Nos,egy jó kis futamon vagyunk túl,amin minden előfordult,ami lehet.Sajnáltam,h a Meki boxa a saját versenyzőit ütötte ki a versenyből,legalábbis az első helyért vívott csatából.Ez egy vicc.Ha nem maguk a versenyzők hibáznak,akkor mindenképpen a boxban kell rontani... Nem csodálom,h Hami elég csalódott volt a végén,mégiscsak 2 pole-t bukott el.Bár futam közben vhogy elfogy a tempója,aminek jó lenne a végére járni.Oké,egyrészt gumizabálóan megy,de azért most mintha kicsit a vas fulladt volna ki kicsit menet közben.
Pereznek hatalmas gratula,tavaly is már villantgatott,de most elég nagyot lépett előre.Nem is értem honnét szedte ezt a tempót,de üde színfolt volt.Kicsit tavaly óta szurkolok neki is,bár ha megy a pirosakhoz,akkor ennek lőttek

Ejj,ha a végén nem ront...Pedig úgy szurkoltam neki,mint a zállat,megnéztem volna,ahogy állva hagyja a ferkát
Alonso meglepetés győzelme is megsüvegelendő,nem érdemtelenül nyert,bár azért jobb lett volna ha nem a boxban kerül az élre,hanem csatáznak egyet Hamival.(Bár akkor nem került volna élre

)
Két ilyen év után egészen furcsa,h nem a RB-okról szól a F1,de nekem tetszik ez így

Hú,de mérges volt Vettel a defekt után,miket hadonászott ott magányában
Eddig nagyon tetszik az idei szezon,bár még jobban tetszene,ha Lewis is partiban tudna lenni végig a futamokon.De bíztató a teljesítményünk,bár van hova fejlődni még,stabilizálni kellene a tempót.