Bob_Marley írta:Senkinek nem egyszerű ez a meccs, nekem is feláll a sző a hátamon, hihetetlen hangulat van. KG olyan ünneplést kapott, hogy lehetett látni zavarban van...És nagyon jó látni, hogy a mostani kelták óriási elánnal küzdenek, ugyanazt látni mint egész szezonban, s most a végéig fogunk harcolni, s nem "feladni", ahogy pl a Clippers ellen is, mikor Doc hazatért. Én azt mondom türelem, pár év, s megint ott lehetünk, az alap jó, fiatal, 1-2 puzzle darabka hiányzik. Védekezésünk remek, csak ugye ágyúk nincsenek, de ezt egy jó draft, s FA, vagy csere útján lehet orvosolni. Top 5 cetlit meg egy nagy bumm, s jók lehetünk, s erre reális esély van, lényeg a türelem.
És még a köszöntő videók is...kár hogy az ESPN levágta őket, de tuti fent lesznek, PP-nél is egyszerűen az ember szeme könnybe lábad....
Adom, pár év, és megyünk a bajnoki címért megint

Ainge okos,meg fogja csinálni,összerak egy remek csapatot, TD Garden hangulata adott! (bakker,hihetetlen hogy ott voltam nyáron,szinte hallottam a pattogtatást és a szurkolást, kár hogy meccsre nem tudok kimenni,mert holtszezon van nyaranta...)
Majd ha vannak a fogadtatásról videók,örömmel venném ha belinkelnéd!

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."