Varga Tamás írta:SABÁLI BALÁZS, az Atomerőmű edzője: Nem nekünk kell szégyenkeznünk ez után a meccs után.
Tisztelem Sabáli Balázst, de itt minden bizonnyal a szolnoki szurkolókra célzott, ugyanis elég nagy botrány volt a meccsen. Mindazonáltal azt is meg kéne vizsgálni, hogy mi idézte meg a dolgot. Mert a bírók, amit csináltak ezen a meccsen az tényleg felháborító volt. Az egy dolog, hogy vannak kisebb hibák a meccsen, esetleg mindkét oldalra, de hogy egyértelműen a Paksnak fújtak, és utaztak a szolnokiakra a bírók az undorító...
Wilson egy negyed után 3 (!!) faultal állt, a félidő végére pedig már 4 személyi hibája volt neki. De még sok hatalmas baromságokat fújkáltak, és finoman szólva sem álltak a helyzet magaslatán.
Felháborító, pedig nem igazán szoktam szidni a játékvezetőket, de egyértelműen ők voltak a hibások, hogy ez a meccs idáig fajult és teljesen érthető volt a szolnokiak viselkedése. Egyébként meg Mészáros Zalánka és Gulyás tanár úr viselkedése is arra irányult sok esetben, hogy hergeljék a szurkolókat.
Aztán elkezdtek kompenzálni a nagyszünet után, vagyis próbálkoztak vele, de még nagyobb baromságokat fújkáltak - ezúttal mindkét oldalt sújtották a baromságaikkal.
Na most ezek után akarják a szolnokiakat megbüntetni? Vicc.
A szurkolók szórakozását rontják el, de nagyon.
(
http://www.kosarinfo.com/news/?id=16921 )
És végezetül egy kis vélemény, paksi részről (gondolom a normálisabbjától)
Te egyszerő elme! Paksi vagyok én is, azonban én másban látom a meccs elvesztésének okát. Demagóg vagy, általánosítassz és ferdítessz! Egyszerűen a félidőre meg kellett volna nyernünk a meccset, vagy legalábbis 20 ponttal vezetnünk kellett volna, olyan hatásos bírói segédletet kaptunk!!! El kell ismerni, hogy teljesen jogos volt a szurkolók felháborodása ( NEM a randalírozás!) Tiszta hazai pályát kaptunk, amit a 2. félidőben visszaadtak az Olajnak, berottyantottak a légkörtől ! Kár a feszültséget szítanod a 2 szurkolótábor között, egyébként sem a szurkolóik csinálták a főműsort, hanem a kispad mögötti részük, ami a legjobb értesüléseim szerint a 25 éve meccsre járó, régebbi fanatikusok helye. Állítsd le magad, nézd meg a meccset higgadt fejjel, és látni fogod, hogy miért vesztettünk. A mi játékosaink sosem bírták elviselni az ilyen hangulatú meccseket sajnos, mindig elszállt az agyuk. Most is csak lestek kifelé állandóan a lelátóra, hogy ugyan éppen mi folyik ott. Sajnálatos módon ők is berottyantottak. Az óvásról csak annyit, hogy nevetséges lenne, ha újrajátszás lenne, mert a legvégén már 0,7 mp. alatt semmire nincs esély. A körülményekért meg kár fanyalogni, eddig is tudtuk, hogy Körmend vagy Szolnok nem éppen lányiskola :)Na jóéjt