Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vettel számomra eddig a nem igazán szeretem kategória volt, de "elviseltem" nyert ügyes volt ennyi,d e érdektelen számomra, ha sikerülne elmenni a számomra legutáltabb csapathoz...Német a Ferrarinál szép kombó lesz (megint).ozsimiki írta:Ebben a témában Te, Bob, meg még pár NEM Vettel fan, objektív szokott lenni,és fain, szóval a ti lelketekbe nem akarnék belegázolni.
Sok mindennel egyet értek veled, meglehetne próbálni, bár én nagyon csalódott lennék ha elmenne Lewis....Ő tökéletes a McLarennél 2 angol pilóta angol csapatnál ez az igaziScooby Bent Bwoy írta:
Hamilton szerződését is érdeklődve várom, ha Vettel tényleg aláír(t) a Ferrarihoz, akkor egy RB-re elég nagy az esély, egy évet meg kihúznak csapattársként.
Én amúgy nem szeretném ha az RB vagy a Ferrari lenne neki a következő állomás. A két csapat nem is szimpatikus és nagyon nehéz dolga is lenne Alonsóval vagy Vettellel. Alonso-Hamilton párost már láttunk és azt is mi lett belőle, habár mostanában igen dicsérgetik egymást. Az RB-től pedig többen is nyilatkozták, hogy nem örülnének Hamiltonnak, Vettel pedig nagy kedvenc ott, ennek sem lenne túl jó vége.
Talán ha Schumacher visszavonulna akkor az ő helyére. A legjobb persze az lenne ha maradna a McLarennél, de a váltásnak is lassan itt az ideje.
Én is így gondolom, mármint, hogy előbb vagy utóbb, de ő Ferrari pilóta lesz. Nem azért mert Schumi "belöki". Nem bánnám, ha már jövőre.Ronaldinho&Barca írta:Nah, hogy az SC miatt kiesett, most bosszúból alá ír a ferrarihoz? Amúgy kamu nem kamu, előbb utóbb ott fog kikötni, Schumi belöki idővel majd..
Nem kell neki protekció, bizonyított eleget már, bármelyik csapat jól járna vele. Ozsi
Én is remélem. Jól van ő ott a bikáknálMessiBarca10 írta:Facebookon azt írják az, de remélem kamu..papek89 írta:Mennyire hiteles ?MessiBarca10 írta:http://sport365.hu/auto-motor,formula-1 ... ihoz,27738
VETTEL ALÁÍRT A FERRARIHOZ?!!
Facebookon azt írják az, de remélem kamu..papek89 írta:Mennyire hiteles ?MessiBarca10 írta:http://sport365.hu/auto-motor,formula-1 ... ihoz,27738
Mennyire hiteles ?MessiBarca10 írta:http://sport365.hu/auto-motor,formula-1 ... ihoz,27738
magyarba nem találtam:Kash írta:Eszméletlen, Schumacher 3. lett...Valaki tudna nekem linkelni a célbaérésről, valamint a dij átadásról egy videót, szeretném látni a 3 dobogóst, sajnos ezt élőben nem volt szerencsém látni.
Én nem is csak a 20 éves dolgokról beszélek, amióta visszatért is volt jó pár ütközése saját hibából.ozsimiki írta: Igen, de most nem 20éves sztorikról beszélek,hanem 1évesekről. Persze ettől még igazad lesz, csak kicsit ferdítés. Igazságtalan? Tavaly Maldonado is annak érezte gondolom Monte Carlo után.
+ alapból nem is hoznék fel ilyet, de ahogy Te is írtad, Vettel a legnagyobb vesztes ma, erre páran már egyből jönnek "viccesnek" szánt gúnyolódásokkal, nekik ajánlottam a Hamis gondolatokat, de ezt írtam is. Ebben a témában Te, Bob, meg még pár NEM Vettel fan, objektív szokott lenni,és fain, szóval a ti lelketekbe nem akarnék belegázolni. Csak vannak olyanok, akik mint a döglégy, megjelennek ha Vettel-t bármiféle pech éri,és -teljesen eltekintve,hogy mit produkált egész 7végén- kiesik, pontokat veszít... Mi lenne ha Vettel lökne ki valakit? Vagy az ő hibája okozna valami galibát, hagyjuk is.
Igen, de most nem 20éves sztorikról beszélek,hanem 1évesekről. Persze ettől még igazad lesz, csak kicsit ferdítés. Igazságtalan? Tavaly Maldonado is annak érezte gondolom Monte Carlo után.Scooby Bent Bwoy írta:Ez nem csak gonosz, de igazságtalan gondolat is, főleg egy Schumacher szurkolótól. Habár már tárgyaltuk és most pont rosszkor emlegetem, amikor Schumi dobogót szerzett végre, de neki is voltak eszetlen megmozdulásai, így múltkor is írhattad volna, amikor Schumachernek mentek neki, most képben lehet, hogy milyen lehet Schumachernek, ha egy Schumacher támadja.ozsimiki írta:Hamiltonnal kapcsban egy gonosz kis gondolat azért eszembe jutott: most kb képben lehet,hogy milyen érzés Hamiltonnak ha egy Hamilton támadjajó tudom, azért ennél több esze van, de volt már neki is pár ilyen eszetlen megmozdulása a versenypályán, mint ma Maldonadonak.
Ez nem csak gonosz, de igazságtalan gondolat is, főleg egy Schumacher szurkolótól. Habár már tárgyaltuk és most pont rosszkor emlegetem, amikor Schumi dobogót szerzett végre, de neki is voltak eszetlen megmozdulásai, így múltkor is írhattad volna, amikor Schumachernek mentek neki, most képben lehet, hogy milyen lehet Schumachernek, ha egy Schumacher támadja.ozsimiki írta:Hamiltonnal kapcsban egy gonosz kis gondolat azért eszembe jutott: most kb képben lehet,hogy milyen érzés Hamiltonnak ha egy Hamilton támadjajó tudom, azért ennél több esze van, de volt már neki is pár ilyen eszetlen megmozdulása a versenypályán, mint ma Maldonadonak.
Jah igen, csak éppen meg kell nézni hogy Webbernek fele annyi problémája nem volt a kocsival mint Vettelnek, csak hát egy az hogy Webber azért nem egy top pilóta, másik meg hogy egy olyan csapatban versenyez, ahol van egy szent tehénozsimiki írta:Mihu! Mit ittál?
Azzal a géppel senki se lett volna előbb VB, pont amiatt,mert Vettel számtalanszor esett ki,vagy esett hátrébb ilyen olyan problémák miatt. Teljesen abszurd amiket írtál. Ha ugyanarról a gépről beszélünk, akkor ugyanúgy kiesik vele Alonso,és Schumi is,ahogy kiesett vele Vettel 2010ben. Év végére végre nem állt meg alatta, hozta is zsinórban a győzelmeket, kivétel ugye Dél Korea talán,amikor pont megint Alonso nyert 25 pontos fórt Vettel 1. helyes kiesése miatt.
Komolyan ez már nem tudom milyen kategória,hogy 2010re ráhúzod azt,hogy Vettel volt a mákos:D:D
Öööööööö tudtommal ezt a sportot nem arra játszák, hogy hogy építsünk egy olyan kocsit ami állandóan besz*rik, hanem pont fordítva. És ezért kritizálni egy versenyzőt, mert a csapatának van pofája összerakni egy olyan kocsit, ami nem kotlik meg...röhejes...Egyébként 2010 Malajzia, motorhiba...a 2 meg a 8 még akkor sincs köszönő viszonyban se egymással, ha valószinűleg költői túlzásnak szántad...Mikaos írta:
Mikor volt a fazonnak utoljára valamilyen műszaki problémája? 8-10 éve? Ehhez képest nézzük meg Vettelt, Hamiltont, vagy Buttont.
Röhejes.