Egyébként viszont JUHÚÚÚÚ.

És hogy aktualitásról is szó essen: Ma DRAFT!! Lesz valaki? Én már nagyon várom, főleg, hogy van egy két csapat a lottery-ben akikért szorítok, plusz a friss draftosztályból is van már "liblingem". Az már csak extra, hogy általánosságban is imádom ezt a ki-kihez-hova-mikor-mennyiért típusú agyalgatást, most meg annyi kérdőjel van, hogy tán még az sem biztos, hogy draft lesz.

Pár fontosabb hír, csak nagyon röviden azoknak, akik nyáron nem olvasnak NBA-s híreket.
Celtics újjáépít, Rivers a Clippersben van már, Garnett és PP egyre inkább a Nets felé tart
Cavs passzolná az 1/1-et, bejelentkeztek Aldidge-ért, Love-ért, eggyelőre nincs siker, de úgy tűnik, hogy egy All-Star magast idén nyáron mindenképpen szeretnének szerezni Irving mellé.
Bird visszaült a Pacers élére, ez a csapat meghatározó lesz a következő években
Howard állítólag már elég távol van Los Angelestől, kevés esély van a visszaigazolására, a legvalószínűbb forgatókönyv szerint a Mavs és a Rockets kettős közül kerül ki a befutó.
A végére pedig egy igen szomorú NFL-es hír. Bár szokásokhoz híven az offseasonban idén is voltak már balhék bizonyos játékosok körül, az elmúlt egy hét csak egy dologról szólt az NFL háza táján.
Aaron Hernandezt, a Pats TE-jét letartóztatták gyilkosság miatt. A hét elején találtak a rendőrök egy embert, akit fejbe lőttek. A nyomok már az elejétől fogva Hernandez felé mutattak, egy ideig nem lehetett tudni, hogy mi volt a szerepe a történetben, tegnap azonban letartóztatták és vád alá is helyezték. Az előzetes, nyomozás akadályozása/bizonyítékok eltüntetése helyett azonban előre kitervelt gyilkosság és 5 rend beli lőfegyverrel való visszaélés a vád. Ehhez kapcsolódó mai hír, hogy az indíték az lehetett, hogy az áldozatnak olyan információi voltak, amik összekapcsolták Hernandezt egy tavalyi kettős gyilkossággal. (Ezzel kapcsolatban is nyomozás indult.)
Én NFL-ben divat(Pats) szurkoló vagyok, imádtam Hernandez játékát és valamiért egyébként is szimpatikus volt a csávó, szal engem személy szerint elég durván megdöbbentett a dolog. Kicsit utána olvasgattam és így már nem annyira meglepő, de én valahogy nem tudom kinézni ezekből a sportolókból az ilyen dolgokat. Lehet még mindig naív vagyok.
Ja egyébként a Pats a letartóztatása után közvetlen (még a vádak nyilvánosságra hozatala előtt) kitette a keretéből, így most szabad ügynök, de mivel nagyon közel jár az életfogytiglanhoz, így ez az ő esetében már nem oszt, nem szoroz.