Közérdekű hirdetés!! A Suns jó! Aki nem tette eddig meg, mindenképpen szánja rá magát mostanában legalább egy Suns meccsre, mert nem csak az eredmények jönnek, hanem nagyon látványosan is játszanak. Nem annyira friss infó, szóval lehet már nem él, de pár napja még ők vezették a ligát a labdabirtoklások számában. Iszonyat tetszik Hornaceknek ez a fiatalokra építő játéka. Szezon elején megmondta, hogy futni fognak mint a bolondok és nem is okozott csalódást. Ez mellett még a védekezésük is jó, szóval egyelőre elég komoly kis csapatnak néznek ki.
Számomra a Minny is kellemes meglepetés. Rubio passzainak nincs párja a ligában, de nekem idén jobban tetszik a csapat játéka, hogy kevesebbet pumpálja ő a labdát és több szerepet kap Love és Martin. Sokkal folyékonyabb (és pörgősebb) a játékuk idén.
Game90 írta:Mindenesetre ezt a CP3 - LBJ - KD - Love - George ötöst élmény nézni ebben a szezonban.
George-ot jó, hogy ide vetted, eddig itt róla nem beszéltünk, viszont tegnap hallgattam Simmonsékat és pont említették, hogy jelenleg Vegas George-ot adja 2. legkisebb szorzóval. Nyilván HA elkezdenek majd meccseket veszíteni, akkor ez fordulhat pl CP3 felé is, de amíg rommá nyerik magukat, addig tényleg elég jó esélyei vannak.
The Nets have allowed 96.6 points per 100 possessions with KG sitting and 107.6 when he's been on the floor, roughly the difference between a top-three defense and Sacto's league-worst outfit.
Durva. Tőle meg azért végképp. Nem néztem őket még idén, szóval véleményem nincs, de azt olvastam, hogy támadásban is árnyéka önmagának. Bob? Te azért elég jól "ismered" és idén is követgeted a teljesítményüket. Slump, vagy vége, ennyi volt az öregben?
Bob_Marley írta:Knicks, Nuggets talking trade of guard Iman Shumpert for forward Kenneth Faried
Ezt be akartam én is tenni. Ez megint milyen vicc már?:D Nincs centere a Knicksnek, erre visznek egy 4. (ráadásul kicsit alulméretezett) PF-et? A Denvernél meg nagyon be lehet szívva a vezetőség, hogy kb a legértékesebb emberüktől hetek óta próbálnak megválni. Nagyon felültek erre a McGee vonatra, kíváncsi vagyok mikor koppan bele az arcuk a parkettába. Ráadásul Shumpert, aki szintén nem egy sztár. Mélységet növelni jó, de nekik pont csak az van, húzóemberük pedig nincs.
Bob_Marley írta:Amúgy szezon előtt volt róla szó, hát úgy néz ki tényleg megkajáltuk a Pistons nagy feltámadást... Jennings-Smith katasztrófa, ha már tegnap a DeRozan-Gay páros volt kivesézve, azért ők is megérnek egy misét, előbbi borzasztó hatékonysággal játszik, utóbbi meg azt hiszi tripladobó.

S nem mellékesen a védekezésük is romokban. Azért van 1-2 csapat akiktől jóval többet várna az ember, Washington-Detroit-Brookly-Knicks-Memphis.....
Szerintem fogalmazzunk inkább úgy, hogy láttunk bennük potenciált. Legalábbis részemről inkább ez volt a helyzet. Mondjuk ha már ennyire bevásároltak, lehet nem ártott volna a piacról edzőt hozni és nem a kukából kitúrni valakit. Brooksnak sem adnék NBA kispadot, de aki még mögötte is csak másodedző volt... És nem úgy tűnik, hogy felülmúlja az elvárásokat, kb 2 hét után már látszik, hogy fogalmatlan. Nálam Cheeks szorosan ott lohol Casey nyakában a 2. helyen a kit szeretnék kirúgva látni még karácsony előtt listámon. (Konkrétan jelenleg ketten vannak rajta, szóval a télapó a virgács mellé remélhetőleg ezeket még teljesíteni tudja)
Kicsit off: A The Startersről vélemények? Van aki idén is velük tart? Nekem valahogy nagyon fura. A csapat még mindig maradt ugyan az, de valahogy olyan mű lett az egész, mintha nem is őket hallgatnám. Nagyon nem örülök a váltásnak. Ők voltak azok, akikre mindig szakítottam egy kis időt, hogy meghallgassam. Ha máshogy nem, akkor másnap, vagy a hétvégén pótolva.
NFL: A Texans kitette Ed Reedet. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e még komoly szerepe bárhol is. Mennyivel jobban járt volna, ha Lewis-al együtt dicsőségesen visszavonul tavaly.