Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elég hamar, az első fordulóban kapott ki az óriási tehetség Judd Trump ellen. (élete legelső pontszerzőjét a Kínai Opent megnyerte nemrégsjay írta:Én Robertson párti vagyok. Benne van még a jelenlegi mezőnyben? (Nem esett ki?) Sajnos nem volt túlzottam követni a VB eseményeit.
Én is követem, nekem is O'Sullivan a kedvencem, kb 9 évekanty írta:Jelen.L.Messi 10 írta:Nem tudom, hogy szereti-e innen valaki a "sznúkert" (a jó kis magyaros szokás...), de mivel nyert Higgins ezért az elődöntőben vagy Murphy-Higgins vagy O'Sullivan-Higgins lesz :O Nem gyenge.
Sajnos az idei vébéből még semmit se láttam. De a Higgins-O'Sullivan derbybe biztos belenéznék. Remélem a Rakéta is ott lesz a négybe.
http://jotekonykocc.blog.nepsport.hu/kanty írta:
Jelen.
Sajnos az idei vébéből még semmit se láttam. De a Higgins-O'Sullivan derbybe biztos belenéznék. Remélem a Rakéta is ott lesz a négybe.
Jelen.L.Messi 10 írta:Nem tudom, hogy szereti-e innen valaki a "sznúkert" (a jó kis magyaros szokás...), de mivel nyert Higgins ezért az elődöntőben vagy Murphy-Higgins vagy O'Sullivan-Higgins lesz :O Nem gyenge.
Sajnos nálam is kb. ez a helyzet.P.U.Y.O.L. írta:
Vamos bezony!
Sajnos egy meccset se láttam és valószínű, hogy csak a Garrost tudom majd követni, (legalábbis remélem, hogy tudom majd...) de nagyon sok sikert és sok győzelmet Rafának a salak szezonra...
Vamos bezony!ozsimiki írta:Rafa Nadal bajnok ismét Monte-Carloban7edszer zsinórban.
Nadal-Ferrer 6-4, 7-5
így tovább az egész salak szezonban!
VAMOS RAFA!!!
Én azért bizok benne, h továbbra is kitart Djoko jó formája, és akkor még összejöhet neki vmi. Persze a RG-on egyértelműen Nadal az esélyes, és Wimbledon-t sem hinném, h ő nyerné meg, de a US openen szvsz lehet esélye.kanty írta:Igen.ozsimiki írta:ÍÍÍ, Brutálisan nagy meccsen, sajnos Djoko nyert megint:
4-6,6-3, 7-6-ra.
Két trófea lett volna az igazságosÓriásit küzdöttek, jól fog jönni a salak szezon, ismét megízleli Rafa a győzelmeket,és feldobja ez Wimbledonra is!
VAMOS RAFA, Djokonak grt, kétszer egymás után nem sokan verik meg Nadalt, főleg nem döntőkben, és ezen a döntőn már nem is volt annyira rossz formában mint az előzőn, persze még nem a csúcs formájában volt,de na.
Sajnos az egész meccset nem láttam, de amit láttam azzal elégedett vagyok. Jön a salakszezon, most fog igazán formába lendülni Rafa, úgy érzem, h szép számmal fog tornákat nyerni.
Djokovicnak pedig tényleg grat. Eléggé rendben van minden téren, aki nem egész 4 hónap alatt 3szor megveri Federert és 2szer Nadalt az tényleg tud valamit.
DE vhogy úgy érzem, h Djoko szezonja elért a csúcspontját. Nem hiszem, h idén még fog GS nyerni. A nyár már nagyon nem az ő terepe.
VAMOS RAFA!!!!!
Igen.ozsimiki írta:ÍÍÍ, Brutálisan nagy meccsen, sajnos Djoko nyert megint:
4-6,6-3, 7-6-ra.
Két trófea lett volna az igazságosÓriásit küzdöttek, jól fog jönni a salak szezon, ismét megízleli Rafa a győzelmeket,és feldobja ez Wimbledonra is!
VAMOS RAFA, Djokonak grt, kétszer egymás után nem sokan verik meg Nadalt, főleg nem döntőkben, és ezen a döntőn már nem is volt annyira rossz formában mint az előzőn, persze még nem a csúcs formájában volt,de na.
Azért nem írtam,mert semmit nem láttam az akkori futamból,cs a végeredményt.Most meg tudtam nézni és nem is bántam meg annyira.Vale bukásáig katarzisban voltam,de rendesen tökönrúgás volt h az időmérő után a futamon is elborultsocio66 írta:miihii már pont kérdezni akartam,mi a helyzet motogp-ügyileg,a katari verseny után nem írtál.
részemről picit lankadt az érdeklődés gábor kiszállása miatt,anno miatta kezdtem el nézni,az ő versenyei voltak mindig is a fő attrakciók és bár most is megnézem a versenyeket,de azért így már nem ugyanaz.
a kicsiknél rengeteg újonc van,gyakorlatilag 5-6 versenyzőn kívül tök ismeretlen a mezőny számomra,a moto2 elég kiegyenlített lesz,de különösebben egyik ottani versenyzővel sem szimpatizálok,a királykategória pedig úgy tűnik izgalmasabb lesz mint tavaly,tetszik az idei versenyző-motor leosztás.