kanty írta:Többek között az ilyen húzások miatt mondom, hogy az OKC-nek, és Durantnek is jót tenne egy passz orientáltabb irányító.
Én biztos vagyok benne, hogy ha Harden helyett Russel-t cserélte volna el a csapat és hozták volna mondjuk Rondo-t, sokkal előrébb járna a csapat. Már csak azért is, mert KG meg Szakáll höztudottan országos cimborák. Sztem ez nagy FAIL volt. DE ne felejtsük. Ez az OKC még mindig inkább Russelé mint KD-é...
Más. Grangert szinte biztos, hogy kivásárolja a 76ers. Ahova szíve szerint menne: Heat, Clippers, Bulls, Mavs.
Én amúgy meglepődtem, hogy a Pacers elcserélte. Ő egy ikon volt, igaz a sérülések nem tettek jót az elmúlt 2 évének. Ugyanakkor sztem hatalmas üzletet vittek véghez. Messze nincs annyira felkapva, mint amekkora jelentősége van. Turner bitang erősítés. Komolyan mondom, nem tudom ki tudná ezt a Pacerst megverni. Annyira sokoldalú ez a keret, hogy a Heat felkötheti a gatyáját. (rámennék a helyükben Grangerre)
Mi amúgy Digut akarjuk de, hogy minek? Ez a Knicks szétesett. MWP, meg a béna el is hagyták a süllyedő hajót. Nem fognak hiányozni. Meneküljenek csak a patkányok. Egyedül csak Melo-t sajnálom. Rá senkinek nem lehet egy szava sem. Januák hónap keleti játékosa lett egyébként. Szívét lelkét odateszi. De mint ismeretes a közmondás, 1 fecske nem csinál nyarat...