Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te is tudod, hogy ez csak kötekedés. Arra akartam utalni, hogy mások elfogadják ha lekörözik őket, és tudják hol a helyük, nem próbálnak visszaelőzni.miihii írta:
Félreállni,ha mögöttük volt?
Ritkán fordul elő,h a lekörözött autó ennyivel gyorsabb,mint az élen haladók,valamint,h éppen olyan ütemben jönnek össze,h egy ilyen manőverrel akár egy picit is tudjon segíteni a csapattársnak.Ez most ilyen volt és nyakamat rá,h ugyanilyen szituban fordított esetben a többiek is ugyanígy járnának el.
Megint csak téves.S.Agüero írta: A szabályra meg annyit, h ez kb olyan, mint a Hami eset. Szabályos, de nem igazán "sportszerű". Ha úgy akarja a FIA, akkor megbüntetik őket, ezért írtam azt, h örülhettek, h nem lett belőle semmi.
Félreállni,ha mögöttük volt?MR. TROMORT777 írta:
Leírtam, hogy szabályosnak szabályos, de érdekes módon, manapság másoktól ilyet nem látunk. Minden más pilóta félre tud állni, hagyj menjenek, ha már ők az elsők.
17. helyen autózott, köze nem volt semmihez, így ahhoz se, hogy ilyen módon is de beleszóljon az élmenők dolgába. Megnézném, ha vele történne az,h ilyen miatt veszt pozíciót, hogy reagálna rá ő maga, meg Ti is. Tisztességtelen volt és kész.
Leírtam, hogy szabályosnak szabályos, de érdekes módon, manapság másoktól ilyet nem látunk. Minden más pilóta félre tud állni, hagyj menjenek, ha már ők az elsők.Bob_Marley írta:Hát ne haragudjon meg senki, de az gusztustalan, hogy visszaelőzi körhátrányból????Teljesen szabályos volt, meg mitől lett volna sportszerűtlen gyorsabb volt megelőzte Vettelt, csak mert Vettel 3ik volt Hamilton meg 17???Akkor már nem is előzheti vissza???Igen véleményem szerint baromi jól csinálta ezzel is üzenve, hogy akármennyire le van maradva tud menni.
Igen,meglepődnék,főleg ha komolyan is gondolnádCapon írta:
Meglepődnél ha elkezdeném sorolni a neveket mi?![]()
Éppen ezen gondolkoztam jóval az eset után, hogy már számtalanszor láthattuk, hogy valaki segíti a csapattársát feltartva a mögötte jövőket, de nem körhátrányból visszaelőzve kezd zavaró"repülésbe" akkor amikor mindenki várja mi lesz ha a 3 pilóta beéri egymást.
Nekem igen is sportszerűtlen volt éppen emiatt.
Tök simán beérik nincsen semmi probléma, aztán ahogy oda érnek a többiek hirtelen megfutja a leggyorsabb kört??
Ha ez nem körhátránynál történik nem is beszélnék róla mert 1000 ilyet láttunk, de így azért más a dolog szerintem.
Meglepődnél ha elkezdeném sorolni a neveket mi?miihii írta:Sokkal gyorsabb volt abban a periódusban,oda is vert neki,majd nagyon simán ott is hagyta.Ebben a manőverben a "saját maga szórakoztatása" mellett nagy mértékben benne volt a csapattárs segítése legalább ennyivel is.Capon írta:Na szép volt Hami, ennél jobb ne is legyél.
Akkor kezd el versenyezni mikor a legjobban bele tud szólni a verseny végkimenetelébe amihez neki semmi köze.
Nyilván csapat "utasítás" volt, de ettől még nem lett szimpatikusabb a dolog.
De legalább ott végzett ahol kell.
Abszolút semmi sportszerűtlen és/vagy szabálytalan nem volt benne.
Sorold a neveket légyszi,akik ne ezt tették volna az adott szituban az élmenők közül![]()
Sztem egyik sem gurulászott volna el mögöttük,amennyiben ennyivel jobb a tempójuk körhátrány ide vagy oda és a csapattárs jönne mögötte,akinek ráadásul tudna segíteni.
Sokkal gyorsabb volt abban a periódusban,oda is vert neki,majd nagyon simán ott is hagyta.Ebben a manőverben a "saját maga szórakoztatása" mellett nagy mértékben benne volt a csapattárs segítése legalább ennyivel is.Capon írta:Na szép volt Hami, ennél jobb ne is legyél.
Akkor kezd el versenyezni mikor a legjobban bele tud szólni a verseny végkimenetelébe amihez neki semmi köze.
Nyilván csapat "utasítás" volt, de ettől még nem lett szimpatikusabb a dolog.
De legalább ott végzett ahol kell.
Eazzy írta:Akkor ha én tudok adót csalni, mert hagytak egy kiskaput rá, akkor az is jogos az állammal, illetve majd veled szemben?Messi-Ini írta: FIA hagyott egy kiskaput,amit ők észrevettek,ennyi a történet.innentől a dolog nem szabálytalan,szóval abszurd lett volna ha a boxból kell indulniuk...
Egyébként egy boxutca rajt sok lett volna, de legalább egy 5 helyes bünti járhatott volna.
Akkor ha én tudok adót csalni, mert hagytak egy kiskaput rá, akkor az is jogos az állammal, illetve majd veled szemben?Messi-Ini írta: FIA hagyott egy kiskaput,amit ők észrevettek,ennyi a történet.innentől a dolog nem szabálytalan,szóval abszurd lett volna ha a boxból kell indulniuk...
Örüljenek hogy egyáltalán a pályáról indulhattak??miért is? az FIA hagyott egy kiskaput,amit ők észrevettek,ennyi a történet.innentől a dolog nem szabálytalan,szóval abszurd lett volna ha a boxból kell indulniuk...S.Agüero írta:Köszi.piton írta:Gratulálok, h ezen kárörvendesz... igazi sportbarát....S.Agüero írta:![]()
![]()
![]()
Sztem 10 mp is elég lett volna, de így még jobb
Tehát Vettelnek így 44 pontos hátránya van Alonsoval szemben.![]()
Nem kárörvendek.
Annak örülök, h Alonsonak ez jól jön...
Mindjárt megsajnálom. Örüljenek, h egyáltalán a pályáról indulhattak el...
Attól, h örülök neki, h megbüntették, nem jár azzal, h kárörvendek. Nem az a jó, h Vettelnek volt rossz, hanem, h Alonsonak jó.
vagy akkor kapott volna olyan büntetést,hogy semmisnek veszik az előzést,és akkor Button 2,Vettel 3.Eazzy írta:Most nem azért, én igazán rühellem Vettelt, de ezt most ne már, hogy megbüntetik...hát előrébb volt simán már a kanyarban, nem is veszélyeztetett amikor visszajött, szóval simán vállalható előzés volt....vagy akkor szóltak volna rá rögtön, hogy haver, engedd vissza Buttont, aztán próbálkozz újra...ez jó nagy szemétség, annak ellenére, hogy nem kicsit jól jön Alonak.
Köszi.piton írta:Gratulálok, h ezen kárörvendesz... igazi sportbarát....S.Agüero írta:![]()
![]()
![]()
Sztem 10 mp is elég lett volna, de így még jobb
Tehát Vettelnek így 44 pontos hátránya van Alonsoval szemben.![]()