Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Volt szerencsém a helyszínen látni a meccset.Messa írta:Még tegnapról:
Planet Leasing Dombóvár KC - Albacomp 79-87 (24-26, 19-23, 17-20, 19-18 )
Szááárnyalunk!!![]()
![]()
Simon 20-at szórt, de Hangára és Bellre sem lehetett panasz, Radovicról nem beszélve.
Végre ismét játszott Doyne, igaz csak csereként, és pont nélkül maradt, de örülök, hogy ismét pályán láttam.
Hajrá ALBA!
Osztom teljesen.Ronaldinho&Barca írta:Szerk.: Hát ahogy mondod. A centereteken láttam egyedül, hogy ő azért küzd a csapatért, voltak is szép megoldásai. De a másik kettő, azok a kilóméteres triplák, lehetne azért játszogatni nem ráküldeni. De persze itt jön elő a motiváció és a fantázia. Egy jó Kelley nagyon hiányzik szerintem. Jurkunsasban sem éreztem már a motivációt, vagy lehet csak egy gyenge meccse volt. Szabó Petit, szerintem ő volt, pedig hatalmas tehetség, talán őt lehet igazán kiemelni tőletek. Amúgy hogy hogy nem jöttél el? Elég sok szolnoki volt.
Nem írnám ide le, mert kb. fele ki lenne cenzúrázva.kovinho írta:Tényleg, Kornél mit kapott?
Amúgy gratula Szhelyre.
Ellenünk biztos nem... Nem voltunk Pécset, viszont itthon csúnyán vertük a Pécset. Azon a meccsen cirkuszolt - túlságosan is! - Ivkovics. Akkor ült be a pálya közepére, miután megkapta a második technikait... Pécsi haverjaim is mondták, hogy felpörgetni akarta a csapatot, ehelyett magát pörgette túl.danko94 írta:Grat a FalconakVarga Tamás írta:...![]()
Biztos nagy meccs lehetett kár h nem nyertünk, de multkor nekünk is vt egy ilyen mákos meccsünk (asszem a Kecskemét v a SZolnok ellen) az uccsó másodperben egy félpályás Kelly triplával nyertünk...
McLovin írta:Körmend hol van? Afrikában? Tavalyi meccsen annyi csoki volt, hogy azt hittem a majmok jöttewk játszadozni!
Egybénként Hajrá Nyíregyháza!
Felejthetetlen élmény: Szolnokot majdnem 50 ponttal megverni!!!![]()
És ott ülsz a meccsen és ordítod, hogy" Indul a vonat, parasztok indul a vonat!!!!"
Béke!
Grat a FalconakVarga Tamás írta:...
Mit mondjak? Gyenge meccsen, gyenge Olaj és egy 2. negyedben alaposan felforgatott Univernek sikerült lesüllyednie a szolnokiak mai teljesítményéhez. 10-0-ával kezdtük a meccset, majd Zsoldos szépen felforgatta a csapatot, amelyből Mike Dale nagyon hiányzott. Az amerikai hármasunk - csapatunk legjobbja - keresztszalag-szakadást szenvedett az ASE elleni Magyar Kupa meccsen. A gyűrű leszakítása nekünk jött jól, mivel rendeztük a sorainkat. Az utolsó negyed a szokásos volt, azaz bebiztosítottuk a győzelmet - ahogy Nyír1-en, a Pécs ellen, vagy a kupában az ASE elleni odavágón. Amiben jobbak voltunk, hogy nálunk CSAPAT van. Amúgy nem értem, hogy Cziczás miért játszott olyan keveset.... Talán ez volt az egyik szerencsénk, mivel sokszor ő hozta nektek a meccset. Egyébként én Colemant már rég elküldtem volna. Amikor kellene, akkor nem tud produkálni és kevés a meccsek eldöntéséhez. Kelley sokkal jobb játékos, mondjuk őt Horváth idén megette Kecskeméten. Wilsonnal talán lehet valamit kezdeni, Basit nagydarab, de nem túl jó dobó, főleg ha nincs igazi irányító, aki a keze alá dolgozzon... Jurkunast meg nem ártana nyugdíjazni! Már csak a múltjából él...Védekezni még tud, de egy Olajnak dobóemberre is szüksége van Csalódás volt Gaál játéka! Ő ennél többre képes és Szabó sem mutatta meg, miért tartják Szolnokon nagy tehetségnek. Harazin gyenge volt! Elképesztő milyen hibákat csinált. Eddig 3 meccseteket láttam a helyszínen, de se az Alba, se a Dombóvár ellen nem kellett arra figyelnetek, hogy hol lehet megverni az ellent, mert ezek a csapatok nem igazán védekeznek.kovinho írta:Gratulálok.McLovin írta:Felejthetetlen élmény: Szolnokot majdnem 50 ponttal megverni!!!![]()
És ott ülsz a meccsen és ordítod, hogy" Indul a vonat, parasztok indul a vonat!!!!"
Béke!
(gondolom, amikor mi vertünk meg titeket, - mert volt rá elég példa - akkor nem ezt kiabáltad.)
Kikaptunk otthon a Kecskeméttől, valami botrányos volt, amit produkáltunk, a légiósok sz.rt sem érnek, ezt bármelyik 20 éves szolnoki srác megcsinálta volna, amit ezek előadtak kosárlabda néven. Nem is tudok mit mondani erről, talán majd Red elmondja, hogy mit látott, mert én csak kumma nagy tanácstalanságot és ökörséget szolnoki részről.
Hol van a csapatunk?
Gratulálok.McLovin írta:Felejthetetlen élmény: Szolnokot majdnem 50 ponttal megverni!!!![]()
Béke!
Ebbe csak az a szörnyű,hogy te erre büszke vagyMcLovin írta:És ott ülsz a meccsen és ordítod, hogy" Indul a vonat, parasztok indul a vonat!!!!"Béke!