Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha meg Nadal nem sérül meg, 3 szettben megy továbblluisllach89 írta: Szerk.: Behúzta Nadal, ha nem csúszik el Del Potro szerintem kiejtette volna, de elcsúszott
Mardy Fishlijacska írta:kellemeset csalódtam. Nadal megérdemelten győzött, de hogy sikerült 4 szetben., ki a következő ellenfél?
Nem lehet nadrágot lehúzni a szabály szerint, szóval neki is akkor el kéne vonulniaozsimiki írta:Lassan állítsanak fel vmi kórházt is...most Potronak fáj egy elcsúszás után.
Addig rem leápolják Rafát is...na nem úgy...
ozsimiki írta:Ez IS hihetetlen NADALban...látszik rajta,hogy nagyon fáj, és hozza 0-3ról a tie breaket!
Remélem vhogy meg lesz a meccs,és elég lesz az az 1 nap,vagy másfél,hogy rendbehozzák Wimbi végéig...remélhetőleg...
VAMOS!
ez hihetetlenlijacska írta:Lopez, Djokovic továbbment.Lopez 0-2 nyert.
szerk: Nadal megsérült.kíváncsi vagyok mennyire súlyos.
Sajnáltam nagyon a Williamseket, 1éve játszottak kb utoljára, sok sérülés, főleg Serenát bánom...szép lett volna ha így is címet véd.Game90 írta:S. Williams out
V. Williams out
Wozniacki out
Női teniszre sem érdemes fogadni...![]()
Nadal - Del Potro Sport1-en, Federer - Youzhny Sport2-n.
Nagyon jó.Game90 írta:S. Williams out
V. Williams out
Wozniacki out
http://www.wimbledon.com/en_GB/scores/s ... index.htmllijacska írta:a Murray-Gasquet mecs után játszik.S.Agüero írta:
Ma Nadal 2-kor játszik igaz
a Murray-Gasquet mecs után játszik.S.Agüero írta:
Ma Nadal 2-kor játszik igaz
Nem tudom láttad e mikor még nem szerkesztettem át a hszem.Nem tudom mi ebben a merész? Egy db meglepetés van benne, Lopez győzelme Murray felett, ha bejön szép. Többi simán benne van a pakliban.
ha veszít szettet akkor meg lesz az 5 szett.ozsimiki írta:
4 szettben továbbmegy remélem Nadal.
Nem tudom mi ebben a merész? Egy db meglepetés van benne, Lopez győzelme Murray felett, ha bejön szép. Többi simán benne van a pakliban.S.Agüero írta:
Merész tippek, de én így gondolom.Tippeljetek ti is!
hú azért ennyi meglepetés nem lesz, kicsit átvarjáltam.
Huh, azért nem volt semmi a mai motorverseny. Simoncelli túl vakmerő, a végén összeverekednek Lorenzóval, ugye tudjuk "mekkora barátok". Én reménykedem, hogy federer behúzza a Wimbledont, a döntőben Nadalt felülmúlva.Scooby Bent Bwoy írta:Végre megnyerte MotoGP-ben első versenyét Ben Spies. Már csak egy jobb gép kellene, aztán félhetnének Stonerék...
Sebestyén 20. lett, idei legjobbja.
Nadal is tovább ment, holnap Hamiltonon a sor, hogy teljes legyen a hétvége.