Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.25. 14:28:53

ozsimiki írta:Ebben a témában Te, Bob, meg még pár NEM Vettel fan, objektív szokott lenni,és fain, szóval a ti lelketekbe nem akarnék belegázolni.
Vettel számomra eddig a nem igazán szeretem kategória volt, de "elviseltem" nyert ügyes volt ennyi,d e érdektelen számomra, ha sikerülne elmenni a számomra legutáltabb csapathoz...Német a Ferrarinál szép kombó lesz (megint). :D Akkor val én se fogom olyan "higgadtan" nézni......
Scooby Bent Bwoy írta:
Hamilton szerződését is érdeklődve várom, ha Vettel tényleg aláír(t) a Ferrarihoz, akkor egy RB-re elég nagy az esély, egy évet meg kihúznak csapattársként.
Én amúgy nem szeretném ha az RB vagy a Ferrari lenne neki a következő állomás. A két csapat nem is szimpatikus és nagyon nehéz dolga is lenne Alonsóval vagy Vettellel. Alonso-Hamilton párost már láttunk és azt is mi lett belőle, habár mostanában igen dicsérgetik egymást. Az RB-től pedig többen is nyilatkozták, hogy nem örülnének Hamiltonnak, Vettel pedig nagy kedvenc ott, ennek sem lenne túl jó vége.
Talán ha Schumacher visszavonulna akkor az ő helyére. A legjobb persze az lenne ha maradna a McLarennél, de a váltásnak is lassan itt az ideje.
Sok mindennel egyet értek veled, meglehetne próbálni, bár én nagyon csalódott lennék ha elmenne Lewis....Ő tökéletes a McLarennél 2 angol pilóta angol csapatnál ez az igazi :D
Kép
Kép
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2012.06.25. 14:14:13

Nnnnna ez így nekem tökéletes is lenne, mivel Anyával 2008-ban fogadtam 50.000 HUF-ban, hogy Vettel 5 éven belül nem lesz a Ferrari versenyzője. Ez a fogadás ugye 2013-ban jár le :D Más kérdés hogy se 2014-ben, se később egyáltalán nem örülnék neki, ha szeretett csapatomhoz szerződne az a versenyző, akit a toronymagasan vezeti nálam az unszimpatikus versenyzők listáját. Csak azért nincs egy szinten a 2005-6-os Alonso-val, mert nem harcol Schumival a bajnoki címért :D
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.06.25. 14:06:03

Én is úgy gondolom, hogy Vettel előbb-utóbb ott köt ki, szerintem ő pont az a karakter, aki passzol oda. El tudom képzelni, hogy Newey is megy vele...
Alonsóval érdekes párost alkotnának, kíváncsi vagyok ha az egyik jobb lenne a másik hogy viselné.

Hamilton szerződését is érdeklődve várom, ha Vettel tényleg aláír(t) a Ferrarihoz, akkor egy RB-re elég nagy az esély, egy évet meg kihúznak csapattársként.
Én amúgy nem szeretném ha az RB vagy a Ferrari lenne neki a következő állomás. A két csapat nem is szimpatikus és nagyon nehéz dolga is lenne Alonsóval vagy Vettellel. Alonso-Hamilton párost már láttunk és azt is mi lett belőle, habár mostanában igen dicsérgetik egymást. Az RB-től pedig többen is nyilatkozták, hogy nem örülnének Hamiltonnak, Vettel pedig nagy kedvenc ott, ennek sem lenne túl jó vége.
Talán ha Schumacher visszavonulna akkor az ő helyére. A legjobb persze az lenne ha maradna a McLarennél, de a váltásnak is lassan itt az ideje.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
ab1daL
Director del Fútbol

2012.06.25. 13:32:55

Ronaldinho&Barca írta:Nah, hogy az SC miatt kiesett, most bosszúból alá ír a ferrarihoz? Amúgy kamu nem kamu, előbb utóbb ott fog kikötni, Schumi belöki idővel majd..

Nem kell neki protekció, bizonyított eleget már, bármelyik csapat jól járna vele. Ozsi
Én is így gondolom, mármint, hogy előbb vagy utóbb, de ő Ferrari pilóta lesz. Nem azért mert Schumi "belöki". Nem bánnám, ha már jövőre.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.06.25. 12:44:08

Nah, hogy az SC miatt kiesett, most bosszúból alá ír a ferrarihoz? Amúgy kamu nem kamu, előbb utóbb ott fog kikötni, Schumi belöki idővel majd..

Nem kell neki protekció, bizonyított eleget már, bármelyik csapat jól járna vele. Ozsi
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
papek89
Jugador d'estrella

2012.06.25. 11:56:12

MessiBarca10 írta:
papek89 írta:
MessiBarca10 írta:http://sport365.hu/auto-motor,formula-1 ... ihoz,27738

VETTEL ALÁÍRT A FERRARIHOZ?!!
Mennyire hiteles ?
Facebookon azt írják az, de remélem kamu..
Én is remélem. Jól van ő ott a bikáknál :D
MessiBarca10
Jugador del Barça

2012.06.25. 11:52:20

papek89 írta:

Mennyire hiteles ?
Facebookon azt írják az, de remélem kamu..
papek89
Jugador d'estrella

2012.06.25. 11:51:45

Mennyire hiteles ?
MessiBarca10
Jugador del Barça

2012.06.25. 11:43:33

MessiBarca10
Jugador del Barça

2012.06.25. 11:14:46

Kash írta:Eszméletlen, Schumacher 3. lett... :D Valaki tudna nekem linkelni a célbaérésről, valamint a dij átadásról egy videót, szeretném látni a 3 dobogóst, sajnos ezt élőben nem volt szerencsém látni. :(
magyarba nem találtam:

http://www.youtube.com/watch?v=WITgghD875g&feature=plcp
Kash
Entrenador del Barça

2012.06.25. 09:03:53

Eszméletlen, Schumacher 3. lett... :D Valaki tudna nekem linkelni a célbaérésről, valamint a dij átadásról egy videót, szeretném látni a 3 dobogóst, sajnos ezt élőben nem volt szerencsém látni. :(
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2012.06.24. 22:05:02

Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.06.24. 21:08:25

Utoljára ilyen futamot, ilyen érzelmekben gazdag végjátékot, 2006-ban a brazil futamon láttam, éreztem.. de hiányzott már te jó ég.. :?

Amikor bejött az sc, én nem hittem volna, hogy Schumi pontot szerez, nagyon rosszul jött neki, gondoltam magamba, ilyen már tényleg nincs.. de a végéről, ha jól emlékszem 12. helyről 3. felmenni.. és ahogy behúzta az embereket sorra, tökmin1 hogy jobb volt a gumi, de be kellett húzni, Massa erre nem volt képes ma pl.. Óriásit ment az Öreg, mesteri, kellett egy kis szerencse, de ez hozzá tartozik a sporthoz, hihetetlen boldog vagyok, végre össze jött neki egy eredmény, összes kritikus bekaphatja, innentől kezdve remélem jönnek a dobogók. :)

Hajdá Schumi!!! :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.06.24. 19:48:46

Na megnéztem a futamot.

Vettelt nem tudom sajnálni, de el kell ismerni, hogy ezt simán behúzza, ha nincs ez a leállás (bár azért megnéztem volna, hogy Alo versenytempója milyen hozzá képest, sokkal csak nem lett volna lassabb...)

Grosjeant viszont nagyon sajnálom. Egyébként fingom sincs honnan kapta elő ezt a versenyzést, de elég brutál jó éve van....simán partiban van Kimivel, sőt...(persze mondjuk Kimin én ígyis meglepődtem, hogy mennyire egyből megtalálta a tempót idén, kevesebbet vártam tőle, de valószínű azért kap néha ki Romantól, mert még van min dolgoznia.)

Senna sem túl szerencsés. Nem velég, hogy Maldonado bucira veri a fejét, de még folyamat belemegy valaki...nem nagyon értem miért ő volt a hibás ott pl...

A McLaren box az valami katasztrófa...ennyire gyenge munkát végezni...mindet ki kell vágni a [auto_cenzúra].

A Schumi - Webber párostánca a végén ahogy átmentek a mezőnyön az valami parádés volt, jó nem volt nehéz dolguk, de valahogy jó volt nagyon nézni :D

Alonso meg zseniális volt. Szerencse kellett, de azon a pályán, ahol az előzés nem éppen egyszerű, azért nem semmi feljövetel volt....
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.06.24. 17:25:20

ozsimiki írta: Igen, de most nem 20éves sztorikról beszélek,hanem 1évesekről. Persze ettől még igazad lesz, csak kicsit ferdítés. Igazságtalan? Tavaly Maldonado is annak érezte gondolom Monte Carlo után.

+ alapból nem is hoznék fel ilyet, de ahogy Te is írtad, Vettel a legnagyobb vesztes ma, erre páran már egyből jönnek "viccesnek" szánt gúnyolódásokkal, nekik ajánlottam a Hamis gondolatokat, de ezt írtam is. Ebben a témában Te, Bob, meg még pár NEM Vettel fan, objektív szokott lenni,és fain, szóval a ti lelketekbe nem akarnék belegázolni. Csak vannak olyanok, akik mint a döglégy, megjelennek ha Vettel-t bármiféle pech éri,és -teljesen eltekintve,hogy mit produkált egész 7végén- kiesik, pontokat veszít... Mi lenne ha Vettel lökne ki valakit? Vagy az ő hibája okozna valami galibát, hagyjuk is.
Én nem is csak a 20 éves dolgokról beszélek, amióta visszatért is volt jó pár ütközése saját hibából.
Tavalyi Monacót meg már megvitattuk, az egy nevetséges döntés volt (saját csapata is Maldonadót hibáztatta), ezen a futamon is történt hasonló, de itt azt hibáztatták, aki ráhúzott, pedig csak az autó eleje volt bent, szemben Hamiltonnak akkor jóval nagyobb rész.
Vetteles résszel egyetértek, nekem csak ez nem tetszett.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.24. 17:17:25

Scooby Bent Bwoy írta:
ozsimiki írta:Hamiltonnal kapcsban egy gonosz kis gondolat azért eszembe jutott: most kb képben lehet,hogy milyen érzés Hamiltonnak ha egy Hamilton támadja :D jó tudom, azért ennél több esze van, de volt már neki is pár ilyen eszetlen megmozdulása a versenypályán, mint ma Maldonadonak.
Ez nem csak gonosz, de igazságtalan gondolat is, főleg egy Schumacher szurkolótól. Habár már tárgyaltuk és most pont rosszkor emlegetem, amikor Schumi dobogót szerzett végre, de neki is voltak eszetlen megmozdulásai, így múltkor is írhattad volna, amikor Schumachernek mentek neki, most képben lehet, hogy milyen lehet Schumachernek, ha egy Schumacher támadja.
Igen, de most nem 20éves sztorikról beszélek,hanem 1évesekről. Persze ettől még igazad lesz, csak kicsit ferdítés. Igazságtalan? Tavaly Maldonado is annak érezte gondolom Monte Carlo után.

+ alapból nem is hoznék fel ilyet, de ahogy Te is írtad, Vettel a legnagyobb vesztes ma, erre páran már egyből jönnek "viccesnek" szánt gúnyolódásokkal, nekik ajánlottam a Hamis gondolatokat, de ezt írtam is. Ebben a témában Te, Bob, meg még pár NEM Vettel fan, objektív szokott lenni,és fain, szóval a ti lelketekbe nem akarnék belegázolni. Csak vannak olyanok, akik mint a döglégy, megjelennek ha Vettel-t bármiféle pech éri,és -teljesen eltekintve,hogy mit produkált egész 7végén- kiesik, pontokat veszít... Mi lenne ha Vettel lökne ki valakit? Vagy az ő hibája okozna valami galibát, hagyjuk is.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Brian 20

2012.06.24. 17:16:19

Az utóbbi 18 évben amóta forma-1 et nézek.. Egy igazán szerencsés versenyző jut eszembe... Ő pedig nem más mint Jenson Button. Na ő lett úgy világbajnok, hogy igazi ellenfele abban az évben nem volt. Csapattárs Barichello volt a legnagyobb ellenfele. Sose kellett előznie csak ment gyorsan. Viszont megérdemelte előtte a Hondával és a BAR ral nem sok szerencséje volt.

A többieknek mindig volt valami pechje, ami miatt kevesebbszer lett világbajnok. Damon Hill 96 bajnoka egy vb-cím..

Schumacher már 97 ben és 98 ban is világbajnok lehetet volna, 97 ben ütközés Villeneuvéval. kiesik kizárják, 98 ban utolsó versenyen nem indul el a felvezető körben. 99 ben lábtörés miatt több versenyt is kihagy...akkori csapattársa Irvine majdnem világbajnok... addig talán versenyt se nyert.
Hamilton nem is említem,
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.06.24. 17:10:56

ozsimiki írta:Hamiltonnal kapcsban egy gonosz kis gondolat azért eszembe jutott: most kb képben lehet,hogy milyen érzés Hamiltonnak ha egy Hamilton támadja :D jó tudom, azért ennél több esze van, de volt már neki is pár ilyen eszetlen megmozdulása a versenypályán, mint ma Maldonadonak.
Ez nem csak gonosz, de igazságtalan gondolat is, főleg egy Schumacher szurkolótól. Habár már tárgyaltuk és most pont rosszkor emlegetem, amikor Schumi dobogót szerzett végre, de neki is voltak eszetlen megmozdulásai, így múltkor is írhattad volna, amikor Schumachernek mentek neki, most képben lehet, hogy milyen lehet Schumachernek, ha egy Schumacher támadja.
PCsabi
aka Game90

2012.06.24. 17:08:11

Schumacher, végre 8) Alonso is nagyot ment, neki is jár a grat!

France 2005 - Europe 2012:

Kép

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Mihu
Director del Fútbol

2012.06.24. 17:03:07

ozsimiki írta:Mihu! Mit ittál?

Azzal a géppel senki se lett volna előbb VB, pont amiatt,mert Vettel számtalanszor esett ki,vagy esett hátrébb ilyen olyan problémák miatt. Teljesen abszurd amiket írtál. Ha ugyanarról a gépről beszélünk, akkor ugyanúgy kiesik vele Alonso,és Schumi is,ahogy kiesett vele Vettel 2010ben. Év végére végre nem állt meg alatta, hozta is zsinórban a győzelmeket, kivétel ugye Dél Korea talán,amikor pont megint Alonso nyert 25 pontos fórt Vettel 1. helyes kiesése miatt.

Komolyan ez már nem tudom milyen kategória,hogy 2010re ráhúzod azt,hogy Vettel volt a mákos :D:D:D
Jah igen, csak éppen meg kell nézni hogy Webbernek fele annyi problémája nem volt a kocsival mint Vettelnek, csak hát egy az hogy Webber azért nem egy top pilóta, másik meg hogy egy olyan csapatban versenyez, ahol van egy szent tehén :D Ez 2010-ben hatványozottan megmutatkozott. Úgyhogy ha Webber kocsijában abban az évben nem Webber ül, hanem Alonso vagy Schumi, akkor elég hamar megnyerték volna a vb-t.

szerintem hagyjuk, azóta is láthatjuk, hogy hol tart Webber Vettelhez képest :wink: Ozsi
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2012.06.24. 17:02:48

Gondoltam, hogy megint rá lesz húzva Alo győzelmére, hogy megint csak a szerencsének köszönheti, de édes istenem, mit csináljon ha megáll előtte, a csúcskategóriásűrhajónagyonadriannewey RedBull? Álljon ki, húzódjon le? Nem tehet róla, hogy nem az ő, előre leírt, lesajnált, tragacs Ferrarija áll meg. Amúgy Alo alatt tavaly Kanadában állt meg az autó, Vettelnek is csak egyszer, Abu Dhabiban. 2010-ben Alonsonak egyszer, Vettelnek háromszor, és amikor Vettel kiesett Alonso a következő helyeket szerezte meg: Ausztrália 4. hely, Isztambul 8. hely, és csak Koreában ért Seb kiesése Alonsonak győzelmet. Plusz, Alonso kétszer nullázott, Vettel egyszer.

Mindenesetre nem gondoltam volna, hogy a tegnapi időmérő után ez lesz, de nagyon nagyot ment Fernando, így egy kis levegőhöz jutott, ami szerintem kell is, mer Silverstoneba nem lesz egyszerű úgy érzem.. Forza Ferrari!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2012.06.24. 17:05:52-kor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.24. 16:49:33

Mihu! Mit ittál?

Azzal a géppel senki se lett volna előbb VB, pont amiatt,mert Vettel számtalanszor esett ki,vagy esett hátrébb ilyen olyan problémák miatt. Teljesen abszurd amiket írtál. Ha ugyanarról a gépről beszélünk, akkor ugyanúgy kiesik vele Alonso,és Schumi is,ahogy kiesett vele Vettel 2010ben. Év végére végre nem állt meg alatta, hozta is zsinórban a győzelmeket, kivétel ugye Dél Korea talán,amikor pont megint Alonso nyert 25 pontos fórt Vettel 1. helyes kiesése miatt.

Komolyan ez már nem tudom milyen kategória,hogy 2010re ráhúzod azt,hogy Vettel volt a mákos :D:D:D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mihu
Director del Fútbol

2012.06.24. 16:42:28

Ja mert egyébként Vettelnek nem volt makkos szezonja 2010-ben, mikor egy csomó problémája volt, de valahogy mindig úgy alakultak a versenyek, hogy alig szenvedett hátrányt a kiesésből, vagy problémákból :D :D :D Vagy kiesett a közvetlen riválisa, vagy valamilyen oknál fogva alig szerzett pontot, stb. Hányszor leírtuk, hogy azzal a RB-al egy Alonso vagy Schumi kb a szezon felénél megnyerte volna a vb-t, ahhoz képest Vettel csak az utolsó futamon húzta be. De hát az nem mák, mert Vettelről van szó :D
Mikaos írta:
Mikor volt a fazonnak utoljára valamilyen műszaki problémája? 8-10 éve? Ehhez képest nézzük meg Vettelt, Hamiltont, vagy Buttont.
Röhejes.
Öööööööö tudtommal ezt a sportot nem arra játszák, hogy hogy építsünk egy olyan kocsit ami állandóan besz*rik, hanem pont fordítva. És ezért kritizálni egy versenyzőt, mert a csapatának van pofája összerakni egy olyan kocsit, ami nem kotlik meg...röhejes...Egyébként 2010 Malajzia, motorhiba...a 2 meg a 8 még akkor sincs köszönő viszonyban se egymással, ha valószinűleg költői túlzásnak szántad...
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.06.24. 16:39:19

Nem volt unalmas futam az biztos.

Kezdem talán a legnagyobb vesztessel: Vettel. Egész hétvégén a leggyorsabb volt, megérdemelte volna a győzelmet, de őt nem kell félteni, 2010-ben is behozta, most is nagyon jó az RB, szerintem megint megfogja csinálni.

Alonso nagyot versenyzett, szép előzések, jó tempó, de mellette jött a szerencse is, először a McLaren boxban mutatott produkciója, Vettel majd Hamilton kiesése, aminek köszönhetően 20 pontos az előnye most.

Kiminek a visszatérése óta a legjobb futamán van túl, viszont Romain is megérdemli az elismerést, egyedül az SC-s újraindításnál aludt el.

Schumacher most egy részt visszakapott az elmúlt futamokból, megérdemelte. Wurz mögött a 2. helyen áll ezzel a két dobogó között eltelt idő és futamok alapján.

Hamilton. Amikor Maldonadót megláttam mögötte, biztos voltam, hogy törés lesz a vége. Amit viszont a boxban megint csináltak... Minden futamon hibáznak Hamiltonnál, azért ez már nagyon sok. Neki is nagyon peches éve van, ráadásul most is lassabb volt a McLaren az RB-nél, Ferrarinál, Lotusnál, Saubernél, Williamsnél, így ne is álmodjanak vb-címről, kell javítani a gépen.
A McLarennel kapcsolatos aggályaimat erősíti Button is, aki úgy lett 8., hogy 7-8 pilóta esett ki előle valamilyen oknál fogva.
gergo9
Director del Fútbol

2012.06.24. 16:34:06

Én nem mondom hogy nem toppilóta tavaly írtam olyanokat hogy nekem még nem bizonyított minden aspektusból.
Két dologtól hányok komolyabban.
Egyik a Red-Bull ill az istenítése komoly FIA assziszt mellett.
Másik hogy egy két vak elhiszi hogy Vettel a q3-ban "tehetségből" gyorsul 3-4 tizedet mondjuk a q2-höz képest és hogy nem taktikai húzás. PL tavaly Czollner ezt sugallta folyamatosan de más fórumon is találni ilyen organizmusokat.
Lényeg hogy a Red-Bull számomra óriási kamu , Vettel sebbesége nem.
Válasz küldése