Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Úgy,hogy ez tenisz ember! Itt nem egy focicsapatnak fogok szurkolni,hanem annak aki szimpatikus és tetszik a játéka.szajko írta:Hogy tudtok egy Madridistának szurkolni? Nadalról van szó...
Én Federer és Djokovic drukker vagyok.
De igen.És?lluisllach89 írta:
Szerk.: Miihii!
Rossi nem Inter fan?
Én teljesen elfogadom, lehet hogy ő is vmilyen szinten..ozsimiki írta:lluisllach89,
rendben van akiknek ez a mérce,vagy ez egy ok arra,h ne bírják, én értem, de azt végképp nem,h Ő meg mit nem ért azon,h hogy lehet neki szorítani?
továbbra is úgy vélem,hogy az adott sportágban mutatott teljesítmény,hozzáállás miatt választunk kedvencet,nem azért mert az illetőnek kik a kedvencei más sportágakban. legalábbis számomra ez a normális.
Egyetértek...ozsimiki írta:mi köze van egy másik sportágban annak,h az adott sportoló kinek szurkol? vagy az összes madrid szimpatizáns egy utolsó s.ar alak lenne?szajko írta:Hogy tudtok egy Madridistának szurkolni? Nadalról van szó...
Nadal-t teniszhez való hozzáállása,sportszerűsége, küzdeni tudása miatt kedvelik nagyon sokan, én is, és ezt nem fogja az befolyásolni,h egy másik sportágban ki a kedvence. rég baj,ha valaki ehhez köti a kedvenceit.
gondolom ha megjelenne Federer egy Madrid meccsen,már nem is bírnád? dehogynem.
F1ben pl Alonso madrid fan,mégis sokan bírják. (én pont nem,de nem ezért)
szóval ezt mindig is jó nagy marhaságnak tartottam,h egy teljesen másik sportágban azt kellene nézni,h az adott sportoló kinek szorít fociban, teljesen mellékes dolog.
Usain Bolt elvégzett egy kezdőrúgást a Bernabeu-ban, Madrid fan, és kb mindenki bírja a fórumról. meg úgy az egész világon is, nagyon helyesen.
Teljesen normális, de én is a hovatartozása miatt nem tudok érte szorítani, szajkot is meg lehet érteni.ozsimiki írta:mi köze van egy másik sportágban annak,h az adott sportoló kinek szurkol? vagy az összes madrid szimpatizáns egy utolsó s.ar alak lenne?szajko írta:Hogy tudtok egy Madridistának szurkolni? Nadalról van szó...
Nadal-t teniszhez való hozzáállása,sportszerűsége, küzdeni tudása miatt kedvelik nagyon sokan, én is, és ezt nem fogja az befolyásolni,h egy másik sportágban ki a kedvence. rég baj,ha valaki ehhez köti a kedvenceit.
gondolom ha megjelenne Federer egy Madrid meccsen,már nem is bírnád? dehogynem.
F1ben pl Alonso madrid fan,mégis sokan bírják. (én pont nem,de nem ezért)
szóval ezt mindig is jó nagy marhaságnak tartottam,h egy teljesen másik sportágban azt kellene nézni,h az adott sportoló kinek szorít fociban, teljesen mellékes dolog.
Usain Bolt elvégzett egy kezdőrúgást a Bernabeu-ban, Madrid fan, és kb mindenki bírja a fórumról. meg úgy az egész világon is, nagyon helyesen.
mi köze van egy másik sportágban annak,h az adott sportoló kinek szurkol? vagy az összes madrid szimpatizáns egy utolsó s.ar alak lenne?szajko írta:Hogy tudtok egy Madridistának szurkolni? Nadalról van szó...
szajko írta:Hogy tudtok egy Madridistának szurkolni? Nadalról van szó...
Azta nemjójátkanty írta:Federer kiesett!!!
Berdych ejtette ki a cimvédőt.
Sejteni lehetett, h az első komolyabb ellenféllel nem tud majd mit kezdeni Federer.
Ma is nagyon passziv volt, mintha az egész nem is érdekelte volna.
![]()
ozsimiki írta:
úgy értettem,h Lu találkozik Djokovalbár ahogy olvasom,tényleg félreérthetően írtam.
Nadal Söderlingre tippelni se tudok, ez fű,mégjobb talán a svéd,meglátjuk.
VAMOS RAFA!
úgy értettem,h Lu találkozik Djokovalcsababarca írta:nem,Söderlingel találkozik.ozsimiki írta:
szerk: nem, Djokoval találkozik.![]()
Egyik ágon Federer-Berdych, Djokovic-Lu.
A másik ágon pedig Tsonga-Murray, Nadal-Söderling.
nem,Söderlingel találkozik.ozsimiki írta:
szerk: nem, Djokoval találkozik.
Akkor jöhet Cotto, legalábbis Bob Arum a Top Rank vezére ezt szeretné. Szerintem Cotto azért túl nagy falat lenne a kis Chaveznek.Krojf írta:Az éjjel a sok foci miatt egy kis felüdülésre volt szükségem, ezért a neten megnéztem Julio Cesar Chavez, Jr. és John Duddy WBC Silver címért folyó összecsapását San Antonióból, melyet egyhangú pontozással Chavez nyert meg.
Rendesen kinyitotta a pofonládát, Duddy meg csak nyelte befelé az attakkot!
Chavez így 41-0-ás mérleggel veretlen maradt!
A babaarcú orgyilkos...
K.