jelwaz írta:Ne haragudjatok, de elegem van ebből a sok marhaságból!
1. Ki lenne büszke arra, ha magyar mezbe öltözött szerbek szerepelnének jól egy világversenyen? Azért magyar válogatott, hogy magyarok játszanak benne, egy-két honosítás még belefér, de ezt mi ki is merítettük már.
2. Lehet szidni egyesével a játékosokat, de aki nem képes csapat szinten átlátni a védekezést, a támadást, az ne mondja meg, hogy ki játszott jól és ki nem! Nagy Laci pl. nagyon nem kapott zárást passzív játéknál kapott szabaddobásnál, az irányítónak annyi esze nem volt, hogy kizárja Koksarovot. Elemi hiba.
3. egy kapitánynak nem kell megmondani lapvető dolgokat a csapatának. Azért profi egy játékos, hogy tudja, hogy időntúli szabaddobásnál faultnak kell faultnak követnie.
4. Skaliczky mi a faxért nem játszatta Nagy Kornélt a rosszul játszó Mocsai, Katzirz helyett, végig átlövő gondokkal küszködtünk.
5. Ki meri azt állítani, hogy Balic és Eklemovic hasonlók? Hát Ekle közelébe se ér Balicnak... Nem is hasonló a stílusuk.
6. Miért mondja mindenki, hogy a horvátokat nem tudtuk volna megverni? Iszonyat rosszul támadtak végig (a végén csak minden bejött nekik, mert mi már lemondtunk magunkról), csak a nyitott védekezéssel nem tudtunk mit kezdeni. Mindhárom vesztes meccset nyerhettük volna.

kérek engedélyt meghunyászkodni.
Jelwaz Úr! megengedi, hogy egy újabb marhasággal terheljem a szervert?!
az 5. pontban lévőt szerény személyem
merte állítani és tartom is.
passzjátékban mindenféleképpen. hogy honnan gondolom? láttam!
sokkal többször láttam játszani Nikolat, mint Te, Balicot pedig szintén nem láthattad többször, hacsak nem spanyolban élsz, vagy, ha nem született horvát vagy. a Veszprémbe persze már nem ugyanazt a játékot játssza, mint a pickbe, de amit leírtam róla, azt tartom.
ezt írtam:
az ő játéka hasolít leginkább Balicéra. hihetetlenül szemtelen és kiszámíthatatlan. irányító poszton a legjobbak között van!
mi a probléma? nem lehet saját véleményem? a véleményem pedig az, hogy sem Csaszi, sem Diaz játéka nem hasonlít Balicéhoz, akit azért említettem, mert a világ legjobb irányítójának tartok. passzolási készségét és kiszámíthatatlanságát tekintve bizony Nikola játéka hasonlít legjobban Balicéhoz.
a többihez:
most akkor tehet a dologról Skala, vagy nem tehet róla?
tehet.
ő is.
és a többiek is.
Nagy Laci is, aki nem kért zárást.
a társai is, akik nem zártak neki.
és Tomborról is tartom az álláspontom. ha egy csapat egész meccsen ugyanarra a balszélsőre játszik és a balkettesük semmit nem csinál, akkor miért csámborog 2-3 méterre az emberétől. ha labdát kapott, akkor gólt lőtt.
ebben viszont egyetértek veled:
Miért mondja mindenki, hogy a horvátokat nem tudtuk volna megverni? Iszonyat rosszul támadtak végig (a végén csak minden bejött nekik, mert mi már lemondtunk magunkról), csak a nyitott védekezéssel nem tudtunk mit kezdeni. Mindhárom vesztes meccset nyerhettük volna.
egy tanácsot, ha elfogadsz:
lehet, hogy Te vagy a magyar kézilabdasport jövője és megmentője, lehet, hogy "csak" egy hozzáértő ex-játékos vagy, de azért légyszíves ne ilyenstílusba reagáld már le a laikusok véleményét.
ugyanis a hozzánk hasonlók mennek ki, vagy nem mennek ki a meccseitekre és szurkolnak, vagy nem szurkolnak Nektek.
köszi