Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
kanty
Llegenda del Barça

2011.06.11. 13:55:26

Szerintem Ortiz jóval veszélyesebb ellenfél, mint a mostani Mosley. Az amerikait nagyon bírom, de felette is eljárt az idő, Pac számára tökéletes ellenfél volt, sok kockázat nem volt a dologban, viszont rengeteg pénz jött, vagy Clotteyról nem is beszélve.

May ezzel a nyilatkozattal semmi különöset nem mondott, Ortiz egy remek ellenfél, több, mint egy éve nem bokszolt May, ezért nem is várható, h Pac ellen térjen vissza. A mexikói nem rég verte Bertot :arrow: világbajnok lett, tehát közvetlenül az elithez tartozik. Úgy gondolom, h Mayweather részéről egy elég bátor döntés volt bevállalni ezt a meccset, persze klasszisokkal jobb Ortiznál, de azért mégiscsak több, mint egy éve nem lépett a kötelek közé.

Érdekes az egész dolog, szerintem lesz meccs. Egyszerűen annyi pénz van a dologban, h meg KELL rendezni ezt a fight-ot. Ott van példának a Wlad-Haye párosítás, abban is nagyon sok zsé van, s nagyon úgy tűnik, h van az a pénz, amiért Haye kisasszony is kimer állni Klitschko ellen.

Visszatérve a Mayweather-Pacquaio párosra. Most szépen az amerikai elintézi Ortizt, majd Pac JM Marquezt és jövő évben szerintem létrejön a derby.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
gergo9
Director del Fútbol

2011.06.11. 00:56:53

Boixos írta:
nem gondoltam volna, h lesz idő, amikor mayweather ilyen szövegekkel fog kipörögni a manny elleni meccs elől:
Hát ez nem kipörgés hanem nem fog bokszolni 1év kihagyás után rögtön Paccal hanem tol egyet a szintén fordított alapállású igen tehetséges Ortizzal.
Meg hát nem is úgy tűnt hogy a megegyezés szélén állnak a felek.
Véleményem szerint nem is fog létrejönni a meccs, mindkettejüknek hatalmas a kockázat így megosztottan P4P "elsők" degeszre keresik magukat.
Továbbra is úgy gondolom hogy az ütőgép izzadságszagú erőbokszát képes lenne teljesen hatástalanítani Mayweather. Nem az ilyen stílusú ökölvívók(?) ellen volt komoly gondja eddig. A boksz Cselzije a boksz Barcelonája ellen. :)
Boixos
Llegenda del Barça

2011.06.09. 13:05:10

kanty írta:Na hát akkor. Mostanában nem volt sok időm fórumozni, s közbe történt ez az. :)

Boksz:

Hétvégén Erdei kiütéssel nyert, úgy látom, h itt nem került szóba...

Na és a vízilabda. :)
Nagyon sajnálnám, ha kikerülne, hiszen egy olyan sportágról van szó, amelyiknek hatalmas hagyományai vannak. Sajnos azonban a népszerűsége rohamosan csökken.
Világszerte krikettet jóval többen néznek, mint vízilabdát. :cry:
én mondjuk pár napja nem voltam, azért nem írtam, de mindenképpen grat a madárnak a meggyőző fölényért és a ko-ért! kellenek ezek a felhozó meccsek, nem lehet valakit egy év kihagyás után bek.rni a ringbe, hogy utána egy az európaihoz képest abszolút más stílusú gyerek kiverje belőle még a mergát is.
ha tudja hozni magát - és miért ne tudná? - akkor meg lesz a címmeccs is, szálkás volt, friss és erős, mint az atom, jó lesz ez! dibella nem viccből tol bele lóvét, biztos vagyok benne, h ki is akar majd venni belőle.

krikett vs vízilabda... hát, amíg indiában, ahol kb 1 milliárdan laknak, a krikett az alapsport (és akkor a pakikat, bangladesieket még nem is említettük), na, addig vezetni fog a pólóval szemben... :D
talán, majd ha a kínaiak megszeretik a vízilabdát, akkor változni fog a helyzet. :D

nem gondoltam volna, h lesz idő, amikor mayweather ilyen szövegekkel fog kipörögni a manny elleni meccs elől:
“A rajongóim már eleget vártak” - írta Twitterén, és közölte, szeptemberben 17-én világbajnoki címért bokszol Ortizzal.

“Kész vagyok, hogy visszatérjek a ringbe, és a szurkolóimat egy nagy élményhez jutassam, ahol a legjobbal harcolhatok, és ez most nekem Victor Ortiz. Ő a címvédő, különösen tehetséges bokszoló, aki utolsó mérkőzésén, Andre Berto ellen megmutatta bámulatos technikáját, és hogy mekkora szíve van."

"A karrierem mostani szakaszában erre a kihívásra vártam, egy fiatal, erős, újdonsült sztárra, aki a legyőzésemmel akarja letenni a névjegyét. Ahogy a többi ellenfelem, megpróbálja majd bizonyítani, hogy megverhet. Tisztelem, hogy elfogadta a kihívást, de szeptember 17-én Ortiz lesz a következő áldozat, a 42., aki megpróbálta, de elbukott” - nyilatkozta Mayweather.
nagyon rossz duma.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.06.09. 12:40:52

daffy írta:
Rinku írta: Bocsásson meg nekem mindenki, de én sportnak kizárólag a futást, az atlétikát, az úszást, gerelyhajítás, kosárlabdát, futballt és társaikat tudom elfogadni. Tudom, hogy nincs jobb szóösszetétel az autóversenyzésre, mint technikai sport, de akkora vicc, hogy sportnak merik hívni, hogy hihetetlen... :) Repesztek itt a Twingommal a városban, mégsem edződik a kondim tőle! :wink: Ezáltal nem sport.
hát a magyar nb1 is messze van a focitól...
amúgy tudod,hogy hogy értette. az f1es pilóták a technikájukból és a kocsijukból élnek,nem a fizikai erejükből,kitartásukból.
:?:
Egy F1-es pilóta kondija kb bármelyik sportolóéval nyugodtan vetekszik. Akkora G-ket kell elviselniük, hogy az bizony igen fárasztó tud lenni, és nem is kevés ideig.
Csak hallgassátok ezt meg:
http://www.youtube.com/watch?v=wtPOc8KI ... re=related
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.09. 11:41:20

daffy írta: amúgy tudod,hogy hogy értette. az f1es pilóták a technikájukból és a kocsijukból élnek,nem a fizikai erejükből,kitartásukból.
Ezt meredek így kijelenteni, mivel hiába van technikájuk és alattuk egy gép, ha utóbbi kettő nem megfelelő náluk. Igenis rengeteget számít náluk is a fizikai erő,és kitartás. Láthattuk nem egyszer,hogy ha nincsenek nagyon jó állapotban, jönnek a hibák, főleg a futamok vége felé.

Schumacher első karrierjében, őt tartották a legedzettebbnek, most nem tudom ki az, de meg lehet nézni egy-egy hőségfutam után hogy néznek ki, ez olyan terhelés lehet, mintha egy-egy focista 90helyet, egybe letolna 270percet, megnézhetnénk hogy a teljesítménye milyen lenne mondjuk a 150.től...

Szóval egyik alkotóelem sincs meg a másik nélkül, és pontokat, futamokat is eldönthet (főleg a régebbi időkben, mert most már azért kb mindenki olyan állapotban van, ami nem okozhat testi gondokat futam közben) a kondíció és testi felkészülés.

Vízilabda:

ha már akarnak krikettet, rakják be +ba, Vízilabda ne kerüljön ki. Bár őszintén elismerem, ha nem lennénk jók benne,és ezáltal nem lenne miért izgulni a világeseményeken, én sem élvezném ezt a sportot annyira. HOZZÁTESZEM a krikettet semennyire sem élveztem, és nem is fogom. Szóval azért ha megpróbálok külső szemlélőként gondolkodni, érthető a népszerűségének csökkenése.

Nem csoda,hogy új szabályokat találnak ki, vagy akarnak hozni, rövidebb pálya, nagyobb kapu, stb,stb, mert rengeteg játékidő elmegy már csak azzal,hogy felúsznak, így a játékpercek jó része kárba vész.

Erdei:

grt neki, viszont nem csodálkozok, hogy nem érkeztek a kommentek szép sorjában, szép-szép részemről is, de egyelőre ugyanaz van itt,mint régebben, kapja sorba az olyanokat akik vagy mindig is senkik voltak, vagy régen valakik, de mostanra kötelezően leverendő kategóriába zsugorodtak...

remélem azért lassan eljön egy olyan meccs is, amiért kiment. (bár azt teljesen megértem hogy innen elment, a klubja irtó nagy mocsadék volt vele)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kanty
Llegenda del Barça

2011.06.09. 10:32:17

Na hát akkor. Mostanában nem volt sok időm fórumozni, s közbe történt ez az. :)

Roland Garros:
Rafa teljesen elképesztő. Talán ez az egyik legértékesebb RG győzelme, hiszen azért nem volt a toppon. De amikor kellett, akkor képes volt olyan szintet hozni, amire csak ő képes. A döntőben is amikor Federer jól játszott, akkor Ő még jobb tudott lenni.
Jön Wimbleldon. Egy ilyen RG után szerintem ott is ő az abszolút favorit. Djokovic füvön elég kevés, Murray nem nagyon bírja a nyomást otthon(legalábbis eddig), Egyedül Federer lehet az ellenfél, de már benne sem érzem azt az erőt.
Elég érdekes lesz az is, h ha Rafa megnyeri az angol nyíltat és Djokovic lesz a világelső. Ha ez lesz a helyzet, akkor az utolsó 6 GSből 5-öt nyer Rafa, de ez kevés az első helyhez. Persze még nem tartunk itt, csak érdekességként említettem meg.

Boksz:

Hétvégén Erdei kiütéssel nyert, úgy látom, h itt nem került szóba. Mitchell bár már túl van a fénykorán, de azért értékes győzelem volt Zsoltitól. Végre úgy bokszolt, ahogy azt Amerikában kell, látványos volt, agresszíven bunyózott, ütötte a kombinációkat. Igaz, h az elején kicsit feszült volt, de a végére feloldódott. Épp idejében lett vége a meccsnek, hiszen bokszolt is pár menetet, de a kelleténél tovább nem is bonyolította a dolgot.
Kíváncsi vagyok, h ezek után ki következik, elvileg most már egy nagy meccsnek lenne itt az ideje. Beszéltek egy Pascal elleni meccsről, nem lenne rossz, igaz nem címmeccs, de a kanadai ott van a legszűkebb elitbe. Egy jó Erdei pedig talán meg is verhetné. Vagy ott van egy Shumenov ellleni címmeccs is, ő talán könnyebb lenne valamivel, és az öv is ott lenne, de Amerikában az a meccs kevésbé lenne eladható.
A lényeg az, h Madár jól teljesített, reménykedjünk, h most már eljön a várva-várt super-fight is.

A másik boksszal kapcsolatos hír: Visszatér Mayweather. szeptember 17-én Victor Ortíz lesz az ellenfél. Fiatal, erős, veszélyes a mexikói, de Folydnak nem szabad, h problémát okozzon. Mindenképpen veszélyesebb, mint Mosley, akivel úgy-e legutoljára Pac bokszolt.

Na és a vízilabda. :)
Nagyon sajnálnám, ha kikerülne, hiszen egy olyan sportágról van szó, amelyiknek hatalmas hagyományai vannak. Sajnos azonban a népszerűsége rohamosan csökken.
Világszerte krikettet jóval többen néznek, mint vízilabdát. :cry:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Rinku
Director del Fútbol

2011.06.09. 09:47:14

Igen, a krikett sajnos tényleg elburjánzott az angol gyarmatokon, de a vizilabdához képest a kislányok sportja. Levenni a vizilabdát - ekkora hülyeséget...
Football, bloody hell. /SAF/
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.06.09. 09:06:26

gergo9 írta: Konkrétan pölö az F1-hez olyan kondi kell ami egyetlen NB1-ben szereplő focistának sincs.

Ez így van.
Egyszer láttam Damon Hillről egy filmet, hogyan edz. Volt egy gépe, ami súlyokat emelt, és f1-s autóként volt kialakítva. Gáz-fék,amikor nyomta húzta vele a súlyt,kormányt is mikor tekerte súlyt mozgatott meg, plusz a sisekhoz is hozzá volt kötve, azzal is mozgatta a súlyokat.
Kell oda erő,hogy tartsák a kocsikat.
Én a passatban érzem néha,hogy tartanom kell magam, mert elég rendesen présel bizonyos sebesség után az ülésbe.

Viszont nem ez a téma, hanem hogy egy vizilabdát nem kéne kivenni az olimpiai sportágakból. De szerintem ez ellen a nem csak a magyarok hadakoznának. Ott vannak a szerbek,horvátok,montenegró,spanyolok. Szóval nem egyedül harcolnánk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2011.06.09. 09:03:02

gergo9 írta:
Rinku írta: Bocsásson meg nekem mindenki, de én sportnak kizárólag a futást, az atlétikát, az úszást, gerelyhajítás, kosárlabdát, futballt és társaikat tudom elfogadni. Tudom, hogy nincs jobb szóösszetétel az autóversenyzésre, mint technikai sport, de akkora vicc, hogy sportnak merik hívni, hogy hihetetlen... :) Repesztek itt a Twingommal a városban, mégsem edződik a kondim tőle! :wink: Ezáltal nem sport.
Konkrétan pölö az F1-hez olyan kondi kell ami egyetlen NB1-ben szereplő focistának sincs.
hát a magyar nb1 is messze van a focitól...
amúgy tudod,hogy hogy értette. az f1es pilóták a technikájukból és a kocsijukból élnek,nem a fizikai erejükből,kitartásukból.
gergo9
Director del Fútbol

2011.06.09. 08:57:08

Konkrétan pölö az F1-hez olyan kondi kell ami egyetlen NB1-ben szereplő focistának sincs.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.09. 07:58:06

Rinku írta:Ha ez a sportnak nevezett sz*r bekerül az Olimpiára, a vizilabda meg ki, én lehet nem is nézek többet egy Olimpiát sem... Azt sem tudom, hogy a sakk vagy az autóverseny az mióta sportág? Vagy a műugrás, szinkronúszás? Elhiszem, hogy sokat kell vele fecölni (tanultam táncolni a szalagavatómra, marha nehéz), de kérem, a sport az, amikor a saját fizikai és egyben mentális erődet használod fel arra, hogy nyerj. Amiben az izmaidat jól meg kell dolgoztatnod, nem az, hogy leülök gittelni egy sakktábla elé vagy kecsesen beleugrok egy medencébe...

Bocsásson meg nekem mindenki, de én sportnak kizárólag a futást, az atlétikát, az úszást, gerelyhajítás, kosárlabdát, futballt és társaikat tudom elfogadni. Tudom, hogy nincs jobb szóösszetétel az autóversenyzésre, mint technikai sport, de akkora vicc, hogy sportnak merik hívni, hogy hihetetlen... :) Repesztek itt a Twingommal a városban, mégsem edződik a kondim tőle! :wink: Ezáltal nem sport. Az meg, hogy a vizilabdát le akarják venni, a másik nagy nevetség, nehogy már egy ilyen szánalmas, ütögetős baromság letörölje a színről! Óriási hagyományai vannak a vizilabdának, nem kerülhet le! Az ilyen krikett meg baseball szerű sz*rságok maradhatnak ott, ahol lenniük kell. A szemetesbödönben...

Ennyi erővel bevezethetnénk a zsíroskenyér evő versenyt is, lenne egy szám, amiben kizárólag mi vagyunk az istencsászárkirályok... :) Krikett? Nagyobb baromság, mint az alkoholmentes sör... :) Azt, ha a krikettre felbuzdulva bekerülni Olimpiai számnak, nehogy még elinduljak a területi selejtezőn... :D Ha a krikett bekerülhet, bármi bekerülhet. :roll:
Részben igazad van, de azért elég túlzott gondolataid vannak!Labdasportágat valóban nehezen lehet levenni a palettáról, de a krikett is labdajáték, s talán az egyik legtradicionálisabb!És Angliában hatalmas hagyománya van, meg minden volt angol gyarmaton!Szóval valamelyest érthető, hogy helyet követel a játékokon!Ennyire azért ne húzzuk le, szinkronúszás, s a többivel egyet rétek, de itt is csak részben, mert rengeteg meló van abban, s nem csak annyi, hogy kecsesen leugranak!Az autóverseny az tényleg faramuci, de a többi fizikai dolog!A krikett is futós, labdás játék!De nem fogják a vízilabdát levenni, biztos vagyok benne!Ha üzletileg nézzük azt is látni kell, hogy nézővonzásban pl a krikett magasan veri a pólót, de pl ilyet, hogy szörf simán levehetnének!
Kép
Kép
Kép
Rinku
Director del Fútbol

2011.06.09. 00:34:39

Ha ez a sportnak nevezett sz*r bekerül az Olimpiára, a vizilabda meg ki, én lehet nem is nézek többet egy Olimpiát sem... Azt sem tudom, hogy a sakk vagy az autóverseny az mióta sportág? Vagy a műugrás, szinkronúszás? Elhiszem, hogy sokat kell vele fecölni (tanultam táncolni a szalagavatómra, marha nehéz), de kérem, a sport az, amikor a saját fizikai és egyben mentális erődet használod fel arra, hogy nyerj. Amiben az izmaidat jól meg kell dolgoztatnod, nem az, hogy leülök gittelni egy sakktábla elé vagy kecsesen beleugrok egy medencébe...

Bocsásson meg nekem mindenki, de én sportnak kizárólag a futást, az atlétikát, az úszást, gerelyhajítás, kosárlabdát, futballt és társaikat tudom elfogadni. Tudom, hogy nincs jobb szóösszetétel az autóversenyzésre, mint technikai sport, de akkora vicc, hogy sportnak merik hívni, hogy hihetetlen... :) Repesztek itt a Twingommal a városban, mégsem edződik a kondim tőle! :wink: Ezáltal nem sport. Az meg, hogy a vizilabdát le akarják venni, a másik nagy nevetség, nehogy már egy ilyen szánalmas, ütögetős baromság letörölje a színről! Óriási hagyományai vannak a vizilabdának, nem kerülhet le! Az ilyen krikett meg baseball szerű sz*rságok maradhatnak ott, ahol lenniük kell. A szemetesbödönben...

Ennyi erővel bevezethetnénk a zsíroskenyér evő versenyt is, lenne egy szám, amiben kizárólag mi vagyunk az istencsászárkirályok... :) Krikett? Nagyobb baromság, mint az alkoholmentes sör... :) Azt, ha a krikettre felbuzdulva bekerülni Olimpiai számnak, nehogy még elinduljak a területi selejtezőn... :D Ha a krikett bekerülhet, bármi bekerülhet. :roll:
Football, bloody hell. /SAF/
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.09. 00:01:16

Quenns:

Nadal-Ebden 6-4,6-4

És itt párosban is elindult Rafa, Lopez-el.

VAMOS RAFA!!!
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.06.07. 20:30:21

Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ol ... ak-2080806

vízilabda helyett krikett? ez ugye csak vicc? :shock:

Remélem,hogy az,viszont a vízilabda népszerűsége rohamosan csökken.
Sajnos.
Pedig milyen jók voltak régen a Vasas-Honvéd rangadók,mindegyiken kint voltam...de már vagy egy éve nem voltam a Komjádiban...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.07. 20:26:46

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ol ... ak-2080806

vízilabda helyett krikett? ez ugye csak vicc? :shock:
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.07. 13:49:13

TiTiHenry írta:
ozsimiki írta:most gondoltam csak bele,hogy Federer 2010 Ausztrál Open óta nem is volt döntőben sem :idea: azért nem semmi, hogy 4GSen zsinórban nélküle rendezték a döntőt.
Inkább az a hihetetlen hogy eljutott arra a szintre hogy ha nem nyer vagy minimum döntős akkor feltűnik mint rossz eredmény.
igen, épp ezért nem semmi, az utóbbi GSek mintája.
Kép
TiTiHenry
Jugador del Barça

2011.06.07. 12:48:03

ozsimiki írta:most gondoltam csak bele,hogy Federer 2010 Ausztrál Open óta nem is volt döntőben sem :idea: azért nem semmi, hogy 4GSen zsinórban nélküle rendezték a döntőt.
Inkább az a hihetetlen hogy eljutott arra a szintre hogy ha nem nyer vagy minimum döntős akkor feltűnik mint rossz eredmény.

Djoko ellen megmutatta ,hogy bőven tud még magához mérten is jól játszani.
Remélem Wimbledonban is hasonlóan fog játszani és begyűjti a trófeát :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.07. 12:30:15

Replay írta:
30 évesen óriási dolog ezen a szinten teniszezni.

El kell fogadnia, hogy nem tudja felvenni a harcot a fiatalabb, sokkal erősebb Nadal-lal. És ha ezt el tudja fogadni, akkor teher nélkül eljátszhat még 2-3 évig.
Ezt meg kell értenie. Ez olyan, mintha egy 25 éves csúcsformában lévő focistát hasonlítanánk egy 30 éveshez.

Így is óriási, hogy meg tudta verni a 43 meccs óta veretlen, ugyancsak sokkal fiatalabb Nole-t és első szett 5-2-ig elképesztően játszott a döntőben is.

Onnantól viszont Nadal feljebb kapcsolt és nagyon megverte.
Nem írtam,h nem tudom a miértjét.

Csupán ez a tavalyi Garros előtt egyáltalán nem volt megszokott,és onnantól érezhető, hogy már az elődöntőkben is szép számmal kap ki, ugye 2010 Ausztrál Opent megnyerte még, aztán sorrendben:

- 2010 Garros, elődöntő vereség Söderling ellen
- 2010 Wimbi elődöntő vereség Berdych ellen (bár lehet az nem elődöntő volt hanem 4ed, nem rémlik pontosan)
- 2010 US open, elődöntő vereség Djoko ellen
- 2011 Ausztrál Open elődöntő vereség Djoko ellen

és azért a 27 éves, és 28-29 éves Federer (felénél 28 volt még, másik felénél 29) között nincs nagy különbség. Egyszerűen a többiek egy-egy sikerük okán, kezdik elhinni, hogy tényleg nem teli gatyával kell ellene játszani,és verhető.

Mert ez az 1-2 év különbség, nem olyan mint ha azt írnád, hogy 26évesen még ezt érte el, és 30évesen már nem. Itt jóval kevesebb az időkülönbség.

Ettől függetlenül jó nagy marhaságnak tartottam Szabó Gábor indokát,hogy miért nyerhet Federer Nadal ellen, miszerint, Ő már csak játszik, és nem nyomja teher, jaháthogyne. Biztos hülyeségből nyilatkozta hogy 20.GSt el akarja érni, és utána visszavonul...
Kép
Replay
Director del Fútbol

2011.06.07. 11:22:17

30 évesen óriási dolog ezen a szinten teniszezni.

El kell fogadnia, hogy nem tudja felvenni a harcot a fiatalabb, sokkal erősebb Nadal-lal. És ha ezt el tudja fogadni, akkor teher nélkül eljátszhat még 2-3 évig.
Ezt meg kell értenie. Ez olyan, mintha egy 25 éves csúcsformában lévő focistát hasonlítanánk egy 30 éveshez.

Így is óriási, hogy meg tudta verni a 43 meccs óta veretlen, ugyancsak sokkal fiatalabb Nole-t és első szett 5-2-ig elképesztően játszott a döntőben is.

Onnantól viszont Nadal feljebb kapcsolt és nagyon megverte.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.06. 08:15:28

Gratulálok Nadalnak, sajnos salakon valóban szinte lehetetlen megverni!Federer nagyon magas szintet hozott Djokovic ellen, de itt a döntőben valami megtört nála!Persze Nadal is feljebb kapcsolt, s ilyenkor a svájcinak nem volt válasza!A 2ik szetten ment el, ott úgy éreztem próbálkozott a svájci, de fontos szitukban ütött ki nem kényszerített hibát!
Én inkább az Us Opent várom, Wimbledonban a sok szervakirály előreléphet,de Flashing Meadowsban lesz az igazi megint a bugi :lol:
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.06. 00:21:09

Djokovic már bizonyított régebben is kemény pályán, és salakon is megszorongatta már régebben is Rafát, most pedig legjobb formájában megverte az akkor még közel sem legjobb formát futó Nadalt salakon.

VISZONT füvön még semmit sem bizonyított, régebben sem. leggyengébb borítása szerintem, és ha akár Federer,akár Nadal legjobbjához közel lesz,akkor nem nyerhet egyszerűen a szerb. Füvön még Murray is jobb szerintem, igaz rajta meg ott a nyomás.

szerk:

most gondoltam csak bele,hogy Federer 2010 Ausztrál Open óta nem is volt döntőben sem :idea: azért nem semmi, hogy 4GSen zsinórban nélküle rendezték a döntőt.
Kép
lijacska
Jugador del Barça

2011.06.05. 23:41:16

LG írta: Wimbledon érdekesnek ígérkezik nagyon. Nadal ugye címvédő, és az egyik nagy favorit, Federer bizonyította, h nem szabad leirni, és én bízok Djokovicsban is, mert eddig parádés a szezonja, akkor is, ha most Federer ellen becsúszott a vereség.
Nem láttam hogy játszott, Djokovic,a nagy sorozatban, ha a vereséget helyesen dolgozza fel, akkor nagyon erős Wimbledon lesz az idei.
Murraytől várom a meglepetést.
Korrektul nyilatkozott az elődöntő után, úgy gondolom van benne még erő, hogy megverje Nadalt.

De minden ellenére.Nadal a favorit.Ilyen nagyot fejlődni egy tenisz játékosnál nem láttam.
Illetve igen, Roddick, csak hogy ő nem tudta hozni,tartani a formát.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.06.05. 22:44:54

NADAL!!!
Nagyon jól játszott időnként. 5-2ről jött vissza az első szettben, ott nem kicsit emelt a teniszén Rafa 8)
Második szett is meg lett, eddig láttam.
Aztán pont az utolsó game-re értem haza,szett sima 6-1 :)
Salakon Nadal az úr!

Wimbledon érdekes lesz, ott szerintem Federer,Nadal,Djokovic,Murray 4es esélyes,tényleg akármi lehet ott.
MatyiG
Adminisztrátor

2011.06.05. 21:39:44

Először is grat Nadalnak! nagyot játszott.
Másodszor meg valaki tud egy pontos időpontot, h mikor kezdődik a Wimbledon?
Érdekes lesz az is, mert füvön azért Roger nagyon jó, Djoko sem rossz és persze Nadal sem. Hármójuk közül kerül ki a győztes ebben biztos vagyok.
Izgalmasnak ígérkezik. :wink: :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.06.05. 20:07:11

Összességében tényleg megérdemelte Nadal, amikor igazán pörgött, akkor Federernek nem volt esélye. A svájci is nagyot játszott, ő is gratulációt érdemel.
Wimbledon érdekesnek ígérkezik nagyon. Nadal ugye címvédő, és az egyik nagy favorit, Federer bizonyította, h nem szabad leirni, és én bízok Djokovicsban is, mert eddig parádés a szezonja, akkor is, ha most Federer ellen becsúszott a vereség.
Válasz küldése