Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez nem fail,mert Mogyoród város és nem része Budapestnek az h a hivatalos versenykiírásban a helyszín Budapest ez attól Mogyoródon van.robertfcb írta:Gyula alkotottA versenyzők szeretnek ide járni, mert Budapest közel van a városhoz
Hát igen, ez nekem is feltűnt :DDDrobertfcb írta:Gyula alkotottA versenyzők szeretnek ide járni, mert Budapest közel van a városhoz
Hát Hami az elején kihajszolta Vettelt, aztán otthagyott mindenkit és kezében volt a győzelem. Egy rossz taktikai húzás és egy hiba miatt Button utolérte, majd egy újabb rossz taktikai húzás miatt lemaradt...de Button tökéletesen megérdemelte, ahogy Vettel és Alonso is.messideco írta:Hamilton szerintem nem ment jót, simán megnyerhette volna. Button zseniális voltÉljen!
Heidfeld meg szerintem életveszélyben volt...
ŐŐŐ Nem.Tocy írta:hát, most kiderül, szakad az esőultrasur írta:Mekkora?Tocy írta:Hamilton mekkora versenyt megyeddig Hamilton óriási futamot megy...
hát, most kiderül, szakad az esőultrasur írta:Mekkora?Tocy írta:Hamilton mekkora versenyt megy
Mekkora?Tocy írta:Hamilton mekkora versenyt megy
Ahha,cs kicsit megmosolyogtató,h a nagy Vettel védők már akkor is belebeszélik az oltást,amikor szó sincs róla,mint pölö annál,amire írtam ezt.Nincs megtalálva semmivel Vettel,de máris jött a mártírduma,túlzásokkal...LG írta:Sztem meg inkább Vettelt alulbecsülni, és lehúzni nagyon nagy divat itt. Amikor meg nagy ritkán hibázik vmit, akkor egyenesen örömünnep van itt. Sztem ez a gáz.miihii írta:
Az meg mondjuk tényleg vicc,h ha vki nem szuperlatívuszokban beszél a nagy Vettelről,akkor úgy kell kezelni,mintha válogatott szitkokkal degradálta volna le a németetAkut üldözési mánia jelei tapasztalhatóak...
Sztem meg inkább Vettelt alulbecsülni, és lehúzni nagyon nagy divat itt. Amikor meg nagy ritkán hibázik vmit, akkor egyenesen örömünnep van itt. Sztem ez a gáz.miihii írta:
Az meg mondjuk tényleg vicc,h ha vki nem szuperlatívuszokban beszél a nagy Vettelről,akkor úgy kell kezelni,mintha válogatott szitkokkal degradálta volna le a németetAkut üldözési mánia jelei tapasztalhatóak...
Talán csak Monacoban fontosabb a rajt.Borzasztó fontos lesz a rajt
Nem vádolom, csak érdekel, hogy mikor és hogyan előzi meg. Mert az mindenki tudja, hogy Alonso gyorsabb, Massa nem nagyon tudna mit kezdeni vele, de az is biztos hogy a csapat sem hagyná, hogy ott gurulgasson előtte. Szerintem Hamiltonnak van a legnagyobb esélye nyerni, de Alonsot sem írnám le, ha a rajtnál átugorja Massát és követni tudja az első 3at, akik együtt maradnak, akkor lehet esélye.samy85 írta:Nem értem.. sokan eltemetik alonsot, és azt írják h talána dobogo elérhető... hát akkor emlékezzünk vissza, hogy a barcelonai nagydíj rajtján, helyből átugrotta Vettelt-Webbert... igaz most "csak" 5-ik, de egy jó rajt benne van a spanyolban.... helyezkedni is elég jól tud.... Tocy! most meg kezded a Ferrari "vádolását?"
Hool és mikor előzi meg massát alonso? a rajtnál... amikor a 2 mekit is...