USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Messithebest
Director del Fútbol

2014.05.29. 19:33:20

Game90 írta:
Jelenlegi játékosok 15 dollárból:
KATT
Steph Curry - Ginobili - LBJ - Anthony Davis - Bosh.

All-Time játékosok 15 dollárból:
KATT
Stockton - Jordan - KD (csak a triplázás miatt, mert szívem szerint inkább Pippen-t vinném) Duncan - Olajuwon.
Mostani csapat:
Irving(2) - Wade(4) - LBJ(5) - Davis(2) - Bosh(2).

All-time csapat:
Stockton(2) - MJ(5) - LBJ(5) - KG(1) - Shaq(2)
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.05.29. 17:07:30

Köszi!
Mostmár beugrott,hogy nyáron amikor kint voltam chicagoban ugye bajnokok lettek,mindenhol Kane-Toews mez volt,minden pub,sportbolt előtt lógott valamelyik meze :D
Hossa azt hittem nem rég csatlakozott...
Lehet nem egy sorban nyomják,de most épp együtt voltak fent,lehet előny volt,és azért. :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2014.05.29. 16:55:00

csababarca írta:Szóval mióta van ez a sor így együtt,illetve most csak nekem jól csengő nevek ezek,vagy valóban jól is teljesítenek,most is elit sztároknak minősülnek??
hát marha rég óta együtt vannak :D

kane 2007-ben volt 1/1-es, toews asszem' egy évvel korábban vmi 1/3-as-1/4-es, azóta mindketten a chicagoban hasítják. a régi kedvenc hossa meg ugye a sensből ment el 2009-ben, szóval 5 éve együtt tolják, és igen kőkemény elit sztárok, szinte minden évben (mikor nem sérültek) 60+ pontot termelnek mind3an az alapszakaszban.

de sztem nem egy sorban játszanak, kane mintha 2. soros lenne.

szóval 3 elég komoly játékos, lényegében ők (+sharp, 3. soros ő is 60+-os állandóaan) repítik évek óta a blackhawkst.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.05.29. 16:27:38

Hokisok!

Belenéztem ebbe a Kings-Blackhawks meccsbe, már rég nem követem az NHL-t, de kiszúrta a szemem,hogy a Chicago egy Hossa-Toews-Kane sorral hasít.
Ez mi? :D Azt hittem,ilyen nincsen igazából,hogy ilyen nevek együtt, én mindig összevásároltam őket NHL 09ben,pl ez volt konkrétan a második sorom támadásban (Malkin,Crosby,Ovechkin mögött...)
Szóval mióta van ez a sor így együtt,illetve most csak nekem jól csengő nevek ezek,vagy valóban jól is teljesítenek,most is elit sztároknak minősülnek?? (bár főcsoportdöntőznek,gyengék nem lehetnek)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
PCsabi
aka Game90

2014.05.29. 10:16:37

Azért LeBron kapott 1-2 érdekes fújást... Na mindegy, remélem a hatodikon lemészárolja őket.

Every LeBron James Foul in Game 5 vs Pacers:
http://youtu.be/kIHTz-_W9Sg" target="_blank

Stephenson-nak szóljon már valaki, hogy rossz emberrel szórakozik:
KATT

Dwyane Wade And LeBron On Blowing In Someone's Ear:
http://youtu.be/CTSN4Lh79Nc" target="_blank

Bob_Marley írta:Vigye el a Kings aztán megoldódik a dolog. :D
Gay - Love - Cousins?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kanty
Llegenda del Barça

2014.05.29. 08:38:27

PG odatette magát rendesen, ezzel megvan a kötelező a Pacersnek. Bár mellettük tippeltem, de szerintem egy állat James-szel behúzza a hatodikat a Heat.

OKC-Spurs párharcnál pedig Szaniszló Csabival értek egyet, aki behúzza az ötödiket, az nagy valószínűséggel nagydöntőzni fog.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2014.05.28. 21:18:07

Alley-oop 56.:
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2014/05/28/alleyoop56" target="_blank

Jelenlegi játékosok 15 dollárból:
KATT
Steph Curry - Ginobili - LBJ - Anthony Davis - Bosh.

All-Time játékosok 15 dollárból:
KATT
Stockton - Jordan - KD (csak a triplázás miatt, mert szívem szerint inkább Pippen-t vinném) Duncan - Olajuwon.
Bob_Marley írta: 2; Nagyon nem értek veled egyet. Felhozod CP3-t példának, de pont az ellenpólust hozom ki belőle. CP3 legalább bevitte csapatát a PO-ba, nem voltak körülötte olyan emberek hogy továbbjuthasson, vagy szerencse stb. De könyörgöm Love mellett azért csak van egy Rubio, Kevin Martin, Pekovic. 6év alatt most volt a legjobb mérlegük 40-42 volt az alapszakasz végén. De repkedtek a 20-30% mutatók eddig. Egy Nowitzki bevitt 200 évesen egy Mavs-t ahol Calderón-Ellis hátvédpáros van, a 10 éve halott Dalembert és veterán Marion társaságában. Érzed a különbséget.
Jó játékos Love, csak pont nem egy olyan ember, aki hú de megváltoztatna egy franchise-t. Na emiatt nem áldoznék rá semmilyen cetlit. Lehet írni sérülések hátráltatták őket stb, én nem hiszek az emberben. Inkább akkor megnézném Vonleh vagy Randle játékát, mintsem az értékeinket feladva cseréljek Love-ért. Vigye el a Kings aztán megoldódik a dolog. :D
1. CP3 bevitte a Hornets-et a PO-ba, de 5-6 éve azért kicsivel gyengébb volt Nyugat.
2. Ha jól emlékszem, akkor volt mellette Tyson Chandler, David West stb.
3. Rubio overrated, Kevin Martin -2 ember védekezésben.
4. Calderón - Ellis páros szerintem jobb (de minimum egyenlő), mint a Rubio - Martin, Pekovic ok, hogy jobb, mint Dalembert, de a padokat is érdemes lenne összehasonlítani, Carter egyedül hasznosabb, mint az összes Wolves cserejátékos.
5. Ennél a Wolves-nál szerencsétlenebb csapat nem igazán volt mostanában (talán a Blazers), sérülések ill. idén milyen mérlegük volt a szoros meccseken, 12-1?
6. Love-ot nem kell isteníteni, de ne csináljunk már úgy, mintha csak ő tehetne arról, hogy nem volt még PO-ban. Például megkockáztatom, a Celtics idén bejutott volna a PO-ba Love-val.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.05.28. 04:19:51

Game90 írta: 1. Négy cetli sok, de jövőre egy ilyen csapattal Top4-ben kell lennetek Keleten, szóval a ti picketek nem érne sokat. Másik 2015-ös pick honnan van? Nets?
2. Az szerintem nem (vagy főleg nem) Love hibája, hogy nem volt még a PO-ban, azért meg kell nézni, hogy milyen emberek voltak/vannak mellette. Ennyi erővel CP3 29 évesen nem jutott még túl a második körön, mégis Top1 PG :D
3. Bradley évi 6-7 millióért teljesen korrekt lenne. Rondo, Bradley, Green, Love, Asik :P
1; Clippers vagy Sixers (ha bejutnak a Po-ba)
3; 4év 24 milliót ajánlottunk, akörül tényleg korrekt lenne.

2; Nagyon nem értek veled egyet. Felhozod CP3-t példának, de pont az ellenpólust hozom ki belőle. CP3 legalább bevitte csapatát a PO-ba, nem voltak körülötte olyan emberek hogy továbbjuthasson, vagy szerencse stb. De könyörgöm Love mellett azért csak van egy Rubio, Kevin Martin, Pekovic. 6év alatt most volt a legjobb mérlegük 40-42 volt az alapszakasz végén. De repkedtek a 20-30% mutatók eddig. Egy Nowitzki bevitt 200 évesen egy Mavs-t ahol Calderón-Ellis hátvédpáros van, a 10 éve halott Dalembert és veterán Marion társaságában. Érzed a különbséget.
Jó játékos Love, csak pont nem egy olyan ember, aki hú de megváltoztatna egy franchise-t. Na emiatt nem áldoznék rá semmilyen cetlit. Lehet írni sérülések hátráltatták őket stb, én nem hiszek az emberben. Inkább akkor megnézném Vonleh vagy Randle játékát, mintsem az értékeinket feladva cseréljek Love-ért. Vigye el a Kings aztán megoldódik a dolog. :D

OKC meg úgy néz ki Ibaka visszatérésével feltámad.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.05.27. 10:53:19

NBA: Innentől kezdve ezt a Miami be fogja húzni. Nem sikerült ezt a Pacers-t rendesen feltüzelni. Vagy kipukkant a lufi, vagy valami gáz van náluk. Szezon közben vastagon esélyesként számoltam velük. Erre tessék... Mondjuk Wade odateszi szívét lelkét. Már-már a régi Eade-t láthatjuk hölgyeim és utaim. 8)

Másik oldalon a Sas még nem nyerte meg. Most, hogy Ibi visszatért, a védekezés is összeáll. 1et be is húztak azóta, kíváncsian várom a folytatást.

NHL: Te jóóóó éééégggg! A KIngs mit csinál? 5öt vágni a Chi-nek? Azért az barátok között is dicséretes. Nagyon felpaprikázták magukat és a fonalat is elkapták. 3-1 meg merem kockáztatni, hogy innen nincs visszaút a címvédőknek... Betojok mit művel idén az LA. =D>

Rangers meg szintén jó szériában. Szeretem a kanadai hokit, de ez kevés lesz. 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2014.05.27. 02:28:49

Na, meccs!

Chris Andersen INACTIVE for Heat tonight due to thigh contusion.

Also Rashard Lewis starting in place of Haslem.

Most minutes, last two seasons (including playoffs):
KATT

Bosh - Pacers 8-0.

Ilyet sem láttam még, LBJ már az első negyedben pihen.

Elég unalmas volt az első negyed, +8. Amúgy a Heat-nek még nincs TO-ja (Pacers-nek 5).

Stephenson a második negyed első percében beszedte a 3. hibáját.

Ray Allen post-up. Ilyet mikor csinált utoljára? 10 éve? :mrgreen:

Félidő, +5. Hiába kicsi a különbség, a Heat teljesen kontrollálja a meccset, az az érzésem, hogy ezt ma nem tudják elbukni, a Pacers a szokásosnál is szürkébb. Bosh 17 pontnál, az első 3 meccsen összesen dobott 27-et. #boshzilla

Korrekt folytatás, +13. Hibbert 4 fouls.

Pacers-nek nagyon nem fér bele, hogy Hibbert és Lance 0 pontosak.

Kicsit erős volt ez a 3. negyed a Heat-től, +16.

Allen - Hibbert kakaskodás. Hibbert now four fouls, four rebounds, one technical, no points.

Someone really should just give Hibbert a point. It's kind of sad. :mrgreen:

Volt közte 20+ pont is, de 4 perccel a vége előtt már csak +11.

102-90, lesimázta a Miami, 3-1! Bosh végre megérkezett a párharcba, Heat csak 5 TO, Spo > Vogel.

Lance Stephenson tried to get in LeBron's head but he couldn't get past that headband.

LeBron James (74) has surpassed Michael Jordan (73) for the most ‪#‎NBAPlayoffs‬ games with 25+ points, 5+ rebounds & 5+ assists!

Gregg Popovich on Serge Ibaka: "I think he's the best defensive player in the league."

Serge-update:
Ibaka says he's in no worse pain today than yesterday.
Ibaka said he didn't practice today, but just iced his calf and got treatment, He expects to be ready to play in Game 4.
Ibaka on playing hurt: "When we sign here in the NBA, we sign on everything, man."
Ibaka: "At the end of the day, no matter what happened last night after the game or get hurt badly, I signed for this."
Ibaka: "The military, when they go out there to fight, when they sign, they sign for everything ... That's what I get paid for."
PCsabi
aka Game90

2014.05.26. 16:39:16

I-back-a.
KATT

LeBron-tól ma várható egy monster meccs:
Still, it seems fair to say that Stephenson and James got each other going often in Game 3. When the Pacers finished practice Sunday, Stephenson talked about how he enjoys ruffling the four-time MVP's feathers. "To me, I think it's a sign of weakness," Stephenson said. "He never used to say anything to me. I always used to be the one who said, 'I'm going to do something to get you mad.' Now he's trying to do it to me. So I feel like it's a weakness. I feel like I'm doing something right because I'm getting under his skin, but I've definitely got to keep stepping up to the plate and be more aggressive when he does that."

Jabari Parker 2014 NBA Draft Workout:
http://youtu.be/DSDl9JF5hvU" target="_blank
Szerintem jelenleg ő a legjobb játékos, de Wiggins-ben és Embiid-ben nagyobb a potenciál.
Bob_Marley írta:Azért remélem a negyediket elhozza a Pacers én érzek ebben egy 6-7 meccses szériát.
Amúgy az a szép, hogy úgy nyert kettőt a Heat, hogy szerintem LBJ nem is pörög 100%-on... :D
Bob_Marley írta:Amúgy Game írtad, hogy nem kapna a Wolves jobb csomagot, Simmons kitalált. :lol:

Amúgy Bradleyvel kapcsolatban kicsit kezdek bizakodni, szerintem a szezonvégi sérülései miatt nem fognak neki többet ajánlani, mint évi 6-7 millió, amit viszont tartani fogunk, hiszem alapból 4 év 24 milliót ajánlottunk neki.
1. Négy cetli sok, de jövőre egy ilyen csapattal Top4-ben kell lennetek Keleten, szóval a ti picketek nem érne sokat. Másik 2015-ös pick honnan van? Nets?
2. Az szerintem nem (vagy főleg nem) Love hibája, hogy nem volt még a PO-ban, azért meg kell nézni, hogy milyen emberek voltak/vannak mellette. Ennyi erővel CP3 29 évesen nem jutott még túl a második körön, mégis Top1 PG :D
3. Bradley évi 6-7 millióért teljesen korrekt lenne. Rondo, Bradley, Green, Love, Asik :P
Boixos
Llegenda del Barça

2014.05.26. 06:25:38

na, szerzs visszatért... OKC-SAS 106-97
PUYOL-XAVI-INIESTA
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.05.26. 01:28:27

Nem láttam sajnos, csak összefoglalót, plusz Game írását (köszi amúgy). Az történik, amit speciel én vártam nagy csaták, de a Heat továbbfog menni. Több volt ebben Indy részről, gyenge volt a Heat az elején, de jött James meg Allen a végén és a vége "kényelmesre" sikeredett. Azért remélem a negyediket elhozza a Pacers én érzek ebben egy 6-7 meccses szériát.

Amúgy Game írtad, hogy nem kapna a Wolves jobb csomagot, Simmons kitalált. :lol:
The most logical offer: Both 2014 picks, both 2015 picks, Sullinger, Bogans and Bass’s expiring for Love. That’s four first-rounders (including the no. 6 pick). If they pulled it off, they’d have to move quickly on Houston’s Asik, even if it meant taking Jeremy Lin’s contract as the price for Asik — conceivably, they could absorb Asik with the aforementioned trade exception and absorb Lin’s deal with their cap space — which helps Houston because they need to dump the Lin/Asik contracts to pursue Carmelo.

You tell me: Could you compete in the East with a starting five of Love, Rajon Rondo, Asik, Jeff Green and Free Agent 2-Guard TBA? And could you make the Finals with a Big Three of James Harden, Dwight Howard and Carmelo Anthony? YES AND YES! Let’s do this!

Én horrornak tartom, hogy 4 cetli menjen egy Loveért plusz Sully, levezetést értem, hogy utána Asik (aki amúgy nekünk továbbra is rohadtul jó lenne ám) de 4 cetlit ne adjunk már senkiért. Mi egy újjáépülésben vagyunk, tartom nem most kell robbantani, következő év nyara lesz a miénk. Love-val nem vagyunk "előrébb". Ő nem egy olyan ember, mint James vagy Durant, hogy bumm azonnal bajnokesélyesek közé lehet sorolni. Én tőle eléggé tartok védekezés hiába fejlődött szerintem kevés, tudom Nyugat bombaerős, de még rájátszásban sem volt az emberünk. Tele vagyunk cetlivel, kicsit olyan mint a snapszer, hogy okosan kell kijátszani az adukat, s nem az elején nyitni aduásszal. Én az idei cetliket se lőném el, Randle-Vonleh közül valaki szerintem odacsúszik hozzánk, szerintem Randle-ben megvan a lehetőség, hogy kiváló játékos váljon belőle. Oké ha nem, akkor buktunk egy értékes cetlit, de ezt berizikóznám. Jövő nyáron amúgy Rondo helyzetet is tisztázni kell, csak akkor cserélném el most ha Exumot draftoljuk és olyan helyzet van mint mondjuk amit a Philly kapott Holidayért. Idén remélhetőleg teljes szezont együtt tud dolgozni Stevens edzővel, meglátjuk mi van a hármas dobásával, tempóival és eldönteni mi legyen vele, mennyit akar hova tovább. Helyünk lesz bőven a sapka alatt megint draftolhatunk 6-14 között a többi cetli is megmarad, s akkor lehet rámenni akár egy nagy bummra. Szóval Danny ne kezdj el kapkodni, mert nem szabad elrontani a lehetőségeinket kijátszva a játékos és draftértékeinket.

Amúgy Bradleyvel kapcsolatban kicsit kezdek bizakodni, szerintem a szezonvégi sérülései miatt nem fognak neki többet ajánlani, mint évi 6-7 millió, amit viszont tartani fogunk, hiszem alapból 4 év 24 milliót ajánlottunk neki.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.05.25. 02:59:35

Szörnyű kezdés, 6 perc alatt 6 TO, 3 airball, Bosh 2 PF.

9 perc után 5-17. Hibbert + West 13 pont.

1. negyed vége, -7.

Jó ez a Stephenson - LBJ matchup.

Bosh katasztrófa.

-15, ennyi TO-val nem lehet meccset nyerni, 18 perc alatt összehozott 10-et a Miami.

5 Pacers támadás, 5 TO.

Jé, Turner még él.

Most reklámozták, van már LeBron App :D

Félidő, -4. Mondjuk ilyen játékkal csoda, hogy csak ennyi a hátrány.

Zach Lowe ‏@ZachLowe_NBA
Well, that was a weird half. One of Bosh's worst as a member of the Heat -- on both ends. Let's see if he rebounds.

Na, így kell kezdeni a második félidőt, +1!

LBJ 10 pont az 1. félidőben, 12 a 3. negyedben.

Amikor Wade bedobja a triplát, akkor már baj van. +7, vége a 3. negyednek.

Még egy tripla Wade-től :D

Cole megint jól játszik. Allen is megérkezett, gyorsan bevágott 3 triplát. 4 perccel a vége előtt +11.

Zach Lowe ‏@ZachLowe_NBA
Another really nice game for Norris Cole. His ability to guard Lance, or Indy's refusal/inability to post Lance, has changed series.

Jesus Shuttlesworth 4/4 tripla a 4. negyedben.

SB Nation NBA ‏@SBNationNBA
Ray Allen is starting to unload all those threes he's been sand bagging through the playoffs.

A 2. félidőben egyértelműen jobb volt a Heat, a 4. negyedben meg nem volt kérdés, hogy behúzzák a meccset. 2-1!

Kép
daffy
Madridista

2014.05.24. 20:07:06

Game90 írta:...
Embiid szerintem is 1/1 lesz. Valamiért nagyon drukkolok neki(azért,mert anno Howardot is megkedveltem).

Ibaka valami nagyon minőségi "gyógyszert" kaphat,hogy ilyen gyorsan épül. Kíváncsi vagyok,hogy a sok cucc használata mikor jut el oda,amikor már a szervezet mindig megálljt parancsol és hol a határ. Mekkorát lehet ugrani,mekkora izmot lehet növeszteni,hány meccset lehet 2 naponta lejátszani? Baromi érdekes.
PCsabi
aka Game90

2014.05.24. 14:26:06

Chad Ford ‏@chadfordinsider
Embiid quickly re-asserting claim to # 1 pick here. Added muscle, still has quick feet & a beautiful jumper. No evidence of back issues.

Adrian Wojnarowski ‏@WojYahooNBA
Watching Joel Embiid in workout for league executives in Santa Monica. Impossible to imagine passing on him at No. 1.

@SpearsNBAYahoo:
Heat coach Erik Spoelstra said center Greg Oden has had a great week of work and will consider using him Game 3.

Serge Ibaka (calf) has "rapidly progressed" and the Thunder have changed his status to day-to-day, according to Yahoo! Sports. The report adds there's a chance Ibaka can play in Game 3 on Sunday. He is walking and doing some light basketball drills thanks to unexpected reduction in his calf. Ibaka ruled himself out for the series vs. the Spurs on May 21, so this situation has been a mess.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.05.23. 15:16:54

Cavs azért csinálná, mert a semminél minden több. :D Deng lelép, így meg kapnának cetlit is meg 2 fiatal játékost, akik magas posztokon bevethetőek. Olynyk egész jó idényt futott, Clevelandben is tudnák használni. Dengnek jó lenne, mert kapna évi 12 misit, amire vágyik (sign and trade-del működne amúgy is csak a dolog), Cavs kapna érte valamit, mi meg kapnánk egy Denget.

Cserepadon meg Hump is maradna, tuti akkor MLE-ért aláírna nálunk.

Mondom nagyon vad, és én speciel ilyeneket nem húznék meg, de életképes ötletek, gondoltam megosztom őket.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.05.23. 15:02:26

Sport Science - Andrew Wiggins:
http://youtu.be/fJJQNaKczLY" target="_blank
Bob_Marley írta:Na leírok egy olyan agyszüleményt, hogy fejre álltok. :D
1. Wolves ennél jobb csomagot nehezen kaphatna.
2. Cavs ezt miért csinálná?
3. Rondo - Martin - Deng - Love - Asik kezdő nagyon ütős lenne, remekül kiegészítenék egymást. Mondjuk a cserepadon maradna egy Gerald Wallace :D
daffy írta:Szerintetek...
...Duncan visszavonul,ha:
A. a SA bajnok
B. a SA nem bajnok
C. mindenképp
D. nem vonul idén vissza

...a Miami nagy hármasa felbomlik,ha:
A. bajnok a Heat
B. nem bajnok
C. mindenképp
D. nem bomlik fel
bónusz: ha felbomlik,hova megy a távozó?
1. D, igaz, hogy már 38 éves, de én simán kinézek még belőle 1-2 évet.

2. B, Wade maradna, Bosh - Rockets, LBJ - Cavs/Bulls.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.05.23. 14:41:08

daffy írta:....
Szerintem az első D, van még szerződése azt tuti kitölti.
Másodiknál meg bajban vagyok, mert szerintem James elmegy, de a mindenképpen opciót nem merem mondani. :D Ha bajnok mindenképp elmegy, ez az én gondolatom. A riválisok nagyon erősödnek, idén az MVP díjat is elorozták előle idén 30 lesz max 1-2 év lehet ebben a csapatban, de ez szerintem nagyon max. Allen-Battier-Haslem-Lewis még a dinók kihalása előtt is pályán voltak, Wade is öregszik James meg gondolom szeretne még nyerni párat. Nem hiába azok a hírek, hogy csakis azonnal bajnokesélyes gárdába menne. Cleveland tök logikus lenne ha visszamegy. Tékozló fiú visszatér és felviszi a hegy tetejére a nyáját. Szereznek egy tapasztalt edzőt (Hollins/Gentry) mellé Irving-Waiters-TT-Wiggins/Parker/Embiid (Love) jönnének a veteránok is és még ott van Miles-Jack-Gee stb, ez bajnokságért tudna menni ez a csapat. És bőven van benne több év sikerlehetőség is, mint teszem azt ha marad és a Miami nagy hármasának perspektíváját szemléljük a jövőt illetően.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.05.23. 11:38:53

daffy írta:Szerintetek...
D és D

Amúgy Montreal behúzta a meccset. Nincs azért ez még lefutva. Eléggé ott van az a védekezés valljuk meg... 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
daffy
Madridista

2014.05.23. 10:11:16

Szerintetek...
...Duncan visszavonul,ha:
A. a SA bajnok
B. a SA nem bajnok
C. mindenképp
D. nem vonul idén vissza

...a Miami nagy hármasa felbomlik,ha:
A. bajnok a Heat
B. nem bajnok
C. mindenképp
D. nem bomlik fel
bónusz: ha felbomlik,hova megy a távozó?
Boixos
Llegenda del Barça

2014.05.23. 06:16:12

PUYOL-XAVI-INIESTA
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.05.23. 01:12:43

Eddig elég sima, Ibaka nélkül nincs védekezés.

Na leírok egy olyan agyszüleményt, hogy fejre álltok. :D
1;
Boston trades:

Jeff Green $9,200,000
Keith Bogans $5,285,817
Avery Bradley $3,581,302
Jared Sullinger $1,424,520
Joel Anthony $3,800,000
No. 6 overall pick in 2014 draft
No. 17 overall pick in 2014 draft
Brooklyn's first rounder in 2016
Total: $23,291,639

Minnesota trades:

Kevin Love $15,719,063
Kevin Martin $6,792,500
Total: $22,511,563

2;
Boston trades:

Kelly Olynyk $2,075,760
Vitor Faverani $2,090,000
Clippers first round pick in 2015
Total: $4,165,760

Cleveland trades:

Luoul Deng $12,000,000
Total: $12,000,0000

3;
Boston trades:

Brandon Bass $6,900,000
Chris Babb $816,482
Protected first round pick from Philadelphia in 2015
Total: $7,716,482

Houston trades:

Omer Asik $8,374,646
Total: $8,374,646

Lehet emészteni, az igazsághoz hozzátartozik, hogy csak eszmefuttatás, de mindegyik lépést végre lehet hajtani, s a cserékben résztvevő csapatoknak lenne is benne ráció.
Kép
Kép
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2014.05.23. 00:20:32

természetesen TEXAS FOREVER, de azért az OKCt is csípem és meglehetősen furcsa volt őket ennyire alárendelt szerepben látni... ha ez így megy, lehet, h megint olyan lesz a SASnak a konf döntő, mint tavaly a MEM ellen és sima 4-0lal mennek tovább. aztán majd lehet ütögetni a döntőben a miamit! persze csak ha nem jön az allen, mint tavaly, h megcsinálja a hetedik meccset...
PUYOL-XAVI-INIESTA
PCsabi
aka Game90

2014.05.22. 10:59:30

RIP:
http://youtu.be/epGZKNV0m3w" target="_blank

Ira Winderman ‏@IraHeatBeat
Paul George diagnosed with concussion putting his Game 3 status in doubt.

A fun draft stat - in 30 years, no player drafted with the 22nd pick has ever won a championship - every other first round pick has.

Cavs chances in 2011: 2.8%
Cavs chances in 2013: 15.6%
Cavs chances in 2014: 1.7%
Chances to get #1 in ALL THREE of those years? .007426%

Messithebest írta: Hát Bennettnél mindenképp jobb lenne Wiggins az biztos. Más kérdés hogy mennyire akarják LBJ-t visszahozni, illetve mennyire kivitelezhető ez, mert ha így van akkor viszont Embiid valóban jobb választás lehet.
Bárkit választanak, nem járhatnak rosszul.

Valamilyen szinten csalódnék LBJ-ben, ha visszamenne a Cavs-hez. Mondjuk az Irving, Jack, Waiters, TT, Varejao, Embiid hatos kiegészülve James-szel, automatikus Top2 lenne Keleten.
daffy írta: 4. Orlando - Randle
Szerintem a Magic Exum-ot viszi majd.

Ibaka ide vagy oda, ez a Spurs űrkosárlabdát játszik. Mondjuk egyszer már felállt a Thunder 0-2-ről, de akkor volt Ibaka meg Harden.

Zach Lowe ‏@ZachLowe_NBA
Yeah, maybe start Jackson, and don't play Perk, and don't rest RW and KD together, etc. But Ibaka's out, Spurs are fantastic, onto OKC.
Válasz küldése