Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem is, de a dopping abban segít hogy a 5. szettben is ugyanúgy meg tudja ütni mint az elsőben ugyanúgy érje el, ugyanolyan erősen élesen dobálja vissza.lijacska írta:
Alapjába véve zavar a doppingolás.De nekem ne mondja senki, hogy ha hozzáfogok dopppingolni meg edzeni, megtanulhatom azt a Nadal ütést.
Vannak még balkezesek egyik sem tud úgy ütni.
Nem akarom tovább ragozni,csak ezt várom, legyen ismét valaki egyedi stílusban nagyon jó, ne csak fellángolásokat lássak.
az idei Garroson 2 mecsét láttam Nadalnak.Isner és Murray ellenit.daffy írta: olyan sima azért nem lesz az a nadal győzelem. messze van a csúcsformájától,így hiába a salak,ha federer ott lesz holnap is fejben akkor minimum 50-50%. szerintem jó kis 5 szettes meccs lesz.
a mai doppingdús világban nem aggódnék azon,hogy nem lesznek jó sportolók.lijacska írta:S minden marad a megszokott helyén.
Mi lesz ha visszavonul Nadal, meg Federer?
Remélem 2 éven belül, lesz legalább egy tehetség aki kiemelkedik.
Jobban és kiegyesúlyozottabban mint Nole,Murray teszi.
A döntőre sima Nadal győzelem.
7:5 6:3piton írta:Ez a meccs eddig fantasztikus!
Remélem Roger tartja a formáját az egész meccs alatt. Nole-t pedig ha sikerülne elbizonytalanítani... könnyebb dolga lenne.
ahhoz képest, eddig 4ből 2szer elvették egymásétvisca el barca írta:sztem behuzza a svájci, meg is mondom miért. egymás adogatásait elvenni nem nagyon fogják, biztos lesz két tie break. abban pedig roger verhetetlenlijacska írta:hát, kár Murray.
éreztem hogy csak 3 szettes lesz, de az első 2 szettben úgy láttam fejben ott volt.
a Djokovic-Federer, nézve az elmúlt eredményeket minden a szerb mellett van, mégis szerintem Federer nyer.(amennyiben nem akkor komolyan el kell gondolkozzak, hogy hova tegyem a helyzetet)
mecset letölteni, a rojadirecta.es biztos később kint lesz.majd belinkelem.
tippelek mondjuk egy laza (fed-djo) 4-6, 7-6, 7-6, 5-7, 20-18-at
sztem behuzza a svájci, meg is mondom miért. egymás adogatásait elvenni nem nagyon fogják, biztos lesz két tie break. abban pedig roger verhetetlenlijacska írta:hát, kár Murray.
éreztem hogy csak 3 szettes lesz, de az első 2 szettben úgy láttam fejben ott volt.
a Djokovic-Federer, nézve az elmúlt eredményeket minden a szerb mellett van, mégis szerintem Federer nyer.(amennyiben nem akkor komolyan el kell gondolkozzak, hogy hova tegyem a helyzetet)
mecset letölteni, a rojadirecta.es biztos később kint lesz.majd belinkelem.