USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
socio66

2013.11.14. 21:06:58

Azért elnézném én Faried-et nálunk, jó kis lelkes, atletikus hustle player, még ha kicsit alulméretezett is, és támadásban limitált, ezerszer inkább ilyen játékost nézek a csapatomban, mint ezt az Amare, Bargnani-féle vonalat. Természetesen nem Shumpert helyett, ő kell nekünk, ahogy örült a draftolásának, ahogy a közösségi oldalakon, nyilatkozatokban mindig nagyon lojális a csapathoz, és a többiekhez, igazi leader lehet belőle később, nagyon buta dolog lenne elherdálni, és rossz üzenet is, miszerint hiába játszol szívből a csapatért, akkor is elcserélhetnek.
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.11.14. 20:42:19

Kalap1988 írta:szoktál kosarazni, csak túl gonosz vagy azzal, aki nem Philly-s :D
Természetesen túloztam :D Úgy is fogok tenni idén amikor polgárpukkasztó módon bizonyítják a szezon előtt 16 meccs megnyerésére tartott fiatalok, hogy nem teljesen úgy van az.
PCsabi
aka Game90

2013.11.14. 19:06:25

Éjjel néztem a Wolves - Cavs meccset, Love-ék megalázták a Cavs védelmét.

Most néztem meg, Josh Smith-nek átlagban ugyanannyi triplakísérlete (6) van, mint Klay Thompson-nak, Beal-nek, Jamal Crawford-nak, Redick-nek, és több van, mint Kevin Martin-nak, Korver-nek, Durant-nek (5).

Did NOT want to be making Leastern Conference cracks so early. But if not for Philly Fairy-Talers, East would have just TWO teams over .500.

Jingle Hoops:
http://youtu.be/EYEHUOpwNvE" target="_blank

Wiggins:
http://youtu.be/ZhTaImYwFHc" target="_blank
Parker:
http://youtu.be/Rb-ghooJsBk" target="_blank
Randle:
http://youtu.be/SdsY62qaCoA" target="_blank
neobarca írta: Kérdés: Mikor küldik el Kidd-et a Nets padjáról? :mrgreen:

A. 5 meccsen belül
B. 20 meccsen belül
C. kihúzza az All Star gáláig
D. marad egész évben
E. elkeseredésében 7végén vesz egy üveg whiskeyt, bepiálva nekihajt az első fának és lemond magától
D.
Bob_Marley írta: Utálom, hogy otthagyja az embereket, csak hogy leszedje a 25ik pattanóját...

ROTY (az akkor is roty, rookie of THE year. :D )
Mondjuk ez fantasy szempontból nem rossz... :mrgreen:

És a Defensive Player of the Year (DPOY) az DPOTY? :-k :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Kalap1988
Director del Fútbol

2013.11.14. 15:32:20

Utálom Howardot, ráadásul alázták már meg párszor ( biztos Hawes is), de szeretek igazságos lenni, ez minden volt csak megalázó nem. Besegített a védekezésbe, követte a betörő játékost, sikertelenül fel is ugrott blokkolni ( azért ha ő nincs ennek ellenére lehet sima ziccer, zavart az tuti), nem a lepattanóért ment Love-osan, hanem védekezett :D Aztán szegény épphogy talajt ér a blokkolási kísérlet után háttal (már Hawesnak), amikor érkezik Spencer és áthúzza. Esélye sem volt, ez nem szégyen abszolút. Szerintem ezt beláthatod te is, szoktál kosarazni, csak túl gonosz vagy azzal, aki nem Philly-s :D
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.11.14. 13:15:06

Phillyt enélkül is meg kell verni. Én szeretem nézni a Philadelphiát félre értés ne essék, fiatalok, hajtanak, pörögnek, de kicsit úgy látom kevés most a szusz bennük. Otthon bárkire veszélyesek, de pl nem hiszem hogy hú de sokan hiányoznának a Rocketsből, s pl Howarddal nagy gondja lehet a Sixersnek.
Khm...
Azért komoly szemétség h nincs MCW, erre Wroten tripladupla a helyén :D
Nagyot küzdöttek a srácok, és ez nagyon jó.
Remélem lattatok Hawesome hogy alázta meg Howardot :D :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=fCCxMIlt7cY" target="_blank
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.14. 12:16:04

varnagykrisztian írta:Ja és holnap neo csapata ellen játszunk a Madison Square Garden-ben......újjabb zacsi kilátásban :roll: ......bár az ő 3/4-üket sem lehet kirakni a kirakatba :lol:
Nem az én csapatom de köszi! :mrgreen: Ha az enyém lenne, Dolan-t száműzném még NYC-ből is... :x :x :x
Az az Istenverte idióta. Faried? Mi a túúúúúúronak? Shumpertet meg el ne cseréljék :!: :!: :!:

Nah de visszatérve a meccsre. Sztem simán van esélyetek. A védelmünk kuka Chandler miatt. Sokan még csak keresgélik a formájukat. A Gardennek nagy ereje van, de ha Harden is visszatér, sztem be tudjátok venni. Sajnos. :(

Szerk: Rendeznék egy kis játékot. Aki helyesen válaszol, az kap egy pacsit.

Kérdés: Mikor küldik el Kidd-et a Nets padjáról? :mrgreen:

A. 5 meccsen belül
B. 20 meccsen belül
C. kihúzza az All Star gáláig
D. marad egész évben
E. elkeseredésében 7végén vesz egy üveg whiskeyt, bepiálva nekihajt az első fának és lemond magától

Kép

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára neobarca 2013.11.14. 13:31:15-kor.
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.14. 10:54:23

Kikaptunk, csak 9. vagyunk, és már megint egy milyen egyenlítő 3-asssal rukkolt ki az ellenfél (Philadelphia 76ers) a rendes játékidő végén.Lin elött le a kalappal, nagyon ott voltak a triplái (9/15), bár azt a 3PTS-t pont róla dobták.Jó lenne már egy kicsit összeszedni magunkat mert ebből nem lesz PO......és az elég ciki lesz :mrgreen: Ja és holnap neo csapata ellen játszunk a Madison Square Garden-ben......újjabb zacsi kilátásban :roll: ......bár az ő 3/4-üket sem lehet kirakni a kirakatba :lol:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.11.14. 01:24:52

Bob_Marley írta:George amúgy valóban szintén esélyes, s pl számomra szimpatikusabb is mint Love, aki tényleg remek kezű, intelligens ember (5 assist átlag szintén tarthatatlan) de engem felbosszant, hogy nem védekezik. :D Utálom, hogy otthagyja az embereket, csak hogy leszedje a 25ik pattanóját...Na mindegy ezt csak úgy megjegyeztem, ha a Pacers ezt tartja, akkor George abszolút esélyes. De még baromi korán van ehhez is. Mondjuk pont ma gondolkoztam el azon, hogy tegyük fel most kéne szavazni MVP nagyon nehéz, ROTY (az akkor is roty, rookie of THE year. :D ) az MCW (bár sajnálom, hogy láthatóan nincs ehhez hozzászokva, hogy kétnaponta 35+ perceket játszik, folyamat rövidek a dobások), hatodik ember Jamal Crawford, de akkor a következő borzasztó nehéz a MIP. Bledsoe-val mit csinálsz? ugyanott vagyunk mint tavaly Hardennel, számai nem változtak nagyon, csak többet játszik, Stephenson sokat fejlődött, mit csinálsz Plumlee-val akiről én pl nem is tudtam , hogy egyáltalán él-e még a Sunsban, Henry miket művel? Mondom elején vagyunk, de pl számomra az idei szezon egy szóval összefoglalva KÁOSZ. Ismeretlen emberek tűnnek fel, az erős csapatok bukdácsolnak, gyengék parádéznak, s így tovább.
Ezért tré ez a MIP dolog. Mert pl a másodévesekkel mit kezdesz? Kizárod őket? Mert ha nem, akkor nálam Davis közelében sem nagyon vannak, ha pedig ezt alapvető fejlődésnek tudjuk be, akkor viszont nálam Stephenson, mert akkor pl Bledsoe és Plumlee perc növekedése sem ér. Szóval ez ilyen nagyon megfoghatatlan kategória. (Stephensonnal amúgy fantasyban nagyon tökön rúgtam magam, kb senkit nem tettem ki draft után, mindenkinek adtam 2-3 meccset, kivéve őt. Meg is hálálta.:D Az életbe nem gondoltam volna, hogy ennyit fejlődik a nyáron.) De amúgy pl Turner is 10 pontot dobott a tavalyi átlagán úgy, hogy 1 perccel játszik csak többet, csak ezzel nem foglalkozunk, mert erre mindenki számított. Pedig ez is nagyon durva adat.

Amúgy a Garnettes statisztika INNEN van. Egy újabb Love cikk, amit nagyon ajánlok mindenkinek. Nem csak ezt egyébként, hanem az összes cikkét, imádom a fazont, nagyon jó meglátásai vannak és nagyon érdekesen tudja átadni a száraz infókat egy átlagos olvasó számára is.
Denver állítólag elutasította a Knickset, sajnálnám én is Fariedet, mert nagyon szeretem, kár hogy nem tudnak vele mit kezdeni. De hogy a Knicks miért árulja a gyakorlatilag a következő turnusra épülő csapatának egyik pillérét, azt nem értem. Oké egy Faried még jó is lett volna nekik, de Shumpertet miért akarják elpasszolni?
Mert Melo contract yearben van és szerintem félnak szarok lenni, így javulni akarnának kicsit. Melot ugye nem adhatják, a többi játékosukért pedig összesen nem kapnának egy zacskó szotyit. Még Chandlernek van értéke, de ugye pont centert keresnek mögé, szóval őt sem árulhatják, maradt Shumpert. Feltonnál kb minden csapatnak van jobb irányítója, ha pedig ilyen Prigionikkal, Bargnanikkal vagy Stoudemire-ökkel kopognának be egy GM ajtaján, szerintem szentelvízzel próbálnák meg őket onnan kiűzni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.14. 01:06:04

Két meccset láttam eddig a Netsből, a Cavs s a Heat ellen, nem érzékeltem ezt ami a statisztikában benne van, ami megdöbbentő. Én remélem összekapja magát, úgy vettem észre csapatvédekezéssel akadnak valóban gondok, meg a rotáció is össze-vissza van. De ez kemény statisztika, a dobások se ülnek neki ez látható, szerintem azért még van a tankban. Jól sikerült a felkészülés, vannak jó percei, érzésem szerint a csapat még nem alakult ki, s pl Kirlenko hátproblémái megint előjöttek ez pl nagyon rossz hír. Blatche is keresi magát, többre számítottam, s igaz korán van még, de tényleg ez a statisztika sokkolt. :D

Jordan Hill miatt kicsit irigykedek amúgy....:D Én a fél FA piacot felvásárolnám keeperben, csak nem tudok kit kitenni, Steven Adamsre nagyon kíváncsi leszek, ma kezd, nem lepődnék meg egy dupla-duplán 2-3 blokkal.

George amúgy valóban szintén esélyes, s pl számomra szimpatikusabb is mint Love, aki tényleg remek kezű, intelligens ember (5 assist átlag szintén tarthatatlan) de engem felbosszant, hogy nem védekezik. :D Utálom, hogy otthagyja az embereket, csak hogy leszedje a 25ik pattanóját...Na mindegy ezt csak úgy megjegyeztem, ha a Pacers ezt tartja, akkor George abszolút esélyes. De még baromi korán van ehhez is. Mondjuk pont ma gondolkoztam el azon, hogy tegyük fel most kéne szavazni MVP nagyon nehéz, ROTY (az akkor is roty, rookie of THE year. :D ) az MCW (bár sajnálom, hogy láthatóan nincs ehhez hozzászokva, hogy kétnaponta 35+ perceket játszik, folyamat rövidek a dobások), hatodik ember Jamal Crawford, de akkor a következő borzasztó nehéz a MIP. Bledsoe-val mit csinálsz? ugyanott vagyunk mint tavaly Hardennel, számai nem változtak nagyon, csak többet játszik, Stephenson sokat fejlődött, mit csinálsz Plumlee-val akiről én pl nem is tudtam , hogy egyáltalán él-e még a Sunsban, Henry miket művel? Mondom elején vagyunk, de pl számomra az idei szezon egy szóval összefoglalva KÁOSZ. Ismeretlen emberek tűnnek fel, az erős csapatok bukdácsolnak, gyengék parádéznak, s így tovább.

Denver állítólag elutasította a Knickset, sajnálnám én is Fariedet, mert nagyon szeretem, kár hogy nem tudnak vele mit kezdeni. De hogy a Knicks miért árulja a gyakorlatilag a következő turnusra épülő csapatának egyik pillérét, azt nem értem. Oké egy Faried még jó is lett volna nekik, de Shumpertet miért akarják elpasszolni?
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.11.14. 00:46:25

Közérdekű hirdetés!! A Suns jó! Aki nem tette eddig meg, mindenképpen szánja rá magát mostanában legalább egy Suns meccsre, mert nem csak az eredmények jönnek, hanem nagyon látványosan is játszanak. Nem annyira friss infó, szóval lehet már nem él, de pár napja még ők vezették a ligát a labdabirtoklások számában. Iszonyat tetszik Hornaceknek ez a fiatalokra építő játéka. Szezon elején megmondta, hogy futni fognak mint a bolondok és nem is okozott csalódást. Ez mellett még a védekezésük is jó, szóval egyelőre elég komoly kis csapatnak néznek ki.
Számomra a Minny is kellemes meglepetés. Rubio passzainak nincs párja a ligában, de nekem idén jobban tetszik a csapat játéka, hogy kevesebbet pumpálja ő a labdát és több szerepet kap Love és Martin. Sokkal folyékonyabb (és pörgősebb) a játékuk idén.
Game90 írta:Mindenesetre ezt a CP3 - LBJ - KD - Love - George ötöst élmény nézni ebben a szezonban.
George-ot jó, hogy ide vetted, eddig itt róla nem beszéltünk, viszont tegnap hallgattam Simmonsékat és pont említették, hogy jelenleg Vegas George-ot adja 2. legkisebb szorzóval. Nyilván HA elkezdenek majd meccseket veszíteni, akkor ez fordulhat pl CP3 felé is, de amíg rommá nyerik magukat, addig tényleg elég jó esélyei vannak.
The Nets have allowed 96.6 points per 100 possessions with KG sitting and 107.6 when he's been on the floor, roughly the difference between a top-three defense and Sacto's league-worst outfit.
Durva. Tőle meg azért végképp. Nem néztem őket még idén, szóval véleményem nincs, de azt olvastam, hogy támadásban is árnyéka önmagának. Bob? Te azért elég jól "ismered" és idén is követgeted a teljesítményüket. Slump, vagy vége, ennyi volt az öregben?
Bob_Marley írta:Knicks, Nuggets talking trade of guard Iman Shumpert for forward Kenneth Faried
Ezt be akartam én is tenni. Ez megint milyen vicc már?:D Nincs centere a Knicksnek, erre visznek egy 4. (ráadásul kicsit alulméretezett) PF-et? A Denvernél meg nagyon be lehet szívva a vezetőség, hogy kb a legértékesebb emberüktől hetek óta próbálnak megválni. Nagyon felültek erre a McGee vonatra, kíváncsi vagyok mikor koppan bele az arcuk a parkettába. Ráadásul Shumpert, aki szintén nem egy sztár. Mélységet növelni jó, de nekik pont csak az van, húzóemberük pedig nincs.
Bob_Marley írta:Amúgy szezon előtt volt róla szó, hát úgy néz ki tényleg megkajáltuk a Pistons nagy feltámadást... Jennings-Smith katasztrófa, ha már tegnap a DeRozan-Gay páros volt kivesézve, azért ők is megérnek egy misét, előbbi borzasztó hatékonysággal játszik, utóbbi meg azt hiszi tripladobó. :D S nem mellékesen a védekezésük is romokban. Azért van 1-2 csapat akiktől jóval többet várna az ember, Washington-Detroit-Brookly-Knicks-Memphis.....
Szerintem fogalmazzunk inkább úgy, hogy láttunk bennük potenciált. Legalábbis részemről inkább ez volt a helyzet. Mondjuk ha már ennyire bevásároltak, lehet nem ártott volna a piacról edzőt hozni és nem a kukából kitúrni valakit. Brooksnak sem adnék NBA kispadot, de aki még mögötte is csak másodedző volt... És nem úgy tűnik, hogy felülmúlja az elvárásokat, kb 2 hét után már látszik, hogy fogalmatlan. Nálam Cheeks szorosan ott lohol Casey nyakában a 2. helyen a kit szeretnék kirúgva látni még karácsony előtt listámon. (Konkrétan jelenleg ketten vannak rajta, szóval a télapó a virgács mellé remélhetőleg ezeket még teljesíteni tudja)

Kicsit off: A The Startersről vélemények? Van aki idén is velük tart? Nekem valahogy nagyon fura. A csapat még mindig maradt ugyan az, de valahogy olyan mű lett az egész, mintha nem is őket hallgatnám. Nagyon nem örülök a váltásnak. Ők voltak azok, akikre mindig szakítottam egy kis időt, hogy meghallgassam. Ha máshogy nem, akkor másnap, vagy a hétvégén pótolva.

NFL: A Texans kitette Ed Reedet. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e még komoly szerepe bárhol is. Mennyivel jobban járt volna, ha Lewis-al együtt dicsőségesen visszavonul tavaly.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.14. 00:08:26

Erről a védekezés dologról eszembe jut, hogy Knghtot mennyit cikizték kint is, mikor áthúzta DAJ, de szerintem ezek az igazán vérciki dolgok. Ő legalább odaállt a 180 centijével egy monstrum elé, s holtbiztos volt, hogy eltemetik, de legalább odaállt, viszont ezeket az elállok mozdulatokat nagyon nem értem. Vannak oké a vérprofi belemenést kiharcoló emberek, Glen Davis, Battier, azok legalább rafkós dolgok, de tényleg ezek az elállok meg húzza be 2 pont nem oszt nem szoroz, az nálam 0 versenyszellemet tükröz. Bármi lehet áthúz, rosszul esik lesérül, belemenést fújnak, valami, de a várat az utolsó vérig védeni kell. Harden is lemozizott itt ezekben a képekben 2 olyat, hogy hihetetlen.

Knicks, Nuggets talking trade of guard Iman Shumpert for forward Kenneth Faried

Amúgy szezon előtt volt róla szó, hát úgy néz ki tényleg megkajáltuk a Pistons nagy feltámadást... Jennings-Smith katasztrófa, ha már tegnap a DeRozan-Gay páros volt kivesézve, azért ők is megérnek egy misét, előbbi borzasztó hatékonysággal játszik, utóbbi meg azt hiszi tripladobó. :D S nem mellékesen a védekezésük is romokban. Azért van 1-2 csapat akiktől jóval többet várna az ember, Washington-Detroit-Brookly-Knicks-Memphis.....

Ez meg tegnapról, kaboom. :D
Kép
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.11.13. 23:59:23

Év védekező játékosai, jelöltjei:

Bargnani: http://img.gawkerassets.com/img/1961rh2 ... iginal.gif" target="_blank
Harden 1.0: http://www.gifti.me/i/PHoMiIeA2.gif" target="_blank
Harden 2.0: http://www.gifti.me/i/wiayvUK.gif" target="_blank
Gasol: http://www.hachisvertas.net/temp/pau-gasolaurios.gif" target="_blank
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.13. 23:56:56

varnagykrisztian írta:Nézegetem a http://www.rotoworld.com/teams/depth-charts/nba.aspx" target="_blank , és azt írja hogy Beverley, Parsons, Garcia, és HARDEN kisebb sérüléssel bajlódik.Ki fogja győzelemre vezetni a csapatot a Philadelphia 76ers ellen :roll:
Phillyt enélkül is meg kell verni. Én szeretem nézni a Philadelphiát félre értés ne essék, fiatalok, hajtanak, pörögnek, de kicsit úgy látom kevés most a szusz bennük. Otthon bárkire veszélyesek, de pl nem hiszem hogy hú de sokan hiányoznának a Rocketsből, s pl Howarddal nagy gondja lehet a Sixersnek.

Mi fogadjuk a Bobcatset, elkezdhetnénk már veszíteni is. :lol: Ma egyébként elég jó kis csörték lesznek: Minny-Cavs, Memphis-Toronto, Atlanta-Knicks, Denver-Lakers, Portland-Suns, Clippers-OKC
Én val. a saját meccsünkkel kezdek, de a Minny-Cavs és Hawks-Knicks meccsekbe is szereznék belelesni. :D

Game: puszi :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.13. 21:55:12

Nézegetem a http://www.rotoworld.com/teams/depth-charts/nba.aspx" target="_blank , és azt írja hogy Beverley, Parsons, Garcia, és HARDEN kisebb sérüléssel bajlódik.Ki fogja győzelemre vezetni a csapatot a Philadelphia 76ers ellen :roll:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.13. 16:06:48

Per Elias, @KevinLove is the 1st player to total 210+ points & 120+ rebounds in the 1st 8 games of a season since Moses Malone (’83-84).
Game90 írta:Ezért még kapsz... :twisted: :mrgreen:
Banánt neki, szerintem egy ékezetet is akart tenni az e-re, csak valahogy lemaradt. :mrgreen: :mrgreen:
PCsabi
aka Game90

2013.11.13. 15:55:41

Arra mekkora esély volt, hogy a tegnapi meccseken mind a négy vesztes csapat 95 pontot dobjon?
kanty írta: NBA-s facebook csoportban pont ez a téma. Itt csak az a kérdés, hogy Love ezeket az embertelen számokat tudja-e hozni. Azért azt kétlem, hogy 25/15/5-ös szezonja lesz. MVP szempontból szerintem idén Durant és CP a két legesélyesebb. Előbbi talán kicsit meglepetés, de szerintem idén is képes lesz emelni egyet a játéka szintjén. Paulnál pedig azon múlik kb., hogy mennyire lesz aktív a meccs elején - bármennyire is hülyén hangzik. Mert a 10 gólpasszos meccseket hozni fogja, de ehhez nem tesz hozzá egy 21-2-23 pontos átlagot, akkor nem hiszem, hogy lesz esélye. De a végén az lesz, hogy LeBron nyom két 29/8/8, 60 FG%-os hónapot, aztán csókolom. :lol:
Love számai tarthatatlanok, de 2011-12-ben is csinált egy 26/13-as szezont.

Mindenesetre ezt a CP3 - LBJ - KD - Love - George ötöst élmény nézni ebben a szezonban.
kanty írta:Az én fantasy embereim. :mrgreen:
Rudy Gay is 3rd in the NBA with 20.0 FGA per game. Rudy Gay is 292nd in the NBA with a 35.6 FG%.

DeMar DeRozan is 9th in the NBA with 17.6 FGA per game. DeMar DeRozan is 290th in the NBA with a 36.2 FG%.

Bob_Marley írta: Én már rég kitiltottam volna Gane-t a helyedben. :D
Ezért még kapsz... :twisted: :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.12. 23:21:37

DeRozan is kanty ember. :mrgreen: Gyönyörű párost alkotnak Torontoban, egyik védekezni se tud, de legalább tempóból sem erős, a másik meg addig erőlteti, amíg a meccs tart. Gay nálam is bent van fantasyban, legalább sokat próbálkozik. :D

Amúgy viccet félre téve, számomra nem is a 17/62 volt a durva (mellesleg Lowry is csak töltött, de nem célzott) hanem hogy egy majd 60 perc tiszta játékidő alatt, s 104 dobott pont mellett, hogy lehet csupán 10 assistot összehozni csapat szinten...Ez a legszembetűnőbb szerintem, hogy mennyire nincs támadójátéka a Torontonak, 10 assist az elképesztően kevés, s itt 2 OT is volt....Paul ennyi labdát oszt ki egy félidő alatt. :lol:
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.12. 23:12:34

HOUSTON-Toronto 2.OT. 110-104

+14-ről majdnem sikerült elbukni, mikor reggel felkeltem majdnem beleharaptam a laptopba :roll: .HARDEN (26 PTS, 10 AST) a rendes játékidő végén 2* is megnyerhette volna a meccset #-o (mondjuk az OT-ben dobott 10 pontot :wink: ), Howard (18 PTS + 24 REB) és a büntetők :oops: (ő olyan mint Shaq volt a büntető vonalon......vért izzadtak egy sikeres dobásért :lol: ) , Lin-t (31 PTS) viszont csak dicsérni tudom, ja és a TO-król (23) ne is beszéljünk. :mrgreen:
kanty
Llegenda del Barça

2013.11.12. 23:04:36

Ha a Wolves az alapszakasz végén a legjobb 4 csapat között lesz Nyugaton, akkor Love az MVP választáson Top3-ban lesz?
NBA-s facebook csoportban pont ez a téma. Itt csak az a kérdés, hogy Love ezeket az embertelen számokat tudja-e hozni. Azért azt kétlem, hogy 25/15/5-ös szezonja lesz. MVP szempontból szerintem idén Durant és CP a két legesélyesebb. Előbbi talán kicsit meglepetés, de szerintem idén is képes lesz emelni egyet a játéka szintjén. Paulnál pedig azon múlik kb., hogy mennyire lesz aktív a meccs elején - bármennyire is hülyén hangzik. Mert a 10 gólpasszos meccseket hozni fogja, de ehhez nem tesz hozzá egy 21-2-23 pontos átlagot, akkor nem hiszem, hogy lesz esélye. De a végén az lesz, hogy LeBron nyom két 29/8/8, 60 FG%-os hónapot, aztán csókolom. :lol:

Gay nagyon kemény volt a Rockets ellen, csak 37 FG-je volt :mrgreen: DeRozan-nal együtt toltak egy 17/62-t mezőnyből... :lol:
Az én fantasy embereim. :mrgreen:

Wiggins, Parker, Randle:
KATT

Wiggins-ről:
1. His skill level is average. He made a few shots but plays straight up and down and doesn't have any playmaking skills. Everything has to be a straight-line drive. Right now, he's the third- or fourth-best player for Kansas.
2. One NBA scout said Wiggins' "worst-case scenario" is he's Vince Carter. Another scout likened him to Tracy McGrady.

Amúgy éjjel Michigan St. - Kentucky ill. Kansas - Duke.
Ezt én is olvastam. Amúgy kíváncsi leszek erre a nagy hármasra, főleg, hogy Parker Duke-os. Wiggins-t nézve tényleg nem egy LeBron ugrik be, sokkal inkább a McGrady, Carter vonal. De, ha nem lesz 1/1-es, akkor sincs semmi, úgyis korrekt ki fp a srác. De azért meglepne, ha nem ő lenne a draftelső, hihetetlen a hype körülötte.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.12. 22:43:50

Game90 írta:Bocs a dupláért, majd adok magamnak egy fekete pontot.
Én már rég kitiltottam volna Gane-t a helyedben. :D

Gondoltam, hogy írsz ha már a Rockets-Raptors meccset választottad, nem volt egyszerű történet. Minny nagyon jó, a kérdés mindig az, mikor csap le rájuk a kaszás, Love meg remek formában. Love-CP3-Durant-James s, akkor kit hagysz ki a TOP3-ból? Na ez a nem semmi.

Én szolidan megnéztem a saját meccsünket, 4 győzelem zsinórban a zsákban, azért túlzásokba ne essünk. :lol:
Bobcats-Portland a következő meccseken szerintem még fogható is, de aztán szép lesz egy Minny-Rockets-SAS-Pacers kombó.
Fantasy topikban linkeltem már, Stevens "öröme" zseniális volt a Miami meccsen, tényleg az volt ráírva, hogy a francba, ezt megnyertük. :D Tegnap kifejezetten jól játszottunk, nagyon jót tett, hogy Bradley visszamehetett eredeti posztjára, s Jordan Crawford meg nem hősnek képzeli magát, s passzolgat folyamat.

Bargnani zseniális volt. :D

Stephenso tripla-dupla, az a nem mindegy, a gyerek egy percemberes pad végéből néha játszok, s borzalmas hatékonysággal dobok játékosból 2 év alatt idáig jutott. S nem csak az hogy jól védekezik, triplázik, zseniális labdákat osztogat, rengeteget fejlődött. Szó szerint két éve a labdát nem bírta megfogni, nemhogy vezetni....
http://www.youtube.com/watch?v=B9s09Ped" target="_blank ... cG9wj88-LH
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.11.12. 21:54:27

Bocs a dupláért, majd adok magamnak egy fekete pontot.

Ha a Wolves az alapszakasz végén a legjobb 4 csapat között lesz Nyugaton, akkor Love az MVP választáson Top3-ban lesz?

Gay nagyon kemény volt a Rockets ellen, csak 37 FG-je volt :mrgreen: DeRozan-nal együtt toltak egy 17/62-t mezőnyből... :lol:

Most shots Kevin Love has taken in a game this season: 25. Kevin Durant: 24. LeBron: 20 ... Rudy Gay MISSED 26 tonight.

Kép

Wiggins, Parker, Randle:
KATT

Wiggins-ről:
1. His skill level is average. He made a few shots but plays straight up and down and doesn't have any playmaking skills. Everything has to be a straight-line drive. Right now, he's the third- or fourth-best player for Kansas.
2. One NBA scout said Wiggins' "worst-case scenario" is he's Vince Carter. Another scout likened him to Tracy McGrady.

Amúgy éjjel Michigan St. - Kentucky ill. Kansas - Duke.

Bargnani... :mrgreen: :lol: :
KATT
PCsabi
aka Game90

2013.11.12. 00:52:14

socio66 írta: Mindketten 14 nyarán léphetnek ki a szerződésükből, játékosopcióval, de gondolom Amare nem fog önszántából lemondani 23 millió dollárról, szóval még egy évet itt fog maradni.
15-re viszont nincs garantált szerződésünk ha jól tudom, ott kell majd okosan mozogni, előreláthatólag szabad ügynök lesz például Love, vagy Aldridge is.
Melo '14 nyarán játékosopciós (ha él vele, akkor 2014-15-ös szezonra 23,5 milliót kaphat), viszont Amare nem játékosopciós, neki garantált szerződése van 2014-15-re is.

Love-nak garantált szerződése van 2015-16-ra is, viszont Aldridge elérhető lenne. Knicks-ben pedig a 2015-16-os szezonra csak Prigioni garantált, JR és Felton player option, Shumpert QO, Hardaway Jr team option.

Most kezdődő meccsek közül sajnos egyik sem érdekel, szóval valahogy ki kell húznom 2ig, Raptors - Rockets :)
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.11. 22:07:01

neobarca írta:Szerk: varnagykrisztian ezt csak neked:

Kép

Jójó, be van degadva, de azért egy kisebb fajta ásóka kolónia befigyel rajta... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ááááá eskü mindjárt hányok... :shock:
No comment :oops: :mrgreen: :roll: #-o 8-[ :-& :-s
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.11. 21:34:20

socio66 írta:Mindketten 14 nyarán léphetnek ki a szerződésükből, játékosopcióval, de gondolom Amare nem fog önszántából lemondani 23 millió dollárról, szóval még egy évet itt fog maradni.
15-re viszont nincs garantált szerződésünk ha jól tudom, ott kell majd okosan mozogni, előreláthatólag szabad ügynök lesz például Love, vagy Aldridge is.
Köszi! Értelek. Hát igen. Ennél jobb szerződést nem fog kíválni senki. Konkrétan max egy veterán minimumot érne a teljesítménye. Hülye volt a vezetőség, hogy nem csapatopciós szerződést adtak neki anno. Egyébként nekem alapjáraton semmi bajom nincs Stat-tal. Rendes figura, csak a teste már évek óta nem alkalmas a profi sportra. Nagy kockázat volt anno idehozni. Már akkor is benne volt a levegőben az a rossz térd. (nagyon nem okoskodok mert én akkoriban Denveres voltam. én csakis Melo miatt "divatdrukkolok" a Knicksnek, bár amióta Melo itt van, nagyon megkedveltem a csapatot)

Kíváncsi leszek egyébként 2015-re. Én nagyon bízom benne, hogy Melo-t meg fogja tudni tartani a Knicks idén és nem megy mondjuk a Lakers-hez. (sajnos akkor én is Lakerses lennék, az meg nagyon nem szeretnék lenni...)
Sztem nagy pucolás lesz az tuti. Chandler-Melo-Shump hármas kivételével felőlem mindenki mehet és esélyes is, hogy megy. Love nem hangzik rosszul ahogyan Aldridge sem. Szerintem meggyőzhetőek lennének. Azért a Knicks az egyik legnagyobb franchise és a hármas sem éppen elhanyagolható. Véleményem szerint Love jobban beillene ebbe a gépezetbe. Már csak egy használható irányító és pár minőségi kiegészítő kellene és kész a bajnokesélyes csapat. :wink:
Jó tudom ez nem ilyen egyszerű, mint ahogy a kis neobarca elképzeli, de én pár ezer Knicks drukkerrel egyetemben, nagyon boldog tudnék lenni. 8) :lol: :lol:

Szerk: varnagykrisztian ezt csak neked:

Kép

Jójó, be van degadva, de azért egy kisebb fajta ásóka kolónia befigyel rajta... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ááááá eskü mindjárt hányok... :shock:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
djibril
Barça B

2013.11.11. 20:59:15

miihii írta:
És miután a várható zakót felvettük NO-ban, így fej-fej mellett a két csapat.

DAL 5:5
PHI 5:5
NYG 3:6
WAS 3:6

Hétvégén a DAL bye, ti meg fogadjátok a Redskinst és NYG-GB.
Utána ti lesztek bye, jön egy NYG-DAL és WAS-SF.

Szépen összerázódott a csoport és könnyedén még húzósabb lehet akár a következő meccsek után.
Vért kell majd izzadni azért a PO-ért...
Necces lesz a Washington meccs... Egyrészt mert RG3 egyre jobb formában van, másrészt Foles-ban bármikor benne van egy rossz meccs (most venném fel fantasyban, tuti minuszba lenne hétvégén), harmadrészt mert otthon játszunk! :mrgreen:
Mondjuk egyszer minden sorozat megszakad, szóval épp itt az ideje valamit otthon is behúzni!
De szép is lenne 6-5-tel elmenni a bye-ra, és végignézni, ahogy a Giants ledarálja a Cowgirl-öket.. :mrgreen:
Válasz küldése