Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ez nem kipörgés hanem nem fog bokszolni 1év kihagyás után rögtön Paccal hanem tol egyet a szintén fordított alapállású igen tehetséges Ortizzal.Boixos írta:
nem gondoltam volna, h lesz idő, amikor mayweather ilyen szövegekkel fog kipörögni a manny elleni meccs elől:
én mondjuk pár napja nem voltam, azért nem írtam, de mindenképpen grat a madárnak a meggyőző fölényért és a ko-ért! kellenek ezek a felhozó meccsek, nem lehet valakit egy év kihagyás után bek.rni a ringbe, hogy utána egy az európaihoz képest abszolút más stílusú gyerek kiverje belőle még a mergát is.kanty írta:Na hát akkor. Mostanában nem volt sok időm fórumozni, s közbe történt ez az.![]()
Boksz:
Hétvégén Erdei kiütéssel nyert, úgy látom, h itt nem került szóba...
Na és a vízilabda.![]()
Nagyon sajnálnám, ha kikerülne, hiszen egy olyan sportágról van szó, amelyiknek hatalmas hagyományai vannak. Sajnos azonban a népszerűsége rohamosan csökken.
Világszerte krikettet jóval többen néznek, mint vízilabdát.
nagyon rossz duma.“A rajongóim már eleget vártak” - írta Twitterén, és közölte, szeptemberben 17-én világbajnoki címért bokszol Ortizzal.
“Kész vagyok, hogy visszatérjek a ringbe, és a szurkolóimat egy nagy élményhez jutassam, ahol a legjobbal harcolhatok, és ez most nekem Victor Ortiz. Ő a címvédő, különösen tehetséges bokszoló, aki utolsó mérkőzésén, Andre Berto ellen megmutatta bámulatos technikáját, és hogy mekkora szíve van."
"A karrierem mostani szakaszában erre a kihívásra vártam, egy fiatal, erős, újdonsült sztárra, aki a legyőzésemmel akarja letenni a névjegyét. Ahogy a többi ellenfelem, megpróbálja majd bizonyítani, hogy megverhet. Tisztelem, hogy elfogadta a kihívást, de szeptember 17-én Ortiz lesz a következő áldozat, a 42., aki megpróbálta, de elbukott” - nyilatkozta Mayweather.
daffy írta:hát a magyar nb1 is messze van a focitól...Rinku írta: Bocsásson meg nekem mindenki, de én sportnak kizárólag a futást, az atlétikát, az úszást, gerelyhajítás, kosárlabdát, futballt és társaikat tudom elfogadni. Tudom, hogy nincs jobb szóösszetétel az autóversenyzésre, mint technikai sport, de akkora vicc, hogy sportnak merik hívni, hogy hihetetlen...Repesztek itt a Twingommal a városban, mégsem edződik a kondim tőle!
Ezáltal nem sport.
amúgy tudod,hogy hogy értette. az f1es pilóták a technikájukból és a kocsijukból élnek,nem a fizikai erejükből,kitartásukból.
Ezt meredek így kijelenteni, mivel hiába van technikájuk és alattuk egy gép, ha utóbbi kettő nem megfelelő náluk. Igenis rengeteget számít náluk is a fizikai erő,és kitartás. Láthattuk nem egyszer,hogy ha nincsenek nagyon jó állapotban, jönnek a hibák, főleg a futamok vége felé.daffy írta: amúgy tudod,hogy hogy értette. az f1es pilóták a technikájukból és a kocsijukból élnek,nem a fizikai erejükből,kitartásukból.
gergo9 írta: Konkrétan pölö az F1-hez olyan kondi kell ami egyetlen NB1-ben szereplő focistának sincs.
hát a magyar nb1 is messze van a focitól...gergo9 írta:Konkrétan pölö az F1-hez olyan kondi kell ami egyetlen NB1-ben szereplő focistának sincs.Rinku írta: Bocsásson meg nekem mindenki, de én sportnak kizárólag a futást, az atlétikát, az úszást, gerelyhajítás, kosárlabdát, futballt és társaikat tudom elfogadni. Tudom, hogy nincs jobb szóösszetétel az autóversenyzésre, mint technikai sport, de akkora vicc, hogy sportnak merik hívni, hogy hihetetlen...Repesztek itt a Twingommal a városban, mégsem edződik a kondim tőle!
Ezáltal nem sport.
Konkrétan pölö az F1-hez olyan kondi kell ami egyetlen NB1-ben szereplő focistának sincs.Rinku írta: Bocsásson meg nekem mindenki, de én sportnak kizárólag a futást, az atlétikát, az úszást, gerelyhajítás, kosárlabdát, futballt és társaikat tudom elfogadni. Tudom, hogy nincs jobb szóösszetétel az autóversenyzésre, mint technikai sport, de akkora vicc, hogy sportnak merik hívni, hogy hihetetlen...Repesztek itt a Twingommal a városban, mégsem edződik a kondim tőle!
Ezáltal nem sport.
Részben igazad van, de azért elég túlzott gondolataid vannak!Labdasportágat valóban nehezen lehet levenni a palettáról, de a krikett is labdajáték, s talán az egyik legtradicionálisabb!És Angliában hatalmas hagyománya van, meg minden volt angol gyarmaton!Szóval valamelyest érthető, hogy helyet követel a játékokon!Ennyire azért ne húzzuk le, szinkronúszás, s a többivel egyet rétek, de itt is csak részben, mert rengeteg meló van abban, s nem csak annyi, hogy kecsesen leugranak!Az autóverseny az tényleg faramuci, de a többi fizikai dolog!A krikett is futós, labdás játék!De nem fogják a vízilabdát levenni, biztos vagyok benne!Ha üzletileg nézzük azt is látni kell, hogy nézővonzásban pl a krikett magasan veri a pólót, de pl ilyet, hogy szörf simán levehetnének!Rinku írta:Ha ez a sportnak nevezett sz*r bekerül az Olimpiára, a vizilabda meg ki, én lehet nem is nézek többet egy Olimpiát sem... Azt sem tudom, hogy a sakk vagy az autóverseny az mióta sportág? Vagy a műugrás, szinkronúszás? Elhiszem, hogy sokat kell vele fecölni (tanultam táncolni a szalagavatómra, marha nehéz), de kérem, a sport az, amikor a saját fizikai és egyben mentális erődet használod fel arra, hogy nyerj. Amiben az izmaidat jól meg kell dolgoztatnod, nem az, hogy leülök gittelni egy sakktábla elé vagy kecsesen beleugrok egy medencébe...
Bocsásson meg nekem mindenki, de én sportnak kizárólag a futást, az atlétikát, az úszást, gerelyhajítás, kosárlabdát, futballt és társaikat tudom elfogadni. Tudom, hogy nincs jobb szóösszetétel az autóversenyzésre, mint technikai sport, de akkora vicc, hogy sportnak merik hívni, hogy hihetetlen...Repesztek itt a Twingommal a városban, mégsem edződik a kondim tőle!
Ezáltal nem sport. Az meg, hogy a vizilabdát le akarják venni, a másik nagy nevetség, nehogy már egy ilyen szánalmas, ütögetős baromság letörölje a színről! Óriási hagyományai vannak a vizilabdának, nem kerülhet le! Az ilyen krikett meg baseball szerű sz*rságok maradhatnak ott, ahol lenniük kell. A szemetesbödönben...
Ennyi erővel bevezethetnénk a zsíroskenyér evő versenyt is, lenne egy szám, amiben kizárólag mi vagyunk az istencsászárkirályok...Krikett? Nagyobb baromság, mint az alkoholmentes sör...
Azt, ha a krikettre felbuzdulva bekerülni Olimpiai számnak, nehogy még elinduljak a területi selejtezőn...
Ha a krikett bekerülhet, bármi bekerülhet.
Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ol ... ak-2080806
vízilabda helyett krikett? ez ugye csak vicc?
igen, épp ezért nem semmi, az utóbbi GSek mintája.TiTiHenry írta:Inkább az a hihetetlen hogy eljutott arra a szintre hogy ha nem nyer vagy minimum döntős akkor feltűnik mint rossz eredmény.ozsimiki írta:most gondoltam csak bele,hogy Federer 2010 Ausztrál Open óta nem is volt döntőben semazért nem semmi, hogy 4GSen zsinórban nélküle rendezték a döntőt.
Inkább az a hihetetlen hogy eljutott arra a szintre hogy ha nem nyer vagy minimum döntős akkor feltűnik mint rossz eredmény.ozsimiki írta:most gondoltam csak bele,hogy Federer 2010 Ausztrál Open óta nem is volt döntőben semazért nem semmi, hogy 4GSen zsinórban nélküle rendezték a döntőt.
Nem írtam,h nem tudom a miértjét.Replay írta:30 évesen óriási dolog ezen a szinten teniszezni.ozsimiki írta:most gondoltam csak bele,hogy Federer 2010 Ausztrál Open óta nem is volt döntőben semazért nem semmi, hogy 4GSen zsinórban nélküle rendezték a döntőt.
El kell fogadnia, hogy nem tudja felvenni a harcot a fiatalabb, sokkal erősebb Nadal-lal. És ha ezt el tudja fogadni, akkor teher nélkül eljátszhat még 2-3 évig.
Ezt meg kell értenie. Ez olyan, mintha egy 25 éves csúcsformában lévő focistát hasonlítanánk egy 30 éveshez.
Így is óriási, hogy meg tudta verni a 43 meccs óta veretlen, ugyancsak sokkal fiatalabb Nole-t és első szett 5-2-ig elképesztően játszott a döntőben is.
Onnantól viszont Nadal feljebb kapcsolt és nagyon megverte.
30 évesen óriási dolog ezen a szinten teniszezni.ozsimiki írta:most gondoltam csak bele,hogy Federer 2010 Ausztrál Open óta nem is volt döntőben semazért nem semmi, hogy 4GSen zsinórban nélküle rendezték a döntőt.
Nem láttam hogy játszott, Djokovic,a nagy sorozatban, ha a vereséget helyesen dolgozza fel, akkor nagyon erős Wimbledon lesz az idei.LG írta: Wimbledon érdekesnek ígérkezik nagyon. Nadal ugye címvédő, és az egyik nagy favorit, Federer bizonyította, h nem szabad leirni, és én bízok Djokovicsban is, mert eddig parádés a szezonja, akkor is, ha most Federer ellen becsúszott a vereség.