Én is megnéztem élőben, csak utána visszaaludtam még pár órát:)
Szóval:
Először is Grt Hamiltonnak, nagyot ment, és jelenleg -legalábbis időmérőn- akkora előnye volt már-már a Red Bullokkal szemben, mint tavaly fordítva. Azért 7 tized rengeteg, és max még 2 volt benne Bika részről, így fél másodperc. De ezt ki is kell tudni autózni,így grt mindkét Mekisnek.
Persze versenyen más lehet majd a szitu, főleg a gumik miatt, viszont nem hiszem, hogy ez a különbség csak úgy el tudna tűnni, Mercinek és Lotusnak jelenleg több esélye lesz elkapni. De főleg Buttonnak.
Semmi rossz szándék nélkül, de azért megjegyezném, hogy számomra mindig érdekes mennyit tud változni egyes emberek felfogása,és "szubjektivitása", ha épp olyan végez elől akit szeret. Egyből rámondják, hogy ez egy izgalmas időmérő volt, meg minden. Holott ha megnézitek, csak a csapattársa tudott viszonylag közel lenni hozzá, ugyanazzal a kocsival. Ilyenre azért tavaly is volt példa a Vettel pole-k során, mégse használtátok az izgalmas, meg a jó időmérő szót. (tisztelet a kivételeknek, pl Bob, Scooby) Többiek legalább 4 tizedre.
Következetességet sokszor nem vélem felfedezni

de ez apró kis észrevétel.
Én ugyanúgy grtatulálok Hamiltonnak, mint tettem Vettelnek, mert hiába tűnt úgy mindkettő esetben,h nekik volt a legkönnyebb dolguk a legstabilabb kocsi miatt, ettől még ezt az előnyt ki is kell tudni autózni. Hami megtette, ahogy Button is, ha megteszik ezt sorozatban akár 10szer is, nem fogok emiatt köpködni rájuk,mint tették jó páran Vettelre,hogy így könnyű...
SCHUMI!!!! Nagyon biztató volt, végre a Merci is előrelépett egyértelműen, a biztató teszt időszak után (tavaly ez nem volt elmondható,sőt...) Kb kijelenthető,hogy idén tutira dobogóra fog állni valamikor, ami óriási pillanat lesz. De ha a versenytempójuk ne adj Isten még jobb mint az egykörös, akkor még lehet fényesebb is az állás
Ferrari:
ha nem lenne ott az, aki, akkor komolyan sajnálnám őket, így meg legyintek egyet,és kicsit se fog zavarni ha megküzdenek a pontszerző helyekért. (bár azért ez nem lesz így, stabil 5-6.ot fogja tudni hozni Alo szntem majd, ahogy tavaly is.)
Versenyt már nagyon várom, érdekel,h a Mercik és a Bikák milyen versenytempót tudnak, és VÉÉÉGRE olyan kocsik vannak a Mekik mögött akik talán náluk is gyorsabbak az egyenesben, köszönhető sok dolognak. YES! Remélem ki is használják.