neobarca írta:
MWP 2 éves szerződést kötött velünk ebből az első 1.7m garantált a 2. játékos opciós. Megmondom őszintén, én örülök neki. Ha bekattan komoly veszélyt jelent a palánkra. 3ast is jól dobja. Viszont védekezésben még mai napig ott van a szeren. Agresszív, hajtós player. Szerintem hozzá fog tudni tenni a játékunkhoz. Védekezésben mindenképp.
Artest az az emberke, aki ha veled van hozzá tud tenni, de ha ellened nem szereted.

Igazán megnéztem volna, hogy a Pistonshoz szerződik, az lett volna a legszebb csavar a történetben.
neobarca írta:
Jah és boncolgattak egy Amare for Hump-Wallace cserét. Nagyon nem örülnék, de szerintem nem is fogják meglépni… Wallace szerződése tragédia. Amareé sem jobb, de legalább lassan lejárós.
Ez egy hülyeség, már bocsánat.Ilyenről sehol nem esett szó, mellesleg még mindig jobb 2 ember akinek a szerződése 20 misi, de legalább az egyik lejárós, mint egy akié egyben 20 misi.Állítom a Hump-Wallace kettős könnyebben cserélhető, mint Stoudemire.Részünkről ilyen biztos, hogy nem merülne fel, inkább akkor marad Wallace 3 évig 10 millióért, mintsem benyeljünk, egy még rosszabb szerződést.
Most cserélhetetlen Hump-Wallace pakk, de Hump szerződésért játszik, jó számokat hozhat, s Wallace is kapni fog lehetőséget, szezon közben lesz értékük.
neobarca írta:
Jah. Olvastam olyat is, hogy a Detroit meg akarja szerezni Rondot egy Knight-Stuckey körüli trade-ben. Hát nemtudom...
Pistons irányítót keres, ez nyílt titok, szeretnének nagyot robbantani, csak az a baj, hogy Stuckey-Knight kettős vagy éppen Villanueva totál értelmetlen lenne nekünk, cetlijük meg nincs, úgyhogy ez halott ügy, ha csak Monroe-Drummond páros egyikét nem adnák, de azt meg nem akarják, úgyhogy ez elég vakvágány.
Jó hát nyilván nem örültek, hogy "kidobta" őket a Nets.

Viszont akárhogy nézem ez a csere nekünk nagy húzás volt.
The Celtics acquired a
$10.3 million traded player exception as part of the Nets swap. That's an insanely valuable asset for a team that could put itself in position to vault back to contender status -- and remain there -- if it makes the right steps moving forward.
The trade exception will expire on July 12, 2014, meaning it has to be used soon after the moratorium lifts next summer. But the sign-and-trade options it affords could bring in a star-caliber player. If another team desires to shed salary and head into its own rebuild mode by moving on from a star player, Boston can absorb that talent.
Plusz Brooks megszerzése jó lehet, ezt a 10,3 milliót meg okosan felhasználva nagyot lehet előre lépni.Akár pl Wallace-t így még könnyebb elpasszolni, mivel 10 millióval többet befogadhatunk.Úgyhogy rengeteg lehetőség van a csapat előtt, sok dratfcetli a következő évekre, 1-2 igen tehetséges ember a keretben, Rondo parádés szerződése, akinek így elég jó értéke van.Én szerintem őt fogjuk majd még cserélni, de csak szezon közben, de kiderül, mindenesetre én nagyon bizakodó vagyok.
Eazzy írta:
Elképzelni nem tudom jelenleg, hogy ne mi legyünk az 1/1 jövőre, ha már nyalunk egy évet akkor valami Iverson pótlékot húzhatnánk már, aki miatt lázba jöhet az ember...
Minden alsóházi csapat szurkolója, menedzsmentje így gondolja a saját szemszögéből.

Vannak szép számmal "riválisok", Magic-Phoenix-Bucks-Utah-Kings-Lakers-Celtics-Dallas
Idén van 8-10 bombaerős csapat, pár aki befog kerülni a PO-ba, de hátul mindenki arra megy, hogy tank.
Az meg nem érv, hogy valaki nyal egy évet, Kings nyal 10 éve, aztán még se kapnak 1/1et, de ott a Cavs, aki meg már kettőt kapott rövid időn belül, vagy Rose-t előzetesen talán a 10ik helyről nyerte meg a Bulls a lottóhúzást és draftolta.Úgyhogy elképzelni nem tudom, hogy a Philly miért érdemelné meg jobban mint bárki.

Viccet félre téve, előzetesen 5-6 All-star kalibert mondanak, nyilván posztok, hiányzó darabkák stb miatt nem mindegy, de nagyjából azért igen.

Top5 draftcetli jövőre jó lesz, s később is remek embereket jósolnak.Én saját szemszögünkből egy Top5 cetlivel maximálisan kiegyeznék, de szerintem a Celtics inkább 5-10 között fog befutni, de majd a lottón kiderül.

S ha nagyon gonosz akarok lenni, akkor ti a rossz döntésekkel épültetek le....Iggy-Vucevic-Harkless trióról mondtatok le, s lett belőle gyakorlatilag egy sérült Jason Richardsson.....Magic a tavalyi cserében mindenkinek nyomott egy fityiszt, ők jártak a legjobban, az összes többi csapat megszívta.
PP-KG-Terry triónál mások a célok, de pl PP eléggé ki volt jó sokáig, s még pár napja is twitteren folyamatosan eléggé érzelgős dolgokat írogatott ki, de hát ez profi világ, mikor ott vagy, mosolyogni kell, s megy az élet tovább.KG-t is állítólag több óráig kellett győzködni, hogy fogadja el a Nets cserét, aztán itt van, persze hogy mosolyog, s tudja győzni kell.PP ős Kalifornia lakos, egész gyerekkorában utálta a Celticset, aztán itt lett Hall of Fame, az élet már csak ilyen, a legjobb forgatókönyv író.

Őket abszolút megértem, akármennyire iszonyat fájó, PP miatt pláne, de ez egy okos lépés volt mindkét fél részéről, ők megkapták az esélyt, hogy még egy nagyot fussanak, s kis szerencsével talán odaérjenek még egy bajnoki gyűrűhöz, a Celtics meg megkapta az esélyt, hogy tiszta lappal sok opcióval elindulhasson egy új úton.
Ahogy Jordan se bikaként vonult vissza, Iversont is elcserélték stb-stb úgy igen sajnos PP-t is be kellett áldozni.El is mondta tegnap sajnálja mert úgy gondolta olyan lehet mint Dirk-Kobe-Duncan akik lehúznak egy egész karriert egy csapatban, de ez profi világ, új otthon, új öltöző, s most már Brooklyn Nets játékos.
Tegnap egyébként rögtön a bemutatás után az ESPN csinált velük egy interjút, ahol azért sok mindenről szó esik:
http://espn.go.com/blog/boston/celtics/ ... ce-garnett