Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
MR. TROMORT777

2012.07.23. 00:30:33

miihii írta:
Félreállni,ha mögöttük volt? :lol:
Ritkán fordul elő,h a lekörözött autó ennyivel gyorsabb,mint az élen haladók,valamint,h éppen olyan ütemben jönnek össze,h egy ilyen manőverrel akár egy picit is tudjon segíteni a csapattársnak.Ez most ilyen volt és nyakamat rá,h ugyanilyen szituban fordított esetben a többiek is ugyanígy járnának el.
Te is tudod, hogy ez csak kötekedés. Arra akartam utalni, hogy mások elfogadják ha lekörözik őket, és tudják hol a helyük, nem próbálnak visszaelőzni.
Te így gondolod, én meg máshogy. Szerintem a legtöbb pilóta képes értelmesen versenyezni, és nem ilyen áron keresztbe tenni a másiknak.
Néha már már elfelejtettem, hogy miért is volt mindig ellenszenves pilóta nekem. De rendre emlékeztet az ilyen húzásaival.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.23. 00:25:18

De az a baj, h ha a többit nem változtatják meg, ez elő fog jönni pár versennyel később is, ha találnak még ilyeneket a Reb Bullnál, és akkor sem lesz büntetés. :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.23. 00:22:11

S.Agüero írta: A szabályra meg annyit, h ez kb olyan, mint a Hami eset. Szabályos, de nem igazán "sportszerű". Ha úgy akarja a FIA, akkor megbüntetik őket, ezért írtam azt, h örülhettek, h nem lett belőle semmi.
Megint csak téves.

példád totál bukás, mivel Hamit sehogysem büntethették meg, mivel nem vétett ellene. Ugyanez a bikáknál is. Hiába van ott előző esetnél az,hogy azért nem kellett volna, míg 2.nál az,hogy hát de más miért nem használta ki ezt a kiskaput...SZABÁLYOS VOLT MINDKETTŐ, ÍGY nem arról szólt, hogy a FIA mit gondol róla, hiszen az Ő saját szabályuk adott erre lehetőséget. Majd megváltoztatják, onnantól szabálytalan lesz, addig szabályos.

nah, lassan ugyanazt kell leírnom 3adszorra, szóval hagyom a témát. Alonsosokon kívül pedig epedve várjuk a többiekkel,hogy egyenlítsen a sors még idén :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.23. 00:18:40

Jó, mondjuk szerintem a mostani pilóták közül Alonsonál senki nem tudna többet kihozni ebből a kocsiból. :)

Massa meg igaz, h rossz, de így is 60 pont a különbség csapat VB-n. Utolsó két versenyre már azt mondom, h kb olyan, mint a RB, de előtte azért ők gyorsabbak voltak.

A szabályra meg annyit, h ez kb olyan, mint a Hami eset. Szabályos, de nem igazán "sportszerű". Ha úgy akarja a FIA, akkor megbüntetik őket, ezért írtam azt, h örülhettek, h nem lett belőle semmi.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.23. 00:08:46

Attól,h a szabálykönyv sok pontban nem egyértelmű, még nem azok az istállók lesznek a hibásak, meg a mocskok, akik pár ilyen pontnál kihasználják, amit ki lehet. (az F1es éveidet azért említettem, mert olyan stílusban írtad le,h márpedig ők csaltak,stb...hát ha te egy 50es táblánál 50el mész, akkor nem csalsz)

Konstruktőri vébés elemzésed meg kb csak fekete és fehér szín létezik kategória.

Attól,h Massa impotens már pár éve mint F1es versenyző, és attól,h az első pár futamon tényleg nem volt jó a Ferrari, még nem lesz hülyeség ha azt írom, hogy JELENLEG nem rosszabb kocsi. Nem arról volt szó,hogy végig kőkeményen támadták,és fülén vette a levegőt, hanem folyamatosan 1-2 másodpercen tartotta őket, és csak pár körig tudtak nagyobb tempót diktálni az üldözők. Ez rosszabb kocsival úgy nézett volna ki, hogy még a térközt sem tudta volna kialakítani, és tartani sem. Vettel is lenyilatkozta,hogy forgalomban (értsd egész versenyen) nem volt meg a kellő sebesség. + előző futamon is csak a gumiválasztás miatt égett meg Alonso, ott is kontrollálta a Red Bullokat addig. Kb szerintem egyenlő a két autó, és az lesz előnyben aki előtt tiszta az út, és tempót diktálhat. De arról szerintem szó sincs,hogy csodákat kell bemutasson Alonsonak, mert már annál régóta sokkal jobb ez a Ferrari.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.22. 23:58:07

Miért fontos az, h most én hány éve nézem F1-et?

Azt mondták, h nem volt egyértelmű a szabály, meg, h nem volt teljesen érthető. De ez már nekik nem az első. Ennyi erővel lesz még ilyen jövőre, meg az után is. Írják meg egyszer normálisan azt a szabályzatot és akkor nincs utána huzavona...

Konstruktőri VB megmutatja, melyik a legjobb kocsi.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.22. 23:36:39

Jajjj Matyi, ne Te legyél már a megmondó mester itt szabályügyben. (pályáról indulhatnak, örüljenek...) Bár a veretes F1es pályafutásod lehet predesztinál erre, vagy NEM.

Gyerekek A LEÍRT SZABÁLY ELLEN NEM VÉTETTEK. Mekkora PONT kellene még a végére? Ha leírják nektek,hogy nem ülhetsz autóba, és ha így odaérsz x helyre y időben kapsz egy bambit, akkor ugyanúgy megkapod a bambid ha cangára pattansz, és behuzatod magad egy autóval...kiskapuk. F1 erről is szól, SŐT kb erről kellene szólni az egésznek, és újításokról, nem minden leleményes ötlet betiltásáról.

De örülhettek, így is kaptak egy nevetségesen nagy büntetést, egy előzés miatt, amit Wéber Gábor autóVERSENYZŐ is elmondott kb 10szer, hogy itt ugyanígy szokták megoldani MINDIG is. Szóval megmint megvan a jutalomfalatka az erre éhezőknek.

Másik dolog: Alonso gyengébb kocsival? Nektek csak az a legjobb autó amit Vettel visz győzelemre? Amivel más nyer, az nem az aktuális legjobb? Ejjj :D

Ez a Ferrari simán felveszi a versenyt a bikákkal, és itt sem volt komoly sansza egyszer sem Vettelnek,h megelőzze, Buttonnak is csak pár körig, aztán kipukkadt. Ennyit erről,h milyen erős az a paripa.

Alonsonak meg szerintem ez a Massa "teljesítmény" még jól is jön, neki ez a helyzet az igazi, amikor teljesen egyértelműen első számú pilóta, és minden rá épülhet, akkor ki tudja hozni magából a maxot, amiért gratulálok is, megérdemelten nyert. Azt láthattuk pár éve, hogy mi van akkor, ha nem egy kiégett, vagy sosem "égett be", nyugdíjra alapozó csapattársa akad. Már picit borul az agya.

Nah de ez a múlt, jelenleg nagyon kiegyensúlyozott, és PROBLÉMAMENTES a szezonja, amit Vettel,Hamilton már nem egyszer megszívott, azt ő mind megúszta. Ha még idén kiegyenlíti magát a sors, akkor lesznek izgalmak bőven. Persze így sem lefutott, csak jót tenne a lelkemnek ha vele is történne már valami pechecske.

Senna vs Prost aka ki volt a nagyobb gyök2 témához:

igen, volt egy Senna film, Prost volt a paraszt, namármost ha lesz egy Prost film, Senna lesz az. kb ez a véleményem. amellett,h Istentelen nagy géniusz volt a Brazil.
Kép
miihii
KHAL

2012.07.22. 23:36:02

MR. TROMORT777 írta:
Leírtam, hogy szabályosnak szabályos, de érdekes módon, manapság másoktól ilyet nem látunk. Minden más pilóta félre tud állni, hagyj menjenek, ha már ők az elsők.
17. helyen autózott, köze nem volt semmihez, így ahhoz se, hogy ilyen módon is de beleszóljon az élmenők dolgába. Megnézném, ha vele történne az,h ilyen miatt veszt pozíciót, hogy reagálna rá ő maga, meg Ti is. Tisztességtelen volt és kész.
Félreállni,ha mögöttük volt? :lol:
Ritkán fordul elő,h a lekörözött autó ennyivel gyorsabb,mint az élen haladók,valamint,h éppen olyan ütemben jönnek össze,h egy ilyen manőverrel akár egy picit is tudjon segíteni a csapattársnak.Ez most ilyen volt és nyakamat rá,h ugyanilyen szituban fordított esetben a többiek is ugyanígy járnának el.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
MR. TROMORT777

2012.07.22. 23:19:26

Bob_Marley írta:Hát ne haragudjon meg senki, de az gusztustalan, hogy visszaelőzi körhátrányból????Teljesen szabályos volt, meg mitől lett volna sportszerűtlen gyorsabb volt megelőzte Vettelt, csak mert Vettel 3ik volt Hamilton meg 17???Akkor már nem is előzheti vissza??? :D Igen véleményem szerint baromi jól csinálta ezzel is üzenve, hogy akármennyire le van maradva tud menni.
Leírtam, hogy szabályosnak szabályos, de érdekes módon, manapság másoktól ilyet nem látunk. Minden más pilóta félre tud állni, hagyj menjenek, ha már ők az elsők.
17. helyen autózott, köze nem volt semmihez, így ahhoz se, hogy ilyen módon is de beleszóljon az élmenők dolgába. Megnézném, ha vele történne az,h ilyen miatt veszt pozíciót, hogy reagálna rá ő maga, meg Ti is. Tisztességtelen volt és kész.
miihii
KHAL

2012.07.22. 22:48:39

Capon írta:
Meglepődnél ha elkezdeném sorolni a neveket mi? :wink:
Éppen ezen gondolkoztam jóval az eset után, hogy már számtalanszor láthattuk, hogy valaki segíti a csapattársát feltartva a mögötte jövőket, de nem körhátrányból visszaelőzve kezd zavaró"repülésbe" akkor amikor mindenki várja mi lesz ha a 3 pilóta beéri egymást.
Nekem igen is sportszerűtlen volt éppen emiatt.
Tök simán beérik nincsen semmi probléma, aztán ahogy oda érnek a többiek hirtelen megfutja a leggyorsabb kört??
Ha ez nem körhátránynál történik nem is beszélnék róla mert 1000 ilyet láttunk, de így azért más a dolog szerintem.
Igen,meglepődnék,főleg ha komolyan is gondolnád ;)

Nekem az rémlik,h nem oda értek a többiek,hanem mögéjük jött vissza a boxból Hami,aminek köszönhető is volt a körhátrány.Aztán a friss gumikon jó tempót ment néhány körig,ami alatt történt ez az ominózus sztori. (Javíts ki,ha tévedek,mert nem volt teljes figyelmem a képernyőn a 3. kör utántól :P )

Bizony,ez a ritkább eset,mert amennyiben vmelyik nagynak nem megy és hátul van,valszeg utolérés esete forog fent,tehát kézenfekvő,h a feltartás a sanszosabb. Most is csak azért jött ki így a lépés,mert éppen olyan ütemben és tempóban jöttek össze a srácok,h ez így létrejöhetett. Szal ritkább eset,de előfordul ez is,és semmi nem tiltja a visszaelőzést.Vmint ugye a csapattárs segítése sem mellékes,ha már érdemben mást nem tehet a futamon.Amit sztem akármelyik másik srác is megtenne,szted meg nem.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.22. 22:45:44

Hát ne haragudjon meg senki, de az gusztustalan, hogy visszaelőzi körhátrányból????Teljesen szabályos volt, meg mitől lett volna sportszerűtlen gyorsabb volt megelőzte Vettelt, csak mert Vettel 3ik volt Hamilton meg 17???Akkor már nem is előzheti vissza??? :D Igen véleményem szerint baromi jól csinálta ezzel is üzenve, hogy akármennyire le van maradva tud menni.
Kép
Kép
Kép
MR. TROMORT777

2012.07.22. 22:40:22

Egyértelmű, hogy jogos a büntetés, mert mind a négy kerékkel elhagyta a pályát. Az ilyen szituknál, elég úgy nézni, mintha a vonal egy fal lenne...
Lehetne a FIA nyitottabb, mert erre felesleges volt egy egész boxutca áthajtást adni. Kaphatott volna 5mp-t azt csá, mindenki boldog.
Hamilton esete meg... Tény, hogy le van írva, hogy ez megtehető, de azért ez szerintem baromi gusztustalan volt. Esélye nem volt a pontszerzésre sem. Egyszerűen nem bírja ki a nagy arcával, hogy egy kicsit is ne róla szóljon a bugi...
Button szépet ment, érdekes, hogy új fejlesztési csomaggal egyből magára talált. Lehet olyan Ő is mint a Pirelli, csak a legmegfelelőbb tartományban működik jól.
Alonso nem a kedvencem, de megérdemli, megint szépet ment. Remélem azért, hogy nem lesz ilyen egyértelmű előnye mindig.
A két Sauber is jól tolta, szimpatikus kis csapat.
A Lotusnak meg már csak időmérőn kellene csipkednie magát, mert száraz pályán, jó időben ott vannak a legjobbak közt.
Nagyon várom már a hazai futamot, nagy meglepetést várok, remélem Kimi szállítja majd!
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.22. 22:34:17

A forma 1-ben örök vita téma lesz a szabálykönyv értelmezése... nincs kiélezett konkrét megfogalmazás minden szóba jöhető visszaélésre... s ez így is marad... Azért az fura amit írnak lejjebb a rb-nál mindig valami van.... padlólemez, diffuzor, elsőszárny, most motorprogramozás.... s mindig kiderül a végén, hogy minden rendben... érthetetlen.... a Ferrari legalább annak idején amikor agyba főbe pofozta a F-1-et... nem követett el ilyen hibákat....
aztán jöttek a szabálymódosítások...
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Capon
Llegenda del Barça

2012.07.22. 22:34:14

miihii írta:
Capon írta:Na szép volt Hami, ennél jobb ne is legyél.
Akkor kezd el versenyezni mikor a legjobban bele tud szólni a verseny végkimenetelébe amihez neki semmi köze.
Nyilván csapat "utasítás" volt, de ettől még nem lett szimpatikusabb a dolog.
De legalább ott végzett ahol kell.
Sokkal gyorsabb volt abban a periódusban,oda is vert neki,majd nagyon simán ott is hagyta.Ebben a manőverben a "saját maga szórakoztatása" mellett nagy mértékben benne volt a csapattárs segítése legalább ennyivel is.
Abszolút semmi sportszerűtlen és/vagy szabálytalan nem volt benne.

Sorold a neveket légyszi,akik ne ezt tették volna az adott szituban az élmenők közül ;)
Sztem egyik sem gurulászott volna el mögöttük,amennyiben ennyivel jobb a tempójuk körhátrány ide vagy oda és a csapattárs jönne mögötte,akinek ráadásul tudna segíteni.
Meglepődnél ha elkezdeném sorolni a neveket mi? :wink:
Éppen ezen gondolkoztam jóval az eset után, hogy már számtalanszor láthattuk, hogy valaki segíti a csapattársát feltartva a mögötte jövőket, de nem körhátrányból visszaelőzve kezd zavaró"repülésbe" akkor amikor mindenki várja mi lesz ha a 3 pilóta beéri egymást.
Nekem igen is sportszerűtlen volt éppen emiatt.
Tök simán beérik nincsen semmi probléma, aztán ahogy oda érnek a többiek hirtelen megfutja a leggyorsabb kört??
Ha ez nem körhátránynál történik nem is beszélnék róla mert 1000 ilyet láttunk, de így azért más a dolog szerintem.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.22. 22:26:41

Hamihez is hozzászólva:
Előbb olvastam, h csapatutasítás volt, h előzze meg Vettelt. :D
Szóval nem az volt, h ő akart annyira viaskodni, hanem ezt megmondták neki, nem semmi. :)
miihii
KHAL

2012.07.22. 22:22:42

Capon írta:Na szép volt Hami, ennél jobb ne is legyél.
Akkor kezd el versenyezni mikor a legjobban bele tud szólni a verseny végkimenetelébe amihez neki semmi köze.
Nyilván csapat "utasítás" volt, de ettől még nem lett szimpatikusabb a dolog.
De legalább ott végzett ahol kell.
Sokkal gyorsabb volt abban a periódusban,oda is vert neki,majd nagyon simán ott is hagyta.Ebben a manőverben a "saját maga szórakoztatása" mellett nagy mértékben benne volt a csapattárs segítése legalább ennyivel is.
Abszolút semmi sportszerűtlen és/vagy szabálytalan nem volt benne.

Sorold a neveket légyszi,akik ne ezt tették volna az adott szituban az élmenők közül ;)
Sztem egyik sem gurulászott volna el mögöttük,amennyiben ennyivel jobb a tempójuk körhátrány ide vagy oda és a csapattárs jönne mögötte,akinek ráadásul tudna segíteni.

(A mutogatás meg nem azért lett említve,mert beleszólt volna a versenybe,hanem mert legalább annyira irritáló ez az állandó hadonászása a nem Vettel pártiaknak,mint Hami bármely megmozdulása a "kedvelőinek" ...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2012.07.22. 22:27:07-kor.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.22. 22:22:13

piton írta:
Gratulálok, h ezen kárörvendesz... igazi sportbarát.... :? :roll:
piton írta:
Kell a győzelem, meg az hogy Alonsoval is történjen már ez meg az.
Nem ellentmondásos? :roll:
Fernando
Llegenda del Barça

2012.07.22. 22:02:36

Egy kicsit sajnálom Vettelt (furcsa ezt tőlem hallani), de megérdemelték. Itt nem az előzésen volt a hangsúly, egyre gusztustalanabb nekem Horner is, folyamatos mellébeszélés, ha érzik, hogy jön a bünti ezerrel hangoztatják, hogy biztosak benne, hogy nem lesz bünti, ők tökéletesek csak bántják őket. 2 évig jóformán azt csináltak amit akartak a szabálykönyvvel, idén valahogy az ellenkezője már nem ízlik nekik. Most is az eset után jött a nagy duma, hogy teljesen szabályos volt stb stb, mikor a hülye is látta, hogy nem. Amúgy a 20 másodperc nem túlzó, ugyanis boxutca áthajtásos büntetést kapott Vettel, csak ha ezt a verseny után szabják ki (mikor is szabták volna 1-2 körrel a vége előtt?) automatikusan 20 másodperccé avanzsálódik.

Az meg hogy mostmár történjen valami Alonsoval is, essen ki stb... Gratulálok hozzá. Dögöljön meg a szomszéd lova is. Bravo. :wink: Ez az igazi szurkoló. :!:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.22. 21:28:34

no én csak most értem gép elé a futam óta!...
Hát nagyon nagyon örülök... 20 körrel a vége elött azt gondoltam-látván a Button s Vettel tempóját-Alo 3.helyre lesz elég!
de hál' istennek meglett az a győzelem!
Button-Vettel ügyel kapcsolatban meg azt gondolom, h Vettel így járt a legjobban, mert ha ott nem mérlegel, s nem a pályán kívülről akar előzni, lehet ütköznek, s mindketten 0-nak. Vagy csak 1ikük 0-ik a másik"jóvoltából"
s az (főleg Vettel szempontjából) végzetes is lehetett volna, egy ilyen idényben... bár 20 mp valóban soknak tűnik, de legalább pontot szerzett, s nem 0-ott... nem úgy int Hamilton, aki szerintem ha nincs a Balesete akkor -Jenson tempójából kiindulva - 1 helyért harcolhatott volna. de ott az a ha. örülök is... szemét vagyok, de legszebb öröm a káröröm :twisted:
Szép volt Alonso, szép volt Scuderia, Jövő 7-en minimum egy ilyen tempó, s a féltávnál fantasztikusan állunk:D
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.07.22. 20:54:02

Eazzy írta:
Messi-Ini írta: FIA hagyott egy kiskaput,amit ők észrevettek,ennyi a történet.innentől a dolog nem szabálytalan,szóval abszurd lett volna ha a boxból kell indulniuk...
Akkor ha én tudok adót csalni, mert hagytak egy kiskaput rá, akkor az is jogos az állammal, illetve majd veled szemben?

Egyébként egy boxutca rajt sok lett volna, de legalább egy 5 helyes bünti járhatott volna.

nem arról van szó hogy jogos-e,hanem hogy szabályos-e.és mivel a szabályok nem mondják ki szó szerint hogy szabálytalan,ezért szabályos. :lol:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.22. 20:51:06

Véleményem szerint is ez így szigorú büntetés, tavaly is volt ilyen ha jól emlékszem s akkor is sikerült úgy megoldani hogy egy hellyel hátrébb csúszott aki hibázott. (Lehet hogy rosszul emlékszem s az is lehet tavaly előtt volt :D de emlékszem ilyenre de hogy ki volt benne azt nem tudom lehet Hamilton :D) egy Button 2. Vettel 3. korrekt lett volna, ha már büntetés.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.07.22. 20:56:36-kor.
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.22. 20:48:54

Messi-Ini írta: FIA hagyott egy kiskaput,amit ők észrevettek,ennyi a történet.innentől a dolog nem szabálytalan,szóval abszurd lett volna ha a boxból kell indulniuk...
Akkor ha én tudok adót csalni, mert hagytak egy kiskaput rá, akkor az is jogos az állammal, illetve majd veled szemben?

Egyébként egy boxutca rajt sok lett volna, de legalább egy 5 helyes bünti járhatott volna.
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.07.22. 20:28:37

S.Agüero írta:
piton írta:
S.Agüero írta::lol: :lol: :lol:
Sztem 10 mp is elég lett volna, de így még jobb :D
Tehát Vettelnek így 44 pontos hátránya van Alonsoval szemben. 8)
Köszi.
Nem kárörvendek.
Annak örülök, h Alonsonak ez jól jön...
Mindjárt megsajnálom. Örüljenek, h egyáltalán a pályáról indulhattak el...
Attól, h örülök neki, h megbüntették, nem jár azzal, h kárörvendek. Nem az a jó, h Vettelnek volt rossz, hanem, h Alonsonak jó. :)
Örüljenek hogy egyáltalán a pályáról indulhattak??miért is? az FIA hagyott egy kiskaput,amit ők észrevettek,ennyi a történet.innentől a dolog nem szabálytalan,szóval abszurd lett volna ha a boxból kell indulniuk...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.07.22. 18:59:54

Eazzy írta:Most nem azért, én igazán rühellem Vettelt, de ezt most ne már, hogy megbüntetik...hát előrébb volt simán már a kanyarban, nem is veszélyeztetett amikor visszajött, szóval simán vállalható előzés volt....vagy akkor szóltak volna rá rögtön, hogy haver, engedd vissza Buttont, aztán próbálkozz újra...ez jó nagy szemétség, annak ellenére, hogy nem kicsit jól jön Alonak.
vagy akkor kapott volna olyan büntetést,hogy semmisnek veszik az előzést,és akkor Button 2,Vettel 3.
így lett volna logikus.

de sebaj,Alonsonak ez jól jött :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MatyiG
Adminisztrátor

2012.07.22. 18:49:44

piton írta:
S.Agüero írta::lol: :lol: :lol:
Sztem 10 mp is elég lett volna, de így még jobb :D
Tehát Vettelnek így 44 pontos hátránya van Alonsoval szemben. 8)
Köszi.
Nem kárörvendek.
Annak örülök, h Alonsonak ez jól jön...
Mindjárt megsajnálom. Örüljenek, h egyáltalán a pályáról indulhattak el...
Attól, h örülök neki, h megbüntették, nem jár azzal, h kárörvendek. Nem az a jó, h Vettelnek volt rossz, hanem, h Alonsonak jó. :)
Válasz küldése