wade magához tér-e, mint a Pacers elleni 7. meccsen? Dwyane Wade's 28.2 career PPG in NBA Finals is highest among active players, but this postseason so far? 14.1 PPG. Half.
3. Bosh mire megy Duncan-ék ellen? (Ha jól emlékszem, neki jól szokott menni Duncan ellen.)
4. Allen/Birdman/Cole/Chalmers/Haslem/Battier hatosból lesz-e minimum 3, aki fel tud nőni a feladathoz?
5. Parker?
6. Ginobili?
7. Hogy sakkozik Popovich és Spoelstra?
1;Limitálni nehéz lesz, de van olyan védekezés, amivel lehet olyan szitukra kényszeríteni, amit kevésbé szeret, szerintem a Spurs alkalmas arra, hogy 1 James kevés lesz ellenük, s itt jön a képbe, amit írtál is, hogy Bosh+Wade
2;Neki nagyon kéne érzésem szerint, s ütni fogják rendesen :D
3;Szerintem itt 1 pont ahol a Spurs előnyt tud kovácsolni, főleg miután betudnak vetni olyan embereket, akik miatt Bosh kijöhet a palánk alól, s még több esély van támadót szedni, s a pattanüó kérdés kulcskérdés ebben a párharcban érzésem szerint
4;Allen érzi meg szereti ezeket a szitukat, szerintem ő jó lehet, 2 irányítón nagy feladat lesz, hogy Parkerrel fussanak, Cole szerintem is fontos elem lehet, Chalmers kell hozzon egy megbízható szintet, Bttier-Haslem-Andersen meg sokat kell melózzon, remélem nem tudják hozni 3an a szintet, akkor jó lehet a Spurs
5-6:Kulcsposzt lehet mindkettő, azért ilyen szintű irányító ellen nem játszott idén a Miami, s pl Rondoval is tavaly komoly gondok voltak, ehhez hozzájön, Parker jobb dobó, Ginobili meg nagy művész, s a csibészség benne van :D 1-1 jól sikerült tripla, kamufalt kiharcolás, nagy színészkedés stb :D
7;Spoelstra remekül tud sakkozni mostanában, úgy gondolom mindkét csapat elég hosszú, ahhoz hogy folyamat lehessen a másikhoz idomulni, s ez a párharcban nagyon remélem a Spursnek fog jobban sikerülni.

Én úgy gondolom 7 meccset fogunk látni, ahol.val utolsón nyer a Miami, de én nagyon bízok a kis Spurs-ömben, olyan tulajdonságokat tudnak felvonultatni, ami nem biztos, hogy ízleni a Heatnek, jó a védelmük, nagyon hosszúak, a rutinrókák 200%ot fognak beleadni, meg van a kellő ravaszság bennük, iszonyat érdekes kis párharc ez.
S Hajrá Spurs :D

Denver meg érdekes, robbantottak egyet, az idő eldönti, azért ők a tipikus az a csapat, aki rohadtul 1 helyben toporog évek óta.Az első ami eszembe jut a Nuggetsról, hogy tele vannak jobbnál-jobb játékosokkal, s semmire nem mennek vele, egy abszolút frissítés lehet beválik, Karl meg szegény mindig eljátssza, hogy jó kis csapat, jó alapszakasz, aztán PO, s kifújt, Clippernél jó lesz :D .Úgyhogy én még nem törnék pálcát felettük, lehet pár év és azt mondjuk jó tett nekik a változás, mert valamit lépni kellett, mert ha "besavasodnak", akkor aztán jó pár évig tényleg nincs kiút.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.06.07. 04:05:18-kor.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.06.07. 00:04:30

Valami nagyon jó cuccot tolhatnak Denverben. Vagy a magasság nekik is megártott. 1 hónapja náluk volt a liga legjobb GM-je és a legjobb edzője is. 1 hónap alatt elengedték a GM-et és kirúgták az edzőt. Ráadásul a hírek szerint még vesztenek majd magas pozíciójú embereket. GRAT NEKIK!:D

Döntő:
Érdekes, az elmúlt napokban eléggé ború látó voltam, kb 50-50-re adtam a párharcot. Ma viszont valamiért úgy keltem, hogy sokkal jobban bízom a Heatben. Egyrészt olvastam egy olyan statisztikát, hogy a Miami a legjobb idén a ligában a pick 'n roll elleni védelemben, ami elég biztató, lévén, hogy a Spurs játéka erre épül. A másik, hogy rájöttem, hogy azért parázok ennyire a Spurstől, mert ahogy végiggázoltak a Memphisen, az félelmetes volt. Így utólag belegondolva viszont talán ezt inkább a Memphis számlájára írom, mint a Spursére. Attól a párharctól eltekintve viszont azért nem tűntek annyira verhetetlennek. (A GSW pl szerintem eléggé megizzasztotta volna őket, ha nem hal le a fél csapat 2-3 meccs után.)

Kérdések:
1.: Tudják, de nem annyira, mint kéne, Finals MVP lesz.
2-3.: Ezt egybe veszem, Wade-nek lesznek jó meccsei, de én azt érzem, hogy összességében, az egész párharcot figyelembe véve, Bosh lesz a hasznosabb.
4.: Cole parádét várok, nem is támadásban, mint inkább védekezésben, szvsz nagyon jó munkát fog végezni Parkeren. Támadásban Chalmerstől konstans jó játékot, Millertől 1, míg Battiertől 2 nagy meccset várok. A többiek hozzák kb azt amit eddig.
5. Jó lesz, de nem fogja megnyerni a párharcot a SA-nak.
6. Benne érzek 2-3 nagyon ütős meccset, támadásban szerintem ő lesz az X faktor a Spursnél.
7. Kevesebb nagy változtatást várok, mint a Heat-Pacers párharcban, inkább az apróbb finomságokon lesz a hangsúly.

Más: Valaki pár szóban le tudná írni, hogy mi ez a botrány? Nem foglalkozok a baseballal, de twitteren láttam elejtett morzsákat, viszont arra lusta vagyok, hogy 1-2 cikket elolvasva képbe hozzam magam.:D Olyat olvastam, hogy 20 embert eltilthatnak, akik egy bizonyos kórházzal álltak kapcsolatban. Gondolom valami doppingtéma lehet. Mennyire durva a dolog?
Tocy
Director del Fútbol

2013.06.06. 19:21:53

Game90 írta:
Tocy írta: Ilyen avatarral nem szabad ilyet írni :D
:mrgreen: :P

Mivel nem volt kedvem sokat írni, ezért megkértem Zach Lowe-t, hogy dobjon már össze pár sort a döntőről:
http://www.grantland.com/story/_/id/934 ... nba-finals
Amúgy ő is azt tippelte, mint én, hogy Heat in 6.

Én nagyon várom már a meccseket, rengeteg kérdés van:
1. LBJ-t mennyire tudják limitálni?
2. Wade magához tér-e, mint a Pacers elleni 7. meccsen? Dwyane Wade's 28.2 career PPG in NBA Finals is highest among active players, but this postseason so far? 14.1 PPG. Half.
3. Bosh mire megy Duncan-ék ellen? (Ha jól emlékszem, neki jól szokott menni Duncan ellen.)
4. Allen/Birdman/Cole/Chalmers/Haslem/Battier hatosból lesz-e minimum 3, aki fel tud nőni a feladathoz?
5. Parker?
6. Ginobili?

Heat szempontból szerintem Wade lesz a kulcs, ha ő 20 pontokat szállít, akkor behúzzák. Másik oldalon Parker-t érzem nyerő embernek.

Ha a Miami az első 2 hazait hozza, akkor szerintem bajnokok ill. a lebonyolítás is nekik kedvez, elképzelhetetlennek tartom, hogy sorozatban (még ha idegenben is) hármat bukjanak.
1.) LBJ-t limitálni nem lehet, összehangolt csapatvédekezéssel sem már
2.) A térdeitől függ, egyik nap jobb, másikon rosszabb. Akaratban és védekezésben nem lesz hiány szerintem, a pontszerzés már más tészta...de ha támadja a gyűrűt, 18-20 pontig eljuthat talán
3.) Boshnak az önbizalmát kell visszaszereznie, ha megvan, akkor szerintem nem fog látványosan kikapni
4.) Az eddigi PO-ban James mellett Chalmers és Birdman az, aki stabilan hozza magát, néha extrát. Allen mutatott jeleket, Battier nem dobhat ilyen gázul végig. Valamint Diaw/Bonner ellen jóval többet lehet pályán, mint a Pacers ellen
5.) Őt nem lehet megfogni szerintem. Legalábbis nekünk nincs rá senki jó emberünk, de szerintem nincs olyan védő, aki őt, főleg ennyi záráson át megfogná
6.) Az ő formája nagyon kérdéses, de clutch helyzetekben szerintem biztos, hogy lehet rá számítani, illetve kb 2 nagy meccs lesz neki is
7.) Ez szintén kulcs lesz, az biztos, de már Spo is bizonyított többször. Nem lehet Pophoz mérni még, de ki tudja...
socio66

2013.06.06. 18:46:43

a lebonyolítás miatt a heat, mert egyrészt ha el is hoz a spurs egyet az első kettőből, nem tudom elképzelni, hogy utána hármat nyerjenek zsinórban, másrészt nem tudom elképzelni, hogy miami-ban nyerjék meg a párharcot.
szorongatott helyzetben, closeout szituációban szerintem nem lehet megfogni a heat-et, popovich-nak valami nagyon innovatív dolgot kell kitalálni lebron ellen, ha egyáltalán létezik bármilyen megoldás, mert a jelenlegi körülmények mellett ez lehetetlennek tűnik.
egyébként nekem nagyjából mindegy ki nyer, egyik csapat sem vált ki komolyabb érzelmeket belőlem, bár a heat-et jóval szívesebben és többször nézem.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.06.06. 18:21:29

Írjátok már meg hogy szerintetek ki nyeri a döntőt és hány meccsen dől el a párharc.

Én 4-3-as Spurs sikert várok, a kezdő5.hu ugyanilyen arányú Miami sikert tippel :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
PCsabi
aka Game90

2013.06.06. 17:49:33

Tocy írta: Ilyen avatarral nem szabad ilyet írni :D
:mrgreen: :P

Mivel nem volt kedvem sokat írni, ezért megkértem Zach Lowe-t, hogy dobjon már össze pár sort a döntőről:
http://www.grantland.com/story/_/id/934 ... nba-finals
Amúgy ő is azt tippelte, mint én, hogy Heat in 6.

Én nagyon várom már a meccseket, rengeteg kérdés van:
1. LBJ-t mennyire tudják limitálni?
5. Parker?
6. Ginobili?

Heat szempontból szerintem Wade lesz a kulcs, ha ő 20 pontokat szállít, akkor behúzzák. Másik oldalon Parker-t érzem nyerő embernek.

Ha a Miami az első 2 hazait hozza, akkor szerintem bajnokok ill. a lebonyolítás is nekik kedvez, elképzelhetetlennek tartom, hogy sorozatban (még ha idegenben is) hármat bukjanak.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.06.06. 06:10:47

kezdő5.hu írta:Marc J. Spears (Yahoo Sports) információi szerint Tracy McGrady a döntőt követően komolyan elgondolkodik majd a visszavonuláson.
Egy bajnoki gyűrűvel :?: :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.05. 20:47:53

Nagyon jó kis cikket dobott össze a kezdo5.
http://kezdo5.hu/index.php/nbakueloenve ... -iranyitok

Holnap kezdődik a a Nagydöntő, én nem merek tippelni, első meccs pláne érdekes lesz, Heat gyakorlatilag lendületből jön, egy kiváló hetedik meccsről, Spurs meg "berozsdázva" jó nagy szünet után.Nehezen tudom elképzelni a lopást, de jó lenne. :D S megalapozná a széiát.Én nagyon szoros kis csatákat várok, tippelni nem merek, de simán eltudom képzelni, hogy hetedik meccsig is mehetünk.
Kis kedvcsináló (ha kell egyáltalán) :
http://www.youtube.com/watch?v=pmmIr9Prglg

És ha már az ESPN is karikatúrákkal, meg rajzokkal reklámoz, 2 nagyon jó képet "loptam" :
Kép
vs.
Kép
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2013.06.05. 17:34:15

Game90 írta:Nem tudom miért, nem is akarom megindokolni, de a tippem:

Heat in 6.
Ilyen avatarral nem szabad ilyet írni :D
PCsabi
aka Game90

2013.06.05. 16:15:10

Nem tudom miért, nem is akarom megindokolni, de a tippem:

Heat in 6.
Tocy
Director del Fútbol

2013.06.05. 08:31:18

Nem hinném, hogy gyengébb a Spurs. Na de hát majd meglátjuk persze. Bosh igen, a mezőnyszázaléka, pontjai most sem jöttek, de végre agresszíven dolgozott és nem 3 lepattanót szedett, jól védekezett, ez fog kelleni tőle minden meccsen. Na jó, azért elfogadnám, ha végre 10 pont fölé jutna :D
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.06.05. 06:28:14

Elég simára sikeredett a 7. meccs, a Pacers teljesen elfáradt de óriási tapsot érdemelnek hogy hét mérkőzésre kényszerítették a tavalyi bajnokot.LeBron (32 PTS) hozta a "kötelezőt" :D , Paul (7 PTS) nem :( Mondjuk James mellett Wade is jól nyomta de Bosh-al nem tudom mi van......elég "béna" :mrgreen: .Nagy kép volt mikor LeBron James-t utoljára lecserélték és lepacsizott Beckham-el 8)
varnagykrisztian írta:A Miami szerintem hozza 4-1-el az Indiana elleni párharcot és jöhet a döntő ahol én nem tudom kinek fogok szurkolni :-k
A tippem messze nem jött be de úgy döntöttem hogy a "gyengébbik" csapatnak szurkolok a döntőben már TRACY McGRADY miatt is :wink:
kezdő5.hu írta:A hajnali Miami Heat - Indiana Pacers meccshez egy kis színes: Floyd Mayweather, korunk egyik, ha nem a legjobb profi bokszolója 5.9 millió dollárt tett arra, hogy a floridaiak hétnél több ponttal nyernek.
Ha bukta volna akkor szerintem LeBron-é összedobták volna neki...... :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.04. 23:17:44

Bob_Marley írta:Van még azért hátra picit több mint negyed óra, de iszonyat soknak tűnik ez a 15 közte, főleg látva a Heat pattogós, agresszív védekezését, remélem beválik a jinx, de ez elúszott az Indiananak :mrgreen:
Sajnos nem jött be, megmondom őszintén a végére picit el is bóbiskoltam, de óriási gratula a Pacersnek, lehetne órákig zengeni róluk, de "felesleges" mindent megmutattak, ami szép ebben a játékban, sajnos volt egy náluk is erősebb csapat, s megérdemelten ment tovább a Miami, amit tegnap küzdésből, győzni akarásból, koncentrációból megmutattak, az lenyűgöző volt, az a csapdázós védekezés meg folyamat magas szintű volt, s élmény volt nézni, azt hiszem az idei PO 2 legjobb csapata van bent a döntőben, remek csata elé nézünk.
A Miami minden párharcban esélyesebb, de szorosabb csatát várok mint a tavalyi OKC ellen, s hajrá Spurs :D

Már az ESPN megy is a reklám:
http://www.youtube.com/watch?v=grdzCU3VbJ4

Tavaly Green majdnem ugye megcsókolta a Rox ellen a gyűrűt annál az alley oopnál, hát James se ugrik kicsit.
Kép
Egyszer tényleg lehetne egy jó kis zsákolóverseny mondjuk Durant-James-Westbrook-Griffin között.
Tegnap pl a meccs előtt ezzel melegített.....
http://www.youtube.com/watch?v=MXViA1BdMuE

De a Spurs remélem kitalál valamit ellene. :D
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2013.06.04. 20:53:15

Na most látom csak, hogy meccs közben is írtatok, mostanában leszokott erről a csoport. Valamiért viszonylag nyugodtan néztem végig a meccset, ezt a védekezést, és a koncentrált támadójátékot nézve végig az volt az érzésem, hogy ma itt nem eshetünk ki.

Érdekes döntő lesz. Elvben ez a Spurs erősebb csapat a Pacersnél, viszont jobban illik a játékuk hozzánk. A Pacers top1 védekező és lepattanózó csapat, a Spurs ennyire azért nem jó ezekben, pontokat szereznünk könnyebb lesz, és belül sem fogunk annyira szenvedni. Viszont sokkal jobban dobnak kintről, valamint Parkert nagyon nehéz megfogni, és igazán emberünk sincs rá. Chalmers-Cole nem tudom mennyire lesz megoldás, főleg a zárások után, Wade ezekkel a térdekkel nem opció. Bosh talán egy fokkal jobb helyzetben lesz Duncan-Splitter ellen, legalábbis nem lesz annyira esélytelen. A túloldalon viszont Green és Leonard személyében Wade-re és Jamesre van két megfelelő ember. Popovich meccs közben mindenképpen jobb, mint Spoelstra, viszont a mi mesterünk is tud újat húzni két ütközet között. Kíváncsi leszek nagyon...
neobarca
Director del Fútbol

2013.06.04. 11:58:47

Sajnálom Kidd-et, én úgy gondoltam 1évet még bevállal nálunk. De borzasztóan elfáradt. Nem véletlen nem dobott pontot sem a végén. Sajnálom, hogy többet nem lesz a pályán, de hatalmas gratuláció neki. Büszke lehet magára, igazán sikeres pályafutása volt. Igazi tanár! :wink:

Pacers-nek is nagy gratuláció. Korrekt kis csapat. Mind a játékosok, mind pedig a közönség. Nem gondoltam volna, hogy ennyire megszorítják a Heat-et.

Ugyanakkor kijár a gratuláció James-éknek is. Ismét a döntőben, zsinórban mostmár harmadszor.

Viszont nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem a friss Spurs-i lábakkal meg fog gyűlni a bajuk. Nem gondoltam volna, hogy ilyet mondok, de talán most a SAS-t tartom esélyesebbnek... 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Válasz küldése