Utálok a Spursnek drukkolni, de a heat-james utálatom miatt muszáj!

Következőn viszont még jobban oda fogja tenni magát Lebron, bár a tripla-dupla most is megvolt. De zsinórban két meccset ez a Heat nem fog elveszíteni.
Most is, félidő, aztán 12/9.Bob_Marley írta: A Memphis ellen sem dobott pontot a második meg a harmadik meccsen az első negyedben, aztán csak zárt egy 17-9 meg 24-10el, úgyhogy van remény
A Memphis ellen sem dobott pontot a második meg a harmadik meccsen az első negyedben, aztán csak zárt egy 17-9 meg 24-10el, úgyhogy van reményGame90 írta:
This was Tim Duncan's 2nd scoreless 1st quarter in 23 career NBA Finals games (other: 2007)
Várható volt, hogy az a csúnya 4:0 ott van még a fejébenGame90 írta:
''I have something in me that they took in '07. Beat us on our home floor, celebrated on our home floor. I won't forget that. You shouldn't as a competitor. You should never forget that,'' James said.
Én is utálom, ezért nem nézek alapszakaszban sem nyugati meccseketGame90 írta: (Rohadt életbe ezzel a 3 órás kezdéssel, ennél rosszabb nincs...)
1;Limitálni nehéz lesz, de van olyan védekezés, amivel lehet olyan szitukra kényszeríteni, amit kevésbé szeret, szerintem a Spurs alkalmas arra, hogy 1 James kevés lesz ellenük, s itt jön a képbe, amit írtál is, hogy Bosh+WadeGame90 írta: 1. LBJ-t mennyire tudják limitálni?
2. Wade magához tér-e, mint a Pacers elleni 7. meccsen? Dwyane Wade's 28.2 career PPG in NBA Finals is highest among active players, but this postseason so far? 14.1 PPG. Half.
3. Bosh mire megy Duncan-ék ellen? (Ha jól emlékszem, neki jól szokott menni Duncan ellen.)
4. Allen/Birdman/Cole/Chalmers/Haslem/Battier hatosból lesz-e minimum 3, aki fel tud nőni a feladathoz?
5. Parker?
6. Ginobili?
7. Hogy sakkozik Popovich és Spoelstra?
1.) LBJ-t limitálni nem lehet, összehangolt csapatvédekezéssel sem márGame90 írta:Tocy írta: Ilyen avatarral nem szabad ilyet írni![]()
![]()
Mivel nem volt kedvem sokat írni, ezért megkértem Zach Lowe-t, hogy dobjon már össze pár sort a döntőről:
http://www.grantland.com/story/_/id/934 ... nba-finals
Amúgy ő is azt tippelte, mint én, hogy Heat in 6.
Én nagyon várom már a meccseket, rengeteg kérdés van:
1. LBJ-t mennyire tudják limitálni?
2. Wade magához tér-e, mint a Pacers elleni 7. meccsen? Dwyane Wade's 28.2 career PPG in NBA Finals is highest among active players, but this postseason so far? 14.1 PPG. Half.
3. Bosh mire megy Duncan-ék ellen? (Ha jól emlékszem, neki jól szokott menni Duncan ellen.)
4. Allen/Birdman/Cole/Chalmers/Haslem/Battier hatosból lesz-e minimum 3, aki fel tud nőni a feladathoz?
5. Parker?
6. Ginobili?
7. Hogy sakkozik Popovich és Spoelstra?
Heat szempontból szerintem Wade lesz a kulcs, ha ő 20 pontokat szállít, akkor behúzzák. Másik oldalon Parker-t érzem nyerő embernek.
Ha a Miami az első 2 hazait hozza, akkor szerintem bajnokok ill. a lebonyolítás is nekik kedvez, elképzelhetetlennek tartom, hogy sorozatban (még ha idegenben is) hármat bukjanak.
Tocy írta: Ilyen avatarral nem szabad ilyet írni
Egy bajnoki gyűrűvelkezdő5.hu írta:Marc J. Spears (Yahoo Sports) információi szerint Tracy McGrady a döntőt követően komolyan elgondolkodik majd a visszavonuláson.
Ilyen avatarral nem szabad ilyet írniGame90 írta:Nem tudom miért, nem is akarom megindokolni, de a tippem:
Heat in 6.
A tippem messze nem jött be de úgy döntöttem hogy a "gyengébbik" csapatnak szurkolok a döntőben már TRACY McGRADY miatt isvarnagykrisztian írta:A Miami szerintem hozza 4-1-el az Indiana elleni párharcot és jöhet a döntő ahol én nem tudom kinek fogok szurkolni
Ha bukta volna akkor szerintem LeBron-é összedobták volna neki......kezdő5.hu írta:A hajnali Miami Heat - Indiana Pacers meccshez egy kis színes: Floyd Mayweather, korunk egyik, ha nem a legjobb profi bokszolója 5.9 millió dollárt tett arra, hogy a floridaiak hétnél több ponttal nyernek.
Sajnos nem jött be, megmondom őszintén a végére picit el is bóbiskoltam, de óriási gratula a Pacersnek, lehetne órákig zengeni róluk, de "felesleges" mindent megmutattak, ami szép ebben a játékban, sajnos volt egy náluk is erősebb csapat, s megérdemelten ment tovább a Miami, amit tegnap küzdésből, győzni akarásból, koncentrációból megmutattak, az lenyűgöző volt, az a csapdázós védekezés meg folyamat magas szintű volt, s élmény volt nézni, azt hiszem az idei PO 2 legjobb csapata van bent a döntőben, remek csata elé nézünk.Bob_Marley írta:Van még azért hátra picit több mint negyed óra, de iszonyat soknak tűnik ez a 15 közte, főleg látva a Heat pattogós, agresszív védekezését, remélem beválik a jinx, de ez elúszott az Indiananak