Sajnos a tegnapi Szegedi bravúrt nem láttam, mert kint voltam a Tatabánya elleni meccsünkön!
De hát lehet nem is olyan nagy baj ez a gyors visszavágó hiszen azért a zebrák le vannak amortizálódva erőben is, és fejben is, a bundás más kávéház (skala mester után szabadon

)ez lehet a pick sansza! Na meg hogy a tegnapinál is jobban teljesítsenek! Jövőre még erősebb lesz a tiszaparti csapat, és ha végre nem cserélődik le megint fél keret, 2 év múlva simán elkapják a Veszprémet! Sőt ki merem jelenteni, hogy át is veszik a stafétabotot, s átveszik Mo első számú csapatának a szerepét! Veszprém senkit nem igazolt mindenkivel csak hosszabbított. Mondjuk az összeszokottság előnyük lesz mindenképp!
Ahogy korábban is említettem, ott elérték a financiális határokat! A keret építésből egyértelműen ez látszik!
A mi meccsünkről! A Tatabánya simán nyert, és abszolút megérdemelten! volt hogy 8al is mentek!
sajnos igazi tét meccsen nincs csapatunk! Füred ellen ue volt! Kupában éles meccsen aláztak minket, 3 nap múlva, "tétnélküli" alapszakaszbeli meccsen pedig 7el vertük őket! Szeged ellen jó játékkal csak 2el kaptunk ki, hogy hogy nem ott is tét nélküli meccsen!
A Bányász erősödni fog jövőre, füredről nem tudok semmit, de mi gyengülni fogunk...