USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.06.28. 01:02:15

A döntő utáni mámorból csak most tértem magamhoz, szal először is azzal kezdeném, (kicsit megkésve) hogy gratulálok a Spursnek, eszméletlen jól játszottak, ők is megérdemelték volna a győzelmet, Duncant a végén, amikor leült a kispadra és látszott rajta, hogy tudja, hogy valszeg ez volt élete utolsó esélye és vége, elszalasztották, iszonyatosan sajnáltam.

Egyébként viszont JUHÚÚÚÚ.:D

És hogy aktualitásról is szó essen: Ma DRAFT!! Lesz valaki? Én már nagyon várom, főleg, hogy van egy két csapat a lottery-ben akikért szorítok, plusz a friss draftosztályból is van már "liblingem". Az már csak extra, hogy általánosságban is imádom ezt a ki-kihez-hova-mikor-mennyiért típusú agyalgatást, most meg annyi kérdőjel van, hogy tán még az sem biztos, hogy draft lesz.:D

Pár fontosabb hír, csak nagyon röviden azoknak, akik nyáron nem olvasnak NBA-s híreket.
Celtics újjáépít, Rivers a Clippersben van már, Garnett és PP egyre inkább a Nets felé tart
Cavs passzolná az 1/1-et, bejelentkeztek Aldidge-ért, Love-ért, eggyelőre nincs siker, de úgy tűnik, hogy egy All-Star magast idén nyáron mindenképpen szeretnének szerezni Irving mellé.
Bird visszaült a Pacers élére, ez a csapat meghatározó lesz a következő években
Howard állítólag már elég távol van Los Angelestől, kevés esély van a visszaigazolására, a legvalószínűbb forgatókönyv szerint a Mavs és a Rockets kettős közül kerül ki a befutó.

A végére pedig egy igen szomorú NFL-es hír. Bár szokásokhoz híven az offseasonban idén is voltak már balhék bizonyos játékosok körül, az elmúlt egy hét csak egy dologról szólt az NFL háza táján.
Aaron Hernandezt, a Pats TE-jét letartóztatták gyilkosság miatt. A hét elején találtak a rendőrök egy embert, akit fejbe lőttek. A nyomok már az elejétől fogva Hernandez felé mutattak, egy ideig nem lehetett tudni, hogy mi volt a szerepe a történetben, tegnap azonban letartóztatták és vád alá is helyezték. Az előzetes, nyomozás akadályozása/bizonyítékok eltüntetése helyett azonban előre kitervelt gyilkosság és 5 rend beli lőfegyverrel való visszaélés a vád. Ehhez kapcsolódó mai hír, hogy az indíték az lehetett, hogy az áldozatnak olyan információi voltak, amik összekapcsolták Hernandezt egy tavalyi kettős gyilkossággal. (Ezzel kapcsolatban is nyomozás indult.)
Én NFL-ben divat(Pats) szurkoló vagyok, imádtam Hernandez játékát és valamiért egyébként is szimpatikus volt a csávó, szal engem személy szerint elég durván megdöbbentett a dolog. Kicsit utána olvasgattam és így már nem annyira meglepő, de én valahogy nem tudom kinézni ezekből a sportolókból az ilyen dolgokat. Lehet még mindig naív vagyok.
Ja egyébként a Pats a letartóztatása után közvetlen (még a vádak nyilvánosságra hozatala előtt) kitette a keretéből, így most szabad ügynök, de mivel nagyon közel jár az életfogytiglanhoz, így ez az ő esetében már nem oszt, nem szoroz.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.26. 12:52:40

Game90 írta:According to a source, Cleveland offered the No. 1 pick, Tristan Thompson and Dion Waiters to try and land Minnesota’s Kevin Love. But new Timberwolves president Flip Saunders won’t move Love.
Érdekes ajánlat, s megmondom őszintén a Wolves helyében nagyon elgondolkoznék rajta.
Oké mindkét csapat rég nem volt PO-ban (ergo várni még hogy beérjen 1-2 fiatal) Love meg mégiscsak All-Star játékos, de mégis úgy vélem ez talán a Wolves oldaláról lenne kedvezőbb.Ott van ugye Derrick Williams is még náluk, Love sérülésével idén, azért már mutatott életjeleket, TT és Waiters meg 2 tehetséges fiatal.
Love-ot nem tartom olyan sokra, hogy ne lehetne tőle megválni, s szerintem tudnák pótolni, ráadásul kettes poszton elég lyukasak, Waiters-szel előrébb léphetnének.S ha hozzák Noelt, akkor Pekovic-ot se kell megtartani 10-12 millió dollárért.Akárhogy osztok szorzok, nálam ez egy kedvező ajánlat, s a Wolves helyében elfogadtam volna. :D

Nálunk meg Josh Smith a prioritás FA piacon, nem nagyon látom benne a rációt, kicsit olyan érzésem van, ha nincs ló jó a szamár is.

Antoine Walker ✔ @WalkerAntoine8
Boston fans its time for me to be the celtics coach !!!!
:mrgreen: Egyenlőre Larranga az edző, Walker azért merész lenne.
Összességében érdekesen alakulnak a dolgok Bostonban, s nem nagyon örülök az ötleteknek. :?
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.06.26. 03:45:48

According to a source, Cleveland offered the No. 1 pick, Tristan Thompson and Dion Waiters to try and land Minnesota’s Kevin Love. But new Timberwolves president Flip Saunders won’t move Love.

2013 NBA Finals Game 7 - Heat Repeat While Duncan Retreats:
http://youtu.be/pHch-MXEqig

Wade:
http://bigstory.ap.org/article/wade-nee ... e-7-finals
That his left knee was drained and required about eight hours of game-day therapy just so he could play in Game 7 of the NBA Finals.

LeBron James, Dwyane Wade, & the Miami Heat Celebrate 2013 NBA Championship at STORY Nightclub:
http://youtu.be/LTrIfVZmRxY
Azért kiengedték a gőzt a srácok.

Tőrös Balázs - Utóirat:
http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Bal ... rs-utoirat

Every single LeBron James Game 7 field goal:
http://i.imgur.com/eS0SsaP.gif

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.24. 11:15:22

It's official, Doc Rivers the new Clippers head coach
Sources confirmed on Sunday that the Clippers will sign Rivers to a three-year, $21 million contract. They will send a 2015 first-round pick as compensation to the Celtics, who have agreed to release the coach from the three years, $21 million he has remaining on his deal with the club.

Akkor így ennyi volt, sajnálom Docot, de megértem, jobban örültem volna ha 2014es cetlit kapunk, de ez van.

The NBA will not approve any subsequent exchange of players between the Clippers and Celtics this summer, and the teams understand that.

Miután a liga szabályzat nem engedi, hogy még ha trükkösen megoldva is két külön megállapodásban, de szerepeljenek stábtagok vagy FA játékosok.

Szóval szerintem KG visszavonul, PP elvileg pár hete azt mondta játszani akar, őt gondolom kivásároljuk, s elmegy valahova még pattogtatni (Miami? :D ).
Kár hogy egy éra most már így tényleg véget ért, de egyszer ennek is el kellett jönnie, Doc meg gondolom már nem érzett magában annyit, hogy újra 0-ról építkezzen, azért már elég régóta küldi az ipart, meg család stb. Clippers-nél meg így Paul gondolom marad, s jó kis mag van ott, lehet belőlük építkezni, kíváncsi vagyok Doc mit hoz ki belőlük.Azért így, hogy egy nagyon tapasztalt jó edző került hozzájuk, tényleg reális elvárás a konferencia döntő (vagy tovább) majd jövőre.
Mi meg szépen tankolhatunk, nagyjából csak a Magic-Bobcats duót várom mögénk a konferenciában. :lol: Bár szerintem a hiúzok fejlődni fognak.

Csütörtökön draft, kis visszatekintő a 10 évvel ezelőtti draftra, ami a mai NBA-t gyakorlatilag meghatározza:
http://espn.go.com/nba/draft2013/story/ ... tery-draft

És akkor a mostani, ami koránt sem ilyen combos, de egy másik írás, ami csapatonként mutatja be, kinek hova lenne szüksége erősítésre:
http://www.usatoday.com/story/sports/nb ... s/2440667/
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.06.23. 06:23:11

Game90 írta:Kép
Ez az arcszerkezet nem semmi 8) de vitathatatlanul megérdemelte a csávó.Nem gondoltam volna hogy a 7. meccsen a Heat-nek Battier (8/6 tripla) lesz a nyerőembere :shock: LeBron (37 PTS) egy tőle elvárt teljesítményt produkált és Wade is jól nyomta.Én semleges szurkolóként a Spurs-nek drukkoltam épp ezért is sajnálom Duncan-t mert ő is melózott rendesen a sikerért.Parker a sérülése miatt is gyengén muzsikált és Green megint besült 8-[ Tim mellett Leonard (19 PTS, 16 REB) emelkedett ki egy kicsit a vendég oldalon.Jó volt látni a végső dudaszó után ahogy Popovich ölelgette James-t és Wade-et aki legelőször TD-hez ment oda gratulálni és aszem azt nyilatkozta hogy ő is szeretne olyan jól játszani ezer évesen mint Duncan papa :lol:

Már nagyon várom az októbert mert addig nehéz lesz bírni NBA nélkül :mrgreen: GO HOUSTON, GO HARDEN =D>
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
socio66

2013.06.22. 14:29:00

Boixos írta:kiváncsi vagyok, h a köv szezonban ki fogja őket leborítani a csúcsról?
jövőre még ez lesz a felállás szerintem, aztán véget ér a Heat-dominancia, 2014-15-re egy darab garantált szerződésük sincs, nem fog együtt maradni ez a csapat, persze a fő kérdés, hogy LeBron mit akar, ha esetleg marad, akkor továbbra is contender csapat lesznek, de szerintem kilép a szerződéséből és visszatér Cleveland-be.
aztán hogy ki állítja meg a szupersztár státusz felé rohamosan közeledő Irving-et, és a prime James-t, az megint érdekes kérdés lesz. :)
Boixos
Llegenda del Barça

2013.06.22. 13:55:32

boshdinón beszrtam!! :D :D :D

párat aludva, azzal együtt, h teljes szívemből a texasiaknak szurkoltam, de mindenképpen jogos a miami végső győzelme. brutálisan nyomták az egész szezonban, ugyanígy folytatták a po-ban, egyszerűen jelen állás szerint ők a legjobbak az nba-ben. kiváncsi vagyok, h a köv szezonban ki fogja őket leborítani a csúcsról?
PUYOL-XAVI-INIESTA
kanty
Llegenda del Barça

2013.06.22. 11:48:20

Akik benne vannak facebook csoportban azok ismerik, de hátha néhány embernek újak:

Kép

https://www.facebook.com/photo.php?v=4830728740501

Az első halálos. Bár érthető, hogy egy szaurusz és a konfetti nem kompatibilis.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2013.06.22. 10:42:05

neobarca írta:Gratula részemről is a Heat-nek :!: Végignéztem, bár 1x-2x elaludtam. :oops:
Minden esetre uralták a meccset és megérdemelten lettek bajnokok. Főleg ha az egész éves teljesítményt vesszük figyelembe. Itt azért halkan megjegyezném, sztem ingább a Spurs bukta el a d9ntőt, minthogy a Heat nyerte meg. :)

Összességében, nagyon jó volt ez a szezon. Tele volt nem várt csapatokkal, játékosokkal. Agyba főbe vetrük a Bostont. :P (ja meg a Heat-et is) Igazán színvonalasra sikeredett a PO is. Soha rosszabbat én azt mondom! :wink:
Ezt hogy döntöd el? :D Sosem értettem...azon a meccsen is mi voltunk már elöl, aztán Parker fordított, ellépett. Akkor mi buktuk volna el, és nem ők nyerik meg? Vagy az első meccs végén Parker szintén. Na mindegy, ez nyilván a Spurs döntője volt, mi meg csak végignéztük és jé, megnyertük.

Bocs, túlreagálom az fix, de 120%-ig tele vagyok már azzal, hogy mindenki jobb, mint a Heat, csak a bírók meg a szerencse mindig segít. Persze utána meg mindig le van írva h de azért a jobb csapat nyert stb...csak ezeket az értelmezhetetlen beszúrásokat nem lehet mellőzni. Nem kifejezetten neked szól Neo, csak úgy általánosságban :)

Amúgy szerintem a kommentálás botrány volt, egy pillanatig nem érezhettem, hogy ez a döntő 7. meccse, úgy beszéltek Bazskáék, mintha egy alapszakasz meccs lenne.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.06.22. 10:06:58

kanty
Llegenda del Barça

2013.06.21. 18:53:42

PCsabi
aka Game90

2013.06.21. 16:48:24

Lebron James Talks To his Haters after King James Wins MVP of 2013 NBA Finals Championship:
http://youtu.be/0OCrAv1j9n8

Kép

Kép

Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.06.21. 16:18:32

Wow,nem semmi nagy döntő volt ez.

Sikerült úgy megnéznem felvételről,h semmit se tudtam mi lett,és azt is kibírtam,h meccs közben se nézzem meg ki nyeri :D nehéz volt.

Nagyon szoros meccs volt, sokszor éreztem,h megtörhet a Spurs,de csak nem akart,aztán a legvégén sikerült végül a Heatnek megtörni őket.

James most úgy játszott ahogy kell, nagy meccset tolt!

Végre az a csapat nyert,akinek drukkoltam a döntőben, 2010 után.

Pár fociedző,meg egyéb edző példát vehetne Popovichról, ilyen vesztes döntő után, ahol kb 98%ban zsebben volt már az egész, így mosolyogva gratulálni Jamesnek, Spoelstra-nak, nem semmi.

Egyik legizgalmasabb,legjobb nagy döntő volt amit láttam, azért nem a legjobb,mert volt pár dühítő meccs,amin többet vártam volna pl James-től,de megadatott neki,h kompenzáljon.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
neobarca
Director del Fútbol

2013.06.21. 11:37:02

Gratula részemről is a Heat-nek :!: Végignéztem, bár 1x-2x elaludtam. :oops:
Minden esetre uralták a meccset és megérdemelten lettek bajnokok. Főleg ha az egész éves teljesítményt vesszük figyelembe. Itt azért halkan megjegyezném, sztem ingább a Spurs bukta el a d9ntőt, minthogy a Heat nyerte meg. :)

Összességében, nagyon jó volt ez a szezon. Tele volt nem várt csapatokkal, játékosokkal. Agyba főbe vetrük a Bostont. :P (ja meg a Heat-et is) Igazán színvonalasra sikeredett a PO is. Soha rosszabbat én azt mondom! :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
messideco
Presidente del Barça

2013.06.21. 08:26:27

Spurs. A név kötelez :lol: Grat a Miaminak 8) , sajnos nem tudtam kiemelkedően követni a történéseket, mint két éve pl, de nagy vonalakban képben voltam.

NHL:
Itt még nincs vége a döntőnek, a Boston Bruins és a Chicago Blackhawks játszanak egymás ellen, jelenlegi állás 2-2.

A szerdai, utolsó meccs összefoglalója:
http://www.nhl.com/ice/recap.htm?id=201 ... d=sb:recap

Hatalmas, nagybetűs HOKI. 8) Remélem a Bruins behúzza Jagrral, Thorntonnal, Savarddal,Krejcivel, Charaval a soraiban :D
Kép
"And my heart will leave you never."
Boixos
Llegenda del Barça

2013.06.21. 08:21:00

pár napig biztos tele lesz a tanyeszlim ezzel az egésszel, de maximálisan megérdemelte a hate a cuccot, bár a spursnél is jó helyen lett volna.
nem tudom, melyik az a brigád, akik meg tudnák állítani a miamit, mondjuk az utóbbi időben ehhez a sas volt a legközelebb, ezen a döntőn.
na, mindegy.... ez van. mégegyszer grat a miaminak.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Tocy
Director del Fútbol

2013.06.21. 06:42:28

Baaaaaaaaajnokoooooooooooooooooooooooook! Ennyire össze-vissza PO után nyerni...két 7. meccset nyerni...a kiesés széléről többször visszatáncolni...a múltkorit behúzni...a mostani végjátékát higgadtan lehozni...hihetetlen, óriási dolog, egy ekkora csapatot és edzőt legyőzni!

James azért bizonyított, a múltkor és az egész PO-ban ( két meccsre emlékszem asszem, amikor az ellenkezője történt ) is pontokat szerzett clutch szitukban, jó helyen volt nála a labda. Az első meccseken nagyon gyengélkedett, de felépítette magát és múltkor a hajrában illetve ma már tudta hozni az MVP teljesítményt.

Wade azért akármennyire sérült, csak meglett a 20 pontos átlaga a döntőben, a 4. meccset ő nyerte meg, senkinek egy rossz szava sem lehet rá. Bosh-t meg lehet fikázni a 0 pontjáért, de múltkor és ma is hatalmasat küzdött és védekezett, elengedhetetlen volt az ő játéka a gyűrűhöz.

Akit kiemelnék még, az Spoelstra. Rengeteget szidtuk/szidtam én is, de tavaly már bizonyított, amikor és ahogy lemeccselte a döntőt, aztán az idei PO-ban pedig végképp. Végig jókat húzott, hogy mikor melyik kiegészítőt mennyit és milyen szerepkörben játszatta, Miller-Battier-Allen-Haslem-Birdman-Cole mindig jól volt használva. Féltettem Popovichtól, de nem kellett...

A jövőre tekintve: kérdés, hogy mi lesz a kerettel, egy Allent-Birdmant az első, Battiert-Millert a második gyűrű után mennyire lehet motiválni, lehet, hogy kicsit fiatalítani kellene a keretet, illetve jobban rotálni, Jamesnek is pihenőt adni, mert kb az egész csapat fáradt volt már a döntőre. Szinte az egész keretünk bőven 30 felett van, a fent említett négyes mellé oda lehetne tenni Haslemet is, illetve Wade is lassan megöregszik, lesznek itt komoly kérdések szerintem. De most öröm és boldogság, mert repeat van, mert bajnokcsapat, mert juhú :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.21. 06:41:03

Game90 írta:Na, itt vagyok, remélem nem fogok bealudni :) Többiek? Bob, Tocy, kanty, Primitive, Cumbee, Ozsi?
Természetesen én is néztem, de ezt mint hetedik meccs"megtiszteltem", hogy lementem kocsmázni. :mrgreen:
Jó csörte volt, sajnos a jó Spurs kezdés után, végig a Miami kezében volt a meccs igaz csak pár ponttal, de ha fel is jött a Sőurs, mindig jött egy Wade kettes, vagy Chalmers betörés, vagy James, na meg a rohadt kopasz Battier (nagyot tolt ).
Hozzáteszem Greent az előző meg ezen a meccsen is szépen leszedték, gyakorlatilag Duncan-Leonard tartotta a Spurst, ott a végén ha még az a hármas is bemegy a túloldalról Leonardnak...:? De hát ha, s az évkönyvekbe az kerül be a Heat a bajnok ismét.
Természetesen jár a gratuláció, parádés alapszakasz, picit nyögvenyelős PO, de itt a hetediken is nagyon kemény jó védekezést mutattak be, s a Spurs eléggé erőlködött sajna.

Összességében remek szezonon vagyunk túl, érdekes igazolásokkal, feljövőben lévő franchise csapatokkal,ó kis meglepetés emberekkel, parádés PO-fal.Úgyhogy soha rosszabbat.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.06.21. 06:08:38

Gratulálok a Miaminak megérdemelték. Ahogy persze a Spurs is megérdemelte volna. Jó kis hetedik meccs volt, kár, hogy két olyan csapat jutott a döntőbe, akit nem bírok. :P

Amúgy példaértékű, hogy mennyire sportszerűek a játékosok. Lefújják a meccset, a Heat játékosoknak az első reakciója az volt, hogy odamentek megköszönték a párharcot és gratuláltak a vesztesnek. Respect.

James lett az MVP. Bár az első pár meccsen gyenge volt, de az utolsó kettőn odatette magát és úgy játszott, ahogy azt elvárja mindenki tőle.

Jövőre pedig nem kell mondjam, hogy ki lesz a bajnok. 8)
PCsabi
aka Game90

2013.06.21. 05:36:10

kanty írta: Azért fikázzátok Kobe-t, de így a sérülése után alig két hónappal ugyanannyi pontja van az NBA nagydöntőjének hetedik meccsén, mint a liga egyik legharcosabb, legképzettebb, legtökösebb PF-jének. Respect.
Sőt, nekem is ugyanannyi pontom van, mint Bosh-nak.

Battier nagyon beteg, 6/7 tripla.

LBJ és Wade is jól nyomja.

Parker gyenge, ezt max. Duncan/Ginobili nyerheti meg a Spurs-nek.

LBJ nem clutch. Ja, de igen.

Heat! \:D/ =D>

LBJ az MVP!

LeBron: "I can't worry about what anybody said about me."
kanty
Llegenda del Barça

2013.06.21. 05:28:25

Hihetetlen Ginobili megnyeri a Heatnek.

Azért fikázzátok Kobe-t, de így a sérülése után alig két hónappal ugyanannyi pontja van az NBA nagydöntőjének hetedik meccsén, mint a liga egyik legharcosabb, legképzettebb, legtökösebb PF-jének. Respect.

Spanyol kommentátor: Dánkan, Dánkááán! :shock:
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.06.21. 05:05:37

Kéne a 4. negyedre egy jó kis lockdown védekezés, mert ez a Spurs olyan mint a pióca. Hiába működik egész jól a támadás, valahogy mindig ott maradnak, az utolsó 2 percre pedig nem kéne egál közeli eredményben, mert 2 percnyi [auto_cenzúra] még szerintem van Parkerben.:D
PCsabi
aka Game90

2013.06.21. 04:28:10

Második negyed:
1. Ezt a Seven Nation Army-t mikor fogják már megunni?
2. Ray Allen ne vezessen labdát.
3. Sajnos ma Bosh teljesen használhatatlan.
4. MM nem találja a dobóformáját, mondjuk Battier pótolja őt.
5. LBJ bedobott 2 triplát, aztán már azt hitte, hogy ő Ray/MM, gyorsan téglázott is kettőt.
6. Wade-nek volt 1-2 hülyesége, de legalább a középtávolik mennek neki, dobott már vagy 5-öt.
7. Heat részről sok midrange jumper/tripla, büntetőből meg összesen 3 (mindegyik LBJ).
8. Utállak, Gary Neal.
9. Green teljesen elfáradt.
10. Parker-en nem érzem, hogy hatalmas impact lenne (mondjuk lehet, hogy sérült).

Harmadik negyed:
1. Battier 4/4 tripla, az úgy kemény.
2. LBJ szerelmes lett a triplájába, mondjuk többet dobott, mint a Spurs összesen ill. ugyanannyit, mint a Chalmers/Battier/MM/Ray négyes.
3. Chalmers hármas. Én mondtam, hogy Top5.
4. Bosh továbbra is 0 pontnál.
5. Azért pár betörés nem ártana.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2013.06.21. 05:14:15-kor.
kanty
Llegenda del Barça

2013.06.21. 04:21:47

Wade középtávolról büntet, ülnek rendesen a dobásai. Jamesnek is volt egy-két szép megmozdulása. Battier pedig három tripla. Az ilyen meccseken mindig van egy kevésbé fontos ember, aki képes előlépni, úgy néz ki, hogy ma ez Battier lesz.

Spursél egyelőre Greenre nem nagyon tudnak játszani, nem tudják megcsinálni neki a helyzetet, ő pedig erre nem képes. Leonard továbbra is elég brutál, már 10 lepattanónál, sima dupla-dupla lesz ebből. Duncan hozza magát, de az 5 eladott labda azért elég sok.
Neal triplája azért odavert rendesen. :lol:
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.06.21. 03:44:47

Game90 írta:Na, itt vagyok, remélem nem fogok bealudni :) Többiek? Bob, Tocy, kanty, Primitive, Cumbee, Ozsi?
Naná! Bár minden ellenem dolgozott, de nincs az az isten, hogy ezt a meccset ne nézzem meg élőben.:D Bízok egy jó döntőben, de remélem az utolsó 5 percben 10 pontnál közelebb már nem kerül a Heathez, mert azt a parát ami az előző meccsen volt, most nagyon nem kívánom.:D
Game90 írta:
Gareth Tello írta:Chalmers megint megmutatja, hogy top5 PG (ugye, Game? :mrgreen: )
Ez nem vicces, ő tényleg az.
!:D
Válasz küldése