lehet itt bármit mondani ez az ezüst nem csillog szépen.... ha kikapott volna 15-3-ra lehetne mondani de így... elképzelni nem tudom h lehet ilyet feldolgozni, vagy hogy fel tudja e egyáltalán valaha... ilyen szinten ez a zsinórban 5 tus kb olyan volt mint veszprém bl-je...Deus írta:Mindenesetre, ezüst is szépen csillog, 41 évesen.
Olimpia
- visca el barca
- Presidente del Barça
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Hát nem tudom... Én továbbra is a kommentátoron vagyok a leginkább kiakadva...
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Persze, hogy nem ilyen egyszerű, de ekkora előnnyel kicsit tökösebb is lehetett volna nyugodtan.Messias2 írta:Ja... Mert ez ilyen egyszerű.....ferninho írta:Hülye volt Imre Géza....
Várta a csodát, hogy körbetáncolta a koreai, majd egyszer odaszúr....
Ahelyett, hogy nekiment volna ő azt abbol fix lett volna pont...
madridista
- visca el barca
- Presidente del Barça
igy van 20 év rutinnal a háta mögött 14-12-nél tolni kellett volna lefele a pics*ba és legalább egy együttest összehozni.ferninho írta:Hülye volt Imre Géza....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ja... Mert ez ilyen egyszerű.....ferninho írta:Hülye volt Imre Géza....
Hülye volt Imre Géza....
madridista
Édes istenem...rutin...az. Balfék volt ennyi.
TV előtt ordibáltam, amikor mondta, hogy már megnyerte.... Szét vet az ideg....mahitoo írta:Mikor az idióta kommentátor azt mondta, hogy megvan, akkor tudtam, hogy vége.
Ezt komolyan nem hiszem el......
Óriási eredmény ez az ezüst, de így ennek most nagyon nem tudok örülni.....
Óriási eredmény ez az ezüst, de így ennek most nagyon nem tudok örülni.....
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Mikor az idióta kommentátor azt mondta, hogy megvan, akkor tudtam, hogy vége. MVM Veszprém, stb.
Gézának így is gratulálok.
Gézának így is gratulálok.

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

A kommentátor meg elkiabálja......
Keci belegugol, döfi, a balfék meg folyamat fölémahitoo írta:Eddig jó!!Nagyon durva, hogy 40 év felett egy 20 éves kölyökkel nyomja. Oké a rutin, de azért 20 év különbség...

- mahitoo
- Entrenador del Barça
Eddig jó!!
Nagyon durva, hogy 40 év felett egy 20 éves kölyökkel nyomja. Oké a rutin, de azért 20 év különbség... 

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

Ha nem lesz meg se kell a kardunkba dőlni, tavalyi VB cím meg egy Olimpiai ezüst 40 felett...
Had ne mondjak rá semmit.
Majd meglátjuk mi lesz, Géza megfogja csinálni.
Had ne mondjak rá semmit.
Majd meglátjuk mi lesz, Géza megfogja csinálni.
madridista
- visca el barca
- Presidente del Barça
eddig 2x vívtak egymás ellen, géza mnd2x kikapott 2014 májusban 15-13-ra meg idén februárban 15-11-referninho írta:Mindennek van ellenszere, ha Imre Géza se tudja ezt hatástalanítani ennyi rutinnal, ilyen formában, akkor teljes joggal fog nyerni a koreai.

Mindennek van ellenszere, ha Imre Géza se tudja ezt hatástalanítani ennyi rutinnal, ilyen formában, akkor teljes joggal fog nyerni a koreai.Alfa írta:Elég jónak tűnik ez a koreai.
madridista
Elég jónak tűnik ez a koreai
.

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Ja, a ninják sajnos ilyenek.visca el barca írta:a sírós fej azért volt, mert a hátam mögött a ninják folyamatosan szeletelik a hagymátmahitoo írta:Miért a szomorú fej az elejére? Nem volt elég sima?![]()
lúzer m4, leadhatta volna a másik elődöntőt

Reméljük, meglesz az arany, eddig nagyon jól csapatja.

Jobb lenne ha ő jutna be a döntőbe. Ahogy a kommentátor is mondta baromi kellemetlen ellenfél, elképesztően gyors.visca el barca írta:igen, véletlenül mást néztem helyette. de akkor meg főleg igaz amit mondta, 34 évesen semmiféle egyéni eredménye nincsrecrea írta:Svájci 34 éves.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- visca el barca
- Presidente del Barça
igen, véletlenül mást néztem helyette. de akkor meg főleg igaz amit mondta, 34 évesen semmiféle egyéni eredménye nincsrecrea írta:Svájci 34 éves.

Óriasi közhely, de egy döntőben bármi megtörténhet. Mondjuk szerintem is behúzza Imre, ugyanazt a magabiztosságot látom rajta mint Emesénél és Londonban Áronnál. Már nem tudok mit kezdeni magammalvisca el barca írta:azt azért tudni kell, hogy akár a svájci, akár a koreai gyerek lesz az ellenfele, semmiféle komolyabb eredménnyel nem rendelkeznek, mindkettő 22-23 éves, szóval ezt már csak 20 év rutinnal a háta mögött is le kell hoznia

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Több sebből vérzik az elejevisca el barca írta:azt azért tudni kell, hogy akár a svájci, akár a koreai gyerek lesz az ellenfele, semmiféle komolyabb eredménnyel nem rendelkeznek, mindkettő 22-23 éves, szóval ezt már csak 20 év rutinnal a háta mögött is le kell hoznia
azért milyen durva lenne, ha holnap reggel 6-0-0-s éremtáblára ébrednénk

Svájci 34 éves.
- visca el barca
- Presidente del Barça
azt azért tudni kell, hogy akár a svájci, akár a koreai gyerek lesz az ellenfele, semmiféle komolyabb eredménnyel nem rendelkeznek, szóval ezt már csak 20 év rutinnal a háta mögött is le kell hoznia

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2016.08.09. 21:32:58-kor.

Köszi az információt.
Remélem, sima lesz, mert nem akarok szívrohamot kapni.
Emese döntőjénél is kész voltam.
Remélem, sima lesz, mert nem akarok szívrohamot kapni.

Emese döntőjénél is kész voltam.
- visca el barca
- Presidente del Barça
a sírós fej azért volt, mert a hátam mögött a ninják folyamatosan szeletelik a hagymátmahitoo írta:Miért a szomorú fej az elejére? Nem volt elég sima?

lúzer m4, leadhatta volna a másik elődöntőt