Olimpia
Remélem nem vett ki sokat Áronból ez a meccs.
Ez a bírós dolog meg undorító...
Ez a bírós dolog meg undorító...
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- visca el barca
- Presidente del Barça
áron sajna elég nehéz ágon van... 16 között fehérorosz csóka 40 éves, van egy csomó vb-eb érme, utána 8 között valószinuleg egy bomba erős román, utána esetleg jöhet a decsit legyőző sokszoros vb győztes kovalev, vagy a szintén legenda olasz montano... másik ág jóval gyengébbAlfa írta:Szilágyi hozta a kötelezőt, Decsi pedig elképesztően jól vívott, ha 9-9 után áttudta volna venni a vezetést akár még meg is lehetett volna. Na mindegy grat neki.
decsi:
"Nagyon szerettem volna győzni, és úgy is éreztem, hogy jól is megy a vívás. Sajnos nem mindig értettünk egyet a román zsűrielnökkel a találatok megítélésében... Ő már régi mumusom, valószínűleg nem kedvel engem, bár ezt igyekeztem kizárni. Kovaljov visszaadott nekem egy találatot, amiről tudta, hogy becsalták a javára, erre mondtam, hogy oké, egyet visszaadtál, de mi lesz a másik öttel?! Persze nem várhatom el azt sem, hogy akár egyet visszaadjon."
úgy látszik már itt is szokás csalni...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Szilágyi hozta a kötelezőt, Decsi pedig elképesztően jól vívott, ha 9-9 után áttudta volna venni a vezetést akár még meg is lehetett volna. Na mindegy grat neki
.

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- visca el barca
- Presidente del Barça
ez a decsi de hülye édes istenem. tök jól vív, 12-10, simán lendületben van, erre minden tusnál nekiáll cirkuszolni, megkapja a piros lapot, büntető tus és vége 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Én nem akarom savazni, csak nem értem. Ha már nevezték azon a számon akkor álljon oda. Más lenne ha tartalékolna valamire, de ez így nekem elég érdekes.
400-on érmet akart szerezni és mivel az finoman szólva nem jött össze neki gondolom teljesen szétesett. Ha ez így történt akkor teljesen érthető, hogy visszalépett, fölösleges lenne -ennél jobban- leégetnie magát.Tromort77 írta:http://www.nemzetisport.hu/rio-2016/rio ... en-2518767![]()
Valaki megmagyarázná ezt nekem?
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- visca el barca
- Presidente del Barça
tök mind1 mit csinál. ha elindul és 42. lesz, akkor azért savazná mindenki.Tromort77 írta:http://www.nemzetisport.hu/rio-2016/rio ... en-2518767![]()
Valaki megmagyarázná ezt nekem?

- visca el barca
- Presidente del Barça
ma nincs nagy napunk. ha áron is kiszáll legalább lehet nyugodtan barca meccset nézniAlfa írta:Sajnos ez nagyon sima....

Sajnos ez nagyon sima....
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- visca el barca
- Presidente del Barça
a vicc az, hogy 1mp-ert nem tudtak levédekezni. 3-an rárontanak és kész. a kapust se értem, be áll a blokk mögé, a hosszú meg tök üresen tátong ott.

Szerbek ellen 4-t most meg 5 mp-t nem tudnak kivédekezni.
Nem szűk a mezőny, egyszerűen gyengék vagyunk. Nagyon sokat kellene fejlődni, hogy ebből legyen valami.

Nem szűk a mezőny, egyszerűen gyengék vagyunk. Nagyon sokat kellene fejlődni, hogy ebből legyen valami.
Ez hihetetlen....
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- visca el barca
- Presidente del Barça
sőt, egy kis fűrészelés közben akár oda is lehet neki pakolniAlfa írta:Elég könnyen kimehet az ember bokája vívás közben.

Elég könnyen kimehet az ember bokája vívás közbenvisca el barca írta: 16:25-től a következő körben a 3x VB bajnok, 2x EB bajnok, olimpia ezüst óérmes, deriglazova fog következni
good luck

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- visca el barca
- Presidente del Barça
16:25-től a következő körben a 3x VB bajnok, 2x EB bajnok, olimpia ezüst óérmes, deriglazova fog következniAlfa írta:Remélem Aida valami óriási szerencsével eljut vhogy az éremig

good luck

Nyugi most már az megyMQuCsabi írta:Tehát, ha most M4 és M5 is vívást ad, akkor a vizilabda meccset anyám közvetíti?

Eddig 2/1. Remélem Aida valami óriási szerencsével eljut vhogy az éremig még ha ez szinte lehetetlen is

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- visca el barca
- Presidente del Barça
szerencsetlen decsi jól belehúzott az elején megkapta a 4x világbajnok kovalevet 

Óriási teljesítmény volt tőle, hogy egy ilyen vert helyzetből felállt és minden tisztelet megérdemel, de azért rohadjon meg, hogy ezt egy magyar ellen csináltaferninho írta:Nehogy már a koreai legyen rohadt, mert Imre Géza ellúzerkedte...

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- visca el barca
- Presidente del Barça
nekem az egész olyan abszurdferninho írta:A kínai úszólány meg kemény volt, nekem már a dobogón is feltűnt, mikor vették át az érmet, szêp story lett belőle...

Nehogy már a koreai legyen rohadt, mert Imre Géza ellúzerkedte...
A kínai úszólány meg kemény volt, nekem már a dobogón is feltűnt, mikor vették át az érmet, szêp story lett belőle...
A kínai úszólány meg kemény volt, nekem már a dobogón is feltűnt, mikor vették át az érmet, szêp story lett belőle...

madridista
Az ágáról nem tudok semmit, de vívásban nem számít, hogy esélyes-e vagy sem (egyébként esélyes). Lásd tegnap az a rohadt koreai . Az olimpia óta szépen hozta a dobogós helyezéseket úgyhogy nem lenne tőle nagy meglepetés egy érem, de elég egy olyan blokk mint Gézának és akkor bármikor kieshet. Illetve az még kérdés, hogy mennyire tudja kezelni a nyomást hisz ő a címvédő míg négy éve egy fiatal srác volt akitől nem vártak túl sokat.Messias2 írta: A "vívósoktól" kérdezném, hogy Szilágyi Áronnak milyen az ága? És esélyesnek számít-e?
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Igen, ez így rosszul jött ki, de végül jól döntött Katinka. Nagyon fáradtnak tűnt a hajnali 200 vegyes döntőben.Alfa írta: Mivel a futam előtt pár perccel mondták vissza így nem úszott a helyén senki. Az a szép az egészben, hogy ha időben visszalép akkor Jakabos került volna be az elődöntőbe....
A "vívósoktól" kérdezném, hogy Szilágyi Áronnak milyen az ága? És esélyesnek számít-e?
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati