Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Természetesen túloztamKalap1988 írta:szoktál kosarazni, csak túl gonosz vagy azzal, aki nem Philly-s
D.neobarca írta: Kérdés: Mikor küldik el Kidd-et a Nets padjáról?![]()
A. 5 meccsen belül
B. 20 meccsen belül
C. kihúzza az All Star gáláig
D. marad egész évben
E. elkeseredésében 7végén vesz egy üveg whiskeyt, bepiálva nekihajt az első fának és lemond magától
Mondjuk ez fantasy szempontból nem rossz...Bob_Marley írta: Utálom, hogy otthagyja az embereket, csak hogy leszedje a 25ik pattanóját...
ROTY (az akkor is roty, rookie of THE year.)
Khm...Phillyt enélkül is meg kell verni. Én szeretem nézni a Philadelphiát félre értés ne essék, fiatalok, hajtanak, pörögnek, de kicsit úgy látom kevés most a szusz bennük. Otthon bárkire veszélyesek, de pl nem hiszem hogy hú de sokan hiányoznának a Rocketsből, s pl Howarddal nagy gondja lehet a Sixersnek.
Nem az én csapatom de köszi!varnagykrisztian írta:Ja és holnap neo csapata ellen játszunk a Madison Square Garden-ben......újjabb zacsi kilátásban......bár az ő 3/4-üket sem lehet kirakni a kirakatba
Ezért tré ez a MIP dolog. Mert pl a másodévesekkel mit kezdesz? Kizárod őket? Mert ha nem, akkor nálam Davis közelében sem nagyon vannak, ha pedig ezt alapvető fejlődésnek tudjuk be, akkor viszont nálam Stephenson, mert akkor pl Bledsoe és Plumlee perc növekedése sem ér. Szóval ez ilyen nagyon megfoghatatlan kategória. (Stephensonnal amúgy fantasyban nagyon tökön rúgtam magam, kb senkit nem tettem ki draft után, mindenkinek adtam 2-3 meccset, kivéve őt. Meg is hálálta.Bob_Marley írta:George amúgy valóban szintén esélyes, s pl számomra szimpatikusabb is mint Love, aki tényleg remek kezű, intelligens ember (5 assist átlag szintén tarthatatlan) de engem felbosszant, hogy nem védekezik.Utálom, hogy otthagyja az embereket, csak hogy leszedje a 25ik pattanóját...Na mindegy ezt csak úgy megjegyeztem, ha a Pacers ezt tartja, akkor George abszolút esélyes. De még baromi korán van ehhez is. Mondjuk pont ma gondolkoztam el azon, hogy tegyük fel most kéne szavazni MVP nagyon nehéz, ROTY (az akkor is roty, rookie of THE year.
) az MCW (bár sajnálom, hogy láthatóan nincs ehhez hozzászokva, hogy kétnaponta 35+ perceket játszik, folyamat rövidek a dobások), hatodik ember Jamal Crawford, de akkor a következő borzasztó nehéz a MIP. Bledsoe-val mit csinálsz? ugyanott vagyunk mint tavaly Hardennel, számai nem változtak nagyon, csak többet játszik, Stephenson sokat fejlődött, mit csinálsz Plumlee-val akiről én pl nem is tudtam , hogy egyáltalán él-e még a Sunsban, Henry miket művel? Mondom elején vagyunk, de pl számomra az idei szezon egy szóval összefoglalva KÁOSZ. Ismeretlen emberek tűnnek fel, az erős csapatok bukdácsolnak, gyengék parádéznak, s így tovább.
Mert Melo contract yearben van és szerintem félnak szarok lenni, így javulni akarnának kicsit. Melot ugye nem adhatják, a többi játékosukért pedig összesen nem kapnának egy zacskó szotyit. Még Chandlernek van értéke, de ugye pont centert keresnek mögé, szóval őt sem árulhatják, maradt Shumpert. Feltonnál kb minden csapatnak van jobb irányítója, ha pedig ilyen Prigionikkal, Bargnanikkal vagy Stoudemire-ökkel kopognának be egy GM ajtaján, szerintem szentelvízzel próbálnák meg őket onnan kiűzni.Denver állítólag elutasította a Knickset, sajnálnám én is Fariedet, mert nagyon szeretem, kár hogy nem tudnak vele mit kezdeni. De hogy a Knicks miért árulja a gyakorlatilag a következő turnusra épülő csapatának egyik pillérét, azt nem értem. Oké egy Faried még jó is lett volna nekik, de Shumpertet miért akarják elpasszolni?
George-ot jó, hogy ide vetted, eddig itt róla nem beszéltünk, viszont tegnap hallgattam Simmonsékat és pont említették, hogy jelenleg Vegas George-ot adja 2. legkisebb szorzóval. Nyilván HA elkezdenek majd meccseket veszíteni, akkor ez fordulhat pl CP3 felé is, de amíg rommá nyerik magukat, addig tényleg elég jó esélyei vannak.Game90 írta:Mindenesetre ezt a CP3 - LBJ - KD - Love - George ötöst élmény nézni ebben a szezonban.
Durva. Tőle meg azért végképp. Nem néztem őket még idén, szóval véleményem nincs, de azt olvastam, hogy támadásban is árnyéka önmagának. Bob? Te azért elég jól "ismered" és idén is követgeted a teljesítményüket. Slump, vagy vége, ennyi volt az öregben?The Nets have allowed 96.6 points per 100 possessions with KG sitting and 107.6 when he's been on the floor, roughly the difference between a top-three defense and Sacto's league-worst outfit.
Ezt be akartam én is tenni. Ez megint milyen vicc már?:D Nincs centere a Knicksnek, erre visznek egy 4. (ráadásul kicsit alulméretezett) PF-et? A Denvernél meg nagyon be lehet szívva a vezetőség, hogy kb a legértékesebb emberüktől hetek óta próbálnak megválni. Nagyon felültek erre a McGee vonatra, kíváncsi vagyok mikor koppan bele az arcuk a parkettába. Ráadásul Shumpert, aki szintén nem egy sztár. Mélységet növelni jó, de nekik pont csak az van, húzóemberük pedig nincs.Bob_Marley írta:Knicks, Nuggets talking trade of guard Iman Shumpert for forward Kenneth Faried
Szerintem fogalmazzunk inkább úgy, hogy láttunk bennük potenciált. Legalábbis részemről inkább ez volt a helyzet. Mondjuk ha már ennyire bevásároltak, lehet nem ártott volna a piacról edzőt hozni és nem a kukából kitúrni valakit. Brooksnak sem adnék NBA kispadot, de aki még mögötte is csak másodedző volt... És nem úgy tűnik, hogy felülmúlja az elvárásokat, kb 2 hét után már látszik, hogy fogalmatlan. Nálam Cheeks szorosan ott lohol Casey nyakában a 2. helyen a kit szeretnék kirúgva látni még karácsony előtt listámon. (Konkrétan jelenleg ketten vannak rajta, szóval a télapó a virgács mellé remélhetőleg ezeket még teljesíteni tudja)Bob_Marley írta:Amúgy szezon előtt volt róla szó, hát úgy néz ki tényleg megkajáltuk a Pistons nagy feltámadást... Jennings-Smith katasztrófa, ha már tegnap a DeRozan-Gay páros volt kivesézve, azért ők is megérnek egy misét, előbbi borzasztó hatékonysággal játszik, utóbbi meg azt hiszi tripladobó.S nem mellékesen a védekezésük is romokban. Azért van 1-2 csapat akiktől jóval többet várna az ember, Washington-Detroit-Brookly-Knicks-Memphis.....
Phillyt enélkül is meg kell verni. Én szeretem nézni a Philadelphiát félre értés ne essék, fiatalok, hajtanak, pörögnek, de kicsit úgy látom kevés most a szusz bennük. Otthon bárkire veszélyesek, de pl nem hiszem hogy hú de sokan hiányoznának a Rocketsből, s pl Howarddal nagy gondja lehet a Sixersnek.varnagykrisztian írta:Nézegetem a http://www.rotoworld.com/teams/depth-charts/nba.aspx" target="_blank , és azt írja hogy Beverley, Parsons, Garcia, és HARDEN kisebb sérüléssel bajlódik.Ki fogja győzelemre vezetni a csapatot a Philadelphia 76ers ellen
Banánt neki, szerintem egy ékezetet is akart tenni az e-re, csak valahogy lemaradt.Game90 írta:Ezért még kapsz...![]()
Love számai tarthatatlanok, de 2011-12-ben is csinált egy 26/13-as szezont.kanty írta: NBA-s facebook csoportban pont ez a téma. Itt csak az a kérdés, hogy Love ezeket az embertelen számokat tudja-e hozni. Azért azt kétlem, hogy 25/15/5-ös szezonja lesz. MVP szempontból szerintem idén Durant és CP a két legesélyesebb. Előbbi talán kicsit meglepetés, de szerintem idén is képes lesz emelni egyet a játéka szintjén. Paulnál pedig azon múlik kb., hogy mennyire lesz aktív a meccs elején - bármennyire is hülyén hangzik. Mert a 10 gólpasszos meccseket hozni fogja, de ehhez nem tesz hozzá egy 21-2-23 pontos átlagot, akkor nem hiszem, hogy lesz esélye. De a végén az lesz, hogy LeBron nyom két 29/8/8, 60 FG%-os hónapot, aztán csókolom.![]()
Rudy Gay is 3rd in the NBA with 20.0 FGA per game. Rudy Gay is 292nd in the NBA with a 35.6 FG%.kanty írta:Az én fantasy embereim.![]()
Ezért még kapsz...Bob_Marley írta: Én már rég kitiltottam volna Gane-t a helyedben.
NBA-s facebook csoportban pont ez a téma. Itt csak az a kérdés, hogy Love ezeket az embertelen számokat tudja-e hozni. Azért azt kétlem, hogy 25/15/5-ös szezonja lesz. MVP szempontból szerintem idén Durant és CP a két legesélyesebb. Előbbi talán kicsit meglepetés, de szerintem idén is képes lesz emelni egyet a játéka szintjén. Paulnál pedig azon múlik kb., hogy mennyire lesz aktív a meccs elején - bármennyire is hülyén hangzik. Mert a 10 gólpasszos meccseket hozni fogja, de ehhez nem tesz hozzá egy 21-2-23 pontos átlagot, akkor nem hiszem, hogy lesz esélye. De a végén az lesz, hogy LeBron nyom két 29/8/8, 60 FG%-os hónapot, aztán csókolom.Ha a Wolves az alapszakasz végén a legjobb 4 csapat között lesz Nyugaton, akkor Love az MVP választáson Top3-ban lesz?
Az én fantasy embereim.Gay nagyon kemény volt a Rockets ellen, csak 37 FG-je voltDeRozan-nal együtt toltak egy 17/62-t mezőnyből...
![]()
Ezt én is olvastam. Amúgy kíváncsi leszek erre a nagy hármasra, főleg, hogy Parker Duke-os. Wiggins-t nézve tényleg nem egy LeBron ugrik be, sokkal inkább a McGrady, Carter vonal. De, ha nem lesz 1/1-es, akkor sincs semmi, úgyis korrekt ki fp a srác. De azért meglepne, ha nem ő lenne a draftelső, hihetetlen a hype körülötte.Wiggins, Parker, Randle:
KATT
Wiggins-ről:
1. His skill level is average. He made a few shots but plays straight up and down and doesn't have any playmaking skills. Everything has to be a straight-line drive. Right now, he's the third- or fourth-best player for Kansas.
2. One NBA scout said Wiggins' "worst-case scenario" is he's Vince Carter. Another scout likened him to Tracy McGrady.
Amúgy éjjel Michigan St. - Kentucky ill. Kansas - Duke.
Én már rég kitiltottam volna Gane-t a helyedben.Game90 írta:Bocs a dupláért, majd adok magamnak egy fekete pontot.
Melo '14 nyarán játékosopciós (ha él vele, akkor 2014-15-ös szezonra 23,5 milliót kaphat), viszont Amare nem játékosopciós, neki garantált szerződése van 2014-15-re is.socio66 írta: Mindketten 14 nyarán léphetnek ki a szerződésükből, játékosopcióval, de gondolom Amare nem fog önszántából lemondani 23 millió dollárról, szóval még egy évet itt fog maradni.
15-re viszont nincs garantált szerződésünk ha jól tudom, ott kell majd okosan mozogni, előreláthatólag szabad ügynök lesz például Love, vagy Aldridge is.
No commentneobarca írta:Szerk: varnagykrisztian ezt csak neked:
Jójó, be van degadva, de azért egy kisebb fajta ásóka kolónia befigyel rajta...![]()
![]()
![]()
Ááááá eskü mindjárt hányok...
Köszi! Értelek. Hát igen. Ennél jobb szerződést nem fog kíválni senki. Konkrétan max egy veterán minimumot érne a teljesítménye. Hülye volt a vezetőség, hogy nem csapatopciós szerződést adtak neki anno. Egyébként nekem alapjáraton semmi bajom nincs Stat-tal. Rendes figura, csak a teste már évek óta nem alkalmas a profi sportra. Nagy kockázat volt anno idehozni. Már akkor is benne volt a levegőben az a rossz térd. (nagyon nem okoskodok mert én akkoriban Denveres voltam. én csakis Melo miatt "divatdrukkolok" a Knicksnek, bár amióta Melo itt van, nagyon megkedveltem a csapatot)socio66 írta:Mindketten 14 nyarán léphetnek ki a szerződésükből, játékosopcióval, de gondolom Amare nem fog önszántából lemondani 23 millió dollárról, szóval még egy évet itt fog maradni.
15-re viszont nincs garantált szerződésünk ha jól tudom, ott kell majd okosan mozogni, előreláthatólag szabad ügynök lesz például Love, vagy Aldridge is.
Necces lesz a Washington meccs... Egyrészt mert RG3 egyre jobb formában van, másrészt Foles-ban bármikor benne van egy rossz meccs (most venném fel fantasyban, tuti minuszba lenne hétvégén), harmadrészt mert otthon játszunk!miihii írta:
És miután a várható zakót felvettük NO-ban, így fej-fej mellett a két csapat.
DAL 5:5
PHI 5:5
NYG 3:6
WAS 3:6
Hétvégén a DAL bye, ti meg fogadjátok a Redskinst és NYG-GB.
Utána ti lesztek bye, jön egy NYG-DAL és WAS-SF.
Szépen összerázódott a csoport és könnyedén még húzósabb lehet akár a következő meccsek után.
Vért kell majd izzadni azért a PO-ért...