Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kisebb jinx.Game90 írta: Na, ez el is ment
7.neobarca írta:Nektek mi a véleményetek? 6 vagy 7 meccses lesz a döntő?
És egy újabb izgalommentes game...kanty írta: Egy újabb abszolút izgalommentes game volt.
Köszi, nem sértődtem megEazzy írta:Semmiképpen nem bántásból akarom írni, de a google-be beírod, hogy NBA official rules, és ott minden le lesz írva tüzetesen, nem véletlenül szabálykönyv. Ha nem tudsz angolul szerintem akkor is megtalálható magyarul is.varnagykrisztian írta:Sziasztok.Mit jelent az a 3 másodperces szabály az NBA-banKÖSZI
A 3 mp-s szabály egyébként a festékben való tartózkodásra vonatkozik. NBA-ben sem a támadó, sem a védő járékos nem tartózkodhat 3 mp-nél többet a festékben. Ha támadó vét ez ellen, akkor a védőké a laszti, ha a védő vét ez ellen, akkor büntetőt dobhat a támadó csapat, és még náluk is marad a laszti. Azért ez egy elég rugalmasan használt szabály, alapból kevésbé büntetik a védőket, de pl kifelé tartó játékosnak is elnézik ha 1-2 mp-vel tovább tart elhagyni a területet. Sokszor szoktak amúgy az edzők emiatt ordibálni, mert látják, hogy 5 mp-e benn van valaki, de hát Ők nyilván direkt ezt figyelik.
Hát ha ez az én kis csapatomnak sikerülne milyen BIG3-unk lehetne:Dwight Howard, Chris Paul, JAMES HARDEN, komolyra fordítva a szót én nem hiszem hogy ez összejöhetkezdő5.hu írta:Az előző egy nap legnagyobb vihart kavart híre, hogy Chris Broussard (ESPN) információi szerint Dwight Howard és Chris Paul az utóbbi időben sokat beszélgetnek arról, hogy szeretnének egy csapatban játszani a nyártól. Broussard egyik forrása szerint ha valaki megteremti erre a lehetőséget, akkor örömmel élnének vele. A két játékos jelenlegi csapatának, a Los Angeles Lakersnek és a Los Angeles Clippersnek nincs arra lehetősége, hogy leigazolja a másik sztárt, miközben megtartja sajátját. Az aranysárga-lilák lehetetlen pozícióban vannak gyakorlatilag, a Clippersnek pedig cserélnie kellene a centerért, az egyik forrás szerint az Eric Bledsoe - Blake Griffin páros működhetne érte. Több forrás is megerősítette azonban, hogy Griffin érinthetetlen, nélküle viszont valószínűleg nem lesz tranzakció.
Három csapatnak, a Houston Rocketsnek, a Dallas Mavericksnek és az Atlanta Hawksnak lesz a nyáron komoly sapka alatti helye, de további cserék nélkül csak az Atlanta tud mindkét kosarasnak maximum közeli szerződést adni majd, a másik két együttesnek egyelőre egy-egy maximumnyi vagy ahhoz közeli helye van. Úgy tűnt azonban ezidáig, hogy Howard nem nagyon szeretne szülővárosában játszani, úgyhogy az Atlantának sem olyan egyszerű a dolog - tekintve hogy ha ők bukják az egyiket, valószínűleg a másikat is. Paul és Howard egyébként mindketten először lesznek szabadügynökök pályafutásuk során.
Semmiképpen nem bántásból akarom írni, de a google-be beírod, hogy NBA official rules, és ott minden le lesz írva tüzetesen, nem véletlenül szabálykönyv. Ha nem tudsz angolul szerintem akkor is megtalálható magyarul is.varnagykrisztian írta:Sziasztok.Mit jelent az a 3 másodperces szabály az NBA-banKÖSZI
Splitter védekezésben nagyon fontos a Spursnek, és ha stabilan egy magassal játszunk, akkor nem tartható pályán, mert nem ér semmit a tripladobók ellen, illetve így több helyünk van. Pop az első percben le is cserélte a braziltvarnagykrisztian írta:Ezek nem vért ittak......nem tudom mit......valami mástPrimitive írta:Mekkora különbség van a tegnap előtti, és a mai Heat között. Mintha vért ittak volna meccs előtt.LeBron és Wade 30+ felett dobált, Bosh szórt 20-at.Nem jött be a tippem
én már leírtam a Miami-t az előző meccs után, de hát ilyet is tud a tavalyi bajnok
Miller kiszorította Haslem-et vagy Udonis csak sérült volt
Chris Andersen miért nem játszott
![]()
Mondjuk én kitartok az mellett hogy most Parker-ék robbantanak egyet, ez a Heat sem semmi, egyik nap kikapnak 30-al, a másikon meg viszonylag sima győzelem
Jár a
Ezek nem vért ittak......nem tudom mit......valami mástPrimitive írta:Mekkora különbség van a tegnap előtti, és a mai Heat között. Mintha vért ittak volna meccs előtt.
Azért nem olyan egyszerű előlépni sem. Azt most hagyom, hogy Wade sérült, leszállóágban van, Bosh pedig simán kevés ehhez. James ennek a csapatnak a húzóembere, most is neki kellene vinni a szekeret. Mentálisan sem olyan egyszerű, hogy valaki most csak úgy előrelépjen. Mindenkinek le van tisztázva a szerepe a csapatban és többek között ettől jó ez a Heat. Emlékszem az elején, amikor még az erőviszonyok nem voltak letisztázva, Wade és James kb. ugyanazokat a számokat hozta, de a csapatnak nem ment. Nem mondom, hogy kizárólag emiatt, de az biztos, hogy ez is közrejátszott. Mindig kell legyen egy domináns, ez egy ilyen sport, s a dominánsnak pedig az a dolga, hogy húzza a csapatot.socio66 írta:
itt a két szárnysegédnek kellene előlépni, mert rendben van, hogy a vezér ne a döntőben teljesítsen alul, de az igazság az, hogy nélküle sehol nem lenne a csapat.
ahhoz képest, hogy eredetileg három franchise player állt össze azonos anyagi feltételekkel, a három év alatt szinte mindig az volt a helyzet, hogy vagy James meghúzza a szekeret, vagy nem lesz semmi.
a legviccesebb, hogy ha most esetleg Wade-nek kiszaladna egy nagy meccs, akkor ő lenne a hős, aki megmentette a choker seggét.
az a helyzet, h különböző csatornákon keresztül lényegesen többször láttam jordant játszani anno, mint most jamest és nem is rácsodálkozó nagycsoportos koromban, hanem felnőttként (hadd ne mondjam meg, h mennyi van a nyugdíjig). megdöbbentő különbség volt közte és az akkori sztárok között, pedig a többiek sem voltak kispályások, akikkel együtt nyomta. ég és föld volt a különbség akkor, amikor pályán volt és akkor, amikor nélküle ment a bugi. egy igazi vezér volt, nagyon összeszedetten játszott minden meccsén, nagyjából ugyanazon a szinten. egy kezemen meg tudnám számolni a szr meccseit, bár azokból biztos több volt, mint amiket én láttam, dehát mindegyiken nem lehettem "ott". páran oszthatták a véleményemet kint, mert viccből nem tesznek ki szobrot élő emberekről még chicagoban sem. ennyit jordanról.socio66 írta:azért nem kell túlzásokba sem esni, James van olyan domináns játékos jelenleg, hogy adja magát az összehasonlítás kettejük közt.Boixos írta:...
Jordan ki lett kiáltva minden idők legjobbjának, nyilván nem véletlenül, a statisztikái, címei magukért beszélnek, de a legtöbben nem követték végig a karrierjét, nem látják azt objektíven, a videók ugyebár csak a nagy pillanatokat rögzítették.
nem mondom, hogy bármilyen mértékű dicsőítés jogtalan irányába, de az egyértelmű, hogy a körülötte kialakult kultusz is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az emberek olyan szintű túlzásokba essenek, mint most Te is, holott nem látták estéről estére a parketten.
egyébként én alapvetően nem értem a rengeteg James ellen irányuló támadást, miért kell ezt az embert utálni, miért kell ellene szurkolnia szinte az összes csapat táborának, miért szeretné mindenki bukni látni?
csak én látom benne a végletekig alázatos, intelligens embert, akit látszólag az ellenfelei is kedvelnek, és aki szó nélkül tűri egész pályafutása alatt a kritikákat?
tényleg nem értem hol rontotta el, mikor, és mivel vált célponttá.
1. Mert jelenleg ő a legjobb játékos.socio66 írta:
egyébként én alapvetően nem értem a rengeteg James ellen irányuló támadást, miért kell ezt az embert utálni, miért kell ellene szurkolnia szinte az összes csapat táborának, miért szeretné mindenki bukni látni?
csak én látom benne a végletekig alázatos, intelligens embert, akit látszólag az ellenfelei is kedvelnek, és aki szó nélkül tűri egész pályafutása alatt a kritikákat?
tényleg nem értem hol rontotta el, mikor, és mivel vált célponttá.