Mostani csapat:
Irving(2) - Wade(4) - LBJ(5) - Davis(2) - Bosh(2).
All-time csapat:
Stockton(2) - MJ(5) - LBJ(5) - KG(1) - Shaq(2)
Mostani csapat:
hát marha rég óta együtt vannakcsababarca írta:Szóval mióta van ez a sor így együtt,illetve most csak nekem jól csengő nevek ezek,vagy valóban jól is teljesítenek,most is elit sztároknak minősülnek??
Gay - Love - Cousins?Bob_Marley írta:Vigye el a Kings aztán megoldódik a dolog.
1. CP3 bevitte a Hornets-et a PO-ba, de 5-6 éve azért kicsivel gyengébb volt Nyugat.Bob_Marley írta: 2; Nagyon nem értek veled egyet. Felhozod CP3-t példának, de pont az ellenpólust hozom ki belőle. CP3 legalább bevitte csapatát a PO-ba, nem voltak körülötte olyan emberek hogy továbbjuthasson, vagy szerencse stb. De könyörgöm Love mellett azért csak van egy Rubio, Kevin Martin, Pekovic. 6év alatt most volt a legjobb mérlegük 40-42 volt az alapszakasz végén. De repkedtek a 20-30% mutatók eddig. Egy Nowitzki bevitt 200 évesen egy Mavs-t ahol Calderón-Ellis hátvédpáros van, a 10 éve halott Dalembert és veterán Marion társaságában. Érzed a különbséget.
Jó játékos Love, csak pont nem egy olyan ember, aki hú de megváltoztatna egy franchise-t. Na emiatt nem áldoznék rá semmilyen cetlit. Lehet írni sérülések hátráltatták őket stb, én nem hiszek az emberben. Inkább akkor megnézném Vonleh vagy Randle játékát, mintsem az értékeinket feladva cseréljek Love-ért. Vigye el a Kings aztán megoldódik a dolog.
1; Clippers vagy Sixers (ha bejutnak a Po-ba)Game90 írta: 1. Négy cetli sok, de jövőre egy ilyen csapattal Top4-ben kell lennetek Keleten, szóval a ti picketek nem érne sokat. Másik 2015-ös pick honnan van? Nets?
2. Az szerintem nem (vagy főleg nem) Love hibája, hogy nem volt még a PO-ban, azért meg kell nézni, hogy milyen emberek voltak/vannak mellette. Ennyi erővel CP3 29 évesen nem jutott még túl a második körön, mégis Top1 PG![]()
3. Bradley évi 6-7 millióért teljesen korrekt lenne. Rondo, Bradley, Green, Love, Asik
Amúgy az a szép, hogy úgy nyert kettőt a Heat, hogy szerintem LBJ nem is pörög 100%-on...Bob_Marley írta:Azért remélem a negyediket elhozza a Pacers én érzek ebben egy 6-7 meccses szériát.
1. Négy cetli sok, de jövőre egy ilyen csapattal Top4-ben kell lennetek Keleten, szóval a ti picketek nem érne sokat. Másik 2015-ös pick honnan van? Nets?Bob_Marley írta:Amúgy Game írtad, hogy nem kapna a Wolves jobb csomagot, Simmons kitalált.![]()
Amúgy Bradleyvel kapcsolatban kicsit kezdek bizakodni, szerintem a szezonvégi sérülései miatt nem fognak neki többet ajánlani, mint évi 6-7 millió, amit viszont tartani fogunk, hiszem alapból 4 év 24 milliót ajánlottunk neki.
Embiid szerintem is 1/1 lesz. Valamiért nagyon drukkolok neki(azért,mert anno Howardot is megkedveltem).Game90 írta:...
1. Wolves ennél jobb csomagot nehezen kaphatna.Bob_Marley írta:Na leírok egy olyan agyszüleményt, hogy fejre álltok.![]()
1. D, igaz, hogy már 38 éves, de én simán kinézek még belőle 1-2 évet.daffy írta:Szerintetek...
...Duncan visszavonul,ha:
A. a SA bajnok
B. a SA nem bajnok
C. mindenképp
D. nem vonul idén vissza
...a Miami nagy hármasa felbomlik,ha:
A. bajnok a Heat
B. nem bajnok
C. mindenképp
D. nem bomlik fel
bónusz: ha felbomlik,hova megy a távozó?
Szerintem az első D, van még szerződése azt tuti kitölti.daffy írta:....
D és Ddaffy írta:Szerintetek...
Bárkit választanak, nem járhatnak rosszul.Messithebest írta: Hát Bennettnél mindenképp jobb lenne Wiggins az biztos. Más kérdés hogy mennyire akarják LBJ-t visszahozni, illetve mennyire kivitelezhető ez, mert ha így van akkor viszont Embiid valóban jobb választás lehet.
Szerintem a Magic Exum-ot viszi majd.daffy írta: 4. Orlando - Randle