Szerintem 09es Ausztrál Openen (amit megnyert) se játszott ilyen meggyőzően összességében,mint az idei US Openen eddig. Meg kell lennie ennek a meccsnek,és a végső sikernek is!
VAMOS RAFA!
Igy igaz, ez csak a US Opennen van igy.csababarca írta: Értem,akkor ez a jobbik eset.
De nem mindenhol van így,szerintem legalábbis.
kanty írta:
Nem. Mert a két férfi elődöntőt egy napon rendezik. Ez a bizonyos "szuper szombat".
A program: a két férfi elődöntő és a női döntő.
Ennek akkor lesz jelentősége ha Rafa elődöntője lesz később és még hosszabb meccse is lesz, mint Federernek, de reméljük, h nem ez fog dönteni.ozsimiki írta:
szerk: kanty az igaz, viszont ettől függetlenül akkor az elődöntő előtt pihen kevesebbet, nem a döntő előtt.
ne is írdcsababarca írta:Megint úgy lesz,ahogy szokott,hogy ha Nadal is meg Federer is bejut a döntőbe,akkor Federer 1 nappal többet pihenhet?
Mert már megfigyeltem,hogy mindegy ki a világelső,mindig Nadal játsza a második elődöntőt,egy nappal Federer után.
Nem. Mert a két férfi elődöntőt egy napon rendezik. Ez a bizonyos "szuper szombat".csababarca írta:Megint úgy lesz,ahogy szokott,hogy ha Nadal is meg Federer is bejut a döntőbe,akkor Federer 1 nappal többet pihenhet?
Mert már megfigyeltem,hogy mindegy ki a világelső,mindig Nadal játsza a második elődöntőt,egy nappal Federer után.
néztem az egész Federer-Söderling meccset, most hulla is vok, na szóval: Federer természetesen megérdemelten nyert 3 játszmában, Ő jobban alkalmazkodott a szélhez, épp ezért semmi extra nem kellett. Szervái ültek és kb ennyi. Míg Söderling nagyon gyatrán adogatott, alig ütött ászt,és vétett jó pár kettős hibát, egyszerűen nem tudott rövid pontokba menekülni. Lehet,h nagyon zavarta a szél,vagy egyszerűen ma ennyit tudott.piton írta:Na meg volt a revans! Roger 3 játszmában a vártnál könnyebben verte a svédet. Nagyon jól használta ki a break labdákat, de a kulcs a jó adogatásokban és a fogadásokban rejlett.
US Open, negyeddöntők, férfiak:
Novak Djokovic (szerb, 3.) - Gael Monfils (francia, 17.) 7:6 (7-2), 6:1, 6:2
Roger Federer (svájci, 2.) - Robin Söderling (svéd, 5.) 6:4, 6:4, 7:5
Jöhet Djokovic az elődöntőben, csak eljutott odáig a szerb is.
A mai Nadal-Verdasco meccs is jónak tűnik, de lehet h Nadal sima 3 szettben hozni fogja a meccset.
Már én is várom a meccset, kénytelen leszek hajnal 1-ig fent lenni, vagy akkor felkelni.kanty írta: A mai Federer-Söderling meccsre kiváncsi vagyok. Federert most sem érzem annyira ellenálhatatlannak, bár őt a klasszisa sokszor kihúzta a bajból.
A svéd már bizonyitotta, h megvan a játéka ahhoz, h bárkit megverjen, ha jó napja lesz akkor szerintem megfogja Federert.
VAMOS RAFA!!!!
Nadal megint nem izzadt meg! Verdasco 5 szettben lépett tovább. (remélem ellene is elég lesz 3 játszma....) Vamos Rafa!!!ozsimiki írta:Off: nem jött, küldtem egyet én.
On: most értem haza, Wawrinka behúzta végül. Most pedig Nadal előtt megnézem a V.Williams- Schiavone meccset, és ezúttal az olasznak fogok drukkolni. (Ő az aki nyerte idén a Garrost) Láttam pár meccsét itt is, elképesztően elegáns, szép teniszt játszott kemény pályán is. Hihetetlen megoldások,és kivitelezések, sokrétű teniszt láttam tőle.
Remélem tartja ezt a formát,mert akkor most is klasszis teniszt láthatunk.
Tényleg elképesztő előkészítések és megoldások jellemezték eddig, sokszor el se hittem.