Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tokióra.mahitoo írta:Dani remélem csak tartalékolt.
Mert pl ha nem esett volna már be neki +1 arany lehet nekiment volna ennek.visca el barca írta:nah akkor ahogy matykó írta katinka visszalépett a 200 pillétől, úgy látszik rá akar menni este 200-on a világcsúcsra.
csak azt nem értem, hogy akkor minek nevezték, ez így tök sportszerűtlen, bőven indulhatott volna helyette más
ő sajnos jóval gyengébb vívó mint a két másik magyar, ráadásul a francia tényleg extra klasszis, várható volt h ez lesz.Alfa írta:Szegény Rédli....
sokszor hivatkozol a kvalis időre, abszolút nem mérvadó.S.Agüero írta:Gyurta csak a 6. idővel van kvalifikálva, majdnem egy másodperccel lassabb a legjobb időnél, én maximum egy bronzt várok tőle.
megérzés. eb-t kihagyta, nagy versenyen nem volt idén, nem tudom mennyire jó ez, hogy nincs "élesben". de egyébként a szaklapok/szakemberek se őt tartják aranyesélyesnek. a 2 felpumpált amerikai marha nagy idényt fut, aztán ott van koch, aki úgyszintén csak 200-azik, tavaly VB-t nyert, és két japó is elég jó formában van, szóval nem tudom. őszintén mondom h jobban hiszek lackó 200 pille aranyában, pedig ő sem igazán esélyes.Alfa írta:Írtad veb, hogy szerinted Gyurta lefog égni ezt mire alapozod? Megérzés vagy tudsz valamit?
próbálnám nézi nagyobb fogadóirodákat a 200 pillére, kbferninho írta:Sztem mindhárom jobb úszó Kenderesinél és nem lesz érmes, viszont jól csinàlta az elő- meg középfutamot.
Megmutatta magát a világnak, Phelpset kétszer megverte, ha érem nem is lesz, legalább most már komolyan is fogja venni mindenki.
Ha így folytatja nagy úszó lehet.
Itt van az összes magyar induló, továbbjutás esetén frissül.Initom írta:Tudja valaki ma mikor és kire kell figyelni?