Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.25. 20:23:19

sjay írta:Én Robertson párti vagyok. Benne van még a jelenlegi mezőnyben? (Nem esett ki?) Sajnos nem volt túlzottam követni a VB eseményeit.
Elég hamar, az első fordulóban kapott ki az óriási tehetség Judd Trump ellen. (élete legelső pontszerzőjét a Kínai Opent megnyerte nemrég :idea: )

így nem sikerült megtörnie az átkot, miszerint aki első VB győzelmét szerezte, az sosem tudott következő évben is nyerni.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
sjay
Entrenador del Barça

2011.04.25. 20:11:56

Én Robertson párti vagyok. Benne van még a jelenlegi mezőnyben? (Nem esett ki?) Sajnos nem volt túlzottam követni a VB eseményeit.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.04.25. 20:05:56

Itt! Csak Higgins, senki más.. hajrá!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.25. 20:02:37

kanty írta:
L.Messi 10 írta:Nem tudom, hogy szereti-e innen valaki a "sznúkert" (a jó kis magyaros szokás...), de mivel nyert Higgins ezért az elődöntőben vagy Murphy-Higgins vagy O'Sullivan-Higgins lesz :O Nem gyenge.
Jelen.
Sajnos az idei vébéből még semmit se láttam. De a Higgins-O'Sullivan derbybe biztos belenéznék. Remélem a Rakéta is ott lesz a négybe.

:wink:
Én is követem, nekem is O'Sullivan a kedvencem, kb 9 éve :D

idén nagyon ott van fejben, bár ő bármikor besokallhat, (ha nem így lenne, az összes VB-t megnyerte volna az utóbbi 14évben :D mert akkora zseni) remélem megnyeri!

GO ROCKET!
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.04.25. 17:33:40

kanty írta:
Jelen.
Sajnos az idei vébéből még semmit se láttam. De a Higgins-O'Sullivan derbybe biztos belenéznék. Remélem a Rakéta is ott lesz a négybe.

http://jotekonykocc.blog.nepsport.hu/
Ha érdekel itt van egy-két szösszenet. Közvetítések meg folyamatosan mennek az Euro Sport 1-2-őn, na meg rojadirecta.es-en is vannak linkek hozzá.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.04.25. 17:22:46

L.Messi 10 írta:Nem tudom, hogy szereti-e innen valaki a "sznúkert" (a jó kis magyaros szokás...), de mivel nyert Higgins ezért az elődöntőben vagy Murphy-Higgins vagy O'Sullivan-Higgins lesz :O Nem gyenge.
Jelen.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.04.25. 17:11:48

Nem tudom, hogy szereti-e innen valaki a "sznúkert" (a jó kis magyaros szokás...), de mivel nyert Higgins ezért az elődöntőben vagy Murphy-Higgins vagy O'Sullivan-Higgins lesz :O Nem gyenge.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.04.25. 17:06:23

Erről is lemaradtam. :cry:
DE ha az kell Rafanak, h ne nézzem és Ő mindig nyer, akkor feláldozom magam. :lol:
Csak így tovább!
VAMOS RAFA!!
:wink: :)
MatyiG
Adminisztrátor

2011.04.24. 21:36:34

Néztem a meccset én is!
Szép volt Rafa!
1. szettben nem semmit játszott. :shock:
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.24. 18:32:32

Rafa a Barcelonai versenyt is behúzta. Ezt 6odszor.

A menetelését csak részben láttam, viszont a mai döntőt egészben. Másfél szettig hengerelt, aztán 2-0ról fordított Ferrer 4-2re, de onnan ismét visszatért Rafa.

Döntő: Nadal-Ferrer 6-2,6-4

eddig a salak szezon 100%os, lehet megismétli a tavalyit 8)

VAMOS RAFA!!!

még jön azt hiszem, Roma, Madrid, és Roland Garros 8)
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.04.18. 17:14:06

P.U.Y.O.L. írta:
Vamos bezony!

Sajnos egy meccset se láttam és valószínű, hogy csak a Garrost tudom majd követni, (legalábbis remélem, hogy tudom majd...) de nagyon sok sikert és sok győzelmet Rafának a salak szezonra...
Sajnos nálam is kb. ez a helyzet. :cry: Garrost remélem, h én is tudom nézni.
Kellett ez a győzelem nagyon Rafanak!
Reménykedjünk egy hasonlóan sikeres salakszezonban, mint tavaly. :D

VAMOS RAFA!!!!!

P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.04.18. 11:33:50

ozsimiki írta:Rafa Nadal bajnok ismét Monte-Carloban 8) 7edszer zsinórban.

Nadal-Ferrer 6-4, 7-5

így tovább az egész salak szezonban!

VAMOS RAFA!!!
Vamos bezony!

Sajnos egy meccset se láttam és valószínű, hogy csak a Garrost tudom majd követni, (legalábbis remélem, hogy tudom majd...) de nagyon sok sikert és sok győzelmet Rafának a salak szezonra...
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.17. 18:51:00

Rafa Nadal bajnok ismét Monte-Carloban 8) 7edszer zsinórban.

Nadal-Ferrer 6-4, 7-5

így tovább az egész salak szezonban!

VAMOS RAFA!!!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.15. 14:12:00

Negyeddöntők jönnek:

[1] R Nadal (ESP) vs I Ljubicic (CRO)
[7] J Melzer (AUT) vs [2] R Federer (SUI)
[3] [WC] A Murray (GBR) vs [Q] F Gil (POR)
[4] D Ferrer (ESP) d [11] V Troicki (SRB) 63 63 --> ennek már vége is.

nem mellesleg a torna előtt Djoko visszalépett (megfutamodott ? :D). Kis rosszindulat van bennem, lehetséges minél tovább akarja így kitolni a veretlenségét, de Barcelonában,vagy a Garroson csak elindul :D

Vamos Rafa!

szerk:

Melzer-Federer 6-4, 6-4, eddig még szettet sem nyert ellene az osztrák. Ez az év borzalmasan gyenge eddig Federertől.

szerk:

Nadal-Ljubicic 6-1, 6-3

Így tovább!

Vamos!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.13. 20:24:06

Kezdődik a salak szezon!

Digi adja a Monte Carlo-i viadalt, ahol Rafa elég sokszor nyert már :) -pontosan 6szor nyerte meg zsinórban (nem kell írjam,h rekord)- itt az újabb lehetőség, jöhet a 7.! :)

2. fordulón már túl van Ő is:

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/te ... an-2072883

Vamos Rafa!!!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.04. 09:53:04

US Open benne van,h megnyerni, tavaly is csak egy nagyon jó formában lévő Nadal állította meg, idén is az fog kellenei Rafától. De látva a kisebb-nagyobb sérülés hullámait idén, nem hiszem, hogy US Openre ne szedne megint össze valamit.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.04.04. 08:50:52

kanty írta:
ozsimiki írta:ÍÍÍ, Brutálisan nagy meccsen, sajnos Djoko nyert megint:

4-6,6-3, 7-6-ra.

Két trófea lett volna az igazságos :) Óriásit küzdöttek, jól fog jönni a salak szezon, ismét megízleli Rafa a győzelmeket,és feldobja ez Wimbledonra is!

VAMOS RAFA, Djokonak grt, kétszer egymás után nem sokan verik meg Nadalt, főleg nem döntőkben, és ezen a döntőn már nem is volt annyira rossz formában mint az előzőn, persze még nem a csúcs formájában volt,de na.
Igen.
Sajnos az egész meccset nem láttam, de amit láttam azzal elégedett vagyok. Jön a salakszezon, most fog igazán formába lendülni Rafa, úgy érzem, h szép számmal fog tornákat nyerni.

Djokovicnak pedig tényleg grat. Eléggé rendben van minden téren, aki nem egész 4 hónap alatt 3szor megveri Federert és 2szer Nadalt az tényleg tud valamit.

DE vhogy úgy érzem, h Djoko szezonja elért a csúcspontját. Nem hiszem, h idén még fog GS nyerni. A nyár már nagyon nem az ő terepe.

VAMOS RAFA!!!!!
Én azért bizok benne, h továbbra is kitart Djoko jó formája, és akkor még összejöhet neki vmi. Persze a RG-on egyértelműen Nadal az esélyes, és Wimbledon-t sem hinném, h ő nyerné meg, de a US openen szvsz lehet esélye.
kanty
Llegenda del Barça

2011.04.04. 07:34:40

ozsimiki írta:ÍÍÍ, Brutálisan nagy meccsen, sajnos Djoko nyert megint:

4-6,6-3, 7-6-ra.

Két trófea lett volna az igazságos :) Óriásit küzdöttek, jól fog jönni a salak szezon, ismét megízleli Rafa a győzelmeket,és feldobja ez Wimbledonra is!

VAMOS RAFA, Djokonak grt, kétszer egymás után nem sokan verik meg Nadalt, főleg nem döntőkben, és ezen a döntőn már nem is volt annyira rossz formában mint az előzőn, persze még nem a csúcs formájában volt,de na.
Igen.
Sajnos az egész meccset nem láttam, de amit láttam azzal elégedett vagyok. Jön a salakszezon, most fog igazán formába lendülni Rafa, úgy érzem, h szép számmal fog tornákat nyerni.

Djokovicnak pedig tényleg grat. Eléggé rendben van minden téren, aki nem egész 4 hónap alatt 3szor megveri Federert és 2szer Nadalt az tényleg tud valamit.

DE vhogy úgy érzem, h Djoko szezonja elért a csúcspontját. Nem hiszem, h idén még fog GS nyerni. A nyár már nagyon nem az ő terepe.

VAMOS RAFA!!!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.03. 23:47:01

ÍÍÍ, Brutálisan nagy meccsen, sajnos Djoko nyert megint:

4-6,6-3, 7-6-ra.

Kép
miihii
KHAL

2011.04.03. 19:52:19

socio66 írta:miihii már pont kérdezni akartam,mi a helyzet motogp-ügyileg,a katari verseny után nem írtál.
részemről picit lankadt az érdeklődés gábor kiszállása miatt,anno miatta kezdtem el nézni,az ő versenyei voltak mindig is a fő attrakciók és bár most is megnézem a versenyeket,de azért így már nem ugyanaz.
a kicsiknél rengeteg újonc van,gyakorlatilag 5-6 versenyzőn kívül tök ismeretlen a mezőny számomra,a moto2 elég kiegyenlített lesz,de különösebben egyik ottani versenyzővel sem szimpatizálok,a királykategória pedig úgy tűnik izgalmasabb lesz mint tavaly,tetszik az idei versenyző-motor leosztás.
Azért nem írtam,mert semmit nem láttam az akkori futamból,cs a végeredményt.Most meg tudtam nézni és nem is bántam meg annyira.Vale bukásáig katarzisban voltam,de rendesen tökönrúgás volt h az időmérő után a futamon is elborult :? Később feljött ugyan,de megnéztem volna h az elejében mi lett volna,ha állva marad mindenki.
Én az alsóbb kategóriákba bele szoktam nézni időnként,de idén még nem sikerült ez,uh nemtom mi a szitu.Az biztos,h egyelőre nemigen van,akiért szorítok.Talma kiválása valóban elég rossz dolog,hiányzik a leltárból.A KirályKategóriában kemény harcra van kilátás,remélem Vale is minél többször bele tud szólni,bár ebben az évben nem érzem annyira versenyképesnek hosszú távon.Meglátjuk...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
socio66

2011.04.03. 16:00:17

miihii már pont kérdezni akartam,mi a helyzet motogp-ügyileg,a katari verseny után nem írtál.
részemről picit lankadt az érdeklődés gábor kiszállása miatt,anno miatta kezdtem el nézni,az ő versenyei voltak mindig is a fő attrakciók és bár most is megnézem a versenyeket,de azért így már nem ugyanaz.
a kicsiknél rengeteg újonc van,gyakorlatilag 5-6 versenyzőn kívül tök ismeretlen a mezőny számomra,a moto2 elég kiegyenlített lesz,de különösebben egyik ottani versenyzővel sem szimpatizálok,a királykategória pedig úgy tűnik izgalmasabb lesz mint tavaly,tetszik az idei versenyző-motor leosztás.
miihii
KHAL

2011.04.03. 14:58:49

Nem semmi volt a Spanyol nagydíj a MotoGP-ben.Estek-keltek a srácok,folyamatosan változott a pozíciók.
Az elején Vale jól rajtolt a 12. helyről és szépen kapaszkodott fel az első hármas boly mögé,majd megette Lorenzot és már bement Stonernek is a 2. helyért,de elfutott alóla a paripa és vitte az ausztrált is magával.Az olasz továbbment,Casey nem.Közben Simoncelli lépdelt fel egészen az élre,de később ő is eldobta a vasat.Vale a 15. helyre esett vissza,és innét azért -köszönhetően a sok bukásnak is- beért ötödiknek.

Lorenzo
Pedrosa
Hayden
Aoyama
ROSSI
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
kanty
Llegenda del Barça

2011.04.02. 09:19:03

Rafa nyerte a klasszikust. :-({|= \:D/
Most igazából esélye sem volt Federernek, két sima szett volt. A döntőben jöhet Djokovic, ott azért már nehezebb lesz.

Nadal-Federer 6-3 6-2

VAMOS RAFA!!!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.01. 10:21:05

Nadal-Federer , és Djoko-Fish elődöntőket rendeznek itteni idő szerint szombat hajnalban.

Néztem tegnap, ill ma hajnalban a Rafa-Berdych meccset, első szettben világelső formában volt Nadal, le is mosta a cseh-t, második szettben hiba hiba hátán, el is veszítette. 3.ban pedig hozott egy jó átlagot.

Ingadozó sajna még, most is többször ápolták, ezúttal a vállát (lehetne egyszer már egy olyan éve,amikor semmi baja sincs semmijének) .

Federer elleni elődöntő érdekes lesz, ha végig toppon van,akkor legyőzi szerintem, ha nagyon gyengén szervál, akkor nem hiszem. De bízok benne, hogy odapirít. :)

Djoko útja a döntőig nem volt/lesz nehéz.

az alábbi témához,h Djoko már át is veszi a trónt...:

meglehet,de eddig ez csak is azért következhet be (azért nem tenném rá a nyakam),mert Nadal és Federer sincs csúcsformában, Ő meg igen. Ahogy az említett kettő közül bármelyiknek javul a formája, megverik őt.

VAMOS RAFA!

szerk: jah és aki nézni akarja majd esetleg buliból hazaesve, az a Digin megteheti.
Kép
daffy
Madridista

2011.03.22. 22:21:08

Válasz küldése