Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Bulls erősebb, de én a Raptors-t se írnám le a Nets ellen.messideco írta:Amúgy melyik erősebb játékban, a Raptors vagy a Bulls? Sanszos, hogy ezeket kapjuk a rájátszásban.
Én a Bullst mondanám mindenképp. Jó idén a Raptors, köszönet egy egészséges és kirobbanó Lowrynak de fejben, taktikában, edzőkérdésben, messze-messze Bulls.messideco írta:Még a végén meglesz a Knicksnek tényleg
Amúgy melyik erősebb játékban, a Raptors vagy a Bulls? Sanszos, hogy ezeket kapjuk a rájátszásban.
Az tényleg durva, hogy nyugaton a Phoenix 36! győzelemmel nincs playoff-helyen, keleten viszont a harmadik Torontonak van ennyi győzelme...
ironikus,hogy ettől függetlenül a két legnagyobb bajnokesélyes meg keleten pattogtat.messideco írta: Az tényleg durva, hogy nyugaton a Phoenix 36! győzelemmel nincs playoff-helyen, keleten viszont a harmadik Torontonak van ennyi győzelme...
Nab@szki...neobarca írta:Ha a Knicks bejut a PO-ba, írok egy ódát a Boston Celtics-hez... Reménytelen...
Ha Rondo a nyáron még fejlesztené a dobását, akkor te elcserélnéd őt?Bob_Marley írta:Rondo elcserélésére akkor lesz a legnagyobb esély érzésem szerintem, de ez egyelőre fikció.
Ha ez az idióta egészséges és motivált lenne...Bob_Marley írta: Andrew Bynum Pacers Debut 8 Points Full Highlights
https://www.youtube.com/watch?v=OHVIaJoIN8w" target="_blank
Heat-nek is összejött 3L, mondjuk ma verték a Washington-t.neobarca írta:Indiana 4L. Bynum átok.
Nem baj, legalább rosszabb pozícióban lesztek a draftonBob_Marley írta:Meglett a győzelem.